Vill ha freeeeedag

Jag är så SJUKT förkyld, låter som att jag är i världens målbrott eller nåt :C
Nu är jag i alla fall kvar med svenska filmen. *se allt positivt*
På fredag blir det mysdag och kväll och natt med älsklingen och jag lääängtar (: <3
Nu har jag massa medeltida musik på hjärnan.
godnatt.

Förkyld direkt.

Inatt sov jag hos fina Arwen. Vi spenderade earth hour till att äta chips och ha högläsning av En prinsessas dagbok tio framför tända ljus. Jag kan inte FATTA att jag har läst klart hela serien ;_; Så himla sorgligt! Jag är seriöst ledsen :c
Nu ska jag dricka té och äta massor av ingerfära för jag vaknade med världens förkylning och det är ju Musik Direkt och allt ikväll! Och så måste jag städa, för snart kommer Am och Martin.

Föresten, någon som vet hur man blir av med avundsjuka? Den som vet det är min hjälte.
Och den som inte kommer på Musik Direkt ikväll suger. HEJDÅ

Fläta fläta varje... kväll o så varje jul. Det är inte kul.

Hej bloggen, idag har det varit en rörande dag för jag har fått tröst av två fina vänner och en pojkvän och blivid peppad av folk på gymnastiken (vem i hela fridens namn gav mig förmågan att INTE kunna kasta en boll?). Och så fick jag té och mackor på sängen av älskAdde C:
Dessvärre fick jag beskedet om att min mormor har blivit värre. Hon har legat på sjukhus p.g.a cancer i ett par veckor nu och blivit opererad, och nu svimmar hon hela tiden :(
Jag har jobbat med tristan och isolde hela kvällen och nu tänker jag gå och fläääääääta mitt hår för det är VÄRLDENS ROLIGASTE SYSSELSÄTTNING och det är ännu roligare att hålla på med när man är dödstrött.

Jag tror jag tänker offentliggöra denna blogg nu för det vore så otroligt synd för världen att gå miste om den, och jag vill ju inte bara tänka på mig själv.

Tjejkväll imorn :) <3

Byebye!
Btw borde jag kanske fixa med designen, eller? För jag är så bra på sånt.

Rubriker är onödiga och extremt jobbiga att hitta på.

Hej bloggen som ingen läser för att ingen vet att den finns.

Jag fattar fortfarande inte riktigt grejen med att blogga. Alltså okej om man har ett fett intressant liv eller är en bimbo or whatsoever men duh, det enda jag kan skriva är egentligen att jag läser den sista en prinsessas dagbok och det SUGER för jag kommer antaligen av deppression efter den eftersom den serien nästan är mitt liv. Okej inte. Men jag kommer vara ledsen.
Och så har jag haft mysigt med älskbästen idag, och bråkat med Alexander om vi ska ha en dubbelsäng eller våningssäng i vårt hus vi bygger på tekniken (alltså. han fattar ju ingenting.) Och visst ja, jag har filmat till en Tristan och Isolde film som jag, Simone, Ylva och Adde gör på svenskan. Alla kommer älska mig när vi visar upp den för jag är en så otroligt bra skådespelare och ingen kan säga emot.

HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ.

LÄÄÄÄÄÄÄÄS

Ja.

Nu har jag en blogg.
Den kommer inte bli intressant och jag kommer aldrig ha tid att skriva, men i alla fall.
Designen är ju kreativ också.
Jag är sjuk och vill att älskling ska svara i telefon men det gör han inte :c

Hejdå.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0