:(

Om det inte blir bättre nu var det inte värt det. Då var det verkligen inte värt det.

Svartsjuka

Det känns som att jag inte skriver om så intressanta saker i min blogg.
Vissa som bloggar har varit med om hemska saker som de skriver om, eller så lever de bara ett jobbigt liv med många problem, och vill få sina läsare att känna igen sig. För en del kan det vara en hjälp att veta att man inte är ensam.
Jag har inte varit med om så mycket, har alltid haft ett ganska bra liv men ett problem som hängt med mig enda sen jag var fem år är svartsjukan. Ja jag vet, alla blir avundsjuka någon gång och ingen tar det som ett stort problem, men för mig är det det, och speciellt just nu. Jag tänker inte skriva något långt inlägg om det nu, men OM jag gör det någon gång så ska ni ha klart för er att jag inte skriver för att få uppmärksamhet. Om ni tror det så okej, your choice. Anledningen till att jag kanske kommer skriva om min svartsjuka är bara för att min kompis sa att det kan kännas skönt att skriva om sånt i sin blogg. Hon själv skriver mycket om vad som händer i sitt liv och om sina problem. Jag har inte vågat lägga ut det här just för att jag är superrädd för att folk ska tro att jag bara vill att folk ska tycka synd om mig.
Jag vet att jag inte har många läsare, bara mina vänner och de flesta vet redan allt om mig, och jag vet att svartsjuka inte är någon stor grej men som sagt var är det ett sjuukt stort problem för mig och mina närstående. Om någon som jag inte känner som har samma problem skulle råka stöta på min blogg kanske man kan få hjälp och tips av varandra, och jag gör vad som helst för att bli av med det här.

Ville bara säga det.

BRA ATT MAN HAR EN SLADD.

Ah för sladden till kameran hittar man ju också. Och jag vägrar skriva om balen utan bilder. Så kommer skriva om den om typ 10000000 år när jag har pengar till en ny kamera.
Idag var jag på fyrishov med Harald och Adde. Vi skulle simma för att få G i idrott. Jag LIVRÄDDADE Harald för jag är BÄST så nu får jag godkänt (((((((: skitbra. Jag ville bara säga det för jag är så stolt.
och på söndag kväll kommer min Elsa hit och sover över :3 Tyvärr kommer vi inte hinna träffas så länge eftersom hon måste tillbaka till Gotland (åh gotland <3333) på måndag morgon :c Men ändå! Varenda sekund med henne är guld värd :D
Ooooch jag gjorde mitt fysikprov idag också (fick IG på det i början av terminen :c) och det gick faktiskt BRA. Så fail att min attityd till fysiklektionerna alltid varit "Åh vad bra, nu kan jag skriva allt som jag glömt att skriva om i dagboken.", så har liksom aldrig varit så aktiv. Om jag hade vart det hade jag säkert lyckats få VG i slutbetyg iaf. Varför fattar jag aldrig att jag kan saker förrän det är försent!? Nu känns de ganska kört med Rosendal alltså :c Fast det är ett senare problem.

Här är en bild på mig och Elsa när jag var på Gotland förra våren :) Åh det är så underbart där, verkligen där jag hör hemma! Hoppas jag hinner dit en gång (helst två men DREAM ON har hur mycket sommarjobb som helst hela sommarn) i sommar.



Bal, begravning, Blondgrud

hade en asbra bal, mindre bra begravning, och en kul kväll hos astrid :) Skriver om det när jag har bilder!

No är nog inte min grej.

HEJ vad jobbigt det är att det är en och en halv vecka kvar tills betygen sätts. (speciellt eftersom jag fått för mig att det var jättelångt kvar tills dess och skjutit fram ALLTING och kommer få IG i både fysik och kemi om jag inte gör om proven.)
Nästa vecka har jag teknikprov. Alltså, visst att jag är bäst men när det gäller NO vill min hjärna koncentrera sig på viktigare saker som att skolbalen är om två dar. Shit jag börjar bli helt nervös nu! Tänk om det inte ALLS blir som jag tänkt mig? (Okej det är väl ganska självklart att det inte blir HAHA tänker inte ens skriva ner mina önskedrömmar här, men till och med jag förstår att det inte kommer bli som på film.)
På torsdag (precis innan balen aaahhhhhhh) ska jag och Sheila ha lite girlie time och hon ska hjälpa mig fixa till mig c: Åh jag både längtar och inte längtar! Till balen alltså. Fast mest längtar jag. Adde kommer att vara balens snyggaste kille, det vet jag :)
Fick nya glasögon idag föresten. (det bryr sig alla om, okej?) haha var på stan med Astrid (efter att vi gått runt i håga i våra klackskor och sett helt retarded ut) och vi sög på att prioritera typ eh ÅH onödiga kläder först, coca cola sen, lite mer kläder och TIAROR <3 och SEN allt vi måste göra. Har i alla fall blivit klart med mitt biologiarbete idag YEY och gud vad tråkig jag är som bara skriver om skolan IGEN men hallå, jag hinner ju inte med något annat just nu! (dumma Kissie som uppdaterar sin blogg en gång i sekunden och tar upp ALL min tid som jag inte gör läxor på  nästan :c) NU ska jag fläta för det är viktigare att jag är snygg än att jag får G på proven. (ja.)
SÅHÄR PLUGGAR JAG:


Ärligt talat så hjälper det faktiskt! (hoppas jag) Nu vet jag hur man bygger en grund till ett hus. Det är säkert jättebra att veta i framtiden, för jag ska ju verkligen bli en sån.. som bygger hus.

Peace out.

Vart försvinner alla pengar?

Åh jag är så jättedålig på att spara till viktiga saker som festivaler och göteborg och sååånt :( Skulle ju bara åka till stockholm för att köpa älsklingens favoritgodis som en överraskning, och sen kom jag hem med bodybutter, shaving gel, torrschampo och lite mer godis än vad jag hade tänkt från början. Jag skulle ju egentligen inte behövt åka ner till stockholm och betala hundra spänn för resan (jag var där i typ en timme, snacka inte värd resa vah!) om det inte hade varit en dum helg mitt i veckan så mitt godis inte kom på posten :(
Jag städade hågasalen idag för att få tillbaka mina hundra kronor men nu är de också borta av någon anledning (hm hm subway.hm hm glass. hm hm läsk. hm hm jordgubbslassi.) JAG KOMMER ALDRIG KOMMA IVÄG TILL GÖTEBOOOOOORG.

Tur för Adde att han blev glad för min överraskning för annars hade jag blivit ledsen hest och allt hade blivit ovärt.
Nu blev det inte ovärt att lägga ut massa pengar för jag har ju världens bästa pojkvän och han förtjänar det bästa! (av två världar!!11!1)

Idaaag har jag försökt gå i mina klackskor. Den där klacken är ju inte ett dugg hög men inte kan jag dansa i de!
Och äntligen har det blivit varmt därute! (fast jag har fortfarande hemska mardrömmar om att det snöar ibland.)  Imorgon hoppas jag att det inte regnar för det här vädret gör mig på bra humör.
Vad som inte gör mig på bra humör är min pollenallergi, min dumma biologiläxa som är SVÅR och läxor brukar inte vara så svåra, man får ju använda boken, och teknikprovet som jag totalt glömt. Tur att jag ska till psykologen när vi har provet yeah.

5 Dagar kvar tills balen <3


Stalkers

Idag har jag upplevt något jag aldrig upplevt förut! Två stalkers!
Haha.
Najs dag faktiskt :) började vid halv elva, hade nationella i biologi, labb delen. Gick väl helt okej på själva labben, men sög ju när man skulle skriva?! Tyckte jag var fett duktig som skrev en halv sida, men sen fick jag höra av Diana att hon skrivit tre. Får väl satsa på ett MVG på biologiläxan istället (som jag kanske borde skriva på NU istället för skriva här.)
Trodde jag skulle bli helt ensam på lunchen eftersom jag inte känner någon i gruppen jag labbade med (är det bara jag som HATAR att sitta ensam på lunchen? jag tycker det är så sjukt pinsamt att stå mitt i matan och kolla helt jättedumt på alla som sitter och äter, för att hitta någon jag känner. Som tur är händer det inte så ofta att jag får sitta ensam. Typ aldrig. Men ändå.) men sen hittade jag Diana, så jag åt med henne och en Erik, Maxi och Harald som var konstig som vanligt för han SKRATTAR ALLTID NÄR HAN SER MIG. JAG ÄR INTE FUL. Fast Maxi är konstigare. Man äter inte ÄPPELPAJ med VANILJSÅS tillsammans med FALAFEL.

Sen cyklade jag ner på stan och mötte Diana (igen) och Astrid, vi letade efter en balklänning til Diana. Jag hittade min drömklänning på mäster Arnes. Åh vad ledsen jag blev, varför ska allt vara så DYRT?
Vi hittade ingenting till Diana, bara massor åt oss själva, men istället blev vi förföljda av två småkillar! Eller de var väl inte jättesmå. Kanske ett/två år yngre än oss. De var roliga och väldigt odiskreta. B.R.A.Z.A är så mycket bättre, I tell ya. Men vad det är tänker jag inte säga för det är HEMLIGT. Jag fattade att de förföljde oss redan från början, när de reste på sig från några stolar i st:per och sa "oj oj oj då." och skrattade till lite och började gå efter oss. Det blev ganska uppenbart att de var stalkers när de gick in i samma skoaffär som vi och gick ut precis efter oss. Vi försökte skaka av oss de genom att gå in i en underklädesbutik, men de stannade bara utanför. Vilka fegisar. Sen blev de förvirrade när vi splittade upp oss på Åhléns och sen försvann de.
Vi kan väl inte rå för att vi är så snygga :)

Det känns som att ingen kommer orka läsa det här inlägget. Men jag är trött och har sett Fish Tank och den var bara deprimerande rakt igenom så jag behöver skriva så jag blir på bättre humör. Det är därför jag skriver massa strunt. HAHA vilket fult ord strunt är. lol.
Oh ja, jag kan skriva på min biologiläxa. SKITKUL.

Åh.

Holding on
and days drag on
stupid girl
I should have known
I should have known.

That I'm not a princess
this ain't a fairytale.


Helgen

Både tumme upp och tumme ner för den här helgen.
Började med Stockholm. Var rätt kul. Alltid kul att vara med Adde förstås, men det var ju så sjukt dåligt väder! Blev på helt dåligt humör, tills vi hittade en Ben&Jerrys kiosk (: Och jag köpte ett par söta skor jag ska ha till balen också!



Kanske inte de finaste, men har man inga pengar så har man inte. Dessutom kan jag inte gå i högre klack än sådär, heeeeheeee.
Sen stack Adde iväg till sina kompisar, och jag träffade Am istället. Tat was vely najs myeez. Vi gjorde vad vi alltid brukar göra, bara prata om allting. Mest om våra förhållanden, och sånt. Skönt att få snacka med henne igen :) Man orkar ju inte skriva om allt som händer på sms hela tiden! Köpte underkläder. Jag är dålig på att köpa underkläder egentligen, för jag är grymt petig när det gäller bh:ar :c Köpte därför en som jag redan HAR fast i en annan färg. Så den matchar balklänningen. Är det normalt att vara så fixerad vid en SKOLBAL!? Det är inte bra! Om något går snett kommer hela mitt liv vara förstört i ett par månader. Jag måste sluta läsa en prinsessas dabok.
Mötte upp med Adde igen och vi drog hem. Jag sov över hos honom och idag har vi gått på malmaskolans dag :) Det var kul, fast vi sög ju och klarade inte tipspromenaden! Åhh jag ville ha den där korgen med frukt. Och sparris.

Kom precis hem från bion, har sett the Last Song med Ebba och Astrid. Den var så himla sorglig! Hela biosalongen grät ju. Och Miley är inte alls någon dålig skådespelare. Hon är bra, hon bara suger på att gråta.
Nu vill jag se den med Adde. Önskar att han hade följt med.
Snälla gå med mig älskling

ÅHH OCH JAG SÅG BLONDAA PÅ BUSSEN IGÅR HEM TILL ADDE HAHA OCH DET ÄR bara jag som tycker jag är fett cool för det men VADDÅ han är nästan känd ju.. :(
Nu väntar en soft vecka och återigen en FREDAG jag längtar till väldigt mycket :)

Jag borde börja fota mer.

Pannkakskyrkan ftw!

Idag var jag på teater och såg på Bitterfittan med Astrid och Diana. Den var bra men som jag och Astrid kom fram till kan ingenting mäta sig med Peter Pan (och Soundtrack!). Efter teatern satt vi på de där bänkarna med massa kuddar och grejer utanför Royal bion. Åhhhh om de bara hade såna i Göteborg, då skulle man kanske överleva en natt utan boende. Fast ingen chans att vi INTE kommer få bo någonstans i Göteborg, för jag har BETT till GUD idag. Jag blev kinda hjärntvättad av pannkakskyrkan som gav oss pannkakor och bjöd in oss i deras husvagn. Det var mysigt men lite läskigt. Inte för att jag har någonting emot kristna eller så, men alltså. Jag tror bara inte på sånt. Fast man började ju överväga dedär lite när de började babbla på om hur snäll gud är och att han helar folk och såntdär. Om han kan göra mitt liv bra igen så är det värt det, I tell ya. (så nu kommer det vara sol imorgon när jag och älskling ska till stockholm. för gud älskar mig. och astrids rumpa.)
Och så var vi på genomfarten i några sekunder och kollade på ABRUNN, sjukt bra, jag ääälskar de *_*
Det var en rolig kväll oh yes :)

P.S Vad hände med pantgubben som skulle ha en pannkaka? o:

RSS 2.0