HAHAHAHHAHA

Jag: Jag är kär i Ted Mosby.
Astrid: Hur kan du säga så mitt framför Joe och Robin Keller? (Hon fick en tavla av sin vän som målat av RK)
Jag: Var bara tvungen att erkänna. Nu vill jag ha te.
Astrid: Te.... eller te-ed?

How to make Astrid, numera aka Asse,happy

Eftersom jag och Astrid praktiskt taget är samma person hade varken hon eller jag en toppendag idag, så nu sitter jag i hennes rum och väntar på att hon ska komma upp och ha party med mig. Har ställt fram lite stuff jag vet hon gillar. Typ bröd och nötter och sådant. (Och såklart Hannah Montana, vem blir inte glad av Hannah Montana liksom?) Jag har planerat att rota igenom hennes garderob som tack, alla mina kläder ligger nämligen i tvätten efter att ha spenderat några dagar under min säng... (Haha nej, men det är faktiskt sant att jag knappt har några kläder för tillfället, jag har rensat min garderob typ hundra gånger och äntligen lyckats slänga massa skit OOPS NU KMR HON


Hot, hot, hot...

I helgen jobbade jag på en modemässa vid fyrishov. Det var jätteroligt! Tyvärr kom det inte så mycket folk, ganska konstigt med tanke på hur snyggt allt såg ut! Men å andra sidan var det ganska bra, för då fick jag och mina vänner tid för att se oss omkring och plocka på oss en heeel del gratis grejer. Man kunde även prova på att bli sminkad, få håret fixat, bli fotad, lära sig hur man posar osvosv. Och så var det många modevisningar. Det var kul att få se en underklädesmodevisning live, det har jag aldrig gjort förut! Såg inte RIKTIGT likadant ut som typ Victorias Secrets modevisningar, men det var coolt anyway. Kändes lite snuskigt att det stod en hel del medelålderskillar och fotade halvnakna tjejer i VÅR ålder bara, men ändå! (Sedan var det halvnakna killar på catwalken istället, that - I liked. speciellt eftersom jag kollat in en av de under hela helgen.. Jag filmade tyvärr inte, jag ville inte vara lika äcklig som gubbarna!)

Filmade i alla fall när det var en catwalk tävling för alla som ville vara med:




Jag hoppas att jag inte blir stämd nu bara för att jag inte orkat kontakta alla som är med i filmen...
Kan ni gissa vilka jag förälskade mig lite i direkt? Den ena är too cute to be straight, och den andra ler väldigt fint. Och så klippte jag in de i den bästa delen av låten.

Jag testade på att locka mitt hår med några konstiga prylar sen. Jag blev assnygg men fem minuter senare hade jag inte lockigt hår längre! HAHAHAH värdelöst, men det var ju gratis att prova på så...





Sedan fick jag sitta i en sånhär hårtork man ser på alla amerikanska filmer... det var obehagligt



Snart kommer lite citat by Astrid, de där drogerna hon tog för ett par kvällar sen har inte riktigt gått ur henne än.... Men nu måste jag plugga för det glömde jag totalt bort när jag var hos henne.

Sweet sweet candy

Såg att mc donalds har mcflurry med ahlgrens bilar just nu. Synd att jag har bestämt mig för att ha två intensiva no-sugar veckor. Tror ni att jag kommer att klara det? Jag har klarat två dagar... fast i måndags fuskade jag och åt två små godisbitar och morotstårta. Men morotstårta lär väl vara mer nyttigt än onyttigt? Detta gör jag för att se om min hy påverkas av sötsaker eller inte.


inte alls sugen....

Mys

Var duktig och stängde faktiskt av datorn medans jag pluggade. Tände ljus istället, jättemysigt!



Fast sedan kom jag på att jag inte kunde se något med bara levande ljus tända, så jag var tvungen att tända en lampa för att kunna läsa läxorna. Inte lika mysigt! Haha :c Nu fastnade jag framför LoL lite längre än vad det var tänkt, seeeeg match...  Har ingen sovmorgon imorgon heller tror jag. Klassen verkar vara ganska förvirrad. Jag tror att jag har litterär gestaltning på morgonen. Det är typ novellskrivande och sånt. Jag är egentligen astaggad men sovmorgon vore soft.

I MADE IT!

Igår såg mitt rum ut såhär:



idag ser det ut såhär:



I know, right!? Jag lovar att imorgon kommer det att se ut som ett bombnedslag igen. Mitt rum har en tendens att bli stökigt om nätterna. Jag förstår inte, jag sover ju då? Jag är säker på att det är alla hågaby-aliens som härjar...
I alla fall så städade jag på rekordtid, det brukar vanligtvis ta en vecka för mig att få ordning på allt.

Och ja, jag har överdrivet många gosedjur. Jag kan inte sova utan de! Speciellt inte efter Sebbe åkte. Älskar varenda en av de ♥







Ser ni mina fina high-tec mobiler? Båda är egentligen min syrras (därav Nick Jonas klistermärket på den ena. Alltså visst att jag älskar Jonas Brothers, men jag skulle aldrig gå runt med klistermärken på de på mina prylar, jag är ju 17 år, det vore ju fett töntigt...............) men jag älskar sådana där mobiler!


Nej, jag hatar de egentligen, men de är de enda mobilerna jag inte tappar bort. Eller lyckas förstöra. Det var en sådan som överlevde det omtalade badet i mitt badkar. Jag ♥ old stuff. Skulle lagt fram min gamla ipod också... den är typ fem år och lever fortfarande. Jag ÄLSKAR den, tänker aldrig köpa en ny. Om det är något jag hatar så är det att köpa nya tekniska prylar... tycker det känns jätteovärt för att det är så dyrt. Min mac är ett undantag, det är det mest värda jag någonsin köpt.

Jag har faktiskt en riktig mobil också, en HTC;



(la mest fram den för att visa hur många rosa grejer jag har, men också för att påminna mig själv om att den finns...) köpte den enbart för att den var billig, och rosa, och för att Adde tyckte att jag behövde en ny mobil. Men den var jättelaggig och dålig så jag använde den typ inte. Och så hatar jag touch. Jag har tänkt på att ge den en andra chans, men efter batteriets äventyr på stan (vad är oddsen för att jag tappar batteriet på stora torget en kväll och två dagar senare hittar min klasskompis det?) får jag inte i det i mobilen igen. Alltså, jag får inte upp batterilocket. GHA, moderna saker SUGER! Batterilocken på samsungmobilerna är JÄTTEENKLA att få loss. Och ni som tidigare läst min blogg vet hur mycket jag HATAR när saker är konstruerade på ett oförståeligt sätt!

Helvete vad mycket text det blev. Jag hoppas att jag i alla fall hjälper Fabian att döda tid nu.

Puss och hej, nu ska jag tända ljus i mitt fräscha rum och göra läxor!

Good girl

Idag har jag varit jätteduktig och bra, för trots att jag har haft sämsta dagen på länge har jag fått massor med saker gjorda. Jag har skrivit mycket, spelat piano, städat nästan hela rummet, gjort lite film (helvete vad kreativ jag har varit idag) och pratat engelska i skype! Jag hatar att prata engelska, och jag hatar att prata i skype om det inte är någon jag står väldigt nära. Och idag gjorde jag både och, samtidigt! Stolt över mig själv.

Dessutom
var det en fotograf här idag för att fotografera min familj, det kommer snart ett reportage om Iris i Svenska dagbladet tror jag att det var. HAHA Iris var GRYM framför kameran, posade som en rockstar! Jag hoppas att jag var nästan lika bra. Fotografen var i alla fall sjukt söt och snygg och liknade Robin Keller lite.

Nu ska jag vara duktig och sova, jag har ingen aning om hur mitt schema ser ut imorgon men tydligen ska vi ha konsthistoria... Sedan ska jag ned på stan och shoppa upp mitt studiebidrag hade jag tänkt. Måste hinna förbi Elias också för jag lämnade min cykel hos honom efter grillkvällen.

Godnatt!



kul med överdriven redigering osv

Citat by Astrid 2

Vem är chuck berry? har han en sång? den kanske går 2"chuck chuck chuck ebrru... berryberryberry CHUCK!"

Det var så kul att det kommer uppp på facebook också.

Citat by Astrid 1

jag ka b unte se vukjea tabgebter haf jkucjuar 0+
¨jag lihher i sängern och daton är på mig. svprt att ese


Astrid-day

Min älskade vän Astrid fyller år idag. Jag har i ett halvår hållt hennes present superduperhemlig, och det är jävligt bra för att vara mig som är pro på spoilers. Dock har jag gett henne en hel del ledtrådar...

Jag: Om några timmar får du din present!
Astrid: Ja!
Jag: Jag hoppas att du inte tycker att den är för SMÖRig.... Notera SMÖRmedcapsig.
Astrid: Hah.. eh.. okej.. jag förstår inte, men den är säkert perfekt!
Jag: Aa, lite knivigt va?
Astrid: Knivigt.. betyder det också något eller? Ska du baka en kaka till mig?


Jag tyckte jag var jätteklyftig (och rolig) där, men Astrid förstod ju ingenting!
Det var självklart en smörkniv Astrid fick av mig. Hon såg förvånandsvärt glad ut när hon öppnade paketet, men sedan erkände hon att hon blev lite besviken :///// Aja, man kan ju inte vara perfekt....


Nä, hon fick faktiskt en riktig present också. Ett halsband med ett hjärta som det står querida på. Min design - morfars skills. Det var fint att se hur glad hon blev ♥ ÄLSKAR dig Astrid, hoppas att du hade en bra födelsedag!

Hahah blir ju helt glad av den här bilden fast vi ser ut som mongon båda två!

True story

När jag är på dåligt humör eller har tråkigt kollar jag alltid på bal/bröllopsklänningar online. Ibland blir jag bara på ännu sämre humör för vissa klänningar är så OTROLIGT gräsliga. Typ som den här:



No offence till er som kanske har precis en sådan. Ni ser säkert jättesnygga ut i den.
Imorse hittade jag i alla fall en sajt med nästan bara fina klänningar! Fast efter ca 500 st såg inte alla lika fina ut längre...

Dock tycker jag inte om när det är aldelles för mycket pärlor och krams...



Skulle kunna tänka mig den där som min bröllopsklänning.





Mmmm så jääävla snygg <333

Den där är inte jättesnygg, men lite cool. Fatta att ha på sig den, jag skulle känna mig som en prinsessa om jag gled in på en bal i den <3



Den där är mest lite häftig. Och så kostar den bara 700 spänn.



Ja, jag älskar röda klänningar. Fast den här skulle vara finare strapless.

PRINSESSA ♥


damn

are you frightened?
cause I'm frightened.

HSHAHAHAH

Om man vickar lite på polkagrisen medan man äter den känns det som att någon tar på en med en pinne


Nattblogging

Problemet med att stanna uppe om nätterna är att jag alltid blir ASHUNGRIG vid midnatt. Och sen såklart vid 4, den ultimata ät-tiden för nördar.
Men jag är tvungen att stanna inne i rummet när mina föräldrar sover, för vaknar de blir de inte glada. Hittade en chokladcigarr som jag äter nu. Är inte ett dugg sugen på choklad, men är ganska desperat

och sen har jag mitt underbara lipscrub från Lush, det är SÅ GOTT. Har jag tipsat om den förut? Orkar inte leta upp bild men den heter typ bubblegum lipscrub. Man hinner knappt scrubba läpparna innan man slickat i sig allt. ♥ Tror jag ska ha en polkagris här någonstans också....

Vintage

Tjoho! Jag har tappat blogginspirationen helt. Det värsta jag vet är att skriva om vad man har gjort om dagarna. Speciellt när man skriver "sedan". Typ, idag gjorde jag ----, sen gjorde jag ----- och sen gick jag ---- Så jävla fult.

Jag var i alla fall i skolan idag, jag antar att rosendal kommer att uppfylla dess rykte nästa vecka för den här veckan har varit så jäkla slapp. Började elva idag, hade typ en och en halv lektion. Efter skolan åkte jag ned på stan med Signe. Vi fikade med Ylva, det var jättelänge sen jag träffade henne så det var jättekul!

Imorgon börjar jag 13.20 och har en lektion. På kvällen är det avskedsfest hos vår käre Elias. Han ska tydligen till Frankrike i ett år, helt jävla random. Han kan ju ingen franska, det kan man se i hans anteckningsblock som jag av någon anledning har här hemma. Aja, hoppas han får det bra. Eller hoppas att det suger så att han kommer hem igen, kommer sakna honom mycket tror jag!



Vet ni vad jag hatar med den här bilden? Att det ser ut som att mitt läppstift antingen är utsmetat eller pålagt på typ picnic.com. Vilket det inte är. Gud vad mycket egopics jag lägger upp föresten. Hejdå.

Going to school

how do you make a gif

Nice med sovmorgon

Gamla texter.

Läser gamla inlägg från en väldigt gammal blogg, som jag dock fortfarande uppdaterar ibland. Ger inte ut den här, den är för personlig, men jag ska dela med mig av några texter som jag skrivit när livet svikit.

Den 20 Januari 2009 skrev jag
Igen
och på allvar
det här känns riktigt
det här känns mycket
det här känns tårar
& funderingar

Aw,första gången jag var kär på riktigt :')

30 Juli 2009
"Det är så äkta
Och jag är starkare än vad jag tror
Vi tar oss igenom det här nu
för vår kärlek är starkare än andras åsikter
jag gav upp hoppet
men du får mig att tro igen
kärlek var mer än vad jag såg
såhär ska det vara för evigt
vi för evigt, för vi ska inte förlora."

Well, vi förlorade.

29 maj 2009
"jag vill bara inte att du glömmer mig
för om du glömmer mig
då har jag blivit glömd en gång för mycket"

Du glömde.

29 mars 2009
"Och för första gången i mitt liv
fick jag vara med"

Sedan fick jag veta att egentligen,var jag inte alls med.

20 februari 2010
"Snart upphör jag att existera
jag känner det, jag finns inte kvar längre"


Men se, jag existerar igen.
Jag tycker om att läsa mina gamla inlägg. Alla mina tonårsproblem, både vanliga och ovanliga, finns med, alla mina förälskelser. Om hur rädd jag var. Och hur mycket jag grät. Och varje gång trodde jag på riktigt att nu tog det slut, mitt liv. Nu orkade jag inte mer. Nu skulle jag ge upp.
Jag gav inte upp. Och allt löste sig, till slut. Jag ser ju, på bloggen, att jag gick vidare och klarade av allt.

Jag gör ju det, klarar allt.

18 oktober 2009
" Nej man ska inte bryta löften, det sa du själv

Och jag lovade mig själv att aldrig någonsin förlora mig själv i kärleken
men du är så lätt att förlora sig i
det är så lätt att förlora sig i dig
i dig är det så lätt att förlora sig i
förlora sig i dig är lätt.
och jag har förlorat mig i dig

du gör mig stark men ändå så svag
jag vill stå på mina egna ben men du gör så att jag ramlar
jag dras ner och nu
nu drunknar jag i dina ögon

och det känns bra för stunden
men vad händer sen?"

Sedan fortsätter jag leva.



Idag

Nollning på Rosendal, fika med Alex, emotional hos mormor och rage på tåget hem när tåget stannade två minuter från stationen för att någon jävel var på spåret. Men alltså, varför tar det 40 minuter för massa poliser att få bort människan därifrån!?








Varför rosendal är jävligt bra

1. Man kan vara sig själv.... ♥



2. Schyssta människor.


Videoblogg

Har inte träffat Astrid idag, men hon säger rätt smarta saker på slutet av den här videon:


Onlineklockor.
Ni vet känslan av att veta att man har massor av saker att göra, men man kommer inte på något? Typ så känner jag nu. Vet att jag har plugg att ta igen och ett rum att städa men känner mig ändå jävligt chill och det känns inte som att jag behöver göra något vettigt.

Idag vaknade jag tio över 8 av att väckarklockan INTE ringde. Sprang runt igår natt för att leta efter en väckarklocka eftersom jag inte har en laddad mobil, och när jag inte hittade någon tänkte jag prova en onlineväckarklocka, för sådant finns tydligen. Och, tänkte jag, om inte den skulle fungera skulle säkert mamma väcka mig vid sju ändå. Men icke - när jag vaknade var jag ensam i huset och hade en halvtimma på mig att ta mig till skolan. Rosendal ligger iofs inte så långt bort, men busstiderna tajmar inte alls och så måste man byta. Och det regnade, jag kunde inte cykla. Jag fick panik och ringde taxi istället. Att sminka sig i en bil är inte det lättaste, speciellt inte när man är som jag - helt oskillad på ansiktsklet. När jag kom fram såg jag ut som ett vrak, men jag kom i alla fall i tid.

Första skoldagen på rosendal var nice, jag tror att jag kommer att trivas asbra.
Efter skolan åkte jag till hostkattehost och träffade mitt fina gäng där. Tog en fika på stan med Elin som för att fira att jag klarat av första skoldagen. Fortsätter att fira här hemma med glass. Och How I met your mother. Och ... ja ni kan säkert gissa.



-

"Du är en idiot"
"Du är också en idiot"


Changes

Mina gamla bästa vänner är bästa vänner med varandra
jag får inte vara med
jag är något gammalt och använt
något alla har en historia med och ingen vill minnas
det de minns är baksidan av förr
jag ville förändra era liv
glömde bort att ändra på mig själv

och nu
kanske vi tynar bort, vi med


Fråga 1 by Astrid

"Om man tar en majbrasa och släpper den nedför ett stup, slocknar den då?"

NYTT FÖR BLOGGEN!!.:.:q



Kräftpartyt hos Astrid igår var jätteroligt. Det kom hur mycket vuxna människor som helst och det var ganska nervöst att hälla upp punch och vodka och sådant i de jättesmå glasen, men det gick bra. Alla tyckte att vi var jätteduktiga servitriser! Jag tyckte bäst om när vi fick paus och lyckades stjäla lite paj och kräftor från buffébordet. Sedan fick vi alla rester när de vuxna hade ätit klart. Det var pure happiness, I tell you. Vi hade egen kräftfest med dans,livemusik och hela köret inomhus. Jag tror jag åt konstant från klockan 18.00 till 01.00. Och när jag vaknade imorse var jag ändå hungrig. Det börjar gå för långt nu, känner jag. Tur att vi har ett gym i Hågaby, MAMMA av alla människor sa att hon ville gå dit med mig. Jag blev ganska chockad för jag har bara sett mamma i annat än kjol/klänning en gång i hela mitt liv, hon är den sista jag skulle kunna tänka mig TRÄNA.

NY GREJ FÖR BLOGGEN:
Jag har upptäckt det här med kategorier! Det är ju jättesmart! Min första kategori ska heta "Citat by Astrid/Astrids fråga". Varje dag kommer jag att göra ett inlägg med något smart som Astrid har sagt, eller något hon undrar. Fast varje dag i bloggvärlden betyder egentligen varje dag i en vecka och sedan inte alls, men ändå.

XoXo

GLAD TJEJ


I've got ham, but I'm not a hamster

Haha gud, vilken dag :(
Vaknade upp med VÄRLDENS halsont och sen upptäckte jag att min högra kontaktlins är helt trasig. Och att det regnar. Och att mamma och iris tog våra enda paraplyn till stan.
Så nu sitter jag dyngsur på Tantens Gröna och kan bara se med ett öga (får inte ut den vänstra linsen så kan inte använda glasögon dsipgdphg problembarnx10000), försöker skriva reportaget men får så jäkla ont i huvudet. Dricker äcklig miso istället och försöker få en kompis till Alex att börja spela LoL.

Och visst ja, min mobil har inget batteri och min laddare är hos Alex. GREAT.

Har inga bilder på den här datorn så ni får en filmsnutt istället:



Åh, nu har jag lite bilder. Tack Nikola för att du är jätteirriterande och räddar min blogg





Skumt att när man zoomar in så får man tillbaka gamla chatten? :o


Ett väldigt långt men intressant (som alltid) inlägg.

Idag har varit en dag då jag borde ha pluggat egentligen HELA dagen, men hade ett liv istället.

Klev faktiskt upp klockan SJU idag, dags att vänja sig vid sådana tider tänkte jag, men NO NEED FOR THAT, mer om det senare.
Såg ett avsnitt How I met your mother, spelade lite LoL, spelade lite piano, tog upp ett anteckningsblock för att skriva lite notiser, redigerade bilder istället...
Sedan fick jag faktiskt intervjun kirrad, det kändes bra. Det kändes så bra att jag bestämde mig för att skita i resten av läxorna idag. Nu känns det inte lika bra längre, kom på att jag ska jobba precis hela dagen imorgon.

Jag var på Rosendal idag
, på möte med syven. Jag blev förvånad, syven för journalistik är min gamla barndomsväns mamma! En jättetrevlig kvinna, det gjorde mig jätteglad. Studierektorn bor ju granne med mig också, snacka om att det är en skola för mig. Vi pratade lite om hur det kändes att börja och sedan fixade vi mina individuella kursval och kollade på mitt schema. Jag har sovmorgon varje dag förutom onsdagar. Funderade länge på om jag ville läsa kvällskurs i Spanska, och tillslut blev det så. Kommer alltså att fortsätta på spanska, steg 2 nu. Jag har ingen aning om varför, jag började läsa spanska för att kunna impa på Addes släkt, och det behöver jag inte längre. Men har insett att det är jävligt kul att komma på sig själv med att förstå folk som pratar spanska. Alltså, jag förstår 5 % av vad de säger, men i alla fall.

Hursomhelst är jag sjukt taggad på att börja på Rosendal, och ganska rädd men det blir nog bra.


Cyklade förbi Astrid på vägen hem och hon hängde med för att peppa mig till att plugga. Jag vet inte om hennes taktik är den bästa, men det är alltid trevligt med How I met your mother + glass + té + tårta. Hon fick mig att garva som aldrig förr. Man tycker ju att jag borde vant mig vid hennes sjuka humor efter att ha varit hennes bästa vän i tre år, men jag skrattar fortfarande så att jag får ont i magen när hon till exempel talar norrländska.

Det syns att vi är vänner va? När man tänker på det är det inte så konstigt att folk tror att vi är syskon. Vi är i alla fall bäst på att se snygga ut på bild.



"Fett coolt att cykla till en cykelaffär" - Astrid


Picsss

Har precis varit och intervjuat grannen. Åh, hennes ettåriga unge är helt underbar! Och de hade världens finaste piano. Jag önskar att jag var tillräckligt bra på piano för att våga spela hos andra, hon har sagt flera gånger att jag kan få komma hem till de och spela... Snart börjar jag ta lektioner igen i alla fall.

Lägger upp lite bilder från när jag var hos Alex. Han bor i drömläget, nära Hemmakväll, Lasergame (fast det heter laserdome i stockholm tydligen... varför kan det gemensamma namnet inte bara vara lasertag? Cause playing lasertag is awesome), strippklubb, ett gym, IO, och något ställe där han tränar kampsport...



Jag vet, ni är stolta över att ha mig som vän. Och mina ex ångrar att det tog slut. Sann historia bror.









I wasn't really sure enough

Jag börjar fundera
jag tror att det fungerar



Männen är mycket arga!

Jag skjuter upp problemet, för ett tag, med sena nätter, tomma glas; är anledningen till min dåliga uppdatering. Plugget är problemet. Alltså, ibland är jag glad över att jag inte är en storbloggare, jag har inte 5000 läsare som klagar... Fast om jag var storbloggare kanske jag skulle slippa plugget. Eller...?
Igår var en sjukt bra kväll i alla fall. Grillkväll hos Elias med gamla klassen. Förstår inte hur vi lyckas hålla ihop, men på något sätt går det! Det var tänkt att jag skulle åkt på återträff med Protusgänget i Stockholm men efter mycket tvekande valde jag att stanna hos Ellet. Astrid spånade vidare på en av våra kommande hitar - "Kossan Alexander" det blev dramatiskt och det blev allsång, och det blev fest under Elias filt. Mycket internskämt kom till och jag var nöjd när jag och Astrid travade därifrån efter att ha skålat på att ha avskedsfest för Elias innan han åker till la FRAAAAAANCE. Åhh, orka att alla fina människor åker härifrån!
Var inte lika nöjd när vi insåg att vi hade missat sista bussen. Frusna men ändå ganska glada började vi släpa oss mot Astrids hus, sedan räddade en busschaufför oss. Det FINNS snälla busschaufförer!

Ikväll har jag och Astrid jobbat på parksnäckan. Det var kul, men jag är helt slutkörd nu och tänker sova. Imorgon måste jag upp astidigt för att Iris fyller år.


Oh yeah sexy lady. Going crazy

HEJ
jag mår awesome förutom att jag är trött som satan. Tror jag och Alex låg uppe och snackade snuskigheter halva natten. Sedan började han snacka om någon tant han såg framför sig, jag blev pissrädd för förutom grisen i saw är läskiga tanter min största rädsla. Slutade med att han berättade en saga och jag somnade. Klockan fem väckte han mig och var taggad på att gå upp. Jag kollade klockan, den var fem. Då somnade han. Hahah men det var en grym kväll! Pojken är bra han.

Har precis jobbat mig igenom massa utmaningar på placet där allt händer, mitt jobb TANTENS GRÖNA. Har tryckt in tamponger i hyllor och försökt få de att få plats, jag svär på att råkar man ens nudda de kommer allt rasa. Och så stötte jag på problemet att jag inte hade någon aning om vad som skulle kosta vad. Jag menar, Waaat iiiis tiiiis? ;



Och så har jag fått lära mig massa saker om tygblöjor osv. Fett bra.
Bilder från igår kommer sen, det är en konst att spela LoL och blogga samtidigt. Ska iväg om fem minuter också.. STRESS
Ikväll blir det nice om vädret blir nice. Hejdå!

Basker

Åker iväg till stockholm för att rädda Alex från sin ensamhet och hjälpa honom ladda ner LoL på sin brorsas mac. I gengäld erbjuder han en dubbelsäng och middag. Jag tänker dock tvinga mig själv att plugga lite när jag är där. Jag börjar ju skolan om en vecka!



Hittade en basker och eftersom hösten praktiskt taget kommit en månad för tidigt iår tänker jag använda den idag. Jag har inte använt någon slags mössa sen jag slutade med min röda basker när jag var 12 år. Och den baskern hade jag sen jag var fem. Lite konstigt att mitt huvud inte växte på sju år.

Niklas är hemma

En annan vän som lyser upp min vardag lite då och då är Niklas. Speciellt i den här filmen.
Jag får inte lägga upp den på facebook så jag hoppas att jag har minst lika många stalkers här som kan kommentera hur söt Niklas är när han spelar. Jättegullig ♥



Friends forever

Visst är det fint med vänner som får en att le stort, lite fånigt?
Vänner som genom facebook kan få hjärtat att slå lite fortare

känns som att min själ dansar, visst låter det dumt?




Dear True Love

Jag, som bestämt hade tänkt ta tag i mitt liv direkt när Sebbe for iväg (d.v.s sluta spela datorspel, börja träna, sluta äta massa skit, spela trummor, skriva mycket, spela piano, plugga, spara pengar m.m), har idag köpt en kjol, ätit kladdkaka, sett på How I met your mother och spelat LoL.
Det hade varit helt Okej (det har trots allt bara gått en dag på dessa tio månader) om det inte vore för att jag fortfarande har ALLT plugg kvar och redan råkat boka upp hela nästa vecka med allt annat än läxor. Och det är bara en vecka kvar tills skolan början. Och när skolan börjar kommer jag inte ha tid för ett liv, om man lyssnar på alla katte-elever som förtvivlat försöker få mig att byta tillbaka. Apropå det, jag borde kolla vårt schema.

Imorgon ska jag
•Plugga
•Slå på trummorna i replokalen
•Redigera film
•Läsa
•Komma på en bra överlevnadstaktik
•Skriva brev.

Mitt favoritrum i hela världen.



Tror ni att Sebbes mamma tycker att jag är väldigt konstig om jag flyttar in i deras lägenhet?

No I can't help it, I just feel complete when you're by my side

Pappa: "Ät glass ur en skål som en normal människa istället för att äta direkt ur burken"
Jag: "Men den är min."
Pappa: "Är du deppig?"
Jag: *ler stort* JA!

Vi åkte till Arlanda vid fem idag, jag och Sebastians familj. Jag var ganska övertrött och förstod inte riktigt vad som hände, tills han kollade mig sådär läskigt genomträngande i ögonen. "Jag älskar dig" och "Hejdå" och sedan höll jag om lillasystern istället för Sebastian, grät lite, och åkte hem. Vi tröstade oss med Anne på Grönkulla och pep åt alla fina scener i tvåan och trean, och jag sov ett tag i Sebbes säng och tyckte att det var ganska konstigt att en nyduschad kille inte kom och la sig bredvid mig.
Dröjde kvar i lägenheten ett tag för den har varit mitt hem en vecka nu och Sebbes mamma och lillasyster är som en familj för mig. Sedan åkte jag hem och kunde inte gråta ett dugg för att jag insåg inte. Köpte mig en b&j och såg på en prinsessas dagbok av ren princip och det var svårt att se att jag var ledsen för vem blir inte som ett barn när man sitter i en soffa med en hel b&j för sig själv?

Men efter en hel dag utan ett sms från min pojkvän (fast inte längre) förstår jag nu.
Han fick mig att förstå att kärlek inte behöver göra ont. Det gör inte ens ont att gråta. Jag vet, jag vet att han kommer tillbaka. Jag vet att han älskar mig. Jag har kanske aldrig känt så. Att jag vet på riktigt

Vår sista dag spenderades i en busskur och det blixtrade runt om kring oss och vi var blöta överallt och fick värma oss a la Bella & Jacob style. Jag var livrädd men vi skrattade åt ironin. Det var översvämmning i hela stan och i våra hjärtan.

Jag ser fram emot ett år av utvecklling. Jag kunde inte må bättre trots att jag gråter.



Glömmer aldrig vad du sa och hur du såg på mig men nu glömmer jag oss för ett tag.

It's not a bad break-up, it's just a test to see if we're meant to be

Som du sa.

Vi var som i en film.
Med kyssar i mörkret och kärleksförklaringar under stjärnorna
du var han som inte finns

någon gång blir vi kanske en bok
men just nu känner jag för mycket för att ord ska kunna beskriva

du sa inatt "Jag kommer att vara borta i tio månader"
och nu sitter jag i dina kläder fast hemma och inte i din soffa
och jag förstår inte. Hur länge är 10 månader?


Forever & Always

Det slog mig just att jag inte bara kommer sakna Sebastian, kommer nästan sakna hans lägenhet ännu mer! Älskar att sitta i källaren, that's my happyplace. Vi hade filmkväll igår med några vänner, såg Star Wars. YES, efter 17 år har jag äntligen sett Star Wars. I alla fall fyran, femman och början av sexan. Kanske inte såg allt eftersom vi var för upptagna med att skratta. SOM SKRÄP. Men i alla fall. Jag och Ikka ska ha Star Wars maraton någon dag så att vi slipper vara mobboffer resten av våra liv.
Det var en supertrevlig kväll och natt, Cia och Adrian sov nämligen över. Nu har de dragit och det känns som att om jag hör orden "Hejdå, lycka till i Texas" en gång till kommer jag slå sönder någonting.
Idag ska vi åka till mitt barndomshem i forkabyholm. Det ligger vid Ulva Kvarn ungefär. Har inte varit där sen jag var tre, men minns nästan precis hur det såg ut. :') Sen tror jag Markus skulle komma förbi ikväll... och säga "Hejdå, lycka till i Texas".

Jaja, håller humöret uppe, jag är fett nöjd, jag (och Elsa) hade gjort en lista på vad jag och Sebbe skulle göra sista veckan, och vi har gjort varenda punkt.

Nu ska vi se om Sebastians dator är fullproppad med porr eller om han har någon slags bild jag kan lägga in.



Kom på att Sebbes dator är en pc och har kraschat x antal gånger när jag varit här, vi har varit tvungna att återställa den typ hundra gånger så allt har försvunnit. Jag tar en bild på Robin Keller så kan vi låtsas att det är Sebbe (I wish). Han är ju nästan lika snygg.

Edit

Sebbe är visst min bitch, även om han rapear min blogg. Jag svär på att han har gjort allt jag sagt åt honom att göra hela veckan. Han säger att det är för att han tycker så mycket om mig men jag vet att det är för att han är rädd att jag ska hota med sexstrejker annars.

fsöjgdh

Har varit på tusen avskedsmiddagar känns det som. Jag som såg fram emot att få bo hos Sebbe en hel vecka, tänkte inte alls på att hela hans släkt kanske ville få lite tid med honom också. Inte kul att varje dag behöva höra på när alla pratar om USA, när det är vad jag minst vill tänka på just nu :( Knas. Nejmen det har varit jättetrevligt att få träffa hans underbara gudmödrar och mormor. Och gratis middag är det inget fel på, det var nice att få frossa i sushi, ÅT FJORTON BITAR! Jag som bara brukar lyckas få i mig typ 6. Det går framåt. Nu ska vi se Moulin Rouge. Sebbe är min bitch och gör allt jag säger åt honom. (NOT)

PAAUUUS

HEJ BLOGGEN och alla mina söööta läsare <3<3 <33

Snart åker jag ned till stan för att träffa Agnes, jag l-ä-n-g-t-a-r, det är så jävla tråkigt att dricka té utan henne. Sedan ska jag till Arlanda (egentligen borde jag hata Arlanda som kidnappade mig innan Siesta, men jag älskar att vara där. Det påminner mig om England.) och möta Sebbe (och hans mamma och syrra) som ÄNTLIGEN kommer hem från Grekland. Tänker bosätta mig i deras lägenhet denna vecka och inte släppa Sebbe ur sikte för en sekund. Haha nej satan vad jobbigt, men jag kommer inte ha tid för att blogga i alla fall. Det är exakt en vecka tills vi måste säga adjö föralltid. I alla fall i ett år, och vem vet vad som händer sedan?

Jag har lovat mig själv att inte spela LoL den här veckan, det vore ganska patetiskt att tillbringa de sista dagarna med sin pojkvän framför en dator. Får se hur det går, ibland bara råkar vi slinka in på UGC i någon timme. Fast ångesten efter det är så jobbig så det är nästan inte värt det. Hursomhelst, jag är värd att få skriva av mig lite;

Körde en jäävligt bra match igår med Josef och någon örebroare, tror vi förlorade men det var ändå kul. Är så van vid att folk skriker noob åt mig när vi kör men örebroaren, Alle eller vad han heter (från tunisien), var jättegullig och peppade mig som fan. Så jag var ganska bra. Körde en till match med honom och hans random vänner på kvällen (efter mycket övertalning, jag satt ju och pluggade), gick inte lika bra då men tydligen var jag TUUUUUUUUUUUUNG (Alles vänner tyckte dock inte att man kunde säga så till en tjej. Men alltså, varför inte?) och alla tyckte att jag var bra. Det är fan lycka!
Oj, min svenska blir helt åt helvete när jag skriver om spel. Åhh jag borde starta en LoL-blogg!

Nu tänker jag ta ett långt bad och fixa med naglarna och håret innan nördigheten sätter sig där också.



AHAAHAHAH jag ser assur ut! HHAHAHA

The reason why I smile




Ler faktiskt åt livet för tillfället
vem kunde tro det?
Nuet är underbart och jag är full av energi och inspiration, drömmar och mål.

suddenly you're all I need
the reason why I smile

RSS 2.0