Update

Är hos Niklas nu. (Knivsta = LMAO) Han byter om till sina balla militärkläder så jag lånar hans dator så länge..
Vi ska snart åka iväg till Stockholm, HAHAHAHAHA big fail, sista tåget går 00.23 så vi kommer få sitta på centralen i typ två timmar, tåget till Skåne går 05.10... Kan inte fatta att jag snart ska se The Kooks <3 Är GALET MOTHAFUCKING TAGGAD!

You wouldn't wanna meet me in the middle of the night



Ungefär såhär umgås jag och Astrid oftast.

Har pms och livet suuger

Är det bara jag som seriöst blir självmordsbenägen när jag har pms? Inte för den FÖRJÄVLA mensvärken, utan för "humörsvängningarna" som inte alls "svänger" UTAN ÄÄR PÅ SAMMA STÄLLE HEEELA TIIDEN, har tappat räkningen för allt jag började skrika/gråta för idag (motvind, cykeln gick sönder, datorns batteri tog slut, orkade inte hämta batteriladdaren, någon ställde in smöret i kylskåpet innan jag hann göra en macka, ingen gjorde middag, chokladen tog slut, internet fungerade inte, katten skulle in, katten skulle ut, folk smsade, mobilen låg långt borta, osvosvosv)

Blir helt trött på livet och vill egentligen bara sitta hemma och glo på Hannah Montana och käka choklad (vilket jag också gjorde iofs), men hade en heeel deeel andra grejer att göra också... BRA GREJ: Är klar med mitt final project på musiken, två egenskrivna låtar (Astrid har hjälpt till med musiken), nu krävs det bara lite finjustering och ÖVNING så fixar jag mitt MVG!

Skönt att jag fick komma ut lite ikväll, åkte till Astrid och såg på Mean Girls två med henne, Ylva och Alexandra. HAHAHAHAHHAHA har aldrig sett en sämre film? (Jo det har jag, svårt att inte ha gjort det med tanke på min familj och vår filmkonsumtion...) HAHHAHAHHA, helt klart den mest förutsägbara film jag sett i alla fall. x''DD


(Nyttiga tjejer)





Ser ut som ett djur



Typ som en sköldpadda. Han i Robin Hood.

Having a bad day

Den här dagen skulle varit sjukt bra om den inte vore så sjukt dålig. Tack Sheila för att du räddade mitt liv lite.

Men jag ska inte klaga, någon dag blir allting bra igen.
(Snälla?)

Egentligen hatar jag "dagens outfit" -inlägg, och jag hatar att min blogg börjar bli som en vanlig blogg, men jag ÄLSKAR det där linnet jag köpte som jag skrev att jag aldrig skulle använda! Förlåt, men det kommer nog bli det enda jag har på mig numera. Förutom en dag i veckan när älsklingen ska i tvätten. Det är ett typiskt plagg som jag inte bryr mig om ifall folk inte gillar det, för jag tycker det är assnyggt. Nice. Kul att jag just skrev ett inlägg om ett klädesplagg.


Jag förstod inte

och plötsligt blir det som ett sjätte slut
och allt rasar samman precis som förut

I-I-I wanna go-o-o, all the wa-a-ay

AH VILKEN UNDERBAR DAG DET ÄR
(och man kan vara som man är, och ändå leva tillsammans YEAH)
Var med Eeeelin idag ♥ you are wonderful
Vi pluggade, käkade på subway osv. Hon gör plugget så jävla roligt på något sätt!
Efteråt gick jag till katte för att surprisa Sebbe, han trodde inte jag skulle hänga med till Sävja men så gjorde jag det :pP.pp.P.PpP Jag är kär i hans moppe, eller moppar över huvud taget. <3
Sävja var skitkul, jag är astrött. orkar inte skriva. hehjdå

Frukost

Kul med intressanta inlägg om intressanta ämnen och viktiga frågor.
Man ska uppskatta små saker i livet!
Typ som frukost när man inte har bråttom till skolan. Vår klass har ledigt idag (ovanligt), tänker göra en feeeeet frukost och se på Hannah Montana, det är en perfekt morgon för mig.



Fan vad jag vill dit igen. Gotlandabstinens i 180. Pratade med Elsa i telefon igår, blev glad av att höra hennes röst, det var länge sen vi pratade. Vill dit mer än någonsin nu.

Pappas tröja

Förut gick jag alltid runt i pappas kläder. Nu har jag alltid mammas kläder. Men för några dagar sedan blev jag inspirerad av Astrid, för hon hade sin pappas asmysiga tröja. ÄLSKAR over-size, man känner sig så avslappnad i d, för då försöker man iaf inte se bra ut.. HAHAH men det är ju så? Har alltid känt mig som snyggast när jag inte har planerat min outfit i hundra år.

Den här dagen har varit skitbra, jag älskar vår samhällskunskapslärare! Längtar tills mina föräldrar kommer hem så att jag kan skryta om att jag fick mvg på uppsatsen och därmed höjde mitt betyg från G till VG!
Blev så jävla lycklig så jag höll seriöst på att börja gråta.

HAHAHAHAHAH, alltså, det där inlägget om att jag älskar att cykla? Jag tar tillbaka det. Jag cyklade i värre motvind än vanligt idag, och när jag trodde att det inte kunde bli värre började det REGNA. Pratade i telefon med Shimo samtidigt som jag ledde cykeln uppför en backe, i det vädret HAHAHA men det var ganska skönt, jag tycker om när det regnar.

Belönar mig själv med varm choklad nu ♥ Har inte druckit det på aaaaaslänge för att jag blev för beroende förut, men nu förtjänar jag det! HIIIIHIIII
Ska plugga nu, JAG ÄR PÅ G MED SKOLARBETET KÄNNER JAG! Varför har jag inte känt såhär förut?

(en påminnelse till en av mina läsare - you know who you are.LABBRAPPORTEN FÖR I HELVETE!!!!!)



cuz I like u

det värsta som finns
är väl typ att lägga på

Rage

Varför har jag pms 24/7?
:(
Iaf
vet ni hur MYCKET JAG ÄLSKAR ATT CYKLA?
I am not kidding you now.
Har ju alltid åkt buss till skolan men nu har jag inte råd, så jag cyklar istället, vart jag än ska, no matter the weather.
Det är ashärligt. Kostar inget, och så tränar jag utan att jag tänker på det! Dessutom går det mycket snabbare än att ta buss, för bussen ska ju krångla runt hela Uppsala medan jag bara kan åka raka vägen till Katte..
Fast vägen hem suger ju, jag kan allvarligt talat inte förstå hur vinden fungerar i Sverige. Det finns en evighetsväg precis innan håga, från hågaån till den jobbiga backen ungefär, och det är ALLTID, ALLTID motvind där. Har aldrig cyklat där när det inte varit motvind. Och det är inte direkt som att det varit medvind hela vägen innan, de här dagarna har jag blåst omkull säkert 10 gånger...

Förstår inte, jag känner ju att vinden kommer att blåsa medhålls när jag svänger mot evighetsvägen, men när jag väl svänger vänder vinden sig MOT mig. Alltså, VA!?!?!?!?!?!?!?!??!!?!?!?!?!? Det gör det inte bättre att det SLUTTAR UPPÅT heller...

Nu sitter jag och raegar på Sebastian för att han tar en jävla tid på sig att vinna en match på LoL, jag har väntat i typ 30 min för att få spela med han... INTE FÖR ATT MITT HH JAAAAAAAAAAAA NUUUUUUUUUUU !!!!!!!!!!




En vän värd guld

Har hängt med min stumpa idag :****
Vi tänkte se SKAnsen, sen tänkte vi inte det, sen gjorde vi det i alla fall



vi handlade smink till mig och skor till Astrid också




SKAnsen var grymma som vanligt. Här är vi lika grymma: (det är bara en liten sneakpeak,blir ju tråkigt om ni hört alla låtar när vårt album släpps :/)
Förlåt att vi crackar upp så fort vi skriver låtar, men vi är ju så jävla roliga.


JAG FLIPPAR UUUUUR



DEN DÄR. JÄVLA. RUTAN. KOMMER UPP. HELA. TIDEN.

JAG HAR INGET JÄVLA ANVÄNDARNAMN ELLER LÖSENORD OCH DET BEHÖVS FAN INTE HEEELLEEEEEEER KAN JU VARA INNE PÅ FB I ALLA FAALLLLLLLLLLLLLL FÖRUTOM NÄR DEN DÄR RUTAN DYKER UPP VAR FEMTE SEKUND OCH AVBRYTER MITT LIV. DEN SOM VET HUR MAN FÅR BORT D ÄR MIN GUD.

Jag tror jag är kär

Har haft en PERFEKT HELG och den är inte slut än!!
Tjejkväll igår, wonderful, vi såg Twilight och klagade på skådespelarna genom hela filmen. ♥ Obeskrivlig kärlek till er tjejer, skulle inte överleva utan er :')



Jobbade på fyrishov idag med Ylva, vi delade ut reklamblad för barnens parksommar på parksnäckan. Det var jättekul faktiskt! Lite långtråkigt att stå och säga samma fras "Hej, har du fått en sånhär?" om och om igen i tre timmar, men alla småungar var så gulliga så det gjorde inget c: OCH; Det var några som sålde lotter, så jag köpte fem, och sedan på lottdragningen vann jag på TVÅ av lotterna! Och de drog bara fyra. AWESOME HUUUUUUH!??!?!1 Jag överanvänder ordet awesome :(
Vann iaf en sportbag och en ful ryggsäck. Precis vad jag behövde! Nej men jag behövde en sportbag på riktigt. Så jag blev asglad. Kändes lite taskig mot alla andra som köpt lotter bara heehehe. Ochochochoch sen blev det gooodisreeeeegn!! ♥ Jag och Ylva var så jävla glada och på asbra humör så vi cyklade till ån och åt glass efter jobbet.


(Åka skejtboard i kattes korridorer UTAN att någon klagar: Check! Pappa repade i kattes aula idag så jag fick chansen. Det är amazing att skejta i korridorer. Man känner sig ball fast man inte kan åka.)


(Fyrishovs maskotar, haha de var jättetrevliga!)




Sedan åkte Ylva hem och jag hittade min mamma och syster inne på Estelle där det var rea, jag hittade ett coolt linne som jag aldrig kommer använda men jag köpte det i alla fall, man vet ju aldrig.
Vi fikade på Hugos och sedan såg vi Elake Måns. Sista gången den gick ;_; Kändes jättesorgligt, typ som när jag hade läst klart hela hemsökt-serien. Fast värre, för hemsökt kan man iaf läsa om. Det var så fint på slutet med alla applåder och alla bolandskatter fick också komma upp på scen och Robin Keller stod där med rosor i handen och åh åh åh ;_; <3


Rosendal in my <3

Astöntig rubrik men det är ju så!
Var ledig idag så var där hela dagen, var med Louise typ hela tiden för alla andra sprang ju ut och in på lektioner, Louise dissade de för mig hihihihi <3

Gick omkring lite på stan med Astrid sen, hittade en kofta, såg ut som en ASCOOL tant i den, ska lätt köpa den. Nu ikväll har vi gjort kycklingmackor och sett på Hannah Montana. HAHAHAHAH sjukt hur Astrid kan få mig att skratta, har fortfarande ont i halsen av allt garv. HAHAHAAHHAAHAH ♥

Snyggaste vännen ever!

Tar priset när det kommer till dåliga videobloggar


Hur jag ser ut när jag är ett retard

HAHAHHAHA kommer alltid på mig själv med att göra askonstiga miner. För ett par veckor sen var jag inne i en period när jag blåste upp mina kinder så fort jag hade tråkigt. WTF liksom? Sött va? :)  HAHAHHAHAHAHA sexy chick

Och nu har jag börjat göra såhär hela tiden;

SÅ JVLA FULT JAG DÖR HAHAHAHAHAHAHA

Här är en bild när jag faktiskt gjorde det omedvetet, förstår ni problemet? :(



HAAAHAHAHAHAHAHA kommer inte få några vänner om jag fortsätter såhär, alla kmr ba "vilket jävla weirdo :("

Sär skrivning

Två grejer jag irriterar mig ASMYCKET på är särskrivning och när man säger t ex "springde" istället för "sprang" såntdär. Reagerar ALLTID på det och måste vara asjobbig och rätta. Har aldrig gjort något sånt fel själv för jag är så jävla noga..... men idag, nyss, JAG VET INTE VAD SOM HÄNDE :(


Sucks 2 b me

En grej jag verkligen inte orkar göra just nu:
- plugga eller stressa inför nationella i matte som jag har imorn.

Det får gå som det vill. Jag vet att matte är skitviktigt men är man dålig (usel. sämst. värdelös.) så är man.
Mia i en prinsessas dagbok klarade sig utan matteskills!

fdghdh

Nej

0-7-2


Komplex

Jag vet att jag borde plugga men kom o tänka på en grej jag och Sebbe diskuterade, eller det var väl mest jag som diskuterade med mig själv och han som kollade konstigt på mig men i alla fall.

Skulle kunna skriva en hel del om utseendesfixering och komplex, men jag tror inte att någon skulle orka läsa. Nöjer mig med att tipsa om vad JAG brukar göra när jag känner mig nere och pissful. Mina största komplex är nog min längd, brösten, och synfelet förstås. De här chicksen fick mig att känna mig lite bättre sist jag bröt ihop;

Kate Bosworth och Cameron Diaz - Små tuttar men galet heta ändå!




Avril Lavigne och Natalie Portman (ca 160 cm båda två, jag är 161):





Demi Lovato och Megan Fox wearing glllaaaaasses





Och förstås min baby;



You are so hot Joe, I'm the luckiest girl in the whole world ♥

Livet är ingenting för amatörer



Åhh blir så sur på mig själv. Har en miljon saker att ta tag i, bl a PROVET IMORN, men gör det inte. Vet att jag måste skärpa mig men jag hatar att ha mycket plugg och annat just nu när livet är på g. Vill hinna ha kul också. Skulle jag göra en lista på allt jag vill göra just nu skulle det bli en bok.

Och istället sitter jag här och bloggar HAHAHAHAH.
Kan inte förneka att det här har tagit upp alltför mycket tid de senaste dagarna;

Efter många försök och error error fick jag äntligen igång det, skäms över känslan jag fick när det startades. Gha! Vart går gränsen för hur mycket tjejer får spela utan att bli sådär osexigt nördiga?

Grillkväll i sävja

Härmed förlorar jag min dagens outfit-oskuld;


Helgen och så

UGC med Niklas, Elin, Sebbe, Daniel, Filip, Klas och Alexander. Det bästa med att vara på UGC är egentligen hur roliga alla ser ut när de spelar. Min favorit har alltid varit Daniel men den här gången tog Niklas priset;

HAHAHAHAH!


SEER NI KATTEN?
Snygga tjejer.
Dör vad rolig!




Tog paus för chinamat och då hakade Linn och Rebecka på :)

Seeen tillbaka till UGC
Sexig_snubbe_94

Den här gången med Sebbe, Josef, någon till Josef som nog stavas annorlunda, typ Iosef. Yosef. Något sånt. Och kinesen och erkan och sen några till som jag typ inte pratade med (vilka var de????) Aja det var kul trots att jag sög AHHAAHAHAH.

Töntigt

Kan någon slå mig så att jag slutar spendera alla mina pengar på UGC och går tillbaka till att vara awesome och fett snygg istället?




Älskar hur jag spenderar mina fredagskvällar

DEN HÄR DAGEN HAR VARIT BÄÄÄÄÄÄÄST ♥ Av någon anledning var jag på sjukt bra humör redan på morgonen! Ingen aning om vad jag gör uppe nu men jag är så happyyyyyyyyyyyy. Internet vill förstås inte sammarbeta med mig på andra datorn så laddar upp bilder från ikväll imoorn.. :) Ska se på Astrids körs show (De visa) kommer bli GRYMT! Och visst ja, så ska jag ju se Veronica Maggio också :DDDDDD NICE.


Jämställdhet etc

Sitter o lyssnar på när Erik blir ägd av en kvinna. HAHAHAHAHA.

Finns det en så finns det flera

O-M-G. Kom hem och såg att jag fått ett brev. Trodde typ det var från Eira eller Elsa, för de är de enda som skriver brev till mig. Men ICKE! Det var från min baby. JOE JONAS! ♥



Ska såklart svara direkt! Vad jag svarar får ni inte veta dock ;) Fattar ni hur gulligt det är av honom att skicka ett BREV?! Så.. personligt ♥

Orkar såå inte plugga ikväll. Ska skriva klart en svenskaanalys och se på melodifestivalen med min mamma. HAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAH. Nej. Melodifestivalen är så dålig nuförtiden så att den inte ens är roligt dålig längre.

För två år sedan var den bästa melodifestivalen någonsin, och JAG TÄNKER INTE BERÄTTA VARFÖR! HAH!

fun fun fun fun

Har fått gratis godis o kladdkaka i glasentrén <3 <3 <3 Har nog aldrig någonsin ätit en godare kladdkaka, det var det mest perfekta jag smakat. Ever. Omnooomnooooom ;_; ♥

Var i Sävja igååår som vanligt på onsdagar. Jag älskar onsdagar. Bara tre lektioner, och sen får jag chans att plugga eftersom jag stannar kvar på Katte till halv sju när Sebbe slutar sitt språk. Fast det slutar iofs alltid med att jag hittar schyssta personer att snacka med istället för att plugga. Hoppas jag får asbra betyg i alla A-kurser för jag är nog ganska körd på Rosendal.
Och oomggg, jag o S hittade en fairtrade energidryck på ica! Ska såå tipsa mamma om den, om hon kan ta in den till affärn betyder det gratis energidrycka för mig hela dan varje dag *_*

Var skitkul i Sävja iaf. JAAAAG KAN LÅTA SOM EN HUUND, så jävla COOLT. Och äta pizza med bea med bara händerna, UTAN ATT BLI KLADDIG. Är värsta drömtjejen ju :c
Det var en fiiiiin kväll igår, och jag har säkert hundra myggbett på benen nu så nu är det fan sommar Sverige.

Ska plugga nu.


HAHAHAHAHAHAAHHAHAAHAHAHAHA skoja, ska installera LoL igen för fucking Sebastian avinstallerade det för att han försökte leka teknisk.


I sommar

Några sekunders lycka när pappa sa JA!



Nu ska jag diska som tack, för familjen Krupke har ingen diskmaskin.

Rage

Har världens rage på både LoL och mitt internet just nu, känns som att jag hatar livet mer än allt annat.

Ska lägga mig nu så jag slipper skiten.


Här var jag imorse innan jag skulle på idrottslektion, ville visa mina muskler men sen kom jag på att jag inte har några.



Såhär ser smält godis ut, gott va?

Orkar inte uppskatta något ikväll för det vore ju att ljuga.

Alla har vi varit nybörjare...

But I'm getting there!


I helgen

Min helg har varit jobb, Inna, cyklar, Erika, grillkväll, mer jobb, Niklas och Hågaby.



Nu ska jag ha piano, sen måste jag städa mitt rum för mamma har satt upp hotfulla lappar på min dörr.

I fredags

I fredags lekte vi i fyrisån med klassen, det var udda men roligt, det kom några italienska ungdomar som Erik bekantade sig med. "TIIIS IIIS SWIIIDEEEEN"

Efter det drog jag, Rebecka och Daniel ner på stan och provade kläder. Det var meningen att Daniel skulle prova kläder men han var så mesig så han provade inte de snyggaste, så vi fick göra det istället;



Såklaaart ska internet börja fucka ur när jag har bråttom o allt <.<
Efter mycket skratt sprang jag och Rebecka till tåget, vi skulle försöka haffa någon snygg kille jag kunde åka gratis till Stockholm med, men vi hittade en snäll kvinna istället. Hon var jättetrevlig och vi pratade hela resan!

jag åkte såklart tills sthlm för att hälsa på Am och Aron c: Kan bara lägga upp den här bilden i bloggen;
För där syns inte bebis. Am lägger inte upp bilder i sin blogg heller, men på facebook är det OK.
Jag var där tills runt 9, Aron var sååååååå söt! (Nu failar internet så jag kan inte infoga ett hjärta där :<) <3 Han skrek och ammade mycket, men mest var han världens sötaste :3 Var jättekul att äntligen få träffa honom! Förstår inte hur Am orkar, hon var så himla lugn hela tiden, jag skulle få spader om jag knappt hade sovit o sen skulle lugna en skrikande bebis haha :c

Skriver om igår sen, ska iväg och jobba nu, min vän Erika är här :)



Gillar den här bilden bara för att den är heeelt wtf.

I Hågaby

Här fick min syster trösta dig en kväll när jag inte ville ha dig längre
sedan kom jag hem och du sa att du aldrig ville förlora mig
i Hågaby gick du och grät och nu är det min tur
Kan du inte gråta för mig igen så att jag slipper vara ensam att gråta för oss?


Just nu

Jag blir bättre!


Katedralskolan

Alltid lika slappt. Har engelska nu men inget att göra, imorn har jag sovmorgon c: Jag klagar inte, men kommer nog bli tvungen att vänja mig av med tiotusen håltimmar i veckan när jag börjar på rosendal xP


Oops, glömde...

Saker jag uppskattade igår:

♥ - Fick sällskap från bussen till skolan av Karolina :)
♥ - Världens bästa Astrid
♥ - Örbyhus
♥ - Picaasa..
♥ - Nationella gick bra.

Typ tar Astrids bild igen men hennes kamera är amazing och jag gillar hur hon redigerar. WORD.

Idag

Min blogg är igång, och jag är igång, och det regnar ute men i örbyhus är allt på gång;













Vi gick förbi ett tåg med zombies i, därför vi skrek.


Jah.


Gör slut med mitt internet

Försöker ladda upp videobloggen men internet lägger såklart av hela tiden. Jag gillar att mina videobloggar alltid kommer upp typ en månad försent.
Idag har jag varit braaaa. Jag åkte till rampen! Har bestämt mig för att ta tag i skejtandet ju, och trots vädret släpade jag med mig brädan.. blev först pissed för att den inte gick in i skåpet men sen fick jag in den i Karolinas skåp så jag behövde inte leka cool i skolan hela dagen c: HAHA saknar tiden då jag åkte till skolan med skejtboard, i KJOL! Inte konstigt att folk beundrade mig... och att andra tyckte jag var astöntig. Jag var fan ball, sket totalt i vad andra tyckte.

I alla fall. Var förbi Rosendal lite snabbt också för att lämna en historiabok till Niklas, och så fick jag skjuts av Sebbe därifrån till rampen. Det var typ heeelt tomt i rampen, bara jag, Max o Sebbe där, o nån liten kille som var skitbra, jag önskar att jag också hade börjat skejta när jag var liten. Aja, det är aldrig försent! Fick äntligen åka ramp, det är SÅ ROLIGT. Hade kvar mina skills. Verkligen.. jätte..bra... är... jag. Men övning ger färdighet ok? 20 ollies per dag och jag lär bli pro till sommaren.

Sen skulle Max repa och Sebbe åka tll kören och jag ville inte vara själv i rampen (FASTÄN DET ÄR TYP DRÖMMEN.) så jag hängde med till Sävja med S. Fanns inte så mycket att göra där medan de sjöng o var konfaledare och allt såntdär, så jag pratade med Am i telefon mest. Nu ska jag sova. Imorn är det nationella i Engelska... jag övar aldrig till nationella, alla andra verkar göra det. Hoppas det går bra i alla fall. HEHEHE.

Omg känner inte ens igen mig själv på den här bilden.. Vet inte om det är bra eller dåligt. Kul att man kan förändras så ibland när man är livrädd för förändringar egentligen.

Idag har jag uppskattat:


♥ - Jag blev gudmor idag, till Shimos Aron! Blev så himla glad :') Det betyder mycket c: Ska hälsa på bebis på fredag, det kanske jag sa, ser såå fram emot det!!!! <3
♥ - Att se mina vänner försöka sig på min skateboard... Så himla söta!
♥ - Kramar & mys
♥ - Hittade en bräda utan hjul vid rampen, VÄRT (y)
♥ - Jag får in mina linser jättelätt nu, det äger.

Chilling at the place for the kool kids.

Jag är i Sävja. Var meningen att jag skulle på skrapankonsert på UKK men Astrid dissade mig för sin sjukdom så jag hängde med Sebbe till Sävja istället, på hans kööör, och nu ger jag upp med att blogga för kören kommer bara in och stör hela tiden. Peace.

Att gå vidare

Har hängt med Sheila under eftermiddagen! Vi spelade in en asdålig videoblogg som kommer upp sen :)
Så himla fin är min vän iaf;


Tänker börja uppskatta nuet. Klart att jag faller ihop ibland men det har jag en annan blogg till för att avreagera mig på.

5 saker jag har varit glad över idag:

♥ - Karolinas söta pm och Elins söta sms
♥ - Vår spanskalärare skrek inte på oss idag!
♥ - Jag fick presenter av Sheila :3
♥ - Lark rise to candleford
♥ - Piano.

Nu ska jag sova, nattiii!

JAG ÄR SÅ J*VLA GLAD

För att jag fortfarande har de finaste vännerna på jorden. Och jag har fått världens sötaste pm av Karolina, hon har fått läsa en av mina noveller och hon sa de sötaste sakerna om den :') ♥
Nu ska jag ha piano, sedan ska jag ut till repan och öva lite trummor och umgås med Sheila.



Fan vilken awesome bild på mig. Jag har btw lovat att sluta svära, det har blivit så jävla mycket sånt i skype på senaste tiden. Sebastian does not like. Önska mig lycka till!

Jag har träffat Batman.

True story.

Valborg började hemma hos Astrid, vaknade 11 och sket i forsränningen, vi hade ju varit på Håkan Hellström dagen innan så det var skönt att få sova ut. Drog ner på stan och tänkte ta en traditionell fika på Café Linné men tjejerna hade redan fikat så vi gick till stadsparken med de istället och satt på en filt med några från vår gamla paralellklass. Var inte särskilt kul och jag blev otaggad men kände att det inte gjorde något. Vi gick till humc en stund också, jag var lite med Sebbe och några i hans klass tills jag, Louise och Astrid åkte till Stenhagen på a secret mission HHAHAHAHAHAHAHAAH. Åt kebab och tog en promenad till hågaby sen.



Hoppas att ni älskar Astrids ass lika mycket som jag gör.

På kvällen var vi ett gäng vid humc, fast lite avskilt från allt skräp och alla poliser. Vi satt bakom ett skjul och grillade. Trevligt värre! Och så kom batman och hans två vänner och frågade om vi hade sett en soffa, och det hade vi, så de hämtade soffan och traschade den totalt. Amazing. Det - och när Emil aka Sparris hällde öl över Max - var bäst på kvällen HAHHAHAHAHAHAHAHAHA. Japp, lyckad kväll!

Nu ska jag spela jävligt mycket WoW om inte internet kör ihop.

Valborg

Blev bättre än väntat, min taktik om att inte ha några förväntningar alls fungerade. Skriver mer om den sen, har liiiite bilder från dagens häng i håga där allt händer innan vi drog till stan på kvällen. Nu ska jag fixa en fet frukost, oh yeah. Sen ska jag jobba, kul dagen-efter-sysselsättning. Men jag mår prima, skriver mer sen! Ville bara skryta om min frukost. Puss

RSS 2.0