När man inte låtsas om som att man har något plugg

Planer för idag:

• Gosa med katten
• Se Skins
• Äta pannkakor
• Städa
• Bli stark
• Dricka varm choklad
• Fixa bootcamp

lol


eh lol

HAHAHAH älskar hur sur jag blir av att lyssna på den här låten

först ba; naaaw, vad fint! Och sen ba; 14 dar? 14 dar? WELL TRY ONE YEAR, BITCH. Ja, jag är överdrivet romantiskt och älskar nästan allt som är överdrivet cheesy, men.... my god. dö

YESYESYES

WOHOOOOOOOOO är klar med litteraturhistoriaprovet. SÅ JÄVLA SKÖNT!!!!!!! Nu sitter jag här och skakar som vanligt efter ett rosendalsprov. Det tar på krafterna, den här skolans prov. Borde plugga engelska nu men tycker att jag förtjänar lite time off, så....
UGC, stan, sitta kvar på skolan, åka hem, eller dra till katte? So many choices.

This is going to bring me close to you


fakking litteraturhistoria - ja

Ett tecken på att jag pluggat färdigt nu är att mitt godis (ni vet det som aldrig tog slut) har tagit slut nu.



Dock tog dethär upp lite för mycket av min pluggtid...:



Mina favoriter är lätt 0:44, 0:55, 1:34, 1:40 (HAHHAH 1:59 <3333) 2:33, 4:30, 5:40, och 5:52 ♥

I didn't get over it, I just got through it.

Jag är rädd att man glömmer
glömmer allt
som vi glömde att vi
älskade varandra


Och där kom den

lägger plugget åt sidan för att gilla alla första-snön-statusar på facebook. Och glo ut genom fönstret. Jag vet inte hur normalt det är att bli tårögd och ge ifrån sig små lyckoskrik på grund av snön, men jag bryr mig inte riktigt.

allt är fint osv

förutom mina adventsbilder, för jag har ingen systemkamera. Men i alla fall.





Det där är min julstjärna. Den syns inte så bra på bilden, men den finns där, och den är jättefin. Synd bara att jag måste koppla ur den varje gång jag ska ladda in bilder på datorn. Eller så får jag koppla ur datorn, men det vore ju lite opraktiskt.

Nu ligger snön fin på marken, Therese har precis bokat londonbiljetter till oss, och nu ska jag sova. ♥

Snö

Gråter nästan, alla pratar om att det snöar, de säger att snön nog kommer till Hågaby snart. Jag är så spänd och excited och lycklig. KAN DEN INTE KOMMA SNART???!!!


Herregud




Lyssnar på Miss Li och kom precis på att det snart är ett år sedan du och jag sågs första gången
ett år har nog aldrig, aldrig, aldrig gått så snabbt.

tihi

Inatt









testing testing

ekologisk energidryck...... hm? Synd att jag måste dricka minst 4 för att energidryck ska verka på mig, men har tagit hit Astrid så att vi kan ta reda på om det funkar lika bra som riktig energidryck. Let's party

vad som fick mig sådär härligt varm och lycklig imorse



Astrid, Niklas, Elsa, jag älskar er.

way away

Jag. är. död.
Ta inte det här som att jag klagar på mitt jobb nu, jag är tacksam för att jag har ett jobb, men att jobba på en affär när man har pms är inte roligt. Speciellt inte när hela världen, som vanligt, bestämmer sig för att komma och handla en minut innan stängningsdags. Jag ville bara skrika åt de.

Det känns skönare än någonsin att ha en hemmakväll ikväll, det blev sent igår och jag har så sjukt mycket plugg att jag dör ännu mer. Men det var kul igår kväll;  teater + kvällspromenad + bästa vänner + genomfarten + nattfika + HIMYM + somna & vakna upp med de underbaraste personerna på jorden kan inte bli annat än en lyckad kväll. ♥ 

Imorgon är det första advent! Det luktar pepparkakor i hela huset <3


Imorse









För er som tycker om mig.

One of those bad days again

Åhhh jag får ångest av hur mycket jag inte alls pluggar! Har en sådan där dag då man helst vill gömma sig under täcket och vänta på bättre tider. Tänk att man alltid ska ha sådana dagar när man har feta prov att plugga till.

imorse hade jag sovmorgon till klockan ett. Jag hade tänkt stiga upp klockan 8 och ha en jättehärlig morgon med frukost + skins + plugg, men spenderade lite för mycket tid i sängen och duschen (och framför alllt framför Skins). Sedan blev jag på dåligt humör när jag tittade ut och såg att det fortfarande inte var snö ute. När man kan ha vårjacka utan att frysa i slutet av November är något fel.... och jag blir ledsen.

Nu är jag så trött att jag skulle kunna somna när somhelst, men jag har tre timmars föreläsningar att lyssna igenom och aldelles för många termer och författare att lära in. Återigen önskar jag mig bort till Sebastians kylskåp (dock tvivlar jag på att det fortfarande fylls med energidryck varje dag när han inte ens är hemma), men får istället nöja mig med kaffe, som jag 1. inte vet hur man kokar och 2. inte tycker är det minsta gott.

Något som gör mig jättejätteglad är att Elsa kommer hit imorgon. Det är sjukt hur mycket en person kan betyda.

Jag älskar dig ♥

bilden är tagen från Astrids ♥ blogg.

Sådant där viktigt

De borde verkligen göra något åt nylonstrumpor och dess ohållbarhet. Jag blir så sur.


GHA!!!!

Det är ju OMÖJLIGT att plugga hemma när iris och hennes vänner spelar pingis MOT MIN VÄGG, och pappa spelar gitarr och stampar i takt med foten så att hela huset skakar. (Okej, överdrift, men det låter förjävla jobbigt och hela mitt golv skakar NÄSTAN)

Annat blir det när jag får hem mitt trumset. Oh sweet revenge..................

It's Britney, bitch




Kom precis hem från skolan efter att (tillsammans med några andra i klassen) ätit upp lärarnas alla karameller. Nu ska jag plugga JÄTTEMYCKET. Har en låda med godis vid min sida, känns som att jag bara äter och äter men de tar aldrig slut! Nu mår jag illa av bara tanken på de, men jag äter utan att ens tänka på det. .Mmmmm, ska koka té.... fan vad gott.

make animation


Lite random

Det är bra att man ba
"WOHOOO VI KÖPER FIKA OCH SEDAN PLUGGAR VI!!!!!!"
och sedan köper man fika, äter fika, och skriver till varandra på facebook att man verkligen borde plugga.



(läste gamla inlägg på min blogg från förra året och blev lite chockad över hur mycket jag förändrats, det trodde jag inte. Jag som trodde att jag var samma gamla lilla tjej)


Hejjjjhåååååå jag har absolut inget vettigt att skriva, har skrivit en dikt till Niklas

Niklas du är bra ibland
du är halvt min högra hand
denna dikt är faktiskt sann
dig är jag så glad att jag… fann

(och jag inte rimma kan?)

Tack för allt du gjort för mig
hur ska jag kunna tacka dig?
dock du ingen kladdkaka mig ger
tycker inte om dig mer.

Jo det gör jag, det var ett skämt
DIG GILLAR JAG JU JÄMT!
Du är bra att prata med
… ingenting rimmar på med?

ANYWAY, du är en värdefull vän
en av världens bästa män
Jag orkar inte rimma mer
du får mig att le

Fan vad jag suger
hoppas dikten duger
!!


(som ett förlåt för dikten jag skrev för ett år sedan HAHAHAHAHA) Hoppas på en kladdkaka nuuu.... faaan, måste pissa.

Ska ha betygsnack snart, HAHAHA visst är det bra när man tar ett ämne för givet för att man tänker att man får MVG hur man än gör, och sen inte gör något ALLS på lektionerna och inser att man inte går katte längre, och blir liggandes där på ig-gränsen. Hahahahha älskar mig själv :( Nej, men det är ganska lugnt (ni behöver inte oroa er), jag ska bara skriva kanske 5 historier på litterära gestaltningen, sen är MVG:t kirrat (iaf G:t...)

 (grät lite på lektionen imorse för att Hanna inte var i skolan) Stjäl jonas bild. Har han klippt sig? o__o Bra vän som inte märkte det förrän nu isf. HAHAa. Nu ska Alice på toa. Fett aaaviiiiiiis

hejdå


Honom

det som gör skolan lite extra bäst i världen


Älskade Sonny Moore

Jag mår (kul att jag höll på att skriva moore istället för mår - Skrillexbesatt?) seriöst psykiskt dåligt när jag ser alla statusuppdateringar om hur galet (bra) det var på mothership tour igår.

Och eftersom facebook numera är stalkerbook kommer jag inte slippa se de förrän om typ tre veckor. Fml.

Hur man blir kär när man spenderar fem minuter på youtube



må du icke bli dödad av den mexikanska maffian innan jag flyttar till dig ♥

Hm...?

kan någon gissa felet i denna bild?

Tillbaka till skolan

Ännu en måndag. Alice nynnar på låtar ingen kan 24/7, Hanna klagar på livet, klassen panikar över litteraturhistorieprovet. (eller är det bara jag?). Allting är som vanligt ♥

Edit: precis när jag publicerade det här började Hanna och Alice ropa USA, USA, USA, USA, USA helt out of nowhere. Vaaaa?

fyfan



en minut in

gubbe

Firar fader min idag

med tårta ♥

Imorgon hoppas jag att jag hinner sätta in pengar på kortet. Det betyder isf spotify premium och loads of crappy makeup. Ni som förväntar er julklappar kan ju bara glömma det.

Förr i tiden!

Bilddagboken berättade för mig vad jag gjorde för exakt två år sedan

Spelade left 4 dead. "Du ska ditåt Sylvia" "Vardå?" "Ditåt" "VARDÅÅÅÅÅÅÅ!!??!?!?! *panikslaget röra musen åt alla håll så att kameravinkeln flippar ur och massa zombies anfaller mig och jag fattar ingenting*"

Och för tre år sedan



"HEEEEEEJ MALIN *blåser upp kinderna*" Jag och Elsa var sannerligen söta år 2008 (och jag var tillsammans med en viss äääärik stod det)

Och för till och med fyra år sedan:



" Idag har det inte hänt någonting alls ;< Förutom att rita e en jevvla get. Imorgon ska jag hålla ett föredrag om någonting, och jag vet inte vad jag ska göra!! och jag fick inte flytta fram en vecka heller. rita sa att jag ska skära sallad. men loksim ofta. Jag tänker sitta på en stol och titta rakt fram och säga att jag inte har någonting att göra. sen tänker jag ta en linjal och visa hur man åker skateboard. det e hennes fel om det blir dåligt isf :< jag hatar henne. Och så avbröt hon nour hela tiden när hon försökte säga någonting. rita ba; HÅLL TYST hela tiden. fan vad irriterande hon är. och när jag sa att Nour är min kompis och att hon får prata om hon vill började rita tjata om att det inte alls var så och BLABLABLA. Jag hatar henne . Imorgon ska jag bluetootha alla bilder från min mobil till datorn eftersom "ansluningen misslyckades" precis, och jag orkar inte ta reda på vad det e som e fel. Men iallafall, sen ska jag lägga upp massa bilder som jag har glömt att lägga upp. Grattis Pappa föresten <3333 och massa grattis till Mia oxå <3333 "

För ett år sedan gjorde jag tydligen ingenting alls enligt bilddagboken. Och i min dagbok hade jag inte någon ork att skriva upp datumen, men någonstans där i november - december var den fylld av ångestfyllda texter och inklistrade kallelser från bup.

Vet ni vad, jag är så jävla
jävla
glad
att jag mår bra iår.



You gave me butterflies

And I'm wasting away, away from you

Browneyed handsome man

Hahahah, det visade sig att festen var lite större än vad jag hade tänkt mig. Jag hade sjukt kul i alla fall, det känns som att jag är en äkta IB:are nu när jag umgåtts med sådana hela natten.






Jag ska aldrig mer gå i klackskor, just sayin', är så trött i fötterna nu så det är inte klokt. Känns som att jag gick flera mil imorse när vi försökte ta oss hem till Alex... god. Fick smått panik när jag insåg att jag glömt kvar min sminkväska med linsetuitet i hos Alex kompis, så fick sova med linserna i. Jag låg säkert vaken i en timme och var livrädd för att jag skulle vakna upp blind! Men det gick bra, även fast jag faktiskt inte såg ett skit när jag vaknade HAHA.

Nu ska jag fräscha upp mig och plugga resten av kvällen.

Don't do things you might regret
but don't regret things you've allready done


Fint



I don't wanna play a game

Chillar i skolbibblan och väntar på att smipparna ska sluta så att jag kan käka med de. Det börjar bli en tradition att äta med de på fredagar...
Tänkte plugga lite, typ räkna matte, men det är så åt helvete tråkigt så jag orkar inte. Har skrivit klart en krönika och skickat in till protusmagasinet iaf, så lite nytta har jag gjort.

Snart är det konsert i matsalen. Mysigt. Sedan har jag en lektion, och sen bär det av till Stockholm. :D Ska träffa Alex ikväll, sedan åka till morfar, och sedan ska jag tillbaka till Alex på lördag och partaja med hans creepy vänner som man måste prata engelska med. Känns ju bra att jag är galet blyg över huvud taget, kommer inte få fram ett ord på ENGELSKA... Hahaha.

Weheartit har tagits över av 14åriga tjejer, men jag hittade några bilder som inte föreställer twilight.

 true story.

Okej, jag hittade en.


Rooseeeendaaaaaaaal <3

Klockan är halv tio och jag kom precis hem från skolan. Var guide på öppet hus och ville då INTE hålla mig till mina egna guide-tider utan guidade från början till slut. Jag menar, att prata om Rosendal är väl det jag är bäst på. Även om jag inte var så bra på just info-delen hoppas jag att min entusiasm lyckades övertala alla 96or att börja där...

Jag har haft en så bra dag idag! Med stol-race, pizza, vänner och karameller. När jag skulle hem var jag så sockerhög att jag skrattade så jag grät. Jag skrattar alltid så mycket nu när jag går på rosendal, helt underbart. Och jag fick MVG på mitt historiaprov, skrivdelen. Det finns alltså hopp för mig! Allt mitt plugg kanske inte är förgäves trots allt.

Nu ska jag slappna av med en kopp té och se på Pride & Prejudice. Började se om serien (Colin firth <3 <3 <3) igår kväll men somnade (såklart). Läste slutet av boken imorse och ja... scenen när Elizabeth erkänner sina känslor för Mr Darcy, behöver jag ens säga vad min reaktion var?

åh
vilken
tönt
jag
är

Hahaha, blir alltid lika chockad när jag ser bilder från när jag var blond. Jag var verkligen... blond!

Något som gör mig arg. På riktigt.

I'll try to keep this short.

Jag känner flera stycken som förlorat någon av sina föräldrar eller andra närstående i cancer. Att förlora någon man älskar kanske är det värsta som finns. Jag tror nog det, jag kan inte komma på något som är värre. Förutom att själv kämpa mot cancer eller någon annan sjukdom. Kan ni tänka er hur hemskt det måste vara? Nej. Det går inte att föreställa sig det om man inte upplevt det själv. Jag kan inte föreställa mig det, jag vet bara hur det känns att gå miste om någon betydelsefull person. Det vet nog de flesta.

Och vad jag verkligen, verkligen hatar är när personer har ett val, när de kan välja om de vill leva ett bra liv, eller leva över huvud taget, och bara.... skiter totalt i det och slösar bort sina liv som om det inte vore värdefullt alls. Speciellt de som har en bra framtid, bra möjligheter och problem som faktiskt går att lösa. Herregud, ta tag i era liv istället för att förstöra det. Sluta fucka upp era liv, sluta fly från allting. Det finns de som inte har något val. Har ni tänkt på det?
Vad jag hatar ännu mer är att ingen kommer bry sig. De som delar mina åsikter kommer att hålla med, men chansen att jag ändrar på någons åsikt är liten. För här har jag fått lära mig att inte lägga mig i folks liv.

Jag vet hur folk fungerar (inte hur alla fungerar, men folk rent generellt), vi lyssnar, vi läser, vi nickar och vi säger "mm, eller hur!", men vi tar nästan aldrig in. Vi tror att vi gör det, men det gör vi inte. Och vet ni varför? För att vi är rädda. Vi är själviska och rädda. Vi tar alltid enkla utvägar, och den enklaste utvägen är att för sin egen skull inte bry sig. Jag är likadan, jag vet att jag inte kommer klara av att bli vegeterian igen på ett tag, och jag undviker alla sorts videos som visar djurplågeri, för min egen skull. Jag vill inte gå runt med dåligt samvete när jag äter kött. Undermedvetet vägrar jag ta in hur djuren egentligen mår, och jag lyssnar hellre på när folk predikar om hur OK det är att äta kött. Själviskt, jag vet, jag hatar mig själv för det. (Och bara för att ni inte ska tycka att detta är dubbelmoral tänker jag flika in att jag faktiskt börjat försöka trappa ned på köttet nu)

Tillbaka till ämnet. Ett motargument kan vara "Att jag slutar ta droger etc kommer inte rädda någon som är sjuk". Nä, men det kommer att rädda dig. Så shut it.
Sluta vara så åt helvete själviska, gör något bra av era liv istället, det spelar ingen roll hur härligt det är att vara hög, sådant går att fixa med hjälp av youtube också. Tro mig. Men snälla, ta in det här

VISSA HAR INGET VAL.


Själv kan jag inte förstå hur man inte kan bli berörd och tänka till lite extra när man sett den här videon. Jag grät som satan och tackade alla forskare och doktorer som räddade min lillasyster från cancer när hon var liten.


Scary shit

Glömde berätta om min nära-dödenupplevelse igår. (eller nästan så var det, i två sekunder).
Alla som någonsin varit på Tant Grön när det är kväll och stängt vet hur obehagligt det är att vara ensam där. Nu när det blir mörkt innan det ens hunnit bli ljust om dagarna känns det alltid lite olustigt att stänga affären när jag slutar halv sju. Man måste liksom släcka alla lampor och ja.... det är MÖRKT, och ganska tomt och creepy. Många tankar hinner passera när man slår ut kassan, räknar pengar, låser alla dörrar osv. Det är lite som i en skräckfilm, man är helt säker på att när man vänder sig om kommer det att stå en, jag vet inte, GRIS KANSKE, bakom en.

Så igår, när jag försökte hindra mig själv från att bygga upp skräckscener medan jag lastade på äpplen på en vagn, såg jag hur bakdörren sakta (verkligen sakta) öppnades. Det var inte så att hela mitt liv spelades upp framför mina ögon, men jag trodde väl lite att det var slutet på mitt liv. Jag tog t om upp två äpplen så att jag skulle vara beredd att slå ned grisen.

Det var bara Björn, en annan anställd, som skulle köpa té. Men gud, vad rädd jag var.



How to study

Alice, jag och Hanna är ett ganska bra team när det gäller plugg.




En osammanhängande text

Blev helt plötsligt väldigt nostalgisk
ni vet, på ett sådant bra sätt
inte på det sättet som ger en ångest

Rygg mot rygg mitt på gatan, mitt i natten stod vi
jag faller alltid för de som inte klarar av tystnad
du påpekade att jag inte pratade
åh, kära, kära högstadiecrusher
kära, kära dagböcker fyllda med hjärtan
kära, kära dikter

"
Så förvirrad!
Och glad och du liksom, lyser upp min vardag, men ändå
är du det som får mig att inte lika självklart vara lycklig. För vem vet?
vem vet?
var det bara jag som tyckte
att det var nåt som hände
att det borde ha betytt nåt men det var inte meningen"

kära, kära åttan
kära, kära du. êtes-vous bon en France?
tu te souviens quand j'étais en amour avec vous?


I nian satte jag mig bredvid dig precis som förut. Jag väntade på att min pojkvän skulle sluta sin spanska. Det var konstigt att du inte var min pojkvän, tyckte jag.
Och precis som innan var jag tyst
precis som innan lät du mig lyssna på din musik

"Where did I go wrong, I lost a friend"

Vi var närmare vänner än vad jag kommer ihåg.

ÅÅÅHHHHH

Igår damp nya säsongen av Waterloo Road ned i brevlådan, jag är ÖVERLYCKLIG! Och det bästa av allt är att jag inte kommer att sitta och kallsvettas och vrida mig av spänning längre efteresom Skins är tusen gånger värre. Jag kommer få njuta helhjärtat! Mina två bokanalyser tills imorn får vänta. WOOHOOOo!!


Bara för att

Snor den här listan från Malin eftersom jag behöver anledningar till att inte städa mitt rum.

När jag borstar tänderna
blundar jag alltid. Av någon anledning.
När jag lagar mat går alltid något fel... HAHA
Jag är rädd för så mycket att det krävs flera a4 om jag ska skriva upp allt. (Grisen i Saw står dock högst upp på listan)
Den värsta känslan är den där känslan man får när man vaknar och hela livet bara väller över en och man vill inget hellre än dö på fläcken.
Den bästa känslan är när man är hög på livet, när man är harmonisk, när man känner sig älskad, när man får en spontankyss, och när man känner sig nöjd.
Jag är bäst på det förstnämnda på ovanstående påstående.
Jag är sämst på att hålla ordning och reda på saker.
Jag lyssnar på något Elsa skickade till mig på spotify
Jag pratar göteborska när jag är nervös eller glad
Jag tycker om min skola ♥
Kärlek är bland det vackraste som finns när det är besvarat, vare sig det är som vän eller mer
I somras var jag kär
Sist jag grät var nyss när jag lyssnade på Wuthering heights av Kate Bush. Jag är numera SJUKLIGT besatt av boken, bara tanken på Hethcliffs och Cathys öde får mig att börja gråta. Det är på riktigt inte bra, min definition av äkta kärlek är ganska fucked up nu.
När jag vill tänka slutar jag upp med allt jag gör och stirrar rakt ut som en psykopat tills någon frågar vad jag håller på med.
När jag bakar slutar det oftast likadant som när jag lagar mat
Min mobiltelefon är världens bästa trots att den är tusen år gammal. Den sviker mig aldrig, till skillnad från alla andra mobiltelefoner.
Mina barn kommer att heta något som de kommer få ångra resten av deras liv bara för att jag är fullständigt förälskad i Gilbert Blythe.
När jag vaknar på morgonen vet ni hur jag känner. Som tur är håller det bara i sig tills jag kliver upp (:
Om jag var ett djur skulle jag älska att vara en panda, för pandor är chill.



Linneas bild ♥


Don't you just hate it when....

Man har lyckats fixa håret så att det ser bra ut, och sedan upptäcker man att något bara... sticker ut
(och hårsprayen är slut) (och alla hårspännen är spårlöst försvunna) (varför är hårspännen ALLTID spårlöst försvunna?)


Så, igår alltså

Bästa söndagen på länge. Inte bara för att jag vaknade upp bredvid min bästa vän, träffade Thomas di leva, fikade med Martin och hans militärpojkar, och såg på nya avnsitt av How I met your mother, utan den bara... kändes bra helt enkelt. Inte meningslös som en Söndag brukar kännas.
åh, visst ja, glömde det viktigaste, jag hade en bra LoL-dag. Fick 18-2-4. Har inte fått så bra på länge ♥

There's my sunday.

- Hur man har telefonsex och camsex - samtidigt.

bara för att Elsa är så underbart snygg

det är de båda

fast inte när de leker sexlekar med mina gosedjur.

Såhär ser min bakgrundsbild ut just nu. (och ja, jag är ungefär lika bra att hålla ordning på mitt skrivbord som jag är på att hålla ordning på mitt icke-digitala skrivbord).

Astrid blir arg

Tänkte precis berätta om min grymma dag igår när Astrid bestämde sig för att äta klart sin middag och komma upp och störa. Här ser ni konsekvenserna av mitt mascarabärande:

Nu ska vi se SISTA AVSNITTET AV HOW I MET YOUR MOTHER SÄSONG 6! It's a big day.

Mascara

Jag hatar att använda mascara. Har alltid gjort, och kommer alltid att göra. Nej, jag tycker inte att man blir särskilt mycket snyggare när man har mascara, därför har jag det nästan aldrig. Men ibland glömmer jag bort det och kletar på det ändå. Och sedan slutar dagen oftast med att jag kollar mig själv i spegeln och märker att gått runt hela dagen och varit helt svart under ögonen. Detta för att jag älskar att dra i mina ögonfransar. Jag vet att det inte är bra, att man "tappar ögonfransar och de växer aldrig ut igen" osv osv, men hur kommer det sig då att jag har kvar massa ögonfransar?! För jag har dragit loss MÅNGA. Nyss gjorde jag detta, och blev aldelles förskräckt när jag såg att mina fingrar blivit svarta. Då kom jag på att jag har mascara idag. Damn me. Vill inte ens veta hur jag ser ut nu.

// Tjej som är extremt dålig på att bära smink

 blä

New in säger man väl.

Var i Stockholm och vandrade omkring på museum idag med mamma, syster och morfar. Sedan gick vi omkring på stan för att leta efter en jacka till Iris. Jag hittade världens finaste som mamma köpte till henne. Jag är jätteglad, gissa om jag kommer att använda den. Det var ju trots allt jag som tipsade om att gå till topshop. När vi var där hände det något jättekonstigt. Det började blixtra och helt plötsligt var vi omgivna av fotografer och livvakter. Fast det visade sig att det inte var oss de var ute efter, utan en ANNAN bloggare (pfffft). Någon blond liten tjej med putande läppar som struttade omkring därinne. Kände inte igen henne alls. Vi frågade vem det var men nu har jag glömt namnet. Jag säger bara; Wow, vilken värld vi lever i.

(btw, kolla mitt nya inköp! Ett par jeans, såååååååååååå snygga)



(där kan ni se mina nya strumpor också)

När vi skulle åka hem gick Robin Keller förbi mig. Men jag märkte det inte förrän han hade gått förbi. Typiskt. Varför hade inte han några livvakter runt om sig? Han gör mycket mer nytta för världen än dendär... lilla saken. (Sen tyckte jag att jag såg Kissie på tåget, men sen såg jag att hon hade en rumpa. Jag måste ha fått kändisfnatt)

Nu väntar jag på att Elsa ska komma hit. Vi ska gråta igen. That's how we roll!


Just hate it

Jag hatar det här. När man är överdrivet taggad på allting, typ vintern. Jag är övertaggad på vintern. Jag blir alltid övertaggad när vintern kommer. På vintern vill jag alltid baka, ha vintermys, åka spark, vara ute och dansa när första snön kommer, julhandla, pyssla, julfika, läsa, julstäda, julpynta, slå in julklappar, ta långa vinterpromenader, göra snölyktor, åka pulka, ha julmys x100000. Men ingen annan vill ju. Annat var det på Katte, där fanns Daniel som glatt fångade upp mig när jag kastade mig i hans famn av glädje, och sprang ut i snön med mig när de första flingorna dalade ned.... good times.

När jag är såhär taggad blir jag alltid så ledsen över allt jag inte orkar ta tag i. Därför tänker jag sova nu. Godnatt.

Nehe

Hahaha, som om den här dagen inte kunde bli sämre. Har varit på dåligt humör hela dagen, (förutom på litterära gestaltningen när jag fick skratta lite), och nu säger min kära moder att jag inte får gå på spelningen ikväll för jag är sjuk. Och eftersom jag verkligen verkligen BEHÖVER träffa Elsa i helgen vågar jag inte säga emot, då kanske jag blir tvungen att sitta hemma hela helgen.

Ja ja, en fredagskväll hemma kanske inte är hela världen. Jag får väl diska och städa och sådant nyttigt. Eller lyssna på Skrillex och ha fest på mitt golv.

Me-time


mammas tröja ♥
intensiv blick
wohooo
Jag kämpar mig till skolan igen!

Oops

igår kom jag på att jag har typ fem skrivuppgifter att göra.
Oftast skjuter man upp plugget för att man tycker att det är så tråkigt. Nu sköt jag upp det för att "det kommer jag hinna göra på en kvart för att det är så kul att skriva, bättre att jag tar itu med de tråkiga grejerna först". Ah, det ledde bara till att jag nu sitter här med fem skrivuppgifter PLUS massa tråkgöra. Dessutom är en av uppgifterna att jag ska lyssna på dialoger och skriva ned de. Hur var det tänkt att jag skulle få tag på några vettiga dialoger när jag är isolerad i detta hus? Jag får göra som Jonas och ta helgen på mig att skriva allting. Får väl spendera lördagen på något café och snoka i folks liv utan att de vet om det. Spännande.



Såg nyss ett avsnitt av Hannah Montana. Skrattade så att jag grät. Jag ber er som har fördomar - se på serien ODUBBAT innan ni bestämmer er! Ni går verkligen miste om något annars. Längtar så tills jag får se fjärde säsongen. Nej, jag fuskar inte och laddar ned, jag väntar snällt till andra januari då den kommer ut. Iris däremot har sett alla avsnitt på youtube. Jag blev jättebesviken när jag bustade henne, jag har ju hållt mig borta från spoilers för både min och hennes skull. :(






True.

Hm



Fint med vänner som smygfotar en mitt i natten. Nu vet jag och Niklas hur retarderade vi ser ut när vi glor på datorn. Och vad gör jag på understa bilden?

uuuuuuhhhhh

Cyklade till skolan - åt lunch - gick på engelskan - cyklade hem igen
Jag borde nog inte åkt dit över huvud taget, känner mig bara värre nu lol :( Men att vara på Rosendal fick mig i alla fall på bättre humör. Nu ska jag göra en kopp varm choklad och se på Skins och bli deprimerad igen. PUSS



åh.

Det är det här med att vara speciell
det har det alltid varit
denna strävan efter att få vara speciell
alltid känns det som att jag är en i mängden
liksom hon som man inte dödar för riktigt
men inte heller vill förlora
och ändå är det enda jag får höra
att jag är speciell.

Jag är speciell och finns i speciella platser i allas jävla hjärtan.
att vara speciell är uppenbarligen inte så speciellt som det borde vara
att bli behandlad speciellt
det blir jag då inte
uppenbarligen.


Vidarebe...what?

Här har jag i 17 år gått och trott att det heter VIDAREBEFODRA när man skickar vidare ett brev/mail/annat kul. Tydligen heter det VIDAREBEFORDRA. Onödigt mycket R tycker jag. Det här förklarar i alla fall varför stavningskontrollen alltid har sagt ifrån när jag försökt stava till ordet. Jag trodde att det var fel på datorn, inte på mig. Nåja, man lär sig något nytt varje dag.

(nu när jag kollar upp på google hur det egentligen stavas märker jag att det inte bara är jag som har gjort det misstaget. Suck it, bitches.)

Svindlande höjder <3

"Catherine Earnshaw, måste du inte få någon ro så länge jag lever!
Du sade att jag dödade dig - kom då och spöka för mig!
De som har blivit mördade brukar ju spöka för sina mördare.
Jag tror - jag vet - att det har funnits spöken här på jorden.
Var alltid med mig - visa dig i vilken skepnad du vill
driv mig till vansinne, men lämna mig inte i denna avgrund,
där jag inte kan finna dig!
O, Gud! Det är ohyggligt!
Jag kan inte leva utan mitt liv! Jag kan inte leva utan min själ!"

Åh, det var länge sedan jag grät för en bok.

Fint

Himlen är bland det finaste jag vet. (heter det himlen eller himmeln? Himmelen kanske?). Speciellt när den är så vacker som den var igår





Helt oredigerade bilder, och MOBBA INTE MIN OBEFINTLIGA SKÄRPA, har man inte en systemkamera så har man inte. (Som Elsa sa om Erik - Har man inget liv så har man..... inte!)

Sist himlen var sådär vacker var jag femton år och var ute i flera timmar med en kamera i ena handen och en mobiltelefon i andra. Livet var vackert och jag var kär och kunde prata i telefon i tre timmar utan att säga ett ord. Oh bittersweet memories ♥


Jag kanske kan bli hemmafru, trots allt

Måste bara skryta. Jag har i hela mitt liv varit värdelös på att steka pannkakor. Jag menar, vem är inte? Har kanske lyckats vända tre pannkakor utan att de går sönder. Men idag, idag lyckades jag med ALLA pannkakor. Jag fattar inte hur jag gjorde! Kan bero på den överdrivna mängd fett jag hade i smeten. Men i alla fall. Jag är GRYM. Fråga mig inte varför jag gjorde pannkakor, jag tycker inte ens att det är gott. Fast mina var fett goda. Jag säger det igen; JAG ÄR GRYM.


This family.

Satt i köket och försökte läsa klart Svindlande Höjder när pappa började smida planer för min blogg. Han tror att jag kommer få ändlöst med läsare om jag lägger upp videos på André från höstadiet. Alltså, 1. va? och 2. Jag vet inte om jag vill att mina läsare ska vara desperata fjortisar.
Det här är inte första gången pappa kommer upp med dåliga planer för bloggen. HAN om någon är desperat. Jag visste väl att kändisskapet lockar även honom. "Jag hade chansen att bli känd, men jag tog den inte, för jag ville inte" MY ASS.



Idag hittade jag två påsar med muffins i frysen. När jag frågade mamma vad det var för muffins ryckte hon bara på axlarna som om det vore en värdslig sak och sa "Bara något som jag och Iris bakade för ett tag sen"
Nu undrar jag, vilken mamma bakar utan att säga det till sin dotter? Why would anyone do that? Precis när jag frågade henne det lyfte pappa på en duk och tog en stor bit tigerkaka. Jag bara gapade, det har alltså stått en tigerkaka mitt på köksbordet, och ingen har sagt något till mig. Vad är det för fel på den här familjen? Vad mer kan de tänkas hålla hemligt? En stor chokladfontän i garderoben kanske? Femton kilo godis bakom soffan? ETT HELT ICA I GARAGET? Nej, visst ja. Vi har inget garage. FÖR VI HAR INGEN BIL. INGEN I DET HÄR HUSET ÄGER ENS ETT KÖRKORT.

Och sedan tvingar de mig att köra runt de på bilsemester i England när jag skaffar bil. Well, we'll se about that...

Edit: Nu har pappa fått för sig att det är helt OK att stjäla mitt spotifykonto också.


Nerds...

You just gotta love 'em



Wow, spelade just den drygaste matchen någonsin (förutom den som varade i 90 minuter och slutade med en gråtande och uppgiven Sylvia som lovade sig själv att aldrig någonsin spela igen), tur att det är morgon därborta i USA och att Sebbe hade tio minuter på sig att höra när jag vrålade i skype innan han skulle till skolan. Jag behövde verkligen ragea av mig. GOD, fransmän är verkligen DRYGA, de vägrar t om skriva på engelska när de spelar! jsgojdphjdhj


Forever baby

3 år sedan ♥


killar alltså

Helt hopplösa!



Tur att jag är en så förstående tjej (Ja, Andreas, jag är ledsen för att jag rageade that night, jag hoppas att du inte leavade och fick report, jag vet hur det känns nu)



Nu ska jag vara lika stark som Josefine och gå och lägga mig.


min dag

äta-->facebook-->LoL-->plugga-->Läsa-->Skins-->äta-->facebook-->LoL-->plugga-->Läsa-->Skins
äta-->facebook-->LoL-->plugga-->Läsa-->Skins-->äta-->facebook-->LoL-->plugga-->Läsa-->Skins
äta-->facebook-->LoL-->plugga-->Läsa-->Skins-->äta-->facebook-->LoL-->plugga-->Läsa-->Skins
äta-->facebook-->LoL-->plugga-->Läsa-->Skins-->äta-->facebook-->LoL-->plugga-->Läsa-->Skins
äta-->facebook-->LoL-->plugga-->Läsa-->Skins-->äta-->facebook-->LoL-->plugga-->Läsa-->Skins


HAHA

Jag älskar varenda liten detalj
som får mig att inse
att vi inte var bra
att jag förtjänar någon bättre

Jag bara älskar det
.



(Jag kan hata dig hur mycket jag vill, för innerst inne vet jag att vi var på riktigt, vi var the real deal trots att vi var små)


Så vackert

Hittade en filmatisering av Svindlande höjder i mina föräldrars gigantiska dvd-samling. Gissa om jag blev glad? Har tittat på den hela dagen, om och om igen. Är helt fast, historien är jättefin. Jag hade ingen aning om att det var en kärlekshistoria, men wow, vilken kärlekshistoria ♥ Tänk att kunna älska någon så som Heathcliff älskade Cathy... Så passionerat och vackert. Det kunde man säkert bara göra under 1800-talet. Åh, det är nog min nya favoritfilm/serie ♥



Men tror ni jag klarar av att läsa boken nu då? Nej. Trots att jag är förälskad i storyn och i karaktärerna är boken så ofantligt tråkig att jag inte klarar av att läsa i mer än en kvart innan mina tankar svävar iväg. :c I boken kommer det inte alls fram hur mycket Heathcliff och Cathy älskar varandra, jag förstod knappt att de gjorde det förrän jag såg filmen. Men så har jag bara läst 100 sidor, det kanske kommer fram senare... Aja.






Ibland hatar jag verkligen att jag lever på 2000-talet. Jag vet att det är bättre än någonsin att leva nu, men jag älskar att drömma mig bort till 1800-talet och Jane Austen-världen. Därför spyr jag på mig själv nu när jag tänker spela LoL istället för att lära mig rida eller bli uppvaktad av någon fin Mr Darcy. Usch.

Jag ger uep - fortsättningen

För några år sedan när jag gick i sjuan försökte jag gå balansgång. Mitt misslyckande gjorde så att många av mina vänner fick sig ett gott skratt när de såg videon jag la upp på youtube HAHAHA




Skillat va?
Här kommer den efterlängtade del två från i somras:



Om sanningen ska fram/hur man installerar LoL på mac

JAG ÄR BÄST
LoL fungerar på macen nu ♥
När folk frågar hur jag kan installera LoL på mac säger jag alltid att jag ändrar på en massa koder för att få det att funka. Då låter jag teknisk, och jag gillar att låta teknisk eftersom det går rykten om att jag inte är det (så inte sant, omg.)
Det stämmer att jag ändrar på koder, och jag HAR faktiskt lyckats lista ut lösningen på vissa problem själv, men till största delen använder jag mig utav den här killen/guden:






Tack till Sebbe som länkade när jag flippade ur för att LoL slutade fungera eftersom jävlarna bestämde sig för att fixa en riktig version (som de, precis som youtubekillen säger, inte kommer att göra) till mac. Första gången jag installerade LoL på macen använde jag mig dock av den här guiden, som jag tycker är mycket bättre.

Numera när jag spelar måste jag varje gång först gå in och ändra till Eu istället för Euw under rads --> system --> system.cfg, annars fungerar det inte. Lite jobbigt, men ÄNDÅ.

Så SCREW de som säger att mac inte är en gamerdator. DET GÅR OM MAN VILL - det är bara lite krångligare. (Sedan kan man ju installera windows på mac också, men jag orkar inte riktigt fixa det)

Jag minns första gången jag installerade det, satt i säkert tre timmar och kallsvettades av excitement. Tänkte hela tiden "ropa inte hej, ropa inte hej, ropa inte hej förrän du har klarat det" och till slut KLARADE JAG DET. KÄNDE MIG SÅ GRYM!!!!

:(

Känner mig ganska bortglömd. Iris lagade mat till sig själv och sin vän, men glömde helt bort mig, och mamma dukade bara för tre. Hon sa att hon glömde att jag bodde här eftersom jag har varit borta så mycket. Well THANK YOU MOTHER. :c



Fick nyss reda på att vi ska ha läst ut klassikern på svenskan till på onsdag. Och ha förberett en redovisning. (Tror jag?) Jag har typ läst (läs: kollat på orden och inte förstått betydelsen) 70 sidor, och jag förstår inte hur jag ska orka läsa mer. Förlåt Sofie och Elsa, jag vet att ni älskar den, men alltså... den suger :(



Har lyssnat på If it means a lot to you covers i en timme nu. Världens finaste låt. Plockade ut den lite snabbt på pianot idag, kanske filmar och lägger upp någon daaag. Eftersom LoL inte fungerar (igen, JAG ORKAR INTE) och jag suger på att plugga har jag ändå inget bättre för mig än att vara lite kreativ.




:)

Onsdags - • Shopping på lustgården, Katedralsskolans två födelsedagsbarn förtjänar det bästa!
• Söt militär, du har rätt Elsa, män i uniform är hett ibland.
• Åt ute med tjejerna från min högstadieklass på kvällen. Stjäl bild från Astrid;



• Elsa kom på kvällen
• Hela Uppsala skäms nog över oss nu
• Sedan fick vi hit Niklas också



• De är ju jävligt snygga
• Blev överfallen av grisen



• Hatar dig Niklas
• Min säng är inte gjord för att fler än två personer ska sova i den

Torsdags - • Åkte till Stockholm och gick runt på stan med min fina kusin Sara ♥ Jag hade tänkt spara pengar och köra på Elsas tips att köpa bröd på ica, men det blev sushi som vanligt i alla fall. Fick köpa en billig skit-foundation istället för det dyra mineralsminket jag brukar köpa, ouch vad min hy kommer må dåligt. Men sushi är gott så det är det värt c:

• Fryshusets fik



• Taggade till Bring me the horizon

Fina och fräscha innan konserten

• bmth var amazing
• Tog inga bilder, det var fullt omöjligt att få upp kameran ur jeansfickan

Inte fullt så fräscha och fina efteråt, men jävligt glada
• Nattpannkakor

Fredag - • Vaknade upp med världens träningsvärk, lite värre än vanligt
• Sara och jag lagade mat till oss och morfar.  Fast jag gjorde mest basicgrejerna som att skära upp grönsaker. Det är ett stort kliv hursomhelst. Och det blev fett gott.



• Vi åkte in till stan och träffade tjejerna från Katteklassen
• Jag köpte ingen mcflurry trots att jag ville, TUMMEN UPP TILL MIG ♥
• Trevlig dag i Stockholm
• Hem till Therese
• Idol och mycket tjejskrik HAHAH BLICKEN ♥
• Lite för mycket av det goda ;)



• Skräckfilm, paranormal activity var lite läskigare än vad jag mindes den :( Fan, nu kan jag inte skryta om att jag inte blir rädd för den längre.
• Therese och Rebecka blev väldigt glada för sina presenter :D



• Resten bör jag inte nämna

Lördag - • Jobbade
• Åkte till Vattholma för att fortsätta helgen med Kattetjejerna
• Middag, lekar, spel, och mycket skratt c:
• Missade tåget eller något, fick vänta i en halvtimma på en tom tågstation. Tur att jag hade två fina vänner med mig, hade varit läskigt annars :c

Mycket kärlek till er alla, har haft så otroligt roliga dagar ♥

oh snap

Skoja, min kropp tycker tydligen att helgen är slut ändå.
Note to self: Bara för att du sov 16 timmar en natt betyder inte det att du kan sova en timme alla andra nätter.
och
det spelar ingen roll hur nyttig du varit i hela ditt liv, snask för trehundra spänn under en kväll + pizza, och lika mycket nästa kväll är aldrig bra

Ja, jag är galet sjuk idag. Jag visste att det skulle hända, håller jag igång i mer än tre dar i sträck blir jag alltid sjuk. Men SÅHÄR sjuk wtf!??! Tänker inte ens beskriva hur jag mår just nu. Åhh, jag som skulle hem till Astrid och se How I met your mother ikväll :( fml.

Älskar att jag har förmågan att se ut som ett djur då och då.

Det är lätt att se ut som en fjortis.

Helt totalt slut men helgen fortsätter, kommer vara helt totalt död nästa vecka


<3<333

Sara föreslog att jag kunde lägga upp en bild på Oliver Sykes istället.....

Oliver <3

Igår såg jag och min kusin Bring me the horizon. Eftersom jag klarade den konserten vet jag nu att jag inte kommer att dö om jag ser Skrillex. Synd bara att jag kom på det nu när biljetterna är slut. Fml.
I alla fall så var det en av de bästa konserterna jag varit på. Jag har knappt lyssnat på bmth alls, så i jämförelse med Sara var jag inte så taggad innan. Höll nästan på att somna under de två första banden, lutade mig mot de i publiken och märkte knappt att jag var på konsert. Helt weird. Sen när bmth började blev allt mörkt och jäävlar vilken press det blev, jag fick panik och trodde att jag skulle svimma av. Sen tittade jag upp. Över mig såg jag Oliver, sångaren i bmth. Åh herregud, inte visste jag att han var så gudomligt snygg. Han hoppade direkt ut i publiken och crowdsurfade, JA, JAG HAR TAGIT PÅ SÅNGAREN I BRING ME THE HORIZON.
De var så sjuuukt bra live, han var ute i publiken säkert tre-fyra gånger. Ville aldrig att det skulle ta slut! Jag har fett underskattat mig själv, har alltid trott att jag inte är tillräckligt stark för att mosha mig längst fram, men jag är fan ASGRYM, armbågarna är mina nya bästa vänner. Hahah, bra tjej som inte förstått det förrän nu. VÄRD KONSERT ♥
Nu är vi hos morfar och lyssnar på Skrillex. Snart ska vi iväg till stan för en dag i Stockholm med mina älskade katte-vänner ♥
det är omöjligt att hitta webcam på en pc, ni får klara er utan en bild på mig

Den snygga och den trogna vännen


ph1 c001

Tänker äta frukost
just so u know



Dör lite

kanske för att du är den sötaste jag någonsin sett
wow

Star Wars

Min nya favoritlåt. Igår var en stor dag i Sylvia Krupkes liv. Jag lyckades se en hel star wars film utan att somna. Jag, Astrid och Ikkai såg trean. Alltså den sista. Det tog ett tag innan jag och Ikka förstod hur alla episoder hängde ihop, Astrid fick förklara. I alla fall så ÄLSKADE JAG DEN ♥ Fast jag blev fett sur för att snygga Anakin blev Darth Vader! Eftersom jag inte hängt med i de andra filmerna jag försökt se visste jag knappt vem Darth Vader var, men jag visste att han var ond.

Nu hade jag tänkt städa, men det blir nog att ladda ned LoL istället.

Overprotected
Önskar att Joe kunde sluta använda MIN hotmail till sin facebook. Känns lite olustigt att han stalkar mig så pass mycket, geeze, låt mig ha ett eget liv? Nåja.

RSS 2.0