Zona

hej jag har en pojkvän som tror att han kan köpa min kärlek men nallen är ju helt adorable så det är väl ok
 






 

One of those days

Har en typisk sådan dag då jag inte vill vara social eller göra något över huvud taget. Är bara så utmattad efter allting, jag måste få sova ordentligt och vila. Vara med mig själv ett tag.
 
Jag är dock glad efter gårdagens kvällspromenad i Stockholms innerstad. Typiskt Franco att inte ha någon koll alls på vart han ska på konsert, vi letade ett bra tag... haha :( Elsa mötte mig sedan vid Hornstull och jag sov hos henne, vi hade en hel del att catcha upp med varandra. ♥ Började tjugo i tio imorse så DÄRFÖR är jag sjukt trött ídag. Funderar på att skita i föreläsningen vi har om en kvart och åka hem och plugga istället. Kul att jag har gått i skolan i fyra dagar och redan har typ 10 skoluppgifter att ta tag i.
 
ja. Jag drar nog hem. Jag har ju brownies hemma. Brownies jag får äta.

IT'S A TRAP

Mamma har idag många gånger påmint mig om hur försiktig jag måste vara med sötsaker, och nu ställer hon en godisskål mitt framför mig och säger att jag ska ge det till mina vänner. Jag börjar tro att det är ett trick.

Problem solved

 
Godnatt.

Att städa like a boss

 
Nu måste jag bara hitta något annat ställe att sova på.
 

Cause I have done it before and I can do it some more

Det roliga med min blogg är att man fattar när mitt liv fuckar ur, men jag berättar aldrig vad som händer utan låter er nuvarande 6 läsare få gissa er fram. Visst är det roligt?
 
Hursomhelst verkar ödet tycka synd om mig för idag har varit en bra dag. Första dagen i skolan. Log hela vägen dit. Och det var så härligt att få träffa alla igen. Alla rosendalare är så fina. Ni är så bra. Allting är liksom back to normal. Dejt med Louise i vår källare, livsuppdatering och skvaller med tjejerna, Sebbe är tillbaka, Björn bjöd mig på te... jag kanske överskattar min skola men jag mår fan bra där. Satt som vanligt kvar lite för länge med mina SMIP-vänner (+ Björn som bara dök upp och hamnade i våra diskussioner), tills jag insåg att OJ jag har pianolektion om 45 minuter och jag vet inte ens om min cykel är kvar. Den har stått i cykelstället sen början av Maj. Och utan den kan det ta upp till en timme att ta sig hem. Hehehehehhee panikade lite och sprang ut till cykeln. Den var kvar, men jag hade fel jävla cykelnyckel. WAAAAH tänkte jag, för klockan var då 17.20, min pianolärare kommer hem till mig 18.00, och mitt rum såg inte så fräscht ut. Nackdelen med att ha piano på sitt rum - man måste städa hela tiden.
 
Eskil var superschysst och skjutsade mig till närmsta busshållplats, och bussen kom efter två minuter. Och jag fick åka gratis. När jag kom hem stod pappa och stekte gluten och laktosfria plättar. Jag blev asglad för jag hade varit sugen på plättar hela eftermiddagen. (Dessutom hade pappsen beställt pianostämning också!!!!! världens bästa. Jag blir galen på en ton på mitt piano som låter helt åt helvete)
 
Jag vet inte vad jag skulle göra utan min skola. Då skulle hela mitt liv bli som mitt sommarlov. Som iofs har varit rätt awesome. Men ändå. Hejdå.
 
 lite såhär känns det typ
making gifs

Please let us make this work

 
Snälla låt oss fixa dethär
Snälla låt oss fixa dethär
Snälla låt oss fixa dethär
Snälla låt oss fixa dethär
Snälla låt oss fixa dethär
 

När jag stapplar runt som en zombie på gatorna

det var bara så att jag behövde dig igår
höll nästan på att ta sjuan till ditt hus
och letade efter dig på stora torget bara utifall att
jag springer ju alltid på dig annars
du kunde nog inte bry dig mindre än att tycka att mina små texter till dig är
värdelösa och patetiska
det är ju inte så att jag vill ha dig igen
men jag säger emot min vän när han säger att du inte bryr dig om mig längre
för att det vet jag att du gör
kanske inte så mycket att du tagit emot mig med öppna armar
om jag så nu hittat dig på stora torget igår
men du hade nog brytt dig, i alla fall
om du fortfarande finns där för mig så länge det inte gäller killproblem
synd bara att det är det enda det gäller
mitt liv alltså
mitt jävla liv

Svullen mage & pissiga dieter

Här har man försökt gå upp i vikt i ett år och så råkar man på körtelfeber och alla dess eftersjukdomar.
Jag har i flera månader haft en sjukt svullen mage. Det är skitjobbigt, kan inte ens äta frukost utan att den svullnar upp och spänner. Har gått till doktor och fått receptfri medicin, Omeprazol, som egentligen är för halsbränna men som ska fungera. Första gången jag tog den i två veckor fungerade den, och min mage la sig en vecka ungefär. Sedan gick det utför igen. Har fått en läkartid om ett par veckor då vi ska göra en riktig utredning. Jag har ingen aning om vad som händer med min kropp just nu, får massa blåsor och skit i munnen också (det är också en biverkning av körtelfeber, men jag borde vara helt frisk nu?). Franco har världens sexigaste flickvän just nu.
 
Har bestämt mig för att gå på fucking strikta dieter nu. Goodbye chicken nuggets. Min mage var bra i Turkiet, skönt nog, tills jag upptäckte mcDonalds CHICKEN POPS. Det är typ som chicken nuggets, fast bättre, och runda.
 
Jag har kollat upp lite, och detta får jag inte äta:
  • Fet, starkt kryddad och stekt mat, eller friterat (alltså seriöst. Vafan. )
  • kål, ärtor, linser och bönor
  • Choklad, pepparmint (ska inte pepparmint vara BRA för magen? Jag kan inte leva utan mitt dagliga myntate!!!!!) , syrliga juicer, alkohol och kaffe
 
Detta är tydligen bra att äta:
  • Gurka, tomat, sallad, squash, spenat, och kokta morötter, kokt palsternacka och kokta broccolibuketter.
  • Mogna päron, kiwi, banan, konserverad frukt, melon och jordgubbar.
  • Potatis, vitt ris, pasta (ej fiberberikade sorter), nudlar, couscous, knäckebröd, havregryn.
  • Yoghurt och fil
 
Kör även på en strictly no sugar diet för att få ordning på min hy, så... mitt liv suger lite när det gäller mat. Jag får inte äta mig mätt t ex, och jag måste äta långsamt. Jag älskar mat över allt annat!! Jag äter nästan aldrig normalstora portioner längre, och när jag gör det tar det flera dagar för magen att lägga sig. Kan ju inte direkt SLUTA ÄTA, för då har magen inget att jobba med.
 
Tar dessutom piller som kallas lactiplus. Jag tror att de var de som hjälpte mest i Turkiet, men efter de där jävla chickenpopsen och en RIKTIG portion med mat har min mage inte vart sig lik. Går runt med ständig ångest, både över att känna mig gravid och veta att jag kommer gå ned i vikt. Jag vill inte bli undernärd igen, jag vägrar.
 
Tänker försöka föra någon slags matdagbok, lite på bloggen också. Förlåt för att min normalt awesome blogg blir en hälsoblogg nu, men jag har ändå ingen inspiration till annat + jag vet att det finns andra med samma problem som jag som kan få tips/tipsa mig genom detta.
 
Nu vet ni. Fett boring. Ikväll åt jag misosoppa med ris och kokta grönsaker. Jag tycker verkligen inte om mison vi har hemma, men så är livet just nu. Man tager vad man haver, det är ändå rätt roligt att gå på diet! Jag brukar vara så dålig på det så det här blir en utmaning. Nä, nu försöker jag bara se positivt på saken, det här suger...

 


SÅ HUR VAR DET I TURKIET?

Jag har haft en av de bästa veckorna i mitt liv. Det har varit MAGISKT. Resan var så högt över mina förväntningar att jag tror att det inte hänt, allt är en dröm. Vi har haft det så roligt och trevligt och underbart. Jag som trodde att vi mest skulle bråka; jag menar, 6 tjejer med olika viljor. Men allt bara flöt på! Vi har badat, solat (öh, fast jag satt mest och drack iste på en mysig strandbar), shoppat, festat, druckit te med turkar, jag och Simme har skaffat oss tusen turk och kurdkompisar för att vi inte hade något bättre för oss när de andra solade. Och så har vi kollat på cartoon network också. Och spelat lite left 4 dead. Bästa solsemestern.
 
På riktigt, jag är så jävla lycklig just nu. Och ledsen för att jag inte är där längre.
 

Alltså ja

Åker till Turkiet om fyra timmar och borde verkligen packa och sova just nu. Istället snor jag Sebbes spotify och dricker lite te, kollar tumblr. Det känns bara så overkligt att jag SNART ÅKER.

RSS 2.0