jag hade, jag gjorde, jag såg



Idag hade jag religionsprov, Sofie tappade bort sin dator, jag åt god skolmat
jag såg Skins-trailers, jag fick te av Björn, jag såg att mumford & sons kommer till Hultsfred
jag förföljde två Johnny rockers, jag klippte håret, jag pratade om livet med min frisör
jag fick reda på att på torsdag tapetseras mitt rum om

Vi överraskade Alice med tårta och ballonger på Vox (tack underbara Vox för att ni fixade allting!), vi skrattade, vi planerade år 2012
vi tyckte om varandra, vi drack te, vi åt tårtan

Vi blev pepp på livet tillsammans
jag och Hanna skuttade till Stora torget
jag älskar känslan av att vara genuint lycklig tillsammans med de man gillar bäst

och jag älskar er



Det har hänt läskigt mycket på ett år

och ändå känns det som att det var igår




Idag



tänk vad rätt man kan ha ibland! ♥

Pop, goes my heart

Idag hade jag en dag i Stockholm första gången på länge. Träffade Mate, Alex och Alex tjej och sedan Luuuukas från Gotland. Vi fikade på ett mysigt café i gamla stan och pratade om livet och hur killar beter sig när de är kära.

Nu är jag hos Elsa och vi har äntligen lite alone-time. Förutom att Elsa inte kan slita sig från Niklas så vi har tagit paus från varandra och jag har fått hitta en vikarierande pojkvän. Fast han suger... skoja

jag hjärta elsa puss godnatt

And if you don't fight I don't think I can make it


true dat

ungefär såhär






När man hittar en blus hemma som är fett awesome




alltså min natt

Jag har sovit på många konstiga ställen. I många konstiga ställningar. På många konstiga saker/människor.
Men aldrig
aldrig
har jag sovit så obekvämt som i fredags natt
sju pers i Niklas rum
Niklas och Elsa tog förstås sängen
vi andra fick.. tja... dela på en madrass
(jag fick inte plats på madrassen)
jag kurade ihop mig under Niklas skrivbord och sov sedan med huvudet på en bit av en madrass, och resten av kroppen på en liten kudde. Det låter inte så farligt, men det var värre än den gången jag sov med halva kroppen utanför Niklas säng och var tvungen att hålla upp mig med ena handen.
Från klockan ett till sex plågades jag. Jag tar tillbaka mitt enda motto "JAG KAN SOVA VART SOM HELST", för det gick inte att somna.
Klockan fem hade hela min kropp domnat bort och det värkte överallt. Då märkte jag att Fabian var vaken. Jag tror vi bestämde att jag skulle skaffa affro, det skulle tydligen hjälpa...

Nåväl. Fönstret var öppet och jag skakade av kyla. Som om det inte räckte med att hela min kropp värkte..
Vid sextiden vaknade Elsa och sa "Sylvia, vill du lägga dig vid våra fötter?". Jag gjorde det direkt. Då vaknade alla och den hemska natten var över.

Två timmar senare kom Niklas på att han hade en till madrass.

That's the story of my night.





orkar fan inte vändaaaa

Rock and roll

Åhååhh är så nöjd med kvällen igår. Det var roligt. Lekte rocker i Knivsta och moshade sönder alla Knivstagangsters.
Nä, men nästan.



Ni vet kvällarna man sitter uppe av no reason

... och helt random länkar en kompis den här

http://www.funnyjunk.com/funny_gifs/3205641/Gotta+Go/

HAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHA KAN INTE SLUTA SKRATTA
ibland tycker jag om Nikola!

Jag tänder ett ljus ikväll

Sitter med religionsplugg framför mig och lyssnar på arabisk musik. Har precis gråtit mig igenom en hel middag och förbannat cancern som idag tog en nära väns mamma. Hade jag en önskan skulle den vara att hitta ett botemedel mot cancer.

Nu ska jag försöka få mina tankar på annat än mina vänner som förlorat någon. Jag hatar att behöva prioritera plugg när annat känns så mycket viktigare.


Iår är det skottår, det betyder en extra dag. Varför just iår?

Kan man kalla varm smet för kladdkaka?
Är jag finare med eller utan glasögon?
Varför sjunger Chuck Berry "We was reelin' and rockin'" när det borde vara we were?
Kommer jag att orka promenera till skolan varje dag i vinter?

Det är frågor som cirkulerat i mitt huvud idag.
Jag var hos en Emma med en annan Emma + From och två till. Vi firade kladdkakans dag sådär två månader för sent.

puss



Idag hände något i skolan som fick mig att tänka
(på andra frågor än de oväsentliga ovan)
någon jag känner bär på stor sorg just nu
jag tror att hon går sönder inuti
hon är påväg att fölora någon väldigt, väldigt nära
medan jag satt i klassrummet och klagade över mitt borttappade smink var hon inte där

Jag finns här, M.


I'm pro?

Shit vilken seg och jobbig dag. Hade en av de där dåliga dagarna - igen WHAAT? Var nedstämd hela dagen, ville helst bara snäsa åt alla och krypa ned under något täcke. Men det gjorde jag inte. Jag stannade kvar i skolan trots att jag bara hade en lektion. Drack mycket te och pluggade desto mindre. Fattar inte hur jag kan vara kvar på skolan i 5 timmar utan att lyckas göra en enda läxa. Skyller på mitt humör. Björn räddade mig med ett nytt avsnitt av Skins. Vi och hans kompis satte oss i ett grupprum och kollade på första avsnittet av säsong 6 ♥ Precis när jag tänkte "Åh, ett avsnitt av Skins där inget jättejobbigt och ångestframkallande händer", hände något som fick oss helt mållösa. Såklart. En vecka tills nästa avsnitt ;_;

Efter det tog jag och Niklas en promenad ned till stan. Hade velat prata med honom hela dagen, visste att han skulle lyckas få mig på bättre humör. Jag hade så rätt, efter hans peptalk kände jag mig mycket mycket gladare. Tack för att du är bäst
Vi (jag) provade kläder, smink och skor på stan och sedan gick vi till Vox och köpte seriöst allt som går att äta. Vi blev mätta och gick till UGC, men inga jävla spel funkade ju, så vi åkte till Sävja istället. Skulle möta Tone efter hennes kör för att få tillbaka min bok. Åh herre gud vilken nostalgi. Blev helt överpumplad av alla minnen redan på bussen dit, stackars Niklas fick i över en timme konstant höra på mitt detaljerade tjat om vårterminen. Det var länge sen jag var där, kändes konstigt men väldigt väldigt fint ändå.

Nu har jag precis skrivit klart min debattartikel. Kul att vår lärare sa att hon hoppades att vi inte skulle sitta uppe till midnatt och skriva på den bara för att deadline är 00.00, och så är det precis vad jag gör. Och ändå blev den 4 minuter försenad.. Och jag är inte nöjd, blä. Tänker sova nu. Flyttade mig från min låda till soffan.. HAHAHA kommer sakna min soffa när Niklas åker hem, funderar på att börja sova där varje natt ändå? Klarar inte av att ta mig upp ur min egen säng varje morgon, mycket enklare att ta sig ur soffan för den är inte lika bekväm...

Jaa, sova var det. Puss

När Astrid får leka med mitt hår...

... släpper hon lös sin inre kreativitet.



Här är min hipsterfrilla. Inte helt dumt va? Hm...



Yes.


kul blogg man har

eftersom jag bara har 14 läsare när jag inte länkar på facebook kan jag skriva om VAD SOM HELST
jag har en dålig dag idag
Tur att det finns vänner som erbjuder kramar, te och brownies här.
Promenerade till skolan idag igen. Tror faktiskt jag skulle palla att göra det varje dag om jag hade en kompis att gå med, men Niklas åker väl tillbaka till Knivsta vid veckans slut. :(

Mina linser är torra och därför kan jag inte påbörja mina feta skrivuppgifter som ska vara klara tills imorn och i övermorn.


förvirrad, eller?

jag vet inte längre


tjaaaa

Idag var det deltävling 2 av Musik Direkt. Mycket roligare idag, publiken var lite mer taggad wohooo. Idag gick jag med Astrid, From, Fabian och Ikka. Och så mötte vi Cia och Adrian som satte sig vid oss! Det var awesome, lite mer Musik Direkt känsla över det hela. Och alla banden var skitbra. Ja, jag är nöjd.
Nu ska jag och Niklas chilla med te. Han är min inneboende för ett tag av hemliga orsaker. Hejdå!

P.S

(för att Niklas ska få känna på ännu mer hur det är att vara Sylvia ska vi nu dricka te och titta på Hannah Montana. Elsa; lär dig av din pojkvän. Han säger inte emot) JAG GLÖMDE SÄGA ATT VI HAR FÅTT SÄSONG FYRA NU, ALLTSÅ AVSNITT JAG INTE SETT!!!1!!!!1

Two chicks

Musik Direkt igår - det var bättre förr. Mest besviken på publiken... vafan? Hatar min generation lite, både banden och publiken som är bra har blivit för gamla nu. The motion räddade hela deltävlingen, lol. Och de andra som gick vidare, de var också skitbra.
Nåväl, jag fick i alla fall en biobiljett och min pappa sa att jag var gravid inför hela publiken. Så jag klagar inte. Jag är så glad över att Daniel kom, vi har inte setts på evigheter! Kändes lite som old-times att springa runt hela ica och skrika "KAKOR!!!" och nästan springa in i några kunder. Inte för att vi brukade göra så förut. Men nästan.

Efter Musik Direkt åkte jag, Niklas och Fabian hem till From och chillade med film och chips. OCH EN KATT. HAN HADE EN KATT <333333 Längtar tills på onsdag då jag får träffa den igen... ihihhipp!! Sedan tog jag och Niklas sista bussen hem, det snöade sådär perfekt som man vill att det ska snöa på julafton. Trots att snön är en månad försenad kunde jag inte låta bli att känna det lilla lyckoruset.

Hemma hos mig kurade vi in oss i täcken och kuddar med en b&j var och såg Pulp Fiction. Ni vet som man gör när man är tjej och något är på tok med hjärtat? Vi tänkte se en prinsessas dagbok bara för att Niklas skulle få känna hur det är att vara Sylvia, men jag hittade den inte (den som alltid finns där när jag behöver den. Vilket svek :( )

Ikväll är det Musik Direkt igen och jag.... försöker tagga till. Hahah


Tjugonde januari 2012

Idag är det fredag. Vilket innebär

• Skoldag från halv tio till halv fem
• Elsa besökte Rosendal vid elva, jag dog av lycka
• Jag och Sofie spikade Hultsfred
• Fint fredagskaos i matsalen vid tretiden, som alltid. (Jag älskar hur alla mina favoritklasser samlas i matsalen just då)
• Lugnet som uppstår när alla förutom jag, Elsa och Sofie går på lektion
• Skrivtid med vacker bakgrundsmsuik
• JAG ÄR GRAVID MED KLAS!!!!1!1! Skoja
• Promenad till stan - gifte mig med Sofie (igen)
• Mötte upp med Ulf, Alex, Fabian, Niklas, Klas och Astrid på donken. Vi åt my little ponies.
• Jag skulle gått på bio med folket men hade inte råd...
• ... så jag och Astrid gick till Vox och köpte Afternoon Tea. Scones, snittar, te, och en chokladbit, för bara 25 spänn. Hur värt?
• Träffade alla andra efter deras bio och gick till genomfarten
• Drack varm choklad och umgicks
• Blev hipster
• Dansade vid en kyrka och halkade nedför en backe
• Åkte hem till mig med Niklas, Elsa och Astrid
• Dukade fram allt bröd vi har (hade) i huset
• Nu ser jag fram emot en natt med turturduvorna (denna gång slipper jag fosterställning vid deras fötter eftersom jag hittade en säng/låda utanför mitt rum. Underbart!!!!!)

Jag har ätit så jävla mycket idag, känns som att jag ska sprängas. Fredagar gör mig alltid på så gott humör! PUSS

THAT IS A PONY

HAH!

HAHAHA, först tänkte jag bara "vilken jävla jenna marbles-wannabe", men tjejen är fan asrolig. Gjorde min kväll liiiite bättre så att säga




(var tvungen att ha med den också för att hon hade skrillex som slutlåt. Och ah, den var rätt kul också)

Ooooch en Jenna Marble, just cuz she's awesome (OCH HAR ETT LIKA STÖKIGT RUM SOM JAG!!!!!!!!!!<3)



Och.. hon gymmar precis som jag. We're like the exact same person:



Jag skrattade:


looloolooolollololool



Black & white




- Skollunchen idag var så gudomlig att jag gick leendes hela dagen
- Lite best of both worlds när det bästa av Katedral kommer till Rosendal och planerar tysklandtrip med mig, Klas, och Niklas. I juli bär det av!
- Jag känner mig fruktansvärt effektiv när jag både pluggar och jobbar varje dag. Är läskigt o-stressad och förbereder mig på dagen då allt kör ihop sig, men just nu är jag ganska harmonisk
- Jag tror det blir Hultsfred trots allt, jag kan knappt vänta!!!
- Nu tänker jag lägga mig i ett varmt bad med badrosor jag fick av Astrid (hon hade gjort i ordning en liten påse med smink och annat eftersom hon tyckte så synd om mig - ja mitt smink är fortfarande borta - kan man vara en bättre vän?) och läsa en jättemysig bok jag börjat på. "The secret of happy ever after"

JAG TAGGAR SÖNDER

Ja, det gör jag
är det något jag är bra på är det att sätta mina planer i verket
Jag är så taggad att jag spricker nu, sommaren kommer bli amazing, och detta halvår med


Skins

"I went crazy when I was with you. I can't let that happen again. Love's not supposed to do that. You made me go mad!"
"You're making me mad now, Effy. And that's exactly what love's supposed to do"

Ja, kanske

Videobloggar straight from London

Gillar hur jag totalt ignorerar Therese i första videon... HAHAHA ♥








Kärlek (?)

Vet att jag har laddat upp den här förut.

Tänk att jag har varit där nu (vill tillbaka)
Nästa gång vill jag att det ska se ut sådär.

Festivaltjafs

Idag har jag haft en dålig dag! Ingen sådan dålig dag när man känner sig allmänt nere, utan en riktigt dålig dag
(förutom att jag promenerade med Alice till skolan och med Signe från skolan - sällskap gör alltid allting bättre)
The Kooks kommer till Sverige. Bra grej, egentligen. Dåligt bara att de återigen kommer till en festival, och imorse bestämde jag mig för att skita i alla festivaler i sommar så att jag slipper känna mig så penga-stressad.
Nu kan jag såklart inte skita i alla festivaler. Hultsfred it is, om inte Hurricane i Tyskland. Annars Emmaboda... Men till Emmaboda kommer inga artister jag bara måste se. Och när jag sliter såhär hårt för att spara ihop pengar vill jag ha mer än bara festivalkänslan. Jag tänker börja promenera till skolan, varje dag, hela vägen. Det är ganska långt från Hågaby till Rosendal. Speciellt halv åtta på morgonen. Men att spara 400 varje månad gör det värt.

Jag ser så himla mycket fram emot sommaren, trots att jag har ångest över allt jag vill göra. Jag hatar egentligen när alla festivaler börjar släppa band. Favoritbanden kommer alltid till festivalerna jag helst inte vill gå på... Det vore sjukt nice om jag kunde tajma min Tysklandresa med Hurricane, men alltså.. festival med random tyskar...? Jag vet inte. Fast jo. Och artisterna ♥ (Blink 182, The Kooks, Rise Against... och fler)

Så ja, idag blev jag ännu mer stressad än vad jag var tidigare (inte gjorde det saken bättre att Josefine planerar en resa till London, hur ska jag kunna motså att åka tillbaka i vår???). Plus att ett av mina örhängen har försvunnit. Mina favoriter, min morfar har gjort de! Gha. (Mina nycklar är också borta för alla som gillar att skratta åt min slarvighet)
För att göra mig själv på bättre humör har jag gjort allt som Björn sa åt mig att göra; Lämna in uppgifter (what? Ja det hjälpte faktiskt), ha roligt... och fika, det ska jag göra nu. Letade fram ett te jag inte druckit på jättelänge, det smakar precis som Eriks vattenpipa, weird.



Kul med ett långt inlägg om vilken dålig dag jag haft. Som jag sa till Lundis igår, trots att jag är en ovanligt positiv människa klagar jag alltid på allting! Hur kommer det sig?! Haha


nostalgibomb

det är som att mina väggar dödar mig
jag skulle behöva att du var här och mindes tillsammans med mig
du är ändå den viktigaste delen av mina väggar
den som gör mest ont
jag tror inte att jag överdriver
(vill verkligen ha dig här, som vän, bara för att kunna skratta bort all nostalgi)

-

Trots den icke-existerande blogginspirationen skriver jag ett inlägg i alla fall. (Mest av rädsla för att Lundis ska hacka min blogg)
Idag är det fredagen den trettonde. Såklart började den med att jag, i en fml-psykos som vanligt, tvingade mig själv ur sängen klockan 7 på morgonen, fixade mig och sedan insåg att jag inte började förrän kvart över tio. Men istället för att hata mitt liv och gå och lägga mig var jag galet kreativ och redigerade filmer istället!
(Sedan pluggade jag religion under en håltimme och var nästan inte inne på facebook alls, duktiga jag)

Efter skolan var jag på läkarbesök och sedan fika med Niklas, Martin, Lundis och Sofie. Vi pratade om cigaretter, droger, och sex. Mest för att jag och Sofie tröttnade på att snacka spel.
Nu tänker jag vara ännu mer kreativ och dissa bloggen för mina londonfilmer. Tills jag är tillbaka kan ni fundera på hur i helvete jag ska lyckas spara ihop 5000 kronor under en månad när det tog ett halvår att spara ihop 6000 :) (ta med i beräkningen att jag måste köpa nytt smink + konsertbiljetter för 1000 spänn - åh jag hatar att prioritera)

Här är jag när jag fett casual klättrar in till Big Ben:



P.s jag skaffade mig två nya bitches idag. Björn och Lundis. De förstår det inte, men så är det.

-

När det snöar blir jag kär i dig

Long time no see

Jävlar vad statisiken sjönk när jag åkte iväg. Nu är jag i alla fall tillbaka, so you know what to do.
Vaknade upp hemma hos Therese imorse och undrade vart jag var och varför sängen var så skön. Hatade mitt liv lite när jag insåg att jag var i Sverige och inte i London. Vad hände, varför åkte jag hem nu igen? Ah visst ja, jag går i fortfarande i skolan och ligger efter med plugget trots att det har varit lov...
Saknar redan att ta två steg utanför dörren och riktigt känna att man är i England, köpa frukost på Starbucks och ta fina morgonpromenader, och nattshoppa smink (som sedan tappas bort på flygplatsen, fml)

Londonresan var så himla lyckad, Therese YOU ARE THE BEST! Vi hann göra så jäkla mycket roliga saker och trots att vi inte lyckades checka av allt på vår to-do-lista (typ säga till en söt britt att han är söt) är jag jättenöjd med allt!! Är helt totalt superpank nu, men det var det värt. Köpte jättefina grejer, typ en leksaksmotorcykel! (Så går det när man inte har råd med en riktig)
Blev helt förälskad i en kjol som jag köpte trots att den var dyr.
I morgon ska jag tillbaka till skolan. Jag vill helst tillbaka till fina fina London och dess tunnelbanor, men Rosendal är nästan lika bra. Har saknat alla klasskamrater!
Älskar dig Therese!!! <3
Vill så gärna berätta om resan men det är så mycket, och nu tänker jag sova. Night.

LONDON BABY

Jag och Therese ar i London nu, det ar sa javla amazing!!11 Vi visste att det skulle bli bra direkt nar vi kom fram till gatwick, VARA VASKOR KOM NAMLIGEN FORST PA RULLBANDET!1! Hur ofta hander det???? Nu ar vi pa hostelet, vi har precis tagit en promenad runtomkring. Jag hade ingen aning om att affarerna har oppet vid midnatt i london! Ochochoch, VI HAR KOPT JUICE!!! Den var god. Jag har min vanliga angest, vill sa garna bo har, varje gang jag kommer till england inser jag att det har ar stallet for mig. Vill aldrig aka hem. Imorgon ska vi till Notting Hill och ga pa marknad. Underbaaaaaaaaaaart! De vi delar rum med verkar fett trevliga ocksa.

Ville bara att ni skulle veta att jag mar bra
FOR JAG MAR SA JAVLA BRA!! WOHOO!!!!! LONDON!!!1


ett till råd


Yeah... about that...

Igår innan allt blev bra tröstade jag mig med Omegle. Här är lite tips till er med krossade hjärtan!





(söt?)

Naw :(

(bra råd)

lite klyshigt, men ok

bästa råden. Kids, read and learn.

städhjälpen himself

Idag var Niklas här för att hjälpa mig att packa. Det brukar aldrig gå så bra när jag gör det själv nämligen. Sedan kom Astrid och hon hade med sig awesome chips som vi åt upp. Och så åt vi glass. Och kollade på how i met your mother.
Nu har de åkt hem och jag taggar sönder för imorn, LONDON!!!! hahahah, Therese kom nyss på att vi inte kan ta oss hem från Stockholm när vi kommer tillbaka till Sverige, för vi kommer tydligen hem mitt i natten... Som tur är har jag min vanliga B-plan Elsa.



like boss(es)

(btw hade jag världens finaste skypesamtal med världens finaste person inatt. Jag är bara tvungen att skriva det för jag känner mig ganska glad just nu och allting ordnar sig tror jag. Puss)


snälla

Come on come on
You know this isn't what we planned on
Come on come on
Tell me we'll be ok
(We'll be ok)



Värt

Inatt sov jag för första gången på länge. Det var skönt. Otroligt skönt. Jag fattar inte att jag skrev 25 nyårslöften men inte tänkte på det enkla "ta hand om dig själv", för det är något jag behöver göra.
Idag tänkte jag alltså ta hand om mig själv, så jag drog ihop ett gäng och spelade några matcher LoL på ugc. William fick en present av mig som han blev jätteglad för. En Hannah Montana tidning. Hur bra är jag inte?
Efteråt åt vi på subway och drack juice. Sen skulle Elsa, Elin och Katarina hem men jag och Niklas gick tillbaka till UGC och "umgicks" med Lundis, Martin o Gyllen (vet fortfarande inte vad killen heter på riktigt) ett tag. Sen tog jag och William en Uppsalapromenad och sedan åt jag sushi på Mey Wang med familjen. Fett värd dag.


Ehhhhhhhh

Idag har jag inte gjort något vettigt över huvud taget. Förutom att börja städa mitt rum och värma mat. Och så tog jag mig tid att sitta och leka med if it means a lot to you på piano. Snart kommer man inte ens höra att det är den jag spelar eftersom jag gjort om den så mycket.. Ja, och så spelade jag LoL med Nikola och någon av hans vänner! Haha det var så jävla random, de skulle göra något projektarbete i skolan och de hade valt att spela LoL eftersom Niko aldrig spelat det, och de behövde en till medspelare så jag ställde upp. De filmade och ska typ lägga upp det på youtube, trots att det var ganska lame för Niko var inte tillräckligt noobig och OJ nu börjar bloggen återigen handla om LoL

det jag egentligen ville säga är att jag har varit fett seg och orkelös idag och sa därför JA när Astrid frågade om jag ville se Twilight på bio. Jag tyckte väl att jag behövde komma ut och.. okej, Twilight var precis vad jag behövde. Men alltså, wtf? Vad är det för fel på storyn? Och vem fan tror Bella att hon är? Jag hatar kvinnan. Bröllopsscenen var tillräckligt fin för att jag skulle börja gråta men resten var ju bara fucked up. Jag är egentligen ingen som har förutfattade meningar så jag borde inte säga något om Twilight, har ju varken läst böckerna eller sett alla filmerna, men seriöst...? Bella kan gå och dö!

Jaja, bio är alltid nice och Astrid är alltid mer än nice så det var nice. Fult ord

Nu ska jag se how I met your mother och sedan soooovaaaaaaaaa

nu känns det lite tomt utan de faktiskt..

Maraton

4 dagar och 3 nätter i sträck har jag nu umgåtts med dessa människor:


Jag har fått sova i alla möjliga konstiga ställningar men den som tog priset var nog fosterställning vid deras fötter. Jag får tydligen skylla mig själv om jag väljer att stanna uppe tills de somnar och sen inte har hjärta att väcka de... Nu har de i alla fall åkt och efter en Himym-kväll med Astrid är jag ensam igen. Jag måste erkänna att det är lite skönt faktiskt. Det var i alla fall ett bra nyår, en sådan där bra fest som var helt lagom bara. Puss!

2011 i bilder

När jag kollade igenom mitt bildbibliotek insåg jag att det har hänt så mycket iår som inte finns med på bild. Och jag fotar ändå överdrivet mycket. Jag kan ärligt säga att det aldrig hänt såhär mycket under bara ett år, shit, jag känner mig som en helt annan människa än vad jag var förra året. På ett bra sätt alltså! Det mesta som hänt har skett inombords tror jag. Här är i alla fall lite bilder på mitt år:

Januari

•Älskade Dylan dog. Det var en av de jobbigaste dagarna på hela året men ändå väldigt fin på något sätt. ♥


•Åkte snowboard för första gången i mitt liv HAHAHAAH.


•Den bästa deltävlingen på Musik Direkt någonsin. Jag behövde verkligen den kvällen, jag hade så roligt och skrattade hela tiden, mer än vad jag gjort på länge!

(jag visste första gången jag såg dig att du skulle, jag vet inte, förändra mitt liv eller något)

Februari

• THÖÖÖÖ BREEEAAAAAK-UUUUUUP. Jaa, jag har ju ingen riktig bild på mitt och Addes tusen breakup but it wasn't pretty ;) Kanske det som stärkt mig mest i hela mitt liv dock, tror jag är immun mot alla sorters heartbreaks nu (haha nej. kanske inte. lololol)

• Åkte till Gotland för att jag var kär och förälskad och förvirrad. Umgicks med en sjuk Elsa och en dator och How I met your mother. <3


• Ja, alltså, att lära känna Sebbe ledde till en hel del grejer... typ att mitt nya hem blev UGC och min självrespekt sjönk ned till botten. MEN OH, THAT WAS GOOD TIMES.


Mars


•JAG SÅG RISE AGAINST (igen), wohoo och träffade de!


• Och varje onsdag och måndagskväll spenderades på Katedralskolan helt ensam förutom de stunder Sebbe smet ut från sin japanska eller Daniel var där och höll mig sällskap.


April

•28 April föddes världens finaste bebis, Angel, jag är så stolt över att få vara gudmor till honom ♥


•April sög för övrigt

Maj
•Jag vet inte riktigt när Billy The Band kom till liv men vi låtsas att det var i Maj. Shit vad vi slog igenom alltså!



Precis som The Miserable Life of the Chocolate Bunny!



•Många roliga spanskalektioner med världens bästa tjejer (och Elias då) , gud vad jag saknar de <3


• Katte-Skrapan kampen. Sjuk rolig dag trots att vi förlorade...


Juni
•Juni startade med en oplanerad övernattning med Niklas på Arlanda


• Sedan lyckades jag ta mig till Hässleholm och Siesta! Hahah åh vill tillbaka!
enda bilden jag har därifrån, lol? Varför tog jag inte med kameran?

• Sedan blev jag lite blond!


• Och typ dödssjuk, men jag åkte till England med familjen ändå.. och det var fint. SYND ATT JAG INTE KUNDE NJUTA.


Juli

• Eftersom jag hade lunginflammation fick jag sälja min Putte i Parken-biljett och spendera en extra vecka i Sebastians famn istället. Inte för att jag klagade c:


•Åkte på VÄRLDENS BÄSTA LÄGER


•Och sedan blev jag ännu blondare...


Augusti

• En underbart vacker sista vecka med S


• Reggaefestival. Jag och Astrid dansade på bryggan hela kvällen, det var KUL!!1


• Sedan åkte S och jag ba va? Var det inte Januari och Musik Direkt nyss? Och vad tom sängen blev


• Men livet fortsatte vara ganska najs trots det


• Jag började på Rosendal och njöt av hela terminen, åh vad jag älskar min skola!

September

• Blev rödhårig


• Åkte till Gotland på deras kulturnatt


Oktober
• BRITNEEEEEYYYYY!!!!!!!!!! OCH JOEEEEEEEE!!!!!!! <33333333



Oktober, November och December är bara ett enda stort moln av LoL, skola, plugg och vänner.
That's my year. Jag har 25 nyårslöften det här året och tänker bestämt hålla alla!!!! (speciellt "träffa Skrillex")
Just nu mår jag inte så bra och är mest väldigt trött, både trött allmänt och trött på mitt jävla rum. Har ångest och det känns som att 2012 inte börjar på riktigt förrän jag har fått ordning på rummet. Japp. Och min dagbok är för övrigt borta. Jättekul om någon hittar den och publicerar den på internet.

2011

ÅRET.
Hur har året 2011 varit för dig? Utvecklande.
Bättre än förra året? Ohja!
Har du träffat några nya vänner? Ja!
Någonting du aldrig kommer glömma från 2011? Haha, jag kommer nog inte glömma vårterminen någonsin eftersom jag tänker på den så fort jag blundar. <3
Har du flyttat under år 2011? Nä
Har du hittat en ny låt som du älskar? ...
Isåfall vilken? Så jävla många

ALLMÄNT.
Har du rökt? Ja
Har du kysst en främling? Haha hm jo
Har du haft sex med en främling? Njeee
Har du varit sjuk? HAHA semestern i england, lunginflammation <3
Har du sovit ute? Yeees
Har du druckit alkohol? Yeees
Har du saknat någon? HAHAHAHAHAHAAHAAAAA :((((((


KÄRLEK.

Hur har din kärlek varit 2011? Vart ska jag börja?
Har du varit kär? Sådär patetiskt, underbart, och jobbigt kär som man blir ibland.
Har du sagt jag älskar dig till någon? Yeees
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Nej :((( (haha jo)
Har du haft sex någon gång under året? Yeees
Har du haft ett hemligt förhållande? Hahah ja
Har du pratat med något ex? Japp
Hur länge varade ditt längsta förhållande? Det här året? Mitt längsta förhållande tog SLUT det här året


SORG&HÄMND.
Har någon i din närhet tagit självmord? nej
Har någon i din släkt avlidit?  Ja
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? Han stoppade mig.. -.-
Har du varit i slagsmål? Noo


PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? Både ja och nej.
Isåfall vad? Någonting som gjorde att jag utvecklades grymt mycket som person men som sårade en person som betyder mycket för mig.
Har du skämt ut dig?  Har jag säkert xd
Har du ljugit för en vän? Mja
Har du varit ute en hel natt? Yeees
Har du blivit tagen av polisen? nej
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? Ja
Har du sovit i samma säng med någon i samma kön? Ja


SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du på?  ROSENDAL <3
Har någon varit elak mot dig i skolan? Actually not :o
Hatar du någon i din skola? Actually yeah :o
Har du gjort något framsteg? Ja!
Har du haft alla rätt på ett prov? Ja!
Trivs du i skolan? Som fan!


VÄNSKAP.

Har du träffat nya vänner? Ja (har inte den frågan redan varit?)
Har du förlorat en vän? Nej :o
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? Ja!
Har du gått bakom ryggen på en vän? Don't think so :o
Har du ljugit för en bästavän? Mjo
Har du haft en relation med en vän? ja

lame lista, gott nytt år

Dag 12:

En puss eller kram bild med dig och någon annan.


RSS 2.0