we can be heroes

Hej, nu är jag arton. Och mitt ID är i Stockholm för att Sångeland ska hämta ut ett paket jag beställde. VÄRT lol
 
Min födelsedag blev precis som jag ville, allt var helt perfekt. TACK mina vännisar, för att ni är de bästa ♥
 
 
Har ingen blogginspiration eller inspiration till någonting över huvud taget just nu, så jag tänker öh. Sova. För sådant gör man när man är arton år.

Födelsedagsoutfit

                             
 
 
 
Det är så roligt med en systemkamera.
 
 
 

HEY BITCHES IT'S MY BIRTHDAAYY

JAG ÄR GLAD
 
 
 

Tio månader blev till en timme

 
11/08-2011 "Nu är jag på så måste stänga av mobilen, ha det bra!"
 
27/6-2012 "Hej, nu  är jag hemma från landet i väst! Om du skulle vilja ta en fika idag så skulle vi kunna göra det klockan 6!"
 
Guess who's back in Swääädäään?
 

Ålderskris

Hej bloggen. känns som att jag inte skrivit på evigheter men jag skrev ju iförrgår.
Jag har kris i huvudet och kroppen, typ stress. JAG FYLLER ARTON IMORGON.
 
Firade som sagt med Alex o co. iförrgår, HAHAHAH gud vad vi åt. Killarna åt en varsin 450grammare och jag åt chickenwings... Fast sen åt jag deras rester i alla fall... Herregud vad gott det var. Åh och JAG FICK EN THE KOOKS TRÖJA av Sångeland och Mate! wohohohoh!!!!!!!!!! (Hoppas alla blev glada för mina hampakorvar)
 
På kvällen åkte vi hem till Duncan. Franco whiskey"provade" och vi andra låg i soffan och klagade över hur mätta vi var. Vi tänkte gå och lägga oss men halv tre var vi ändå uppe och promenerade och tog ett dopp i sjön. Fett förvånad över att jag inte är sjuk(are) nu.
 
Sen gick jag och Franco och la oss medan de andra drack vin. Om de såg en film eller inte är det delade meningar om. Lol. Jag och Franco blev ihjälskrämda av den engelska drottningen som stod och glodde på oss när vi sov.
 

kul
 
hej

Ruffsigt hår och creepy smile

 
Åker till Stockholm för att fira tre Alexars födelsedagar (+ min!!!!!) med lazertag och Texas burger. !!!!!! Ska se om jag har blivit bättre på lazertag, sist jag spelade fick jag flera hundra minuspoäng. Jag är värdelös på att sikta och min taktik är skjut på vad du än ser. Därför spelar jag aldrig skjutspel. Nu vet ni.
 

10 anledningar till varför jag älskar detta väder

1. Man slipper gå ut.
2. Därför kan man vara inomhus.
3. Och eftersom man är tillåten till att vara fett sur och omotiverad p.g.a vädret
4. slipper man pressa sig själv att vara kreativ
5. och därför kan man spela Half-life2 utan att ha dåligt samvete
6. Regnet är en större anledning till att dricka te. Och te är det bästa i världen.
7. För mig är allt som inte är sol något positivt. Tack vare min ginger-pappa kan jag inte vara ute i solen i mer än tio minuter utan att bli helt sönderbränd och läskigt röd i några dagar. Nej, det blir inte brunt efteråt. Det blir mindre rött. Måste använda typ 50+ i solfaktor även om jag bara ska gå till affären. Och om sommarkvällarna blir jag attackerad av myggor (mammas gener), så om jag lyckats undvika att bränna sönder mina ben ser det ändå ut som att jag har en hudsjukdom. Och såklart är jag pollenallergisk också. Inte mot björk, som försvinner efter ett tag, mot gräs. Hurraaaa. Så ja, sommaren är ett rent helvete för mig. (Eftersom resten av Sverige klagar på vintern har jag rätt till att klaga på sommaren.)
8. Går man ut får man använda halsduk, för det är tillräckligt kallt. Jag kan inte leva utan min halsduk, den är så bra.
9. Ingen har massa grillkvällar eller utefester och skit. Därför slipper man ha ångest för att man 1. inte borde tacka ja för att man har massa andra kreativa grejer man borde göra, men så tackar man ja i alla fall bara för att man inte vill missa något och bli fett utanför, eller 2. inte blir bjuden över huvud taget.
 
10. När det är sådant här skitväder hatar alla sommaren lika mycket som jag.

never

Guys just don't ever get it

:(x2

Just nu sitter mina vänner och äter bullar i mitt kök. Jag vill inte vara med längre. Fml.

:(

Tårtan åt vi till frukost. Snälla som vi var sparde vi lite till Elin, men när hon kom tillbaka ville hon inte ha. Då försvann tårtan på seriöst två sekunder. Fint att jag har ätit 6 olika tårtor på tre dagar.
 
 

But... food

Hej
De här senaste dagarna har jag ätit. Mycket. Jag är alltid den som äter minst för att jag alltid blir fort mätt, men sen i onsdags har jag ätit konstant. Jag har sett höggravid ut i tre dagar, först nu börjar magen lägga sig lite. Det är jätteroligt!

Det började med en tårta personalen på Tant Grön fick i onsdags. Jag och Franco satt i mitt kök och skulle äta tårtan. Men Franco ville prata istället. Typ säga gulliga saker och sådant där. Jag hade en fucking gräddtårta framför mig, hur skulle jag kunna koncentrera mig? Till slut gav han upp när han såg att jag inte lyssnade alls och bara sneglade på tårtan. Så jag åt. Och det var det bästa jag ätit i mitt liv. Så jag åt mycket. Tänkte inte på att jag möjligtvis är laktosintolerant. HAHAHA. Dagen efter var min mage helt uppsvullen, ni vet som den blir när man äter mycket. Men inte kunde jag sluta äta tårta i alla fall. Jag smygåt en bit till frukost och sen var vi tvugna att lämna ifrån oss den till Björn. Han gav mig dock en till bit... ♥ Men Franco gav sig på den så jag var tvungen att gluffsa i mig den med händerna. Skitäckligt men så jävla gott.
 
Sen var det midsommarkalas hos min morfar och jag åt och åt och åt och åt och åt och åt och åt och när jag blev mätt åt jag ännu mer. När jag reste på mig vinglade jag seriöst till och jag hade så ont i magen att jag dog. Typ. Så när fikat kom bestämde jag mig för att bara äta jordgubbar. Men så ställde de en chokladkaka och en till gräddtårta rakt framför mina ögon. Det slutade med att jag satt och åt utan att jag själv märkte det så mina föräldrar var tvungen att ta in de.
 
Jag lovade mig själv att inte äta mer dagen efter men när den dagen kom satt jag där vid bordet och smällde i mig mer sill och potatis. Sen åkte jag till Astrid på ett till midsommarkalas. Knytfest. Med massa mat. Och TVÅ GRÄDDTÅRTOR. Aa nej. Är seriöst bakis på mat nu. Och gissa vad jag nyss hittade i vårt kylskåp? En gräddtårta. Livet </3
 
Föder nog en matbebis snart. hahahahahhaha kul inlägg
 
 
or pregnant women.

Sweet eighteen?

Åhh min mamma och syster kom precis in på Tant Grön och sa åt mig att blunda för de har varit på stan och hållt på med hemlisar!!! hihii typ FÖDELSEDAGSPRESENTER TILL MOI! Jag fyller år om nio dagar!!!!!!!!!!!!!!! Jag har aldrig längtat såhär mycket efter en födelsedag. Inte för att jag fyller arton, jag har bara insett hur mycket jag älskar att fylla år. Det är så mysigt. Hihihihihi. Drömde mardrömmar om att alla glömde bort min födelsedag, hoppas att det inte var en sanndröm. De som är på peace kan ju ta sig som prioriterar festival framför min födelsedag. Dö.


Tillbaka från Hultsfred

Duscha i hundra år - check
Djuprengöra ansiktet - check
och alla andra kroppsdelar - check
Hårinpackning - check
Klippa naglar - check
Äta mat som inte är i konservburkar eller chips doppade i nutella - check
Dricka te - check
Hänga min dyngsura sovsäck på tork - check
Slänga alla dyngsura kläder i tvätten - check
Ta bort alla okända vänner Franco la till på min facebook - not check, but I'm working on it. DE ÄR SÅ MÅNGA.


Ja, nu är jag tillbaka från bohemlivet. Finns inga ord för hur underbart och skabbigt det har varit. Haha. Våra tält som svämmade över, vårt camp som gästades av fina människor varenda tidpunkt på dygnet, sol och regn och blåst och flygande tält, såpbubblor, britter, konserter hela dagen, fest hela natten (nej, jag sov mest. Hej körtelfeberbarn, när ska du sluta vara trött?), allt som festival innebär. Jag älskar camp Johnny Rocker/camp Mustasch, och jag älskar alla människor som var där. Precis varenda en. Nu tänker jag ta igen all sömn för "sova mycket" på festival innebär kanske fyra timmar per natt. Godnattis!

p.s min kamera är borta. fan vad nice.

p.s 2 hittade den

Avslutningsoutfit



In Sweden, we blog about boring things no one wants to read about.

Jag är tillbaka. Till högertrafiken osv. Jag saknar redan London och dess röda dubbeldäckare. Jag har haft det så fint med mina tjejer, med dåliga "In sweden"-jokes på bussarna och Citroner lite här och där. Jag kom hem (eller till familjen Tarazona) tre på natten i söndags/måndags och nu vill jag bara sova ut, men nä-ä! Imorgon går bussen till Hultsfred klockan 10am och om två timmar har jag skolavslutning. Hoppas jag överlever detta!


"Jag ska inte shoppa något alls, för jag har faktiskt inga pengar"

Yeah, about that... Såna där just-in-case-pengar är bedrägliga.

BUBBLES <3

Idag har jag en typiskt omotiverad fuldag då jag inte orkar göra någonting.
Såhär löser jag det:

resize image

Fina Johnny


För vi har tagit studenten

Och så har vi inte det :p:P.p:P:p:pP men jag tvingade Niklas till Uppsala för att dela glädjen med mig och alla glada studenter på flaken.

Nu sitter vi på mitt rum. Han är fast i Hågaby för att Uppsala har förbjudit cash på bussarna, så han får sova i min trädgård inatt. :)

Idag har vi packat så att jag ska slippa göra det imorgon, på torsdag åker jag till LOOOONDOOOOON med några guuurrrrllls från my claaaaasssssss. Såhär brukar det gå när jag packar:



ni har väl hört historierna om hur jag tog med fem par byxor och en t-shirt till Siestafestivalen och klackskor och solfjädrar till ett läger som hölls på en ö med bara skog?

Hursomhelst så är jag väldigt begränsad nu eftersom jag inte har checkat in något baggage för att ryanair SUGER och jag tänker INTE betala 500 spänn för lite extra packning. Har alltså bara en handväska att fylla med nödvändiga saker... Så alla byxor får jag ha på mig, klackskorna är i Josefines väska och solfjädern får stanna hemma. BUDGETLIV FTW. Titta vad jag lyckades med:



Jag lovar att den väger mer än vad den får, men jag har seriöst BARA med mig saker jag behöver. Det är inte lätt att vara tjej.

Niklas sitter och blåser såpbubblor i mitt ansikte. Jag kanske borde ta med mig de till England? Vore ganska typiskt mig.

lol


Hemma igen

Semester i Stockholm hehe. Tänkte ta jättemycket bilder men det gjorde jag inte. Frukostade i alla fall med världens bästa Elsa som bakade scones till mig i fredags ♥



Morgonpigg kille försov sig big time, var snäll och ringde och väckte honom så att han iaf tog sig till skolan, HAHA video på telefonsamtalet kommer ♥♥


Mys c:

Sedan gav vi oss ut i regnvädret med ett trasigt paraply, mötte upp Francopöjken och gick till Urban Outfitters. Ångesten när alla kläder passar men kostar över 400 kr styck... Köpte en fin tröja i alla fall. Och när jag betalade var den tydligen på rea!! SCORE!!!
Sen lämnade Elsa mig så att jag ensam fick sitta i Francos skolas aula och titta på när han och några andra repade. LÄSKIGT men de spelade Rise Against så jag blev glad. Sen åkte vi till Nacka, jag satt i ett hörn och tittade på när Franco repade ännu mer med sitt riktiga band. Coola grabbar. Jag blev inspirerad och nu vill jag OCKSÅ HA ETT BAND.


När de slutat åkte jag och Franco till min morfar. Det blev en låååång resa med inställda tåg och försenade tåg och bussar som bara gick en gång i halvtimman. HAHA kom fram typ halv två på natten, och det fucking regnade :(((( Det var mysigt att vara hos morfar i alla fall och lite kul att höra han och Franco konversera, morfar är inte jätteduktig på engelska och dessutom är båda halvdöva.

På lördagen åt vi äntligen SUSHI I KNIVSTA med Niklas och Elsa. Har velat göra det i ett år nu bara för att det är.. sushi i Knivsta. Och det var gott som fan. OMNOMNOMNOM. Sen drog Franco och jag var med världens finaste par resten av kvällen. Bakade hallonpaj, lyssnade på Death Cab for Cutie genom telefonen (det var ju tänkt att vi skulle varit där i Hässleholm igår men så blev det inte), tröståt godis, bytte namn på alla Niklas telefonkontakter som hämd på att han gjorde samma sak på mig...


Nu blev det här ett långt och tråkigt inlägg hejdå.

RSS 2.0