stolt tjej

Igår blev vi som sagt klara med fansinprojektet efter fem veckors intervjuande, skrivande, planerande och layoutande! Imorse fikade klassen och lyssnade på när rektorn och våra mentorer pratade om hur stolta de var över oss. Jag är också så jävla stolt. Över att gå i en fantastisk klass, över att jag fixade det här rätt smooth, över oss som redaktion.

Här är våra fina tidningar







Ett sådant där tråkigt inlägg om vad jag gjorde igår

Åkte till Stockholm efter skolan, blev ledsen när det REGNADE. Jag och Franco stod under ett tak medan alla Glasvegas äkta fans stod ute i regnet och tittade på de. Vi såg alltså bara en folkmassa, inte själva Glasvegas... MEN vi hörde iaf musiken!




Sen träffade vi Am, Joakim och lilla Angel vid slussen (jag har världens finaste gudson). Pratade ett tag och sen sa vi hejdå och åkte till fridhemsplan och mötte Alex, Alex och Alex :D Vi åkte hem till Alex Ceraolo och glodde på TV (funfun) och sen lämnade jag de och träffade Elsa istället. Lyckades stöta på Am och Joakim vid Slussen IGEN lol. Jag och Elsa vräkte i oss donkenmat och pratade om livet och sedan åkte vi hem. Hehe


Glasvegas

Två av bandmedlemmarna spelar utanför Hell Stone i Stockholm idag. Tror kanske jag ska dit?


Magont

All stress sätter sig på kroppen nu, men imorgon ger vi ut sista numret av Omnes Tempore! Gud vad skönt det ska bli att bara få slappna av i några dagar.

Idag har jag bokat Londonbiljett och hostel. Åh vad jag längtar tills Juni.

Klädbytardag på Rosendal, hade helt glömt det men Sofie lämnade in massa kläder och fick kuponger som räckte till både mig och henne. Hittade världens finaste skor, en awesome jacka, och ett skönt linne. VÄRT!



KICK

create an animated gif

Äter chokladdoppade kaffebönor. Man blir så jävla hyper av de. Har tappat typ tio stycken på golvet, det börjar bli irriterande nu.

What the fuck?

Tänkte ägna hela kvällen åt att skriva min krönika som jag ännu inte vet ämnet på, men inspirationen låg som vanligt på noll. Cyklade till stan för att umgås med From istället, satt vid ån ett tag och pratade. Promenerade lite, försökte reda ut våra liv. Gick sådär. Helt plötsligt träffade vi på Astrid och Niklas på gågatan. Astrid åkte hem men vi andra fortsatte promenera runt i Uppsala. Checkade lite halvt av "Klättra upp i lyktstolpen på stora torget" på min bucket list. Satt på Burger King och pratade om saker vi vill göra men inte gör.
Sedan sa jag och Niklas hejdå till From och började en nattlig promenad till Hågaby. Halva vägen var Niklas snäll och skjutsade mig på cykeln, UTAN att svänga hit och dit som han brukar göra. Tog oss bara en timme :))))))) Fattar inte riktigt hur Niklas lyckas hamna här varje natt, men så är det. Inte mig emot :)
Öh och ja, krönikan går ju åt helvete

Svar på kommentar...

S om YES

"Är du säker på att varje film du ser på bio är bra? Ritualen? :)"

Jag såg aldrig Ritualen, remember? Jag blundade genom halva. RÄKNAS INTE! Dumma Björn som föreslog den :( Se aldrig skräckfilm på bio. Speciellt inte när det sitter en tjej bakom dig som FÖRSVINNER lite då och då.

YES

I DID IT
sprang imorse alltså
och jag hann göra allt annat morgonjox också, t om äta frukost. Hoppas att jag kan göra detta till en vana nu... efter tjugo meter stannade både jag och mamma och flåsade som galningar. Åhh orkar inte dålig kondis.
Ikväll var jag på bio med några vänner och såg Hungerspelen. Alice har tjatat om den i evigheter och taggat inför den här kvällen enda sen trailern kom ut. Själv har jag inte läst någon av böckerna och var rätt skeptisk, men ÅHHH!!! Jag är HELT fast. Redan i början av filmen förstod jag att jag var körd. Kan bero på att jag tycker att allt jag ser på bio är bra iofs. Men.... ;_;
Nu är jag hos Astrid, vi har väl gjort det vanliga. Tittat på youtubefilmer och ätit snask. Bara för att jag nästan inte åt sötsaker alls igår och både cyklade och sprang idag tycker jag att jag förtjänar att äta hur mycket som helst. Min middag bestod därför av choklad + godis + chips + chinapuffar. DÅLIGT men skiter i, det är fredag
Imorgon måste jag stressa sönder eftersom jag måste hinna skriva debattartikel, renskriva ett personporträtt, jobba, plugga matte, städa rummet, boka biljetter till Musik Direkt, ehhh.. leta outfits. På kvällen kommer en mycket saknad person. Och jag ska SPELA LOL!!!!! Funkar ju inte på min dator längre så jag är tvungen att gå till UGC varje gång... Händer inte så ofta så varje gång blir speciell. ♥ Nu är klockan mycket och vi ska sova.

fml

... och imorgon måste jag flyga upp klockan sex för då ska jag upp och springa med mamma. TAGGA!!!!!!!!!!!!!

WHAT'S UP

Det här var andra morgonen jag flög upp ur sängen innan jag ens vaknat. Typ. Jag som alltid brukar ligga och dra mig i minst en timme. Igår gick jag upp halv sju och idag åtta, trots att jag inte började förrän halv ett. Hann äta frukost, göra lite film, städa i garderoben... vanligtvis brukar jag ta tre timmar på mig att välja kläder men idag prioriterade jag minsann rätt. Hannas tröja var räddaren i nöden




lite så känns det

I'm You're not the only one,
You're I'm killing everyone,
I'm You're not the only one


yes

Vad vill vädret Sverige? Igår snöade det och idag svettades jag i t-shirt vid fyrisån och åt glass. Jag och Sofie tog en liten promenad ned på stan, drack färskpressad juice och pratade. Det var så soligt och fint!
Precis när jag tänkte åka hem ringde Niklas och sa att han och Alex var påväg till stan, så jag stannade. Hade ett fint samtal med Niklas jackficka i sisådär femton minuter också. Hahahah

Jag älskar våren när alla grabbar vill stajla med sina bilar och motorcyklar. Jag bryr mig inte om killarna men jag älskar bilarna. Och motorcyklarna. ÅH vad jag vill ha en.

Elin kom med glass till oss runt fyra och sen gick vi till Vox, träffade Renée, hade en vild diskussion om miljöfrågan. Hahah.. och åt lite mycket pasta.

Tänker sova nu
puss

my obsession

CHICKEN NUGGETS I SKOLAN
GRATIS CHICKEN NUGGETS
WAAAAAHHH!!!
BRYR MIG INTE OM HUR DÅLIGT DET ÄR
WOHOOOOOOOO
EAT ALLT THE CHICKEN NUGGETS!!!!!!!!!!!!!!!

död

Inget liv på den här bloggen, jag vet
det får vara okej ett tag

ösgjdhdöhdlhdölhdk <--- typ så

Somnade en halvtimma imorse och när jag vaknade var klockan halv sju och de andra hade spelat klart. Det var ljust ute och jag blev blind ett slag, sedan släpade vi oss till centralen. Tycker inte om att säga hejdå till mina stockholmare :(
Ringde Niklas och råkade väcka honom, men han mötte mig snällt i Knivsta åtta på morgonen trots det. Ibland får jag ångest över vilken bra vän han är, jag kommer aldrig att kunna gottgöra honom för allt! Fick frukost och vi spelade chack. Jag vann, alla mina bönder blev nämligen superstarka och skyddade min kung. Sedan kidnappade en häst Niklas kung så ah. Sucks to be him.

Har tagit igen min sömn nu och nu tänker jag gå och lägga mig igen. SKOLA IMOORN


öööuuuhhhhhh

Glömmer alltid at jag inte mår särskilt bra efter nattgibb. Lololpolkolo orkar inte

Jag är aldelles för trött för att kunna spela ordentligt så I´m gonnA tell you about my day

Jag gjorde alltså en intervju igår, och det kändes jättebra. Man blir så glad av att prata med henne! Det blev lite av en protusträff också, eftersom hon var ledare förra året, och så kom Ceraolo, Agnes och Nicho också. Underbara människor

På kvällen träffade jag the grabs from the skitrip och åt jättegod sushi. Vi lekte i en lekpark occh sen gick vi till IO. Nu är bara jag, Franco, Sångeland och Duncan kvar. Jag har varit så jävla grym på LoL inatt, älskar att jag är bättre än Franco.

Vet inte vad som händer nu, de kanske lämnar kvar mig här eftersom de har HEM ATT SOVA I I STOCKHOLM och jag måste ta mig heeela vägen till Uppsala


har så tråkiigt just nu

OH AND BTW


HAPPY 18th BIRTHDAY ELIN

Det är inte hälsosamt när man har vänner som fyller år hela tiden. Niklas skjutsade mig på cykel till Katte efter lunch (killen kan fan inte cykla, jag trodde att jag skulle dö), vi firade Elins födelsedag med tre olika sorters kakor + saft och påskmust. Kvalitetsfest på katte minsann.
När SP10C försökte få in oss på lektion kände vi att det gick för långt och drog tillbaka till the place where we belong - Rosendal. Dock visade det sig att jag inte hade någon lektion kvar så jag cyklade hem istället. Har haft världens seeeeegaste eftermiddag men kvällen har varit mysig. Såg 80tals-versionen av Whutering Heights med mamma ♥ Alltså åh, jag vill inte så fin den är. Jag tröttnar aldrig på historian. Ryser varje gång jag hör repliken "I am Heathcliff"

Nu ska jag sova igen. Imorgon ska jag nämligen träffa THOSE GUYS



och this little retarded thing



vi ska äta lite sushi och gibba lite. Ah och visst ja, jag ska göra en INTERVJU också (coolt), med en asgrym tjej jag träffade på protuslägret i sommar :)

Godnattis

Som nu

När jag är sur, som nu, kollar jag igenom min må-bra-mapp


typ kolla till vänster, vem blir inte glad?





HAPPY 18th BIRTHDAY FRANCO

Känns inte som det är torsdag. Det känns som att det är helg men jag är helt säker på att det är lördag imorn.
Var i skolan en timme idag och gjorde ett engelskatest och sedan åkte jag ned till stan och mötte en viss liten peruan som blir ARTON IDAAAG och valde att spendera några timmar i Uppsala istället för i skolan (...) vi åt lunch med Astrid och sedan bjöd jag honom på födelsedagsfika.

Niklas kom förbi på eftermiddagen, vi har pratat och sett på DJUNGELNS DROTTNING. En ny dokusåpa om massa bimbos som är ute i "djungeln" och ska "överleva". Efter en halvtimma av den skiten hörde jag inte vad de sa längre, de bara skrek. Typ. Min gamla kompis/idol/förebild/whatever är med och "tävlar". Kattis. Hon kallas för Caty numera men hon kommer alltid att vara Kattis för mig. Min kära Kattis med blonderat hår, baggykläder och en skejtboard under armen. Att se henne i en sådan där dokusåpa känns... minst sagt speciellt. Och väldigt konstigt. Nåja

Niklas sa att han hade köpt kakor idag, dels för att han visste att jag har pms. Kakorna hade försvunnit under mystiska omständigheter, men ändå. Jag behöver ingen pojkvän när jag har en sådan underbar vän. Ville bara säga det, Niklas, I love you man. ♥

Jag tror jag ska... sova nu faktiskt. Jag har prioriterat bort sömn så länge att det är dags att ta igen det. Nightynight



åh, apropå choklad och sådant. Jag åt chickennuggets idag. Igen. Orkar inte MED mig själv helt enkelt, idag när jag skulle cykla upp för en backe höll jag på att dö. Blir några situps och armhävningar ikväll tror jag, får ju inte säcka ihop totalt.

True

Fick i uppgift att leta upp en bild att fylla ut lite av en sida med, gick in på weheartit och sökte på friendship. This came up:
my best friend forever and ever

What's occuring

Ja, jag satt uppe ett tag inatt och översatte text efter text till engelska. Jag var så trött att jag slog upp nästan varenda ord, vissa ord flera gånger...  När jag läste igenom allt imorse förstod jag inte min egen text. "The" blev till "de" och min engelska var verkligen värdelös.  "Limits needs. Limits needs when you turn 18, but it's nice sure to have an age when it's legally to make your own decisions"
I mean, what? Så hela morgonen spenderades till att komplettera alla texter och rätta allt. Dvs typ skriva om de helt. Trots det hann jag både duscha och äta frukost innan jag cyklade till skolan. LIKE. A. BOSS.

Nu är vi i princip klara med vårt tredje nummer. Två to go! Nu när jag kommit igång med skrivandet känns det faktiskt kul att hålla på med journalistik. Försöker att inte tänka på den jäkla debattartikeln jag måste skriva, har inte kommit på ett ämne än och that kind of kills my mood... Ikväll ska jag ta timeoff och göra sådant där kul, typ facebook. Nej jag tänker faktiskt.. jag vet inte, göra något kreativt.

Anyway, det var jättefint väder idag och alla var på bra humör. Jag blev lite sugen på godis och Hanna blev jättesugen på prinsesstårta. Därför bestämde vi oss för att åka till svamptorget för att köpa sådana där prinsessgrodor som finns.

en såndär.

Det slutade med att vi köpte en hel tårta. Men det var vi värda, för vi och Alice hade gått hela vägen från skolan till Norby. Sofie hade åkt buss men ändå. Hon gymmar ju...
Vi åt upp tårtan under ett avsnitt vänner hemma hos Hanna. Det var så mysigt att umgås med tjejerna, bara prata och skvallra, känns som att det var längesen.

Sedan cyklade jag hem. Ja, jag har börjat cykla igen. Har ni saknat mina cykelstories? Idag hände inte så mycket, förutom att jag fick panik när jag insåg att jag var påväg i högsta fart mot en stor isfläck. Men jag klarade mig. Yeah.
Cyklade genom Norby på vägen hem, rev upp lite minnen, såg på solnedgången (tänkte på dig), tog den lilla genvägen genom Eriksbergs skolgård.

Nu är jag bara jävligt irriterad på telefonen som mina föräldrar inte flyttat från mitt rum. Den ringer en gång var femte minut, jag skojar inte. Snart drar jag ut sladden

zzzzzzzzzz

tror jag är döende
orkar knappt ta mig till sängen
men det är väl bäst
för om tre timmar ska jagupp och fortsätta skriva
hahhahaahaa

awesome





Vad har jag gjort annars idag då? Vaknat upp i Sollentuna, åkt hem och skrivit sjuuuuuuukt mycket. Astrid kom förbi och fick lite saker gjorda också. Yes we are the best. Because we are landsharks. Good Night.

Produktiv dag

Två lektioner i skolan, londonmöte, redaktionsmöte, lunch med mamma, städade rummet, skrev lite till vårt nästa fansin, åkte till Therese, och precis rätt tajmat smsade Astrid och frågade om jag ville äta på stan. Chicken nuggets var min första tanke.

Så ja, det var vad jag gjorde ikväll. Åt chicken nuggets. Igen.

Och nu kommer förkylningen jag befarat (elva dagar av mestadels vitt bröd och nutella och sådant där annat som inte är särskilt bra för hälsan, skinnjacka och långa promenader om nätterna, snowboard i alperna om dagarna, umgåtts lite för mycket med en sjuk Franco, ja... I could see that one coming om man säger så.) tänker sova nu för imorgon ska jag träffa den nämnda sjuklingen igen.

Det blir första natten i min nya säng! Den är från 1700-talet och är egentligen en bäddsoffa men eftersom jag är så kort passar den mig perfekt. Jag har ungefär fyra centimeter till godo men det går väl. Godnatt!


Wonder why...


Pappa: Det är jättemånga som uppvaktar mig också.
Jag: Jaha, vilka då?
Pappa: Tjaa... mamma....

To cool for school

bokstavligt. Yes


fint

Wouldn't you rather live for the moment, the present
than waiting in vain
there's time to solve everything
but there's nothing to solve

landar aldrig

Min eftermiddag spenderades på Katedralskolan med Sofie och alla kattebarn som är för fina för att gå på den skit(förlåt)skolan. Trots att jag är supernöjd med klassen jag går i nu är det så härligt att få träffa mina gamla klasskamrater ibland ♥

Efteråt gick jag och Sofie till Vox. Träffade på Ylva och Signe och sedan kom Alex, Niklas och Fabian och slutligen Astrid. Vi firade internationella kvinnodagen med massa fika och en skål som de anställda på Vox utbringade. En efter en begav sig mina vänner därifrån och jag, Niklas och Fabian drog till vårt andrahem UGC. De försökte lära mig battlefield men eftersom de hamnade i mitt enemyteam tyckte de att det var roligare att hjälpa mig bli ihjälskjuten istället för att hjälpa mig. Tack killar.

Efter det blev jag sådär supersugen på chicken nuggets, (jag blir hungrig på helt fel tider nu för tiden. Kan aldrig äta när det faktiskt serveras mat, är inte hungrig vid de normala tiderna. Proppar alltid i mig all mat på eftermiddagen eller sent på kvällen...) därför gick vi till Burger King där vi träffade en Hugo från Vox. Vi åt kyckling med honom men inte fan blev jag mätt. Det gick så långt att jag till slut kom på mig själv med att sitta och bita sönder kycklingbenen för att få tag på benmärgen. "No wonder guys run to Texas to get away from you...." - Niklas Björkegren


Sådana här kvällar är jag så tacksam över att jag bor i Uppsala och har de mest underbara vänner man kan önska sig ♥


fyra






härifrån

filmade inte mycket, men


Rise Against

Last night was awesome. Yep

1. Jag träffade alla klasskompisar igen.
2. Och Niklas.
3. Och sedan kom Astrid till Rosendal
4. Jag, Niklas, Nikola, Morell och en Samuel tog tåget till Stockholm och vräkte i oss chickennuggets och cheeseburgare på mcdonalds.
5. Sedan träffade jag Elsa

alternativt att använda siffror
nejmen hela kvällen var helt amazing. Niklas och Elsa åkte till Sollentuna och jag och de andra tog en låååång promenad från centralen till fryshuset. ÄVENTYR!!!!!!!! Hamnade förstås längst bak i kön men kom ändå in efter tio minuter och Franco lyckades tajma oss perfekt precis innan vi beblandade oss med publiken. Touché Amoré och Architects var nice, önskar jag hade lyssnat på de innan lol.

Det här var femte gången jag såg Rise Against, och ÅH absolut deras bästa spelning. Eller fan vet jag, såg knappt något, men jag hade så jäkla roligt.



Oh yes
en hyperaktiv Nikola hittade mig i tredje låten efter att vi råkat splittrats, han skrek "NU SKA DU UUUPPP" och innan jag hann blinka kände jag hur jag slängdes upp i luften och sedan bara.... såg jag hur jag var påväg mot Tim McIlrath. Fucking underbart, bara flög fram
.... tills vakterna fick nog och tog ned mig
bästa var att jag lyckades hitta tillbaka till Franco och Alex efter bara tio minuters letande i crowden. Höll mig fast vid Franco resten av konserten och under de sista låtarna lyckades alla vi konstigt nog hitta varandra. Njöt av varenda minut av slutet med mina vänner. Lärde mig också att ja, är man så svag och liten som jag så klarar man inte en wall of death utan att falla ned på golvet med ett tiotal personer över sig. Well well, jag försökte iaf :c

När allt var slut tog vi sista tåget hem och jag, som insett lite försent att bussarna inte går hem till mig efter klockan ett, promenerade hem till Astrid med Alex och Niko som sällskap (tycker om er), sen sov jag hos bästa vännen som direkt satte på tevatten när jag stapplade in i hennes hall (hur bra är hon?)

nu sitter jag helt sliten med uppskrapade knän och småsår i ansiktet (wtf?) och försöker få ordning på alla tusen foton och filmer jag har från österrike. Bra kaos!

 

btw är Sofie wonderful och våra låtar är bäst i världen


Fullt upp

sitter i skolan och orkar inte alls catcha upp med allt arbete, väntar på att världens bästa och saknade Niklas ska komma hit och äta lunch med mig. Jag är jättehungrig, åt en kaka till frukost och mer har jag inte råd med för min plånbok innehåller bara euros och forints. Och orka göra egen frukost hemma klockan sju på morgonen. jag vill ha frosites. Well

idag kommer Nikola till Rosendal och sedan åker vi till stockholm för att TAGGA RISE AGAINST JAAAA



lyssnar knappt på de längre

men ändå

det är Rise Against

and Franco is coming hopefully

and Franco is great!

Och Matildorna kanske är där, de är också great!

Och Niko och Alex Morell är rätt great de med

everything is great

yes I am bored

bye



fortfarande så jävla rolig


baksmälla

svag känsla av panik när jag säger hejdå till de jag bott tillsammans med i elva dagar nu


Straight from Austria

Sitter i trappen utanför vår EGNA LÄGENHETSVÅNING (!!!!!) med Franco och kollar facebook för första gången på en vecka... Hahaha.
Nu ska Franco blogga: 
still surviving after 7 days away from stockholm, trying to live in a wild life doing snowboarding, partying and living without parents, actually is kinda cool, but sometimes is really repetitive, anyway what it really counts is that I´m having fun around with the guys and with the cutie silvia :3 , we´re looking forward to play poker tonight (PLEASE PLEASE!!) and to have a chill night, because tomorrow is when we take the shit out of us >(LET´S GET SHIT FACE :D) , then we have to get ready to leave back to Budapest and then take our plane back to Stockholm :(
Anyway I think I´m stealing sylvia´s blog for a paragraph and a half...
hihihihi
Nu tänker jag gå in och väcka de andra pojkarna för jag är hungrig.

RSS 2.0