I did make up my mind

then I realised you haven't changed at all

hahahhaha

hahahah jag är sjuk hahaha
men den här gången får jag skylla mig själv

måste bara

jag är så lycklig
sådär så att det spritter i hela kroppen

I want you on the kitchenfloor

Det finns ingen plats jag gillar bättre än Elsas köksgolv just nu. Vet inte hur många gånger stackarn har fått kliva upp mitt i natten för att släppa in mig HAHA :( Det blev senare än tänkt igår, eftersom jag tappade bort garderobsnummerlappen. Mitt liv strikes again. Men jag fick tillbaka min jacka, åååhhhh var så rädd att den skulle bli stulen. Hade förstört hela kvällen. Det var skitroligt inatt i alla fall. Helt packat med folk, man fick knappt plats att dansa men fan vad vi röjde. Hatar alla dumma äckel som stör en i sitt dansande och vill att man ska röra fint på höfterna för de istället. Alltså FUCK YOU, jag vill dansa på riktigt.
 
Så Elsa fick kliva upp fem imorse för att öppna dörren för oss. Vi åt frukost och gick och la oss. Jag insåg att jag dygnat två dygn utan att tänka på det. Nu ligger astrid och tjuvfotar mig och jag känner mig obehagad.
ska dricka te ur Elsas nya tekanna. Livet är så härligt här.
 
:)
 
okej.. kollade igenom astrids bilder nu och hittade bilder på när jag sover. Creep.
 

Min natt

 
Jaa alltså vi gav upp runt fyra och sov istället. Dock kunde jag inte sova för jag var för upptagen med att fundera ut en outfit till ikväll.
 
Idag har jag alltså jobbat på Tant Grön hög på kofffein. Vet inte vad som är värst, att jag trodde att det stod "Huldi-Duldi" på etiketten till en olivolja eller att jag brast ut i gapskratt för att Huldi-Duldi är ett väldigt roligt ord.
 
 
bildjäveln vill inte vända på sig men aa. Ni fattar.
Nu ska jag göra hushållsarbete tills Astrid kommer och hjälper mig välja outfit, fyra timmars tänkande hjälpte inte. UTGÅNG IKVÄLLLRÅÅÅÅ (fyfan vad töntigt)
 

Obekvämligheter

Hej
Igår skulle jag träna och plugga.
Det gjorde jag inte.
Jag var kvar på skolan tills åtta på kvällen.
Det är otroligt hur många gånger jag har varit där senare än nödvändigt.
Bara ett tecken på hur mycket jag älskar min skola.
Jag hjälpte natuarna på öppet hus. Inte frivilligt. Men det var väl intressant. Alltså, Rosendal i mitt hjärta. Nästa gång tänker jag stå på taket med en megafon så att alla kan höra när jag säger hur bra min skola är.
 
Jag körde träning idag istället. Jag tränade faktiskt parkour. Eller, jag tränade mest magplask. Jätteroligt!!!!! Jag ska dit på tisdag igen för att skriva ett reportage. Like a real Jo:are.
 
Ikväll är det Hannah Montana-maraton part two. Ännu roligare!!!!!!!!!
 
puss

Jag har mens

 
vad glansig jag är. Men det är lugnt.
 

What is WRONG with me?!

Hittade just detta i ett utkast på DENNA BLOGG, VA????????????? 
 

dear old sparky

Eftersom varken Klas eller Morell läser min blogg kan jag vara skittöntig och skriva att jag ÄLSKAR MITT BAND, det känns så jävla bra att komma igång. Ni är så bra, hihi. Gör mig lite mer pepp på livet
 
jag är faktiskt väldigt glad idag. Fast jag har ont i magen för jag har ätit jättemycket tårta. Pappa fyller år. Min födelsedagspresent till honom var att kliva upp halv sju fast jag började ett. Jag minns inte så mycket av morgonfirandet dock, jag kanske somnade?????
 
Jag ska sova nu med
ehjdå

We still keep on fucking

THE USED IKVÄLL

 
OKEJ, jag har en fråga till er som läser bloggen. PASSAR JAG UTAN LUGG? Alltså så som på nedersta bilden. Jag kan liksom inte bestämma mig.
 

en lördag

HEJ!!! MIN BLOGG ÄR SKITTRÅKIG!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
IDAG HAR JAG packat upp massa skit från Reneé voltaire, massa grejer som "smakar som godis" men hon ljuger, det är skitäckligt.
OCH JAG HAR tvingats lyssna på massa klassiker som "leva livet" och han korvgubben med lådan på magen, som en skitdålig kör sjöng i flera timmar OM OCH OM IGEN.
SEDAN HAR JAG suttit i replokalen med Björn och inte spelat ett skit alls utan mest pratat om tjejgrejer OCH PORRIGHETER
 
OCH JAG HAR ätit för mycket mat och sett en skitbra film (vill ha en motorcykel)
och ikväll SKULLE JAG träna men det slutade med att JAG SATT OCH kollade på skitsnygga träningskläder på American Apparel's hemsida. GOOD ENOUGH säger jag.
 
tycker om mitt liv och människor jag kan vara mig själv med. Jag önskar att jag hade styrkan att fylla mitt liv med bara sådana människor.
det har jag inte men det gör ingenting för ungdomen ska väl vara såhär förvirrande, det är väl meningen
 
 
förjävla underbara helt enkelt

Du säger att det bara är att släppa taget

men hur ska jag någonsin komma över att jag fuckat upp mitt liv såhär?

lol

Mitt senaste inlägg var ju inte helt seriöst då. 
 
Här sitter jag på rosendal i glasögon och smutsigt ansikte. Lagom fräscht. Det var valvaka i skolan inatt och runt 300 elever var med. Sjukt roligt men åh så trött jag är idag, gled runt på skolan hela natten, sov fem minuter i repan men inget mer. Försökte somna i en soffa imorse men det gick inte. Nu ska jag försöka plugga HAHA. Har ändå inga lektioner idag men orkar inte dra hem. Känns ju som jag bor här nu. Den här natten vill jag återuppleva! 
 
Ska hämta Franco på stationen i eftermiddag och mysa med honom ikväll, imorgon taggar jag ju till LONDON med några vänner. Ååhh jag är helt fruktansvärt pepp trots att jag är skitorolig för min hälsa, jag är fan inte bra på att sova. Men jag ska inte klaga. 
 
Nu ska jag fortsätta plugga... uuusch vill sova, fast är inte ett dugg trött. Bara helt åt helvete ful och äcklig. 
 
och hungrig. damn. 

Vodka <3

Jag fick nyss ett klagomål om att jag aldrig uppdaterar min blogg längre. HÖHÖHÖ. Niklas vill veta vad som händer i mitt liv.
jag har ändrat livsstil lite
 
 
Och nu för tiden ser alla mina vänner ut såhär:
 
så är det med det puss

RSS 2.0