Edit:

Josefine läste min blogg, tyckte synd om mig, skickade alla instuderingsfrågor + svar, samt sammanfattning av allt vi ska kunna. Världens bästa. Så det blev en till kopp te och en till timmes pluggande. (just so you know if you were wondering)

I can't believe a damn thing you say anymore

Gav precis upp kemin och känner mig jättedålig. Glömde kvar böckerna på Vox i fredags HAHAHA. Och stället har ju inte öppet på helger så jag har fått plugga kemi utan kemibok... Det har verkligen gått trögt och jag har ingen koll och det känns som att jag pluggar utan framgång så FUCK THAT. Det får gå som det går.
 
Jag har iaf haft en awesome helg. Jag åkte till Stockholm igår och pluggade på Waynes med Franco. Skitmysigt, om man bortser från pluggandet. Jag hade tänkt sova hos Elsa den kvällen för hon hade Lukas och Tua över, men jag hann bara träffa de i en timme för sen ändrades planerna och jag mötte upp Franco igen och gick på Mud Walks releaseparty på Debaser. Fan vad awesome. Dör. Trummisen i Mud Walk är alltså min största inspirationskälla genom tiderna och bandet hon var med i innan Mud Walk betydde väldigt mycket för mig. För tre år sedan var jag rätt förkrossad över att de splittrades, tänkte att jag aldrig mer skulle få uppleva det där lyckoruset jag alltid fick när jag såg de. Men tänk! Jonna, trummisen, skaffade ett nytt band och de har as you see kommit långt. Och lyckoruset fanns minsann kvar där inom mig. Jag hade en sjukt jävla nice kväll och dansade fult med min boy halva natten. Kul att få uppleva lite annat än vanliga klubbar;  annan musik och annan dans och annan stämning liksom!
 
Imorse åkte jag tidigt från Franco för att äta frukost hos Elsa, men HAHA glömde mobilen hos honom så han fick möta mig på centralen efteråt. Stackarn som tänkte sova.
 
Detta är inte en lika bra kväll. Hata kemi. Hata alla talangfulla pianister som är mycket bättre än jag.
 
puss

Asså vädret...

Jag undrar om ödet seriöst bestämt sig för att låta mig ligga sjuk hemma hela 2012. Orkar inte ta hela historian om mina missöden igår, men REGN, just saying. Idag tog fan priset! Jag försökte ta mig hem från skolan typ tre gånger, men varje gång jag gick ut började det spöregna så jag fick gå in igen. Till slut gav jag upp och när det bara regnade liiiiite sprang jag ut till cykeln, och PRECIS när jag låst upp den började det regna jättemycket. Jag blev arg och trotsade regnet genom att cykla hem i alla fall. Alltså, det började spöregna värre än nånsin. Jag skrattade typ hela vägen hem för det kändes så skrattretande alltihopa. Hahahahahahha. Det var dock rätt härligt att cykla i regnet när jag gav upp att försöka hålla håret torrt. Jag drack varm choklad och sådär när jag kom hem så jag borde inte bli sjuk igen...
 
Det slutade regna så fort jag kom hem. Och sen dess har det varit fint väder. Hahahaha.
 
jaa.. där var man torr och fin.

En helg i Stockholm

Det roliga med att ha en blogg är att när man inte gör något om dagarna har man inget att skriva om, och sedan när man gör saker har man ingen tid över till att skriva. Det har iofs varit jätteskönt att inte vara så aktiv med facebook och blogg, jag har fått sjukt mycket saker gjorda. Men nu tvingade pappa mig att sätta mig här för att ladda upp massa filmer från hans Elvisshow så...... hej
 
I helgen åkte jag fram och tillbaka till Stockholm. Var hos bästisAlex i fredags och chillade med te och kuddar och massa prat eftersom jag var sjuk och inte kunde spendera fredagskvällen på annat sätt. (Okej, vi kanske drog till Sommar. Men bara litegrann.) Han har en så speciell plats i mitt hjärta, Alexander Ceraolo. När vi inte ses på ett tag blir allt fel och stressigt. Att få träffa honom och prata ställde allt till rätta igen. ♥
    Tidigt på lördag morgon lämnade jag honom sovandes i sängen, och åkte tillbaka till Uppsala för att jobba. På kvällen träffade jag Hanna och Alice för att köpa överraskningstårta till Sofie som fyllde 18. Vi träffade födelsedagsbarnet utanför Fugu och åt chinamat, eller snyltade chinamat av Hanna. Sedan dissade vi Hanna som inte är vuxen än, och gick till Williams och drack lite öl och bjöd folket på partyhattar. Seeeeeeeeen var jag tvungen att lämna festen för att åka tillbaka till Stockholm och älskade älskade Franco. Det blev en sen kväll, men jag var ändå duktig och klev upp tidigt för att plugga morgonen därpå. Vi spenderade hela söndagen åt att skriva uppsatser, och jag pluggade kemi också... Sjukt duktiga, jag är stolt över oss. På kvällen gjorde vi iordning en fruksallad med massa nötter, för jag fick flipp och bestämde mig för att börja vara jättenyttig igen (Tilläggas bör att det failade totalt när jag dagen efter kom hem från skolan och hittade en chokladtårta på Tant Grön. Jävla Fabian Flink, förstör min hälsa och grejer.) Och så tittade vi på en film och jag somnade nöjd och lycklig bredvid finaste querido.
 
aah. Mycket text som ingen orkar läsa. Ni kan titta på bilderna istället, de säger ju typ mer än tusen ord eller så.
 

hej

Känns egentligen som en ganska tråkig, vanlig dag att skriva om men jag behöver en ursäkt till att inte gå och lägga mig riktigt än.
Jag var i skolan idag igen, woho! Och sedan begav jag mig till stan, eller rättare sagt till Sebastians lägenhet där det vankades te och choklad. Sedan drog vi till stan en snabbis, och jag hjälpte Sebbe med lite klädshopping. Tog typ femton minuter, och sedan hade han en kasse fylld med kläder. Jag är så jävla awesome, han är swag som fan.
 
Sedan dödade jag tid framför hans tv med how I met your mother och ännu mer choklad. Dagen avslutades med en biodejt med min Louise aka Illah-Vener. ♥ MAGIC MIKE alltså. Grymt. Under filmen fick jag ett sms om att jag har tid hos läkaren imorgon klockan 8.. hejdå sovmorgon. Har sprungit runt och packat grejer ikväll, ska mysa i Stockholm hela helgen (förutom de fyra timmar jag måste jobba på Tantens Gröna, och några timmar eller så för att fira Sofie på någon resturang). Fast jag vet inte hur mycket jag borde se fram emot det eftersom killarna är ute och.. är UTE, i denna kyla. De kommer bli sjuka hela bunten och jag tänker inte ta minsta lilla risk att bli sjuk igen.
 
Så ja jo, ska nog sova. Godnatt!
 



Oh, wow, lovely

Jag läste någonstans (okej aftonbladet) att kakao är bra mot hosta.
Så ah
 
 
jag gick till skolan idag igen, för att lämna in en debattartikel och spela lite drums. Imorgon ska jag börja gå till skolan på heltid hehe. Jag är nog tillräckligt frisk nu!
   När jag gick hem genom skogen gick ett vuxet par framför mig och höll handen. Ett litet barn satt på mannens axlar. Paret stannade mitt i vägen och kysstes medan barnet skrattade och lekte med mannens hår. Åhh, det ar så fint att jag började le, och sen kunde jag inte sluta! Och hösten blåste på mig och jag fick löv i håret. Riktigt oh, wow, lovely-moment ♥
 
På bussen träffade jag Sheila och hon följde med mig hem. Det är så sjukt att vi bor i samma by men vi ses aldrig! Skönt att få catcha upp lite med henne :)
 
Nu ska jag ringa mi amor och planera helgen. Ibland hatar jag att ha ett andraliv i Stockholm...
 

Fake it until you make it

OM JAG LÅTSAS ATT JAG ÄR FRISK TILLRÄCKLIGT BRA SÅ KANSKE JAG BLIR FRISK PÅ RIKTIGT.
 
gif maker
(jag har glömt hur man är när man är frisk men något sånt är det väl)

ett halvår sedan

"You're not in love with me, are you?"
"I don't know. It's hard to know"
 
men hand i hand i ett regnigt Gamla Stan var vi nog lite kära, ändå
puss, jag älskar dig ♥
 
 

eh ja

Jag är ju fortfarande sjuk så mitt liv är inte så jäkla spännande. Har mest suttit hemma och haft ångest över att jag inte har någon ork till att plugga eller ens göra roliga saker. Franco var här och tog hand om mig för ett par dagar sen, då var jag glad. Nu väntar jag på Elsa som är påväg hit, vi ska plugga järnet medan jag är på benen. Hon är så snäll som stannar hos mig istället för att röja i Uppsala denna kulturnatt. Fattar inte att jag missar kulturnatten, vad är det här för skit?!?!!?!??!!!!! Hursomhelst är jag en mus, och det är fint.
 
 

jag hatar dig

för att du tog allt ifrån mig
för att du fick alla andra att tro att det var mitt fel
(för att du fick mig att tro det)
för att du fått mig att glömma att vi var vänner
för att jag fortfarande saknar dig
för att mitt liv sög utan dig, eller på grund av dig

kanske mest av allt hatar jag dig för att du fortfarande äger allt som är mitt, och inte fan går det dåligt för dig heller. Så jag kan inte säga "Hah, där fick du", för du vinner om och om igen. Hela tiden

ironin

Det är så roligt hur mitt immunförsvar sviker mig gång på gång när jag försöker ha lite roligt. Nu har jag feber och kan knappt prata, halsen bara värker. Känns precis som när jag hade körtelfeber.


HAHAHAHAHAHAHHAHHAAH så roligt.

jättemysigtpysigt

 
pluggade lite för en gångs skull
nu ska jag göra det igen.
fast vid datorn. Inte lika mysigt.

Something weird is upppp

HAH! Jag kan laga mat på riktigt! Jag behöver inte längre gifta mig med en kock!
Inte för att fyllda grönsaker är någon festmåltid men det fanns inte så mycket i köket så give me some cred va. Det är till och med quinoa i. Borde kanske skriva hela receptet som en riktig bloggerska men ingen kommer väl våga laga något som jag hittat på. Så en bild får räcka. Här:
 
 
sen slängde jag ihop en tårta också
 
 
lovar.

hälväätäää

Har ont i halsen. Vore ju otroligt ironiskt om jag blev sjuk när jag precis kommit igång med skolan.

Men det blir ju alltid bra tillslut

Alltså åhhh hhahaha orkar inte, jävla tåghelvete!!!!!
 

Det började ju bra igår. Missade inte tåget fast vi trodde att vi skulle missa tåget. Vi skulle till Stockholm och partaja, jag, Freja och Astrid. Trötta och hungriga tjejer mötte upp Alex och Amanda på centralstationen och gick till klubben och surade över hur lite folk det var trots att klockan var rätt mycket.
 
Men sen blev det awesome. Vi taggade till ordentligt och dansade hela kvällen. Hittade Franco och hans band också, kulkul. Det är så roligt att gå på klubb, man behöver liksom inte dricka för att det ska bli kul. Med bra musik och gott umgänge blir allt asroligt i alla fall. Och det tycker min mage och min plånbok om. Och levern också för den delen.
 
Vi fick alla plats hos Franco sen på något skumt sätt, men jag skulle upp klockan åtta så det blev inte så mycket till sömn. Vi lämnade Franco tjugo i nio och kom hem FUCKING NU. GHA!!!!!! Folk borde sluta hänga med mig för saker går ju alltid fel när jag är med HAHAHAHAH :(
 
Vi fastnade med Upptåget en bit utanför Knivsta och blev stående i typ 40 minuter. Jaha, tänkte jag, jag ska börja jobba om tjugo minuter så de får fan skynda sig lite. Då sa de att det var signalfel - som vanligt - och det kunde ta upp till EN TIMME. Så tåget rörde sig tillbaka mot Arlanda "sakta men säkert" och stannade lite då och då. Vid Arlanda skulle vi ta en buss som gick 12.10, och klockan var 11.20. Men så var det en snubbe som ba FUCK THAT, så vi delade en taxi med honom. Fyfan vad trött jag är på att åka bil från Arlanda nu. Hursomhelst, slutet gott, allting gott, och nu väntar vi bara på ersättning... jag ska ha en jävla massa värdekuponger alltså.
 
När jag kom hem hade iaf mamma gjort ordning frukost hos mig så nu sitter jag på jobbet och äter och det är SJUKT GOTT.
 
Förlåt för alla svärord i texten men jag är ganska trött. HAH. Woho idag får jag tåååååååårtaaaa

RSS 2.0