Fredagsmys

 

Sötaste jag sett


Jag och Duane har adopterat en nalle. Längtar tills jag kommer upp till Umeå och får träffa den. Uppenbarligen är han i goda händer. ♥

Matte och annat strunt

Ser att jag nu har 8 läsare som läser min blogg utan att jag publicerar länk på facebook. Statistiken har alltså ökat med nästan 50 %! DET NI. 

Nu gäller det väl att jag ligger i så att ni åtta underbara människor inte tröttnar. 

Mitt liv är dock inte väldigt roligt att blogga om när jag inte är ute på äventyr eller är typ bitter. Men alright, för er skull: 

Igår natt bestämde jag och Astrid att vi skulle äta frukost på stan runt nio idag. När klockan var typ fyra (alltså på morgonen.) och jag fortfarande inte hade gått och lagt mig ångrade jag mig lite halvt. Anställde Nashy som väckarklocka och damn, he did a good job. Följde Elsas exempel och spelade Miley Cyrus i mitt öra efter jag hade snoozat honom två gånger. Hoppade upp ur sängen direkt och var på väldigt bra humör. 

Frukost på stan blev alltså mycket angenämt. Kul att träffa Astrid igen och få catcha upp lite och berätta om våra resor. Hon var nämligen i Amsterdam med sin kille medan jag och Nash var i London. :) Amsterdam verkar NAJS. Vill också hångla i tomma biosalonger. 

Vid lunchtid - alltså den tid jag numera brukar stiga upp, kom jag hem igen och förvandlade mitt rum till replokal. Om ca en och en halv vecka är det audition för Musik Direkt, och Sylviestar (alltså bandet, inte mitt supertuffa alterego) har precis skrivit klart låten vi skall framföra. Nu gäller det bara att repa stenhårt. Förslagsvis i en replokal större och mer ljudisolerad än mitt rum. 

Efter att Sylviestar hade repat åt jag sushi på tre minuter och sedan slirade vi iväg mot stan. (Alltså literally. Antingen har Gustav tidig stagefright och vill skada hela bandet, eller så är han helt enkelt bara en galen bilförare) 
Pluggfikade med Björn och gjorde mitt bästa för att inte somna på matteboken. Ritade drakar. 

Har fortsatt med matteräknandet nu sent på kvällen. Duane är så himla taggad. Tvingar mig räkna Satans ekvationer. Men det är väl bra. Har liksom provet imorn. Åh gud. 


 
Ååh det ser ju ut som att han är här hos mig. Om det ändå vore så väl. 

Nu tänker jag sova. Natti. 

Ode to Garderobe

Vill tillägna ett stort Fuck You till människan som ruinerade mitt liv för ett år sen 
Aldrig trodde jag att oskyldiga ord som
"Are you okay?" 
skulle ha så stor betydelse. 
Jag hatar dig. 
Tack för mig. 

Hola mi llamo Mimi

Är hemma från London, min tredje stad, typ.

Hatkärleken till London växer för varje gång jag är där. Klarar inte av Oxford Street alltså, men resten är rätt underbart. Speciellt när man virrar omkring någonstans mitt i natten med sin babe. Har haft en mycket händelserik helg med Nashy. Bodde på lyxhotellens lyxhotell, drack dyr champagne och fick frukost på sängen. Livet <3  Bilder kommer sedan, nu tänker jag sova. Sov typ tolv timmar i natt och nu är jag sjuk. Logiken?

Nåja, tills vidare får ni njuta av en annan händelserik resa till samma stad. Här är de första två videobloggarna från i somras, när jag var i London med Elsa: (det är inte lika illa som det verkar. Vi gjorde massor av kulturella saker också. De videobloggarna är bara inte lika roliga att klippa ihop... Men de kommer! ♥)
 
 
 


RSS 2.0