På riktigt dock

 

Ett år och en sommardag

För ett år sedan sken solen varje dag (och jag kunde vistas i den med bara solfaktor 30!! ...) och jag gick på dejt varje vecka med en kille jag var så fruktansvärt förtjust i. Och mitt i natten för nästan exakt en eller två dagar sedan blev jag hans flickvän (o-m-g) ♥ Galet att det redan gått ett år. Bara blivit fånigare och töntigare sen dess. Förmodligen för att jag blir mer förälskad för varje dag som går. Men herre vad mycket vi gjort och gått igenom tillsammans! Rest, jobbat, hållt på med projekt, bott ihop.. Skrattat väldigt mycket. Såntdär som man gör. Är så peppad för våra framtida äventyr!!!!!!!
 
Eftersom jag lider av biverkningar och sommarhat och Duane av stress och migrän tog vi det lugnt hela vår ettårsdag istället för att gå på superdejter vi hade planerat. Sååå skönt, faktiskt. När solen inte var lika stark vågade jag mig ut och vi gick till en kohage i närheten av där han bor och hade en mini-picnick. Spelade rymdspel och grejer. JÄTTEMYSIGT! Vi fick besök av korna också. De såg rätt arga ut. 

 
Fin ettårsdag! Nästan lika fin som vi! Nu har jag fyllt tjugo

Såhär ser man ut när man fyller tjugo: 

 
Spenderade dagen på jobbet. Sedan bjöd Astrid mig på finmiddag på Taco Bar. Vi tittade på fotbollsVM och pratade om meningen med livet (alltså sex) och jag fick till och med en alkoholfri Frozen margerita av henne! Bästa vännen! 
 
På kvällen var jag fett V.I.P på Katalin (fick ett backstage-arbets-pass av pappa fast jag slapp arbeta <333) på Americanafestivalen och umgicks med alla coola kändisar. Fast jag vågade inte prata med någon och skyllde på att de var dryga och full of themselves. Egentligen var de tydligen jättesnälla. VISADE ISRAEL NASH'S MANAGER VÄGEN TILL NÄRMSTA STÄLLE ATT KÖPA CIGG PÅ! DET NI! (hoppas någon vet vem Israel Nash är. Det visste inte jag.) Berättade även om hela mitt musik-liv för Israel Nash's gitarrist. Som om han brydde sig det minsta liksom. ...

Blev födelsedagsbortskämd av mina ex-kollegor & vänner Mia och Jessica (+Duane som jobbade heeela dagen och natten) och njöt av sällskapet. Tack hörrni!
     Hann lyssna på lite av musiken också, och träffa Elias. Jag som trodde att min 20-årsdag skulle bli tråkig. Den blev faktiskt riktigt bra! Speciellt med tårta till frukost, fika och nattmat. Nä men hörrni, nu avlider mina ögon pga pollen. Måste gå. Älskar sommaren <333333333

Så fucking irriterad på flugor

punkt

RSS 2.0