Så jävöööle bra

Sista veckan har nu kommit och vi kämpar med vår lista på saker vi vill få gjorda innan vi åker från Enschshhdeded. T ex gå nedför alla trappor på ITC (15 våningar) och ta reda på vad loftgången vi ser från vårt fönster är. Vilka vi nu checkat av. Vi har även tagit oss till Tyskland vilket var en fin sjutimmars promenad fram och tillbaka! Bilder kommer. 
 
Vi har nu slutat snåla och köpte pommes och halvfabrikat igår. Tyvärr kan vi inte tillaga dem ordentligt pga ugnen vi har är mindre än micron och man kan inte ändra värmen. Men köttsubstitut i terayakisås är alltid en hit när man inte orkar laga mat ♥ 
 
Fan, skulle ju sluta snacka mat i min blogg. 
 
Idag ska vi gå till skolan (vi har seriously promenerat mer i Enschshded än vad jag gjort i hela mitt liv pga vi har inga cyklar som resten av stadens invånare har och vi vill inte slösa pengar på buss när vi kan köpa ah mer pommes) för att se hur mycket mer pengar ITC kommer kräva från oss. Och hur Duane ska gå tillväga för att komma bort härifrån. Heh. Men saker är bra!

Här ser ni vår säng som utgör 95% av vårt rum: 
 
 
pusshej! 

Frugan å jag

 

En shoutout till min familj

Som skickade oss finaste paketet med ett överlevnadskit de sista veckorna i Enschchehhedhde. Min mamma är gullig och ville skicka grejer bara för att hon hittade en så fin paketpåse. Love it. 
 
 
Började för övrigt skriva på ett inlägg om hur vi har det härborta, men tröttnade. Finns för mycket att säga. Rätt imponerande att vi lyckats leva som arbetslösa i tre månader (eller ja. Åkte hem och jobbade på Kaffe & Chokladfestivalen över en helg, but still). Vi lever helt underbart snålt! Vegangrytor är vår räddning. Vi lyxade dock till det när jag fick betalt för att åka till okänd holländsk stad jag varken kan stava eller uttala för att assistera på en workshop i en dans jag knappt kan dansa (Lindy Hop) på ett språk jag inte kan tala (Holländska).
Lyza till det =  vi köpte pizza, läsk och massa godis och degade i sängen en hel kväll. 
 
Gillar starkt att min blogg endast handlar om mat numera. 
 
Ja men ja, vad gör vi här borta? I förrgår dansade vi jig och schottis och fick två flaskor vin för det. Igår bakade vi lussebullar hos vår vän och somnade i hennes soffa. Idag har jag satt upp affisher i stan. Ikväll ska vi göra glögg på vinet och dega i sängen förhoppningsvis. The story of Nashy & Lizzy's crazy lives! 
 
♥ 
 
ÅHHH FÖRESTEN JAG SKA TILL YORK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pappa smsade igår och baaaaaaaaa åker du direkt från Amsterdam eller kommer du hem innan VI ÅKER TILL YORK och jag ba whaaaaaat. Åker om två veckor och är TAGGAD TILL TUSENMILJARDER (saknar stället något.) 
 
P,s Duane jag älskar dig (du är förmodligen den enda trogna läsare jag fortfarande har. Ser minsann hur du kikar in på bloggen då och då.... Du är bäst och finast puss!!) 
 

RSS 2.0