digitalize

Har precis haft middagsbjudning för två gamla kursare (ja, jag tog en kurs på uppsala universitet i våras i princip bara för att få vänner #lonely, och nej, jag klarade den inte), praisat feminismen och ratat sociala medier och våra bekräftelsebehov. När jag kramat dem hejdå vill facebook visa mig "Your Year In Review".  Blir väldigt illa till mods, brukar tycka sådant är roligt, men vad vill facebook visa mig? Vet facebook vad som egentligen hände år 2015? Nej. Men jag tittar ändå. Facebooks view av det hela visar förmodligen en mer positiv bild av året än vad som egentligen var, även om 2015 utan tvekan har varit ett av de bättre åren. Hus i flogsta, nationsnätter och studentliv,  vintagefestival, café, england, musik direkt, peru, stockholm. Händelserikt. Skriver förmodligen mer om detta när nyår närmar sig. puss
 
 
 

Lika skevt som ett V-dala halv fyra på morgonen

Att jobba på söndagar får fungera som det gör. Söndagar kommer alltid att komma efter lördagar. Visste ni att jag har en ångest-spellista? Jag gjorde den förut för att typ kunna gräva ned mig i jorden när jag inte orkade. Numera blir jag bara trött av att lyssna på den. Jävligt bra musik dock, kan vara den bästa spellista jag gjort. Det är lite problematiskt. 
 
Jag är verkligen inte bra på spellistor. Jag har flera stycken och alla har typ två låtar. Jag påbörjar alltid något jag tror ska bli asbra, men vet ju inte vilka låtar jag ska lägga till. Det får bara komma, tänker jag. Det gör det aldrig, förmodligen pga att jag alltid 1. lyssnar på samma spellistor om och om igen,  och 2. när jag väl hittar en låt är jag för långt borta från datorn för att orka lägga till den. 

Jag har en känsla av att jag skrivit om exakt detta förut. Tråkigt. 
 
Det här med söndagar. Jag ska nog sova. Hejdå! Häe är ett recept som säkert är nice 
 
 
 
 
 

RSS 2.0