Elsa & Sylvia adventuring på Gotland PART ONE & TWO (must be seen!!)

 
Vi vet hur mycket ni älskar våra videobloggar såhär kommer två fett intressanta från äventyrsön itself, Gotland
 
 

Spräckta planer

Jag skulle till Åland i helgen men endade upp i Gärdet som vanligt. Tänker aldrig mer planera saker, går ju ändå aldrig som man tänkt xp
 
Bokade biljetter till Ålandsfärjan för ett par dagar sedan och var fett pepp, skulle åka med Niklas, Fabian och Franco igårkväll. Vi tänkte övernatta där och ta en tidig båt hem. På dagen firade jag den peruanska nationaldagen på deras embassad. Det var interesting trots att jag inte förstod ett piss av spanskan... hehehe men det var god mat. ♥ Och det är så fint att se hur mycket Franco älskar sitt land... Hoppas att jag kan åka dit någon gång.
 
Efteråt åkte vi hem och skulle precis börja packa när Niklas ringde
"Är ni på bussen än?"
"Den går väl halv sex?"
"Ja...?"
"Vaddå, hur mycket är klockan?"
"Halv sex..."
 
Jag måste ha sett fel på biljetten och trott att det var halv åtta och sen bara blandat ihop tiderna helt eller något! SÅ TYPISKT MITT LIV ATT NÅGOT GÅR SNETT. Jag som alltid dubbelkollar tusen gånger. ÅHHH var så SJUKT irriterad och ledsen... Fabian och Niklas fick åka ensamma medan jag och Franco gick till Sångeland. Vi var ute i Gärdet ett tag, pratade om livet och döden... Djupa killar. Och jag.
 
Så kvällen slutade inte riktigt som planerat, men jag fick i alla fall se Franco sminkad igen. Sångeland gjorde ett bra jobb. Film coming up
 
Nu är jag hemma och skittrött. Borde städa men sätter mig nog framför tvn med en kopp varm choklad istället. Mycket roligare. ÅH visst ja jag ska rocka rockring!! det har jag inte skrivit om, jag har köpt en ROCKRING! Den väger 1,5 kg och är bra för massa saker. Bra va?
 
 

äventyyyyr

Ojojoj. Idag är jag rödhårig minsann. Och har färgade ögonfransar. Satsade hårt och ställde mig utanför Francos dörr. Han blev glad och stekte bacon åt mig. Egentligen kom jag hit för att jag ska till Elsa men jag har inte råd att åka runt i Stockholm. Han har ett såntdär acesskort som jag tänker sno. 
 
Det tog en himla tid att komma hit, jag och Niklas var tvugna att ta buss och sedan pendel för alla tåg var inställda lol. Varför just idag liksom? Aja vi kom fram till slut, köpte lite skor och sånt, och så träffade vi Am och lilla Angel! Jag kommer ju inte hem så jag skjuter upp pengaproblemet och sover här ikväll. 
 
Wohoooooooooooo älskar att ha rött hår föresten! Har planerat att färga jättelänge och igår gjorde jag det. Tog jäättelång tid för det blev oranget först HAHAHAHAH 

...

Sitter och dödar tid medan Franco tittar på supernatural i min säng. Bara det att jag hela tiden glömmer bort att han är i rummet så varje gång han reagerar på något och skriker till blir jag SKITRÄDD.

orka livet

 

Om man nu ska se det positivt har jag i alla fall en anledning till att ligga i soffan med massa godis och how I met your mother avsnitt.

Saker som gör mig ledsen

typ, gräsliga tatueringar. Usch. Letade efter bra tatuerare i Göteborg, funderar på att göra något litet i vinter när jag åker dit. Hittade dethär:
 
 
;____; det är äckligt

mitt liv just nu

Har varit för mycket inte hemma och har inte kunnat eller velat uppdatera bloggen. Creds till de fyra läsarna som kollat min blogg i alla fall.
 
så what's up med mig? Jag rapar för mycket och överanvänder ordet swag. Och äter bacon hela tiden. Behöver chilla lite med livet men livet vill inte. Och jag har tappat bort mitt UL-kort HAHAHAH så jävla oswag/inte cool. Nu kommer jag inte kunna lämna huset förrän jag blir rik...
 
ska ladda över lite bilder och sedan ska ni få se fina videobloggar av mig och Elsis. För att VI är swag
(vad jobbig jag är, vill avlida) (också ett uttryck som överanvänds) (jag pratar även gotländska ibland efter några dagar på ön)
 
 
 

"Vi tycker om dig!"

Häromkvällen gick jag ut för att möta min syster vid parkeringen i Hågaby. Två småtjejer, typ 8 år kanske?, lekte i lekparken och när jag gick förbi ropade de "VI TYCKER OM DIG!" hahahah. Blev ju glad! Sedan letade de upp mig på parkeringen och gav mig två blommor och sa åt mig att lägga de i en skål med vatten.
 
Så jag gjorde det.
 
 

Myskväll med min Elsa


Fett jävla swag

 
Måndagsoutfit (haha mupp)

och dieter

Asså, det här med att försöka äta nyttigt och inte så jävla mycket tårta hela tiden för att min mage ska go back to normal funkar ju inte. Det är inte så lätt när man har en mamma som lagar världens bästa mat, en syrra som köper hem godis hon inte äter upp, och grannar som bakar bullar åt en. Vad ska jag göra? Se men inte röra? Don't think so. Det här är fan inte hälsosamt.
 

Fotboll och veterinär

1. Idag var det tänkt att jag skulle ta tag i mitt liv och spendera hela dagen framför pianot. Men så var min lille katt tvungen att bli biten av något vi misstänkte var en orm såhär på en söndag då allt är stängt. Jag fick lämna mina noter och springa runt i Hågaby efter en kattbur och någon som kunde skjutsa mig till djursjukhuset. Det är så gulligt hur alla grannar engagerar sig när djuren blir sjuka!
 
Pepsi var så vek och jag var jätteorolig för jag orkar inte riktigt förlora en tredje katt. Men efter tusen timmar i Ultuna fick vi hjälp, det var ingen orm utan en katt som kört ned klon i tassen på stackarn. Imorgon ska vi hämta ut medicin så att Pepsi blir frisk igen :)
 
2. Jahapp, så Spanien vann! Jag är inte ett dugg fotbollsintresserad men tittar ändå när det är EM och sånt. Fast jag sover mest igenom matcherna. Vaknar när publiken vrålar så missar ändå inget viktigt... :) Föredrar dock öl och storbildsskärm och massa hulliganer framför tvsoffan. Men man tager vad man haver.

Födelsedagspresenter

Lite av vad jag fick. Är inte helt haj på systemkameran än men det kommer väl.. :)
 

RSS 2.0