My father is the devil

Karlek till er tva som kollar min blogg trots att jag varit sa tydlig med att jag INTE ska vara uppkopplad under semestern ♥ Dock sa tvingar min pappa in mig pa ett internetcafe IGEN, men denna gang ska jag inte lata mig overtalas till att logga in pa facebook...

Idag har jag varit tillrackligt frisk for att kunna ta mig ut pa stan och handla lite klader. Och filmer. De flesta vet att min familj ar filmnarkomaner, i alla fall nar det kommer till engelska filmer och tv(vart ar bindestrecksknappen pa engelska tangentbord?) serier. De har aldrig laddat ned nagat, de bestaller hem filmer fran BBC och andra stallen nagon gang i veckan, jag hittar typ alltid nya filmer i brevladan. De lagger alla pengar pa sadant istallet for sprit och bensin eftersom de varken dricker eller kor bil.

Och nu nar de ar i England kan de inte ga in i en affar utan att kopa filmer. De hittar t om filmer i affarer de redan varit inne och shoppat i. Nu ar de uppe i 25 filmer tror jag, och det ar en dag imorgon ocksa.............. De har fatt kopa en extravaska for att ha plats for allt.

Jag skriver alltsa bara detta for att jag ska bli sysselsatt och inte raka logga in pa facebook. Och jag har inte sa mycket annat att skriva eftersom jag mest suttit pa hotellrummet och pluggat sen sist jag skrev. Idag var jag uppe i ett torn. Det var fint. Och HAHAHAHAHAHA visst ja, holl nastan pa att svimma av. Det finns ju hur mycket colleges som helst har, och jag var inne och kollade pa en av gardarna, och sa kommer det en student mot mig i morkt smalockigt har, och han har en vit uppknappt skjorta och sa ar han helt drankt av vatten! JAG TRODDE PA RIKTIGT ATT DET VAR MR DARCY I STOLTHET OCH FORDOM. Jag maste ha glott lite mer an vad som var meningen, for han vande ganska snabbt nar han sag mig. HAHAHAHAHAHAAH.

Nu sprang pappa ut. Wth. Jag hittar ju inte tillbaka till hotellet! AHHHHH!!!!!

Saknar alla dar hemma. Speciellt en liten tont i converse. Och en storre USA-tont.

Inlagg fran England

Har lunginflammation, typiskt mig att aldrig kunna fa en lyckad semester. Har varit hos en doktor och fatt antibiotika, hoppas pa att bli battre imorn for jag har inte haft orken till att gora nagot alls under de har dagarna, forsokt shoppa klader men har bara lyckats spendera pengar pa massa I love Mr Darcy saker... och en solfjader.

Tack vare min superhoga feber har jag inte kunnat sova om natterna heller, men det har varit ganska chill att bara se pa tv hela tiden, de har visat jattemycket brollopsfilmer!!!!!!!!!!!!!!11 och nar jag var pa the fashion museum var det ett brollop dar, jag lyckades se tartan!! Och det gick omkring massa man i kostymer som hade riktiga svard. Asballt. (De som skulle gifta sig hette Victoria och Daniel, HAHAHAHAH)
Nu tvingar pappa mig att logga in pa facebook for att se om nagon vill kopa min putte i parken biljett. Jag som hade tankt halla mig borta fran facebook den har veckan.

Nehepp, det ville ingen. Vafan, jag skulle kopa den direkt om jag var resten av varlden! ELVAHUNDRA SPANN AR SA GALET VART DET FOR DEN FESTIVALEN!!!!!

.............. det ar den 27 idag, sag jag nu. Det betyder att jag FYLLER AR IMORGON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DET hade jag helt glomt bort. Att bli frisk skulle vara en helt OK present.

Börjar tvivla på mitt kön

För er som inte vet det, är mina matlagningskunskaper = noll. Glömmer alltid att stänga av plattan, eller (alltför många gånger) starta plattan över huvud taget. Samma sak gäller fläkten, och mitt humör när jag lagar mat är värre än när jag har pms, de som pratar med mig är in big trouble, får alltid panik när jag har flera plattor på samtidigt eftersom jag är rädd för att allt ska brännas vid, vilket det också gör... 
Hur jag än gör, lyckas jag aldrig laga något som är hyffsat gott. Jag vet att jag är en besvikelse för den kvinnliga stoltheten, det kanske beror på att jag spenderar mestadels av tiden framför min dator istället för i köket. Fy, Sylvia, fy. Jag kommer att bli tvungen att gifta mig med en kock, annars kommer mina barn få leva på omelett och pasta, som är det enda jag kan laga (fast omeletten blir alltid äggröra eftersom jag aldrig lyckas vända den ordentligt), i hela deras liv.

Hur som helst, när jag är ensam hemma blir jag tvungen att laga mat själv (tanken att slänga in något färdiglagat i ugnen, nej, vi har ingen micro, slår mig aldrig). Min taktik är att ta fram allt ätbart ur kylskåpet och frysen och göra något kul av det. Idag hittade jag halloumi och ett äpple.

Allvarligt, vem kommer på tanken att steka halloumi och äpple tillsammans, och sedan dränka det i honung? Suck, nu ger jag upp för alltid.

Tog ingen bild, det såg för oaptitligt ut.



Såhär önskar jag att jag kunde göra, och det önskar nog mina föräldrar också...
Jamie Oliver är min ängel <3

Ett helt inlägg om hur mycket jag inte kan laga mat. Herregud, från början var min blogg mest till för att driva med bloggvärlden, nu är den ju lika värdelös som alla andra bloggar...

Sick of being sick

Nä, nu är jag trött på att vara sjuk. Har typ levt på alvedon dehär dagarna, känns som att mitt huvud ska sprängas när som helst och VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIN KROPPSTEMPERATUR?

Var hos två doktorer igår, tog tre olika prover, provsvaren såg tydligen normala ut och enligt en av doktorerna beror därför min ständiga förkylning på att jag har mått psykiskt dåligt under det senaste halvåret. Yeah, we blame that on Adde, don't we! (Haha nej, just kidding). Vad tänkte universum/gud/vad som nu skapade oss med när de konstruerade människokroppen så? Tekniskt sätt borde det vara omöjligt att bli frisk, man mår ju inte direkt psykiskt BÄTTRE av att ligga i en säng och kallsvettas hela dagar.

Hade jag inte träffat Sebbe hade jag kanske dött på riktigt av hjärtesorg. Tydligen är det ju en sjukdom.










(Den enda sanna kärleken <3)

Är hungrig, ska äta frukost. Bilderna är från We♥it men vi kan alltid låtsas att jag tagit de själv.

I will never forget

Minns när vi satt i replokalen och sjöng everchanging tillsammans, du spelade gitarr
jag filmade och skrattade rakt in i kameran och förklarade att låten inte handlade om oss


egentligen var det väl precis det den gjorde
handlade om oss




Överbra uppdatering på G

Min mamma tycker inte att tonvis av glass och timmar av LoL är den bästa kuren, hon tycker att jag borde sova istället. Fast sova är väl exakt vad jag inte kan göra, alla vet väl hur mycket man tänker när man försöker somna. Och det sista jag vill just nu är fundera över allt jag missar de här dagarna. Dessutom har jag och Louise kommit fram till att är man glad blir man frisk. End of story. Synd bara att jag är ungefär lika glad som Elsa är på denna bild:



Edit: I LOVE MY LIFE

Vill ni veta

hur mycket mitt liv suger just nu?
Feber suger, feberfrossa suger, mensvärk suger, huvudvärk suger, förkylning suger. Försöker spela LoL men det hänger sig bara. Sebbe har filmkväll ikväll men jag kan inte gå. Elsa är ute med sina vänner som jag också vill vara med, men är pissjuk ju. Och på onsdag var det tänkt att jag skulle käka sushi i Knivsta, men det blir inte heller av pga av mitt JÄVLA HELVETISKA IMMUNFÖRSVAR SOM KNAPPT EXISTERAR!??!!? Var ett tag sen något gick såhär dåligt för mig. Nu hjälper det inte ens att tänka att det blir bättre, för så fort det blir bättre kommer Sebbe flytta till USA. GHA!

Bilder från i fredags

Hjälpte till att måla i Sebbes rum innan jag mötte upp Elsa i fredags. Fint blev det och jag är sååå kär i lägenheten!










Yeah, vi målade över det där sen, vi är väl inga töntar heller :pP.ppPppp:..:PP







Charmig tjej. Sebbe är iaf snygg. (hahah nej båda är asfula) :*


Inlägg tillägnat the one and only Jenny

Har fått klagomål angående min uppdatering på sistone. Omg, får jag inte ha ett liv utanför bloggen eller? :s Bloggbrancshen är faktiskt inte så lätt som man tror.................

HAHAH nej men Jenny, jag älskar hur du överskattar min blogg ♥

Hm, vad ska jag skriva om då? Har nyligen gått och blivit alkoholist. Kände att jag skulle testa en ny livsstil, passar mig ganska bra asså.

Ah ni ser ju, super iaf med stil:





Saknat mig?

HAR KÖPT EN NY KAMERA!
Tänker uppdatera även fast jag fortfarande är crazy in love with Joe. Jag menar Sebastian.

Har precis kört världens sjukaste och roligaste LoL-omgång med han och Ademir. (tror jag han heter. Alla säger Adde men det kan ju inte jag säga för det blir förvirrande.) Jag tror att anledningen till varför ingen läser min blogg längre är för att jag bara skriver om LoL. :(

Jag var på bio iförrgår, på fyrisbiografen. Har alltid velat gå dit och se någon film men aldrig gjort av någon anledning. Såg Brighton Rock - skitbra film faktiskt. Och åhh vad jag älskade biografen! Så himla mysig! Perfekt om man är student också - 65 spänn måndag-torsdag. :DDDDDDDD *smygreklam*





Idag drog mina små vänner med mig på en picnic utanför centralstationen (picnic - Sagas idé, centralstationen - min idé, utomhus trots kylan och regnet- Sheilas idé) Jag invigde min nya kamera;









Träffade på Elin som hamnat lite fel (hon bor ju i örbyhus för sjuuttoooon) och hennes bror. Och sedan Katarina. Trevligt! :D




Nu fungerar btw mitt internet som det ska! Creds till Säbääähh. Behöver inte längre snylta från grannen, eller få pmsutbrott varje gång det lägger ner medan jag hostspelarhost.

NÄÄÄÄ, såg just att Paow och Hugo har gjort slut?! ;______; ska lägga mig och grina lite. pusshej

Fånigt kär

Vågar inte blogga längre
risken att jag råkar skriva om samma person i varje inlägg är stor
uppdaterar när förälskelsen är över



Sista gången

Nu bär det av till Sävja och herregud vad jag nyser.


Ett inlägg med mycket bilder och ett stycke film

Några timmar på UGC, telefonsamtal med världens bästa Elsa, grillad mat efter 24 timmars svält, fina stunder utomhus tillsammans med min fina, nattbad, och att somna in till Love Actually tycker jag var en perfekt början på ett perfekt sommarlov.











Fast nu är jag sjuk.... igen. Var tvungen att kliva upp jättetidigt idag för att ta mig hem och jobba. Ganska chill ändå att dricka té och prismärka varor tänkte jag, men så bestämde sig miljöpartiet för att ha middag i Hågasalen så jag var tvungen att skura golvet och städa toaletterna också.



Första gången jag använder mig av videofy me (som var dubbelt så krångligt som att ladda upp på youtube eftersom mina filmer är så stora) och inte klipper bort allt onödigt skit. Hoppas att Astrids bloggläsare som hittat hit finner min spegelbild intressant...

Ba ba ba - I wanna be be be, with you

Är just nu väldigt sur på min musiklärare som egentligen är världens bästa men inte vill ge mig ett MVG TROTS att jag skrev en HEL LÅT och sjöng spelade upp den på piano med Astrid på gitarr och stämmor (tack för att du helt random gick omkring på katte idag). Han sa att jag måste maila in min andra låt också.. jag förstår inte. Snacka om att kräva mycket? Aja, har iaf spelat in min supertöntiga kärlekslåt och skickat in den nu. Imorn ska jag skriva dumma jävla reflektioner.

Herregud

jag slutar på Katte imorn. Det är sjukt. Jag är inte alls redo för att sluta på den skolan. Skulle behöva en vecka till. Stressad över allt just nu, men imorn får jag iaf chilla i Sebbes pool och sedan spela LoL med killen hela natten. Eller så tvingar han mig att se på massa hemsk anime...


Apa kliar apa - apa kliar tillbaka

Den dåliga dagen är ÖVER! IT IS OVER MAN!
Eller inte dålig längre i alla fall. Och nu är klockan tolv så den är över också. HÖHÖHÖ. Sheila kom idag (igår.) (för exakt 7 timmar sedan), vi bytte lite kläder, jag fick låna hennes coola pop-glasögon. Jag var fett snygg i de, ska lätt spara till såna riktiga så att jag kan matcha min bebi Joe.


SÅ JÄKLA BALL!


Match made in heaven <3 <3<3<33<333<33<333<33<333

Jag minns inte varför, men;


(jag tror att fler än Astrid kommer att undra varför de känner mig nu)

Efter det, och lite uppfostringssnack (Sheila är trots allt tre år yngre än jag. Även om det är hon som hjälper mig med smink, kläder och killar, måste jag få in lite vett i hennes lilla skalle) åkte jag ner på stan och mötte Astrid som hade P-R-O-M-E-N-E-R-A-T heeeeeeela vägen från henne till slottsbacken. För er som inte vet det bor hon vid blåsenhus, det ligger typ nära stan. Det ligger for gods sake I stan, men tror ni inte hon brukar ta bussen i alla fall? Enligt henne så har hon börjat gå nu i alla fall....... Ja-ja, vi säger så!

Visst ja, hon har hotat med att snacka skit med Joe om min blogg, eeh.................. You know you love me, I know you care. Just shout whenever, and I'll be there. You are my love, you are my heart. And we will never, ever, ever be apart. Till både Joe och Astrid från mig och Justin Bieber.



Orkar inteee



kanske mest less på mig själv

Uhuhuu

Tappat blogginspirationen HELT, läs Astrids blogg istället, inte lika bra som min kanske men hon har fått flipp och uppdaterar stup i kvarten... Bättre än inget? Eller? ♥

Home at last

Trots att det här har varit fem av de lyckligaste dagarna i mitt liv är jag glad över att få sova i en riktig säng (utan myror), somna & vakna i samma temperatur, äta mat som är annat än bröd, pissa i en riktig toalett, slippa gå i 20 minuter 10 gånger per dag, och få använda tvål som inte luktar värre än bajamajor.
Vet inte alls vad jag ska skriva om Siesta, de flesta vet nog hur festivaler går till. The Kooks var i alla fall ett av de bästa banden, SÅKLART! Åh Luke var mycket sötare i verkligheten än på bild, och de var mycket bättre än vad jag förväntade mig. SOM EN BRITTISK HÅKAN HELLSTRÖM. ♥ OCH-OCH-OCH Luke VINKADE till tjejerna framför mig när Ladytron spelade. ALLTSÅ - Han vinkade nästan till mig. LUKE VINKADE TILL MIG!!!!!!! Kändes som att de bara spelade i fem minuter, var helt ledsen när de slutade. :'(
Roligast var det iaf på Dada Life, det var helt cccccccraaaaazyyyyy! Hoppas det kommer upp filmer sen. Dock kom det in säkerhetsvakter och skulle förstöra allt det roliga, de gillade inte hur alla dansade (..........)
Nu är jag precis lika sjuk som jag brukar bli när jag blir förkyld, nyser hela tiden och kan inte prata. KUL. Värt var det i alla fall, hoppas jag. Känns sämst att bli sjuk när jag bara har två månader på mig att träffa Sebbe, sen åker han ju till USA (sug) i ett år typ. Uhh måste till skolan hela veckan också, vill inte missa mina sista kattedagar. Kan inte fatta att jag snart slutar i den skolan. Känns sorgligt ärligt talat, men Rosendal kommer bli nice.
Nu ska jag ta en RIKTIG dusch och fräscha till mig helt. Gud vad skönt. ♥

aishiteru

Jag förstår inte varför jag inte rusar till min säng
varför tog jag ens upp datorn?
klockan är två, jag är sjuk, jag borde sova.
jag tror jag är för kär för att sova

Siesta!

Vaknade precis upp hos min kusin, vi åkte hem till henne imorse för att gratisduscha, gratisäta och gratisladdamobilen. Jag somnade så fort jag la mig på hennes säng och nu när jag vaknade är ingen hemma... Hahahh jag känner mig som ett vrak, är fortfarande DÖDSTRÖTT, har inte direkt sovit så bra de här nätterna, och är sönderbränd på hela kroppen, heelt röööd och det sviiider, och jag kan inte se ett SKIT, linser på festival kanske inte var en så bra idé, vet inte vad som har hänt med de men jag ser jättesuddigt. Trots det;
LIVET ÄÄÄR UNDERBAAAAART! Har inte mått såhär bra rakt igenom på kanske ett halvår. Jag tror att jag är lycklig. Njuter av varenda sekund av festivalen, det är det perfekta festivalvädret här! (Dock fryser jag ihjäl om nätterna och när jag vaknar kvävs jag av värmen)
Jag skippar att skriva om The Kooks tills jag inte är lika fanatisk längre, vill inte låta som en fjortistjej. Nu ska jag sätta mig i solen och bränna sönder alla andra kroppsdelar och vänta på att Sara kommer tillbaka så att vi kan tagga för slagsmålsklubben. !!

RSS 2.0