Jag gillar gratis grejer :(


Jag är med och tävlar på http://millahoman.blogg.se/2010/november/tavling-valfritt-ljus-1.html#comment
Man får välja valfritt ljus från http://foreverybody.se/index.html

NEEJ JAG KLAGAR INTE

Sitter här nu och borde sova eftersom jag måste gå upp vanlig tid imorn, ah kommer ju gå jättebra och jag kommer inte alls ligga kvar och missa två bussar och sen inte orka gå av bussen och åka vidare så att jag kommer en massa försent.
Eller så borde jag börja läsa boken vi skulle läst ut tills idag på engelskan. Ja det vore ganska bra. Men jag är inte ganska bra på kvällarna, för då är jag bara assur för jag tänker på hur jobbigt allt kommer bli om 8 timmar när jag måste gå upp. Helst skulle jag vilja stanna hemma från skolan tills jag fått ordning på min hy.

Note to self; Nästa gång du märker att du inte går upp i vikt av att smälla i dig sötsaker ska du inte dricka fem koppar varm choklad om dan och fika hela tiden och äta lussebullar varje dag, för din hy tycker inte om det.

Trots allt det här är jag ganska glad, och jag vet inte varför men det kanske kanske kanske beror på att jag har en underbar pojkvän?

Where did I go wrong, I lost a friend

Skoldan var rätt kul idag, var faktiskt på bra humör. Erik tyckte jag var fett otrevlig men det tar ett tag för mig att vänja av mig att vara dryg mot han, är ju inte van vid att han är snäll.. Sorri Jimmie!
Precis haft pianolektion, det gick rätt uselt xd Hade glömt hur svårt det är att spela piano, trodde det skulle va skitlätt att träna upp min skills igen :c Håller på att lära mig How to save a life av The fray. Den är så fin och har en rätt stor betydelse för mig så även fast det inte går tänker jag lära mig den (y)



Usch det är så himla kallt, mina händer är helt stela, får sitta o skriva i vantar. Nu måste jag plugga so. 50 sidor, hurra. Sen ska jag jobba, och sen hoppas jag på att nån schysst granne kan hämta mitt skrivbord (ROBIN!!!)

Längtar tills efter jul, då ska jag och Adde köpa en ny kamera.. eller ah mest jag eftersom det var jag som förstörde vår gamla. Bra, Sylvia, du är så galet smidig. Då blir det mer bilder i min blogg, och då blir den roligare. Om den nu kan bli roligare än såhär. Har ju en filmkamera som jag brukar fota med, men den börjar krascha lite smått så bilderna blir inge bra. :( Nu måste jag plugga. Fast jag vill inte. Åh.

Dvärgar
Precis varit hos Sheila och kollat på ung och bortskämd. Det var kul. Hon gästbloggade så bäst för er att ni kollar in hennes blogg så att hon får lika många besökare som jag :))))))
Det var inte kul att gå hem. Hågaby är asläskigt på kvällarna, finns dvärgar här o grejer.. Jag hatar dvärgar, och jag hatar alla som påstår att jag är en av de. Jag är ju så söt och brukar inte dansa naken till popcornlåten om somrarna.
Nämen det finns iaf våldtäcktsmän som står bakom lekstugan jag går förbi varje gång jag ska hem, det är inte okej. Men med dear old Brittan i lurarna gick det rätt bra att ta sig hem ikväll.

Är ASTAGGAD just nu. Inför massa saker. Typ nästa sommar. Peace and love, metaltown, west coast riot (pier pressure?), sweden rock, way out west... Ska börja spara redan nu så att jag får råd för allt det där. Och längtar sjukt mycket till nyår också. Har fått fira ensam varje år sen min bästis flyttade till gotland när jag var 6. När jag var liten brukade pappa hänga med ut vid tolvslaget men nu på senare tid har han föredragit att sova. Can't blame him. Skulle haft en fest ett år men så blev jag sjuk precis innan. SÅÅÅ typiskt. Men i år ska jag vara med Adde och hans släkt, få fira nyår på RIKTIGT.
Längtar tills helgen också, då kommer Erika hit från stockholm, sjukt hur mycket man kan sakna den tjejen <3 Ska väl hitta på nåt kul med Emma på fredag också :)<3 TRÖSTÄTA TRÖSTÄTA TRÖSTÄTA.

Älskar att va taggad på saker, man blir så himla glad! Minns en gång när jag var ledsen och Adde sa till mig att sluta tänka på nuet hela tiden, "Tänk framåt". Shit vad det har hjälpt mig, tänker framåt hela tiden nu. Har planer för varje dag så jag inte deppar ihop ♥

Nu ska jag se på Hannah Montana. Godnatt!

Gästbloggare: Sheila

chacha bloggen! ;D
Jag sitter här hemma hos mig med Sylvia här! Fast hon sitter i min säng och läser Frida...:P
Jag vill tipsa er om min fantastiska blogg som frams till idag var en vanlig "småstadtjejsomharenlitentråkigbloggomsigsjälv" men nu har ändrats till Skönhetsblogg! Det går att läsa gamla inlägg där också, mer om mig själv men nu satasar jag att blogga om skönhet!
Jag bloggar mest om:
*hud
*hår
*naglar
*ansikte
*smink
*liiite mode
:D bra va?
Här får ni en halvtaskig cambild på mig just nu! ;) just 4 u!
-------------------> http://ssheilaa.blogg.se/ <------------------------

Header!

Hahahha, min blogg är inte fin just nu. Men det gör inget, för jag är så glad för att jag lyckades förstå hur man ändrade lite grejer. Skitstörande med de fula reklamerna som finns bara :s Ska fixa till bloggen lite bättre när jag inte har hela familjen som tjatar på mig att gå härifrån..

Header?

Ska försöka fixa en header nu. ALDRIG gjort det förut, ingen aning om hur man gör, så wish me luck :c

För en minut sen var du min <3

Och det är du nu med, älskar dig över allt annat <3



Har haft en otroligt mysig helg, (förutom att jag haft Oskar Linnros låtar i huvet hela tiden.. Alltså visst att han är bra. bäst. otrolig. Men jag hatarhatarhataR att ha låtar på hjärnan. Heter det i/på huvet/i/på hjärnan?)
GEEENOOOOOM EEEEEEEELD.
Adde var här igår (och inatt, och idag, men inte nu D:) och vi bestämde oss för att göra knäck. OM DU ALDRIG PROVAT HUR KAN DU DÅ VARA SÄKER.
Ah det gick ju åthelvete men pappa tyckte det var gott iaf, för han gillar ju brända grejer. HAHAHAHA jag och älsklingen kommer få ha hembiträde när vi flyttar hemifrån ju :(
På kvällen såg vi Black Books och sen Punk Attitude, fast då somnade jag. Den är intressant men inte så bra att se på när man är trött KANSKE. Sen vaknade jag till när jag såg att det var Gavin & Stacey maraton på BBC hd. Fast jag såg bara ett avsnitt. Eller kanske två. Alltså Adde tycker inte det är så kul. Jag skulle kunnat kolla hela natten utan att bli trött <3 <3 <3 <3 <3< 3




Så Adde sov hos mig, och så sov vi bort hela morgonen och jag ville göra lussebullar, så då gjorde vi det. De blev faktiskt goda och fina (y) HAHAH och vi såg på Sunes Jul. ÄLSKAR pappan <3
Nu har Adde åkt hem och allt är precis lika kallt och tomt och ensamt som det brukar vara när han åker hem.










Hjälp hjälp hjälp mig att sluta hjälpa

Alltid ska jag hjälpa. Alltid sitter jag och gråter åt andras problem och vill hjälpa fastän jag vet att det går åthelvete när jag ska hjälpa, och mina tips och råd är faktiskt bra men ingen orkar lyssna på de. Jag tänker fortsätta hjälpa för som sagt, jag lär mig aldrig av mina misstag.
Om jag inte hade försökt hjälpa, hade vi fortfarande varit vänner nu?
Om jag inte hade försökt hjälpa, hade vi ändå varit vänner nu?
Om jag inte hade hjälpt, hade du varit min enda bästa älskade vän nu och förevigt?
Om jag inte hade försökt hjälpa, hade det blivit mindre tjafs då?
Om jag inte hade försökt hjälpa, hade vi blivit nära vänner och sen tappat bort varandra?

Om jag hade hjälpt, eller ens försökt hjälpa, hade du blivit en annan människa, hade jag haft kvar dig då?

Och jag vill hjälpa dig, för jag har hatat dig och hatade dig och vi är så lika men ändå helt olika, och om jag är anonym kanske jag kan hjälpa, så kanske någon kan lyssna på vad jag har att säga, men din blogg går ju inte att kommentera så det är nästan så att ödet säger åt mig att bara lägga ner.

Jag tänker fortsätta finnas där för alla och lyssna och försöka hjälpa, men SÄG ÅT MIG NÄR DET BLIR FÖR MYCKET, när jag borde sluta och kanske bara lyssna utan att prata. Jag kan det också, jag kan det mesta.

DU UNDRAR HUR DET KOMMER LÅÅÅTAAAA

Linnros tar över mitt liv, hans låtar gör mig lite lyckligare.
Trodde den här dagen skulle bli skit då jag hatar fredagskvällar utan något att göra, men med lite pepp från mina tjejer gick det bättre ♥
Tummen upp för gratis varm choklad också c:
Efter skolan gick jag, Erik och Niklas på stan en stund. HAHAHAHA tråkigt det var :( Roliga killar men vad finns det att göra i Uppsala egentligen? Gav Erik fetaste dissen FÖRLÅÅÅÅT, trodde jag skulle åka hem men stannade kvar på stan av nån anledning. Gick till donken för tänkte att jag skulle hitta Emma där, och ja, där satt hon och Maja och HEEEJ FRIIIDAAAA. Satt där ett tag tills jag fick tag på Adde, då fikade jag med honom och hans mamma. Nu känns det inte lika hemskt att vara ensam en fredagskväll när man har awesome planer för imorn, nästa helg, och jullovet!


Tävling

Har precis börjat följa en blogg om en ung mamma. Det är inte ofta jag följer bloggar, men en av mina bästa vänner är gravid nu så det är lite kul att följa andra unga mammor också :) Blir helt rörd av att läsa bloggen! Hänvisar här till en av hennes tävlingar;

http://micahs.se/category/tavlingar.html

Maja, jag är ditt största fan, läs min blogg.

sitter på donken med emma och maja. maja får mig att vilja börja på uven. Borde jag börja på uven? :D
den här dan har vart aslame. Tur att jag har fina vänner som stöttar mig <3
Ska försöka få tag i Adde nu BRA ATT MAN HAR MYCKET ATT SKRIVA Om

Sylvia + mobil = Nääää?

-------> Min första mobil blev stulen på ett nöjesfält för flera år sedan, den trillade förmodligen ut ur min byxficka eftersom de fickorna inte är djupa alls. ------> Tog min syrras mobil. -------> Tappade den i badkaret lite för många gånger ------> skärmen gick sönder. ------> Fick pengar i födelsedagspresent att köpa ny mobil för, och var tvungen att använda mina sista femhundra kronor för att det skulle räcka till ------> Köpte ny mobil, la den i samma usla ficka som min första mobil trillade ur (här lär man sig inte utav sina misstag) ------> Två dagar efter jag köpt den såg jag en av mina idoler och började hoppa runt som en galning, INTE SMART, mobilen försvann, fick aldrig tillbaka den. ------> Tog min syrras nya mobil. Den har överlevt. Tills idag då jag tappade den i snön någonstans utanför Addes hus, och hade för bråttom för att leta. Den har inget batteri heller, kul va? Just nu lär mitt alarm gå och det går även fast mobilen är avstängd, så Adde är ute och hittar den nu. ELLER INTE HAHAHH han ringde nyss, it is like very gone :(((

Tur att man sparat ihop till en ny...
Tur att det går asbra och att man inte alls är småpank...
Tur att min blogg är så intressant, men hallå, jag går i skolan, jag äter, jag sover, vad ska jag skriva om? GE MIG ETT LIV, NÅGON.

Jag är, otrolig.

Jag ska börja gymma!
Ska bli en biff.
Ska kunna försvara mig mot alla våldtäcktsmän på katte och alla demoner som bor i min säng.

Var med Ylva efter skolan idag, var asnära vän med henne när jag var liten men sen gled vi ifrån varandra på något konstigt sätt, trots att vi bor grannar. Men nu ska det inte hända igen :) <3

..

ja, mycket jag hade att skriva om alltså.

Om du aldrig provat, hur kan du då va säker?

Har inte tid för att blogga, men bara för att fortsätta göra ebba nöjd så.. .<33< <333<333

Åkte hem till Adde för att muntra upp mig, söten var sjuk så vi tog det lugnt och såg på Saw 4. Usch, de blir bara sämre och sämre för varje film. Hann inte se klart den DOOOOOCKKKKKKKK för skulle till stan och möta upp Astrid <3 Vi såg Oscar Linnros på Katalin :) Värd konsert, stod längst fram och kom så sjuuuuukt nära killen <3 Asbra.

Nu hoppas jag bara på att snöovädret imorn blir så kraftigt så att man slipper skolhelvetet, så är veckan fulländad...

Ett vanligt, seriöst, tråkigt inlägg som behövdes skrivas. Ode to gamla klassen

På väg hem från skolan idag hoppade jag av vid min gamla skola och träffade Alexandra och Astrid.
Om det är något jag hatar så är det nostalgi, och det var nostalgi av högsta grad jag kände där. Sista året på Eriksbergsskolan var ett helvete, hoppet om ett bättre liv på gymnasiet var det som fick mig att fortsätta, och det var en lättnad att få sluta högstadiet. Inte förrän nu förstår jag hur underbar min klass var. Hur trygg jag var där, det var min familj. Hur lite det än kändes så sista terminen var det så. Ni var så bra på alla sätt och vis.

Fast jag vill inte tillbaka, jag vill inte tillbaka till hur jag mådde då, jag vill bara tillbaka och må bättre. Jag vill tillbaka och vara så som jag borde varit. För jag vet att jag var accepterad där. Och jag går fortfarande kvar i den skolan, Uppsalas sämsta högstadieskola är fortfarande min skola, jag kände det när jag gick genom H korridoren.

Hur många gånger har det inte bildats böghögar av en klass som inte brydde sig ett dugg om vad andra klasser tyckte om oss? Vi hade varandra, vi behövde inte fler. Jag behövde inte fler, jag behövde bara mig själv på slutet.



Jag har aldrig varit så lycklig som jag var under höstterminen i åttan, och jag kommer nog aldrig bli lyckligare än så heller. För att sakna sorg, att glömma hur det är att gråta, det är äkta lycka. Och under den enda svåra perioden på höstterminen fanns ni där, allihopa. Tröstade, hjälpte, gjorde allt som riktiga vänner borde göra.

Kanske jag förskönar gamla minnen, men jag trivdes med er och det gör jag fortfarande.




Saknar er typ

Zed's dead, baby

Mysig natt, lyckades iaf hålla mig vaken till fem, sen somnade både jag och Adde till The exorcism of Emily Rose. Såg klart den på morgonen istället, den var helt ok, hon som spelade Emily var en sjukt bra skådis. Tyckte inte den var så läskig dock. Hahah har ni märkt hur mycket jag använder ordet "dock"? Älskar det. Tönt Sylvia :( eller inte. Ganska cool. Jag föddes ju till cool, det sa Simon. Eller hur?

Åkte o kollade på skrivbordet jag ska köpa sen, det heter ROBIN HAHAHA SOM I ROBIN KELLER



Usch, var lika jobbigt som alltid att åka hem från Adde. Älskar honom så obeskrivligt mycket, vill vara hos honom hela tiden. Sjukt. ♥
Det var ingen hemma när jag kom hem, det var ASLÄSKIGT, helt mörkt och hade ju precis sett exorcist filmen.. Det blir alltid så, om jag inte blir rädd för själva filmen är jag asrädd efteråt, och tvärtom.
Så hade ett litet mini-spa för mig själv, alltid uppiggande :p Sen bad jag Astrid komma så jag slapp vara ensam.

TJUGO PROCENT PÅ UL I HELA DECEMBER FTW!

Tänker gå o lägga mig astidigt ikväll, är alltid så grymt trött på morgnarna, blir asdeprimerad varje morgon. Intresseklubben antecknar. Tur att min varma choklad finns, den gör alltid allt lättare! Hm, undrar vem som kommer bjuda mig på det imorn.......? I believe Erik owe me.

Danny the dog

Precis sett danny the dog. Och lekt med skumtomtar. Jag vet inte om jag är pigg, trött, eller övertrött för jag kan inte tänka. Jag borde inte se på film på nätterna, jag borde göra annat. Men det är så mysigt att vara med älskling <3 Danny the dog var sjukt bra också. Nu ska vi se RENT. Har letat i flera år efter den filmen, men den finns bara som vanlig inspelad brodway musikal. har inte hittat den som film (filmen och musikalinspelningen är helt olika saker, förutom handlingen dårå) förrän NU när jag hittade den som hyrfilm på hemmakväll. Helt överlycklig, det är en av mina favoritfilmer <3

Svindlarna <3

HAHaHA klockan är bara kvart i elva, jag somnar snart. Är helt värdelös att titta på film med. Klart jag kan hålla mig vaken på nätterna, men ska jag se på film är det kört. Ser på hustle (svindlarna) nu, Adde är o duschar. Har vart hos mormor och morfar idag och firat pappas födelsedag. ♥
trött :(

HOS ADDE UTAN BEN & JERRYS

Heeeeeeeeeeeeeeej jga är hos adde nu och vi ska se massa film och jag kmr  blogga hela natten för annars somnar jag.

In my world

Har skrivit ca 10000000000 inlägg idag men raderat allt innan jag ens hunnit lägga upp för att de var så goddamn tråkiga. Man måste ju hålla sin bloggstandard, kan ju inte ha ett tråkigt inlägg mitt bland alla roliga, det blir ju helt.... fel.
Men när man kollat på Hannah Montana från 11 till 7 finns det inte så mycket att skriva om, mer än SAY WHAAAAAT.
Därför kopierar jag den här listan (för det är så underbart att läsa andras listor), för då slipper jag göra halva jobbet själv, smart va?

Visste du...

att jag vill - HA THE BEST OF BOTH WORLDS
att jag har - en hjärna ungefär lika stor som en pingisboll efter 15 hannah montana avsnitt.
att min senaste kyss - var underbar
att jag lyssnar mycket på - musik som förstör mina mattelektioner
att jag funderar på -  vad det är för gott sheila tar med sig till mig (!)
att jag pratar - med Sheila just nu
att jag inte gillar – rico
att min första riktiga kyss – vill jag helst glömma
att jag avskyr när folk snackar - överhuvudtaget. :D
att kärlek är – det sheila just tog med sig
att jag gillar – mig själv <3 vem gör inte?
att jag alltid kommer att – frysa i den här förbannade lägenheten
att jag är hemligt förälskad i – Jackson Stewart, han är så fin <3
att sist jag grät var – när jag kollade mig i spegeln för jag tycker så synd om alla som inte får se ut som jag.
att min mobiltelefon är – något jag knappt vågar använda sen erik ändrade alla ljud
att när jag vaknar på morgonen – försover jag mig
att innan jag går och lägger mig – leker jag med mig själv. ;))) HAHAHAHAH
att idag har jag – Ja, vad har jag gjort idag?
att jag just nu tänker på - vad jag har för ringsignal på mobilen
att i kväll ska jag – vara hemma ännu en fredagskväll
att jag hoppas – att sheila lyckas fixa min mobil
att jag verkligen vill – äta marsmallows. Åh, det gör jag ju!

I guess we'll be fine.

Chill dag idag. Vaknade, märkte att jag hade ont i halsen, så låg kvar i stället för att dra mig till UNT med resten av klassen. Var hemma och spelade piano istället. Jag spelade jättemycket när jag var liten, sen slutade jag för att jag ville hålla på med mer balla saker. Typ SKEJTBOARD OCH TRUMMOR HAHAHAHAAHAHAH, fattar varför jag vart söndermobbad i skolan i mellanstadiet. Det var ca 4-5 år sen jag slutade spela, men nu har jag börjat igen. Känns underbart att ha något att hålla på med på fritiden, börjar hitta tillbaka till mig själv igen. Alltid något :)



Hahah usch. Gammal bild.

Åkte till katte kl 1 för att Daniel var så "ensam" och hade "godis". Godis hade han, ensam var han då inte! Waste på hemmatid :(
Hade alltså en lektion idag, historia. Vi såg en film jag redan sett HAHAHAH värt, eller inte. Tog en promenad till busshållplatsen med Daniel och en stor kopp choklad efter skolan och planerade lite inför vintern :) Fick lussebullar av han också, snellis!
Nu ska jag ta en dusch och sedan plugga spanska till förhöret imorn. Puss!

Älskling, du är min <3

Får ryck.
Det var längesen jag skrev om dig.
Har lite glömt hur man gör.
Men hur mycket får man älska en människa?
Jag vet inte vem jag vore utan dig. Jag vet inte om det är bra att inte vara någon utan dig, men jag bryr mig inte just nu, för just nu mår jag så bra.
Tack vare dig.
Och det går inte att beskriva saknaden jag känner trots att jag nyss sa hejdå. Jag vill ha dig nära mig, NU, inte sedan. Inte om några dagar. NU. Vill ha dig här, varje dag. För du är min livsglädje. Du är den som får mig att orka.



Jag älskar dig, Andreas. Jag älskar dig mer än allt annat i hela världen.
För två år sedan när jag levde på botten sa en kompis till mig "Du kommer hitta någon som inte är som alla andra, du kommer hitta någon, och när du gör det så kommer du att bli lyckligare än hela världen."
Jag trodde inte på honom,men nu vet jag att han hade rätt.
Han kanske t om syftade på dig.

Vi blev ett par innan vi ens visste det, och det räcker för att beskriva hur bra vi är tillsammans. Så nära.
Jag kan vara hur avundsjuk som helst på andra, men de har inte dig.
Jag kan vara hur nere som helst, men du finns alltid där.
Jag kan sluta orka, men du slutar aldrig orka med mig.
Jag kan tappa livslusten, men med dig har jag alltid något att se fram emot.

Vi är gjorda för varandra. Alla vet det, vi vet det. Jag släpper aldrig taget, för jag sitter fast.
"Du håller fast mig i världens starkaste vänskapsgrepp" - Som du skrev en gång
Tänk hur det kan gå.
Jag älskar dig. ♥

What is love? Sylvia is.

Det har varit två stressiga dagar. Var tvungen att skippa min sovmorgon igår för att åka till katte och räkna matte med Erik, räddaren i nöden (?) Jag hoppas att det var värt det x) Hade matteprov direkt efteråt och sen under engelskan upptäckte jag att Bullet for my Valentine som jag trodde jag skulle se på torsdag tydligen skulle spela om några timmar. HEHEHE och jag som hade lovat halva klassen att köpa biobiljetter åt de. Som tur var kunde bästa älskling ställa upp för mig och göra det istället, medans jag skyndade mig till tåget och mötte min kusin i Stockholm.

B4MV var mycket bättre än sist jag såg de faktiskt, hade inte alls höga förväntningar men de var asbra! :) Älskar annexet <3 Var inte så pepp på att moshpita den här gången (mest för att jag hade dåliga erfarenheter av deras förra konsert xd) så stod längst bak o käka popcorn. Lite smålame sådär men såg iaf bra :o Efteråt åkte vi hem till vår mormor och morfar. Skönt att få sova ut på morgonen TILLS EN VISS NIKLAS BJÖRKEGREN RINGDE OCH VÄCKTE MIG.

Skippade skolan idag, missade idrottsprovet. Kanske inte så bra eftersom jag knappt varit med på några lektioner heller. (y) Skärpning, Sylvia. Mötte mina kära klasskamrater utanför bion vid två, vi såg på Harry Potter och sen åt vi chinabuffé :) Trevlig dag.

Uuhh orkar inte skolan nå mer. Längtar så tills studenten, längtar så tills jag får åka utomlands.
Tack Andreas för att du lyser upp min vardag, jag vet ärligt talat inte vad jag skulle göra utan dig ♥

Fortsätt simma

Min blogg faller ihop utan Astrid.

Världens mest ovärda skoldag idag. Vi hade temadag vilket tydligen innebar ett himla springande fram och tillbaka till linnéskolan.. Det blev lite för mycket regn så jag, Emelie och Emma satt och spelade nakenspel på hamsterpaj istället. Också kul.
Det var också internationella sparka wow-spelare på smalbenet-dagen idag. Trots att jag slutat spela fick jag ett par sparkar och lite till av några mobbade ungar som missuppfattade det hela och trodde att sparka innebar "dra, slita, släpa, slå och kasta på marken". Tur att man hade sina riktiga vänner där som kunde skydda en. I will love you forever <3

Älskling kom förbi efter skolan och kollade klart på nionde säsongen av vänner med mig ♥
Imorn är det matteprov, känner mig helt lost eftersom jag ligger 50 tal efter och inte har någon aning om vad vi ens har på matteprovet.. Erik lär mig om ränta nu, Går ju rätt bra. Vad skulle jag göra utan mina klasskompisar?

Är assur för sf:s hemsida tar inte emot nordeakort så måste springa ner till bion på lunchen imorn och köpa massa biljetter till hp premiären. HELVETE de har ju inte öppet då. ÅHHH JOBBIGT. Fortsätt simma....?

Tar tillbaka det där om att det går bra med matten föresten.

Keep on falling

Håkan Hellström är underbar.
Jag lyssnar inte på hans musik, den enda text jag kan är halva "känn ingen sorg för mig i göteborg" och hela stan vill ha dig, kom igen lena.
Kom igen.
Ändå fick han mig att gråta av lycka. Hur lyckas han? Tycker han är helt okej på skiva, helt AWESOME live. Underbart var det. Nog aldrig varit på en så lyckad konsert i mitt liv, önskar jag var kvar där.

Jag och Adde stack till enskede efteråt och eldade upp ikeapåsar och granar i skogen med hans homies. Jag frös och mådde inte så bra så det hade nog vart bättre om jag åkt hem, tror inte jag gjorde sånt bra intryck på Addes vänner, men runt två gick vi hem till Emil och Jakob där jag och Adde fick sova. Vakna vid 10 o märkte att jag börjar bli förkyld, kul.
Det var tänkt att jag och Adde skulle göra pannkakastårta idag men jag är så himla trött så det får bli en annan gång.
Usch är på världens sämsta humör idag, längtar faktiskt tills skolan, då slipper jag iaf sitta hemma och deppa.

Nog för alltid

Ett och ett halvt år sen och du är fortfarande kvar.
Du, ni. Vi.
Ett och ett halvt år sen och jag bryr mig.
Jag är inte tillåten att bry mig, men jag bryr mig.
Om Du, ni. Vi.
Ett och ett halvt år sen och jag trodde det var över
Men jag kommer på mig själv med flashbacks
tårar och förargelser.
Jag ber dig mentalt och jag vet att du lyssnar
utan att svara, och jag undrar om du är svag
eller starkare än jag.
Du försöker glömma, jag försöker minnas.
Ni försöker lämna, jag försöker ta tillbaka.
Du, ni lyckas. Precis som vi misslyckades.
För ett och ett halvt år sedan.
I hope you don't mind.
I hope you don't mind.
That I put down in words

Att jag aldrig glömmer
Hur Du, Ni. Vi, var.



Dikt till Niklas

Gör ett nytt försök

Niklas du är bra ibland
du är halft min högra hand.
Se så stiligt och fint du går
du läker alla mina sår.
Denna dikt är inte sann
Men du alltid låtsas kan.

Niklas är en ståtlig man
han är mycket älskvärd, han.
Hans manlighet slår aldrig fel
han är värd min finaste kamel.
Respekt åt Mannen Björkegren!
Fastän han är ganska klen.

Du slår mig och ser ner på mig
och ändå tycker jag om dig
Eller gör jag? Det är frågan.
Du har släckt min livslåga.
Är varm choklad värt det här?
Av misstag man sig något lär.

Ett misstag var att du kom till.
Att du tynar bort är vad jag vill...
Finns det någon mening med din existens?
Jag är bättre, no offence.
Fast jag är ganska stolt över dig.
Du har lyckats med att vara snäll mot mig!

Så fastän du har många fel
svagheter, brister, ja en hel del
ska du nu efter all din smärta
få ett litet tiny hjärta

<3

Det är allt du förtjänar.


HAHAH nej förlåt! Fast fin var ju dikten. Du ÄR snäll Niklas! :D Tycker inte SÅ illa om dig längre (a)




RSS 2.0