-

Idag var jag på stan med tjejerna :) Vi tog massa godis från en skoaffär och letade efter balklänningar och jag hittade en jättesöt rosa! Nöjd Sylvia.
Nu ska jag städa för ikväll kommer älsklingen :)
BRA DAG.

ADDEDUBORDEKOMMENTERA för du är den enda som läser min blogg tyup.

Igår natt dog min faster av en hjärtattack. Det kom verkligen som en chock. Vi stod inte varandra så jättenära men hon hade ändå alltid varit där! Känns konstigt att hon är borta nu. Mest sorgligt är det när man tänker på hur lycklig hon verkade, och på hennes nära och kära :/  Vila i frid faster Maud <3
Tröstade mig med en hel del godis som egentligen skulle till Nikola HEHE (tanken som räknas).
Filmkväll på kvällen, asnajs :) Såg star wars (men mina ögon blev trötta -inte jag. det var konstigt.- så jag såg knappt något) och någon annan film med John Cleese. Tror det var clockwise för den handlade om tiden men är inte säker. JOHN CLEESE ÄGER!
Sen sov jag över hos Adde, och fick frukost på sängen på morgonen c: Nybakat bröd mmmm <3 Den här dan har vi mest spenderat framför datorn. Satt med ett sjuukt jobbigt balongspel i två timmar :(
Testa!

http://www.hamsterpaj.se/onlinespel/moore-bloons

Jag har tråkigt och måste göra en miljon saker nu men ORKAR inte.
HUR SKA JAG FÅ TAG PÅ EN KLÄNNING TILL SKOLBALEN!??!!!???!!! DÖR.
Musikprov imorn. Dör igen. och engelskaföredrag. dör ännu mer.

En bra dag. Och en kreativ rubrik som ALLTID.

Idag har varit en superbra dag! Igår sög, för jag fick reda på att Adde ska till London dagen då eriksbergsskolans bal är.
Är fortfarande skitledsen för att jag inte kan gå på skolbalen med mitt livs kärlek precis sådär som jag alltid drömt om (Jag är töntig, jag vet, men om man läser för mycket En Prinsessas Dagbok och kollar på för mycket Jane Austen filmer så blir man som jag.) men bortsett från det har det varit en bra dag, och det var typ länge sen en skoldag var bra. Jag åt glass och fick MVG på min svenskauppsats på nationella C: Fick MVG- allt som allt, skulle nog fått MVG om vi inte jobbat i grupp på muntliga. Men det skiter jag i.
Just nu är jag bara så himla glad för att jag har en underbar pojkvän :)
Och när jag kom hem låg det en hel påse full med saker från min underbara mamma också. Hon hade köpt en bok om hur man botar svartsjuka, och den kan verkligen behövas för jag har jobbat med min svartsjuka i tre månader nu och den har bara blivit värre. Hon hade köpt en jättefin dagbok också, och tagit hem massa glasögon som jag ska välja mellan. Jag orkar inte ha glasögon mer, men jag vågar ju inte ens sminka mig så hur ska jag kunna trycka in små linser i ögonen!? Jag är en ganska misslyckad tjej.
Nyss märkte jag att det stod två nya jättefina rosa ljus i mitt rum :) Snacka om att ha världens bästa föräldrar!

Nu ska jag ner på stan med bästa Astrid (aka blondgrud.), och jag ska FIKA för jag har varit så sjuukt duktig den här veckan. Gått hem varje dag från skolan och sprungit näästan varje dag (okej, en dag.) och inte ätit några sötsaker ALLS! Förutom två kolor och så lite saker idag. Men det gills inte. Jag är värd fika i alla fall.
Vilket långt inlägg det här blev heh. Hejdå.

Fira Fira Fira!

JAG KOM IN PÅ KATTEEEEEE!!!!!! Och Blongruden kom in på sin spetsestetlinje på Boland så ikväll ska vi fik-fira!Kulkul.
Nu sitter jag och pluggar musik. Inte lika kul. Och inte blir det roligare av alla 100000000 andra läxor jag har. Kemiprovet skulle vara gjort för en och en halv månad sen. Jag har inte ens börjat plugga. Eller jo, men det var först i förrgår jag började förstå någonting. Vad har jag gjort för att vara så dålig i NO?????!!!!!
Tack gode gud att du gav mig förmågan att vara bra på svenska i alla fall. Vår svenskalärare sa att det gick bra för mig på nationella. Tjoho typ. Och fick MVG för vårt grupparbete med Tristan och Isolde :) Då blev det värt mitt hårda jobb med filmen.
Ett helt inlägg om bara skolan. Vad jag är tråkig. 

Här är en bild på en glad Astrid som säkert är ännu gladare nu!
Bilden är från årets första picnic :) Snarkpäckabryggan ftw!



FORTSÄTT RÖSTA PÅ CENTRALSKOLAN!
http://www.metroonstage.com/artist/centralskolan

Rubriker är fortfarande extremt onödiga.

Åhhhh jag har haft världens bästa påsklov! Sovit över hos Astrid, varit med Sheila och Saga och så kom Elsa i torsdags och det var så himla kul! :D
- Kvällsmacka på subway
- Promenad i Hågaby med sin bästa vän som bor alltför långt borta
- HANNAH MONTANA!!!!
- Fika på hugos
- Picnic i hågasalen
- Talang med massa fina vänner
- Sen kväll med massor av prat och skratt
- Mat på storken
- Rundturer på stan

Finns det något bättre!? JAG ÄLSKAR DIG ELSA! Saknar dig redan :(
Efter att Elsa hade åkt hem ( :((((((( ) gick jag och Adde på uppcon, SKITKUL och alla är så himla söta!! Ikväll sover älskbästen här (:
Rösta på min favoritgrupp som kanske får sin dröm uppfylld!

http://www.metroonstage.com/artist/centralskolan


Då blir jag jätteglad.
Puss!

It's getting better

Okej, så jag har haft mitt livs tråkigaste dag idag. Jag var så rastlös att jag inte ens kunde äta middag! Precis när jag trodde jag skulle dö (på riktigt alltså. det var inte ens kul att läsa en prinsessas dagbok, och då är det något allvarligt fel.) kom mina räddningsänglar Sheila och Saga. Allt jag kan säga är att mitt godis som jag hade tänkt spara i några veckor inte finns längre... Kul hade vi i alla fall! 
Imorgon blir det ännu än tråkig dag om jag inte kan få med mig någon på stan, och sen på torsdag kommer ELSA! :D <3
Min förkylning är TYP borta nu. Det är bra. Jag har inget mer att skriva. Hejdå.

Ungefär sådär tråkigt har jag haft det:
För er som inte ser är jag och hitler en match made in heaven oh yes!


Mysfredag

Så himla mysig långfredag jag hade igår :) Jag och Adde hade en romantisk kväll med film och tända ljus, och han hade med sig rosor till mig. Det går inte att beskriva hur glad jag är som har fått en så underbar pojkvän! De här två dagarna har varit så himla bra och mysiga. Och nu är våren här (igen. om snön kommer igen är det något allvarligt fel på Sverige.) och det gör allt så mycket bättre :D Såna här dagar älskar jag livet! (Om bara Elsa kunde vara här! Jag saknar dig jättemycket :c)

Har man en snygg syster så har man!


Blommorna jag fick av Älsken. De har redan börjat vissna ;_; Jag visste inte att det skulle vara så sorgligt när blommor dog.


Hejdå!

RSS 2.0