Om en timme

Kryssning!!!

"I'm ready now"

Fast det kanske jag inte var.

(förlåt) dagens outfit

Försökte visa mina jättesöta skor men det gick sådär. De är i alla fall jättesöta och kostade bara tio kronor!! (precis som kjolen. Västen är Astrids, men numera min och Sofies)


Den årliga shoppingdagen

Jag och Astrid tog paus från plugget och åkte till Stockholm för att shoppa. Huvudsaken var Urban Outfitters, men inte fan var det öppet (lol). Vi gick dit flera gånger för säkerhetsskull men nääeehh. Assurt. Men så hittade vi en sjuk rea på Weekday. Vintagekläder för 10-50 spänn! GALET VÄRT. Så dagen blev lyckad till slut, och vi ska förmodligen tillbaka till Urbans nästa vecka... hahaha
 
Tack för en fin dag älskade vän ♥
 
 
Nu sitter jag och dricker te och gör läxor. Nästan.
Har precis badat i ett rosa marshmallowbad!! Åh Lush in my heart, fattar inte att jag inte köpt grejer där tidigare! Förutom den där asgoda lipscruben som jag åt upp då... De har fått in en sån med popcornsmak, jag menar doft, nu också!! WONDERFUL
 
Bäddat sängen har jag också gjort, ska lägga mig och se på J...
 
ni behöver inte veta vad jag ska se på.
 
Livet är fint i alla fall.
 

Gary's

Kul igår kväll. Fint umgänge. Jag älskar fina människor. Och öl.
 
Blev en promenad hem, bussen gick inte hela vägen märkte jag. Träffade en katt. Den hoppade på mig, pussade mig på munnen, la sig i mitt knä och somnade. Sedan ville den inte lämna mig, tog mig evigheter att komma därifrån. hahah?? :( <3
 

Jag är så jävla trött på dig

Från att vara astaggad på livet till otaggad på allting. Jag hatar folk som istället för att ge support, ger anledningar till varför det inte skulle fungera.  Är så fruktansvärt arg och ledsen och irriterad just nu, vet inte riktigt vad jag ska göra.
 
 
att du alltid lyckas, hur fan gör du?

Har jag sagt hur mycket jag tycker om mitt piano?


Ink

Björn är sjukt awesome. Fick dethär som försenad födelsedagspresent när vi hade Hannah Montana maraton!
 
 
 
 

Det regnar höst

 
Jag är alltid ganska glad på hösten. Den är så dystert vacker.
 
Elsas bild föresten. ♥ sedan kom en förvuxen katt och skrämde ihjäl mig tills jag insåg att det var en hund.

I did have a blast

Igår såg jag Periphery. Det var underbart. Jag såg The Safety Fire och uh.. Buried something.. BETWEEN THE BURIED AND ME också.  Har aldrig lyssnat på de så var ju lagom pepp, men fan vad BRAAAAA och kuuuuul det var. Trummisen i Btbm var stört duktig, stod vid kanten och lekte creepy fangirl bakom skynket. Här är han och jag, vi blev bästisar:
 
 
Synd bara att jag aldrig kommer ihåg vad bandet heter.
 
Asrolig kväll i alla fall, var ju med så jävla härliga människor!!! Och alltså, PERIPHERY <33333 ÅHHH.
Mindre roligt att jag behövde kliva upp klockan 6 imorse för att åka till skolan. Men Franco var supergullig och klev upp tidigt för att göra frukost till mig trots att han hade sovmorgon. Ääälskling ♥
och Sebbe var supergullig och hämtade mig på stationen så att jag inte skulle komma försent till engelskan. Han fick fika som tack. GOTT MED KAKA
 
konstigt nog är jag still awake och har gjort en hjälteinsats med mitt RUM idag! Det ska bli rent igen. Det är lite tröttsamt att flytta grejerna fram och tillbaka från sängen till golvet hela tiden.
 
Nu tänker jag ta mig ett BAD för att det är BÄST. Puss på er ni är också bäst!!!!

LÄNGE SEDAN

Förra söndagen var en bra dag.
Ni vet Descending Ivory? (lol) (För er som inte vet; Samma band som Jonna var trummis i. Skrev om det i detta inlägg)
I början av min fanatiska period sjöng en tjej som hette Kattis i det bandet (då hette de Trepsicore. Därav min katts namn; Pepsicore. Fanatiskt, ja. Lite.) Hon var typ den coolaste tjejen någonsin, tyckte jag. Hon blev också en av mina förebilder och är det fortfarande, och vi var faktiskt rätt nära vänner ett tag. Hon var den som lärde mig att skejta till exempel! åhh, good times, kände mig alltid så cool när jag var med henne. Vi gled dock ifrån varandra när hon flyttade till Göteborg. Hälsade på henne där ett par gånger men inget mer. Senast var vintern 2010 tror jag... sen sågs vi aldrig mer, jag växte upp lite, och hon blev känd bloggerska. Ni känner henne säkert som CATY. Hennes blogg är rätt fantastisk, hela hon är rätt fantastisk. En SJUKT bra förebild. Alltid så glad <3
 
hursomhelst
 
hon hade bloppis i Stockholm förra söndagen och eftersom jag ändå var där passade jag på att åka dit. Det var otroligt roligt att få träffa henne igen. Hjälpte till i nån timme och fick träffa några av hennes jättesöta fans. ÅH blir så stolt över fina Kattis som lyckats så bra, hon har verkligen sitt drömjobb ♥
 
2007 (jag var... 14, och hon måste ha varit.. typ 18 eller 19?) (ja det står fel datum på bilden, min kamera var dum i huvet)
 
 
Och nu: HAHA SKILLNADEN.

Förra helgen


I stockholm igen

Sitter hemma och myser hos Elsa. Somnade helt bortdomnad hos henne igår efter konsert på munchenbryggeriet. Skummaste stället någonsin, kändes som att jag levde i Skins (inte mig emot). HAHA Knife Party var GALET och jag tror att jag dansade bort min feber för jag är helt frisk nu. Tack Astrid för att du är underbar och har jävligt nice vänner ♥ 
 
Idag har vi promenerat runt på Söder, gråtit över kläder vi inte har råd med, pluggat, promenerat runt långholmen, fotat, njutit av hösten och livet, och nu ska vi dricka varm choklad och planera en London-resa vi kommer göra nästa åååår. (apropå London är det mindre än en månad tills jag åker dit och ser Bring me the horizon och massa andra awesome band! TAGGA) 
 
Senare ikväll ska jag till pojken min, pluggdag imorgon igen. Sedan är uppsatsen (förhoppningsvis) över. Nu ska jag vispa Elsas grädde ;) ;) 
 
Edit: Vet inte vad som är mest illa, att Elsas familj inte har en elvisp eller att jag är för svag för att vispa för hand. 

Lite fint

Hej bloggen, var ett tag sen.
 
Tar en liten paus från pluggandet för att skriva om ett litet kör-äventyr jag var ute på för en vecka sedan.
Skolkören jag (av någon anledning) sjunger i, körade på Fyrishov till Star for life, en UNDERBAR organisation som jobbar mot aids. Det var bland det finaste jag upplevt, otroligt mäktigt att få medverka i något så viktigt och bra. Jag och Ellinor hade ingen aning om vad vi skulle dit och göra först, men när det gick upp för oss blev vi crazy taggade. Det man kände när man stod på läktarna och sjöng medan de vackraste afrikanerna någonsin dansade på scenen nedanför är något man inte känner varje dag.

"Det var så otroligt roligt att se hur de, som kommer från sådana fruktansvärda förhållanden, var glada, kämpade. Det gjorde mig genuint lycklig för första gången på länge. Jag insåg att det är sådant som får mig att må bra. En bild av verkligheten som visar att det finns människor som kämpar för något, och att jag kan få vara en del av det."
 
skrev jag som motivering på denna grymma hemsida för att vinna en bok om hur man accepterar sin kropp. Trots att mina komplex är bättre nu vet nog de flesta att självkänsleprocessen är lång och kräver mycket energi och pepp och sådant. Och HAH, jag vann boken minsann!
 
Så mycket gott kom utav den kvällen. ♥

HAHAHAHA

Alltså loool, snacka om att vara inne i sin egna lilla värld. Såg att Franco var online på facebook och som vanligt tänkte jag "ÅHH JAG HAR SAKNAT HONOM SÅ MYCKET". Sen insåg jag att han sitter bredvid mig och spelar LoL.

sociala paret

Om stockholm brinner åker vi dit

varför är allt så jävla kaos
det här som skulle bli den bästa terminen i hela mitt liv
vart tog harmonin och lyckan vägen?

Var är den där regnbågen?

RSS 2.0