Jag har en egen Joe Jonas nu

Är äntligen i stora staden! Känns så skönt att vara här och bara... ta det lugnt. Träffade en helt ny Franco med GLASÖGON idag, ahhh vad annorlunda han såg ut! Som Joe Jonas!!!!!! Snygg!!!!!!! Nu är jag hemma hos Ceraolo och försöker få honom att lämna mig ifred och plugga istället. Imorgon väntas frukost hos min fina Elsa. Längtar ♥

P.s Tack för alla söta kommentarer på förra blogginlägget :') <3

Eftersom ändå ingen läser min blogg

(så kommer förhoppningsvis ingen heller tro att jag kräver uppmärksamhet)

Vet inte riktigt varför jag skriver dethär, insåg bara någonting väldigt plötsligt
jag tror jag börjar acceptera min kropp

Har i mitt liv aldrig haft så väldiga kroppskomplex att jag mått överdrivet dåligt över det. Längsta som det gått fysiskt var för två somrar sedan när jag inte åt riktigt så mycket som jag borde gjort, och drog ned MYCKET på sötsakerna. Gick ned som fan och blev underviktig, fast så brukar skolsköterskorna tycka att man är underviktig hur mycket man än äter. Tittar tillbaka på bilder nu och visst var jag jävligt smal, men brukade se på mig själv som healthy ändå. Hade aldrig ätstörningar eller något.

Dock har dessa komplex gått aldelles för långt psykiskt nu, har mått rätt dåligt under en tid och inte riktigt vetat vad jag ska göra av min kropp. Vill jag gå ned eller upp i vikt? Vettefan. Bestämde mig för att gå ned i vikt. Började träna, kändes jävligt bra, träning är ju ändå bra för många saker, men sedan blev jag sjuk och nu kommer jag inte kunna träna på hela sommaren. Börjat äta mindre igen, vill dra ned på sötsakerna men är beroende (hehehe). Har knappt märkt att jag gått upp i vikt själv, började tänka på det när en viss person påpekade att jag inte var smal men inte heller tjock. Tog åt mig trots att jag kämpat jättelänge med att gå upp i vikt! Sedan kom jag på att det egentligen inte är något att ta åt sig över, han menade självklart inte det som en dålig sak. Bara jag som automatiskt tog det så pga samhällets sjuka ideal. Hursomhelst, tanken på att jag inte är underviktig längre gjorde konstigt nog ont och ah. Whatever. Vad jag vill komma fram till;

Samma person har fått mig att börja tycka om min kropp som den är. Han gav mig redan från början råd som att acceptera min kropp som den är, han gav mig komplimanger och jag bara viftade bort allt. Ville träna, ville förändra. Nu har jag börjat lyssna på honom istället. Visst vill jag ha mer muskler, och jag vill träna för att stärka kroppen, men musklerna kommer fan inte komma över en dag. Lika bra att lära mig att acceptera min kropp som den är under processen. Tror det kommer hjälpa till bra. Jag vill äta. Jag älskar mat. Jag vill kunna unna mig en glass utan att ha ångest. Och detta kan jag bara göra genom att acceptera mig själv. Jag har inte tänkt på det förut. Så konstigt, en del självklara saker tänker man inte på. Man bara skiter i det, lyssnar inte ens på vad det innebär. Jag lyssnar aldrig ens på komplimanger, så jävla fånigt.

Så ja, tack, för att du äntligen äntligen fått mig att inse detta. Skönheten kommer innifrån, är jag självsäker i min kropp ser folk det. Alla har olika smak, men alla kroppar är vackra enligt mig. Smala som kurviga. Varför inte tycka detsamma om min egen kropp? Tänker härmed sluta dölja min vackra omuskulösa mage och gå klädd i magtröjor i sommar. Och dedär brösten är väl fina på sitt eget sätt. Hej och hå

Och jag älskar dig för att du hjälpt mig med det här.

Mh.. JAPP, FAKTISKT. CHIPS ÄR GOTT.

Trodde det var över

Jag ser en jävla bild på göteborg och börjar sakna dig lite
kan vi inte ta en fika någon gång, vill bara vara din vän?

Febercupcakes

När Elsa var här bakade vi cupcakes. I brist på topping använde vi ekologiskt godis istället! Titta så fint det blev!
SIESTABILJETTER SÄLJES

Om någon utomstående mot förmodan kollar in min blogg;
Säljer 3 endagsbiljetter till Siestafestivalen på lördagen för 430 spänn styck.

"Se det från den ljusa sidan"

När jag hade tre underbara vänner vid min sida och en pojkvän sovandes i vardagsrummet kändes det inte helt hemskt att vara sjuk. De har lagat mat och tagit hand om mig hela helgen och Franco stannar här idag med. Trots att det suger att min sommar är helt förstörd för att jag måste ta det lugnt i flera månader, är jag glad över att jag har så underbara människor omkring mig. Jag vet inte vad jag skulle göra utan er! Jag vet att min sommar inte kommer bli en katastrof så länge de finns här. Ville bara uttrycka min kärlek. Nu väntar en omelett på mig i köket. Blev så influerad av Gavin & Stacey så tvingade Franco att göra en omelett. Jag får göra sådant när jag är sjuk. (y)

(tro inte att det är jag som kysser Niklas. Det är Elsa. Dom är kära!!!!!!)

Gråter lite

Såg precis klart denna version av Förnuft och Känsla. Jag tycker inte jättemycket om storyn ärligt talat, men slutet är så himla fint. Tihi

Jag älskar våra konversationer


Jag måste bara klaga LITE mer

Alltså
varför händer det här mig?
Förra sommaren låg jag i lunginflammation i slutet av juni och början av juli. Sedan fick jag inte göra ett skit på två månader för att återhämta mig. Det var inte roligt. Jag missade en festival jag sett fram emot jättejättelänge.

Och nu får jag reda på att jag kommer känna mig trött i TRE MÅNADER efter att det här har gått över. Jag trodde det var lugnt när jag blev frisk, men tydligen kan min mjälte spricka (det kan faktiskt hända, det hände en av min pianolärares elever för att hon inte tog hänsyn till sjukdomen) om jag blir klämd eller faller eller något. Kul det kommer bli på de två festivaler jag har att se fram emot. Ah nej, det här suger verkligen.

Något står inte rätt till

Efter att ha kollat på One Direction videos på youtube i X antal timmar insåg jag vad jag höll på med, så för att behålla min värdighet gick jag tillbaka till Jonas Brothers. Okej. Jag kommer aldrig någonsin att skämmas över att jag gillar Jonas Brothers. De är mina gudar. Det är dessutom fett coolt att gilla de nu när de inte är lika kända längre. Typ som Hannah Montana. No one gets it, but it's true.Ser ni? Ser ni hur söta de är? Jag blir helt överlycklig, det bara spritter i hela kroppen på mig. Jag vill äta upp de. Jag vill att de ska äta upp mig. Jag vill vara deras flickvän. Jag vill vara deras bästa vän. Jag vill vara de. Jag vill vara deras mamma. Jag vill vara deras husdjur. Jag vill vara deras syster. Jag vill vara deras slav. Jag vill vara deras manager. Jag vill vara deras städare. Vad som helst, bara jag får vara i närheten av de.

MEN JAG GÅR INTE LÄNGRE ÄN SÅHÄR. Jag kan tillåta mig själv köa flera dagar för att stå längst fram på en av deras konserter, jag kan tillåta mig själv att vara världens töntigaste lilla skrikande tjej som beter sig som en tolvåring och inte en artonåring. I alla fall när de gäller de. Inga andra. JONAS BROTHERS FOR LIFE HIHIIHIHIHHIHIH

HAHAHAHAAH.

Jag har körtelfeber!!!!!! Kul va!!!! (så alla som vågade sig hem till mig förra veckan är rätt körda. Se fram emot tre veckors konstant feber)
...
men eftersom jag redan haft feber i två veckor så smittar jag inte längre, och jag blir antagligen frisk om en vecka. Lagom till Siesta!

kolla min tumblr föresten. Den är så fin.

heheh kul med kreativa rubrikerjag tycker alla IB-skämt är så jävla roliga trots att jag själv inte går IB. Usch jag tycker så synd om pojkarna i Stockholm som har testweek den här veckan. Det verkar pissigt. (Se, jag klagar inte bara på mitt eget liv, jag klagar på andras liv också. Så att de slipper.)Jag hittade en No Doubt skiva i min bokhylla idag. Jag har inte lyssnat på de sen jag var femton! Och då tyckte jag inte om de så mycket, jag lyssnade bara på de för att tjejen i Washington DC (en bok av Meg Cabot - yes I am that nerdy) avgudar de. Nu tycker jag faktiskt om de på riktigt. Gwen är så cool. Och snygg.

Nu ska jag läsa på om Sikhism innan jag däckar ihop igen, för religionsseminariet på fredag slipper jag inte undan.

Försöker muntra upp mig själv

Febern är borta! (typ) (yey!) (eller nej inte alls egentligen men den är inte jättehög längre) (yey!)
Jag har halsfluss! Yey! Jag kan inte svälja utan att börja gråta av smärta! Yey!
(Men jag får äta hur mycket ben & jerrys jag vill och idag köpte mamma hem sushi för att hon tyckte synd om mig)ibland är det skönt att veta att man inte är ensam om att bli glad över små knäppa saker.
bilder härifrån

ParadiseVad jag skulle göra för att få vara där just nu.

Det här händer inte

Jag tror jag börjar gilla One Direction.
Kan någon snälla skicka spotifylistor med riktig musik?
Fort.

Vem är inte kär i Alex?


Äntligen någon som förstår mig

Utdrag från en artikel "Kärlek är bäst på film" i SvD kultur för en vecka sedan

" - I de bästa romantiska komedierna så upplever man själv de där fjärilarna i magen. Det är som att vara kär på riktigt i två komprimerade timmar. Man går därifrån i hopp och inspiration om att livet är bra"

" - Jag tycker inte att det är så fasligt svårt att vara med om romcomscener i verkliga livet - nyckeln är att se magi och romantik i vardagshändelser."


Stand by me


Vad jag vill och inte.

Jag är fortfarande sjuk. Vad jag har gjort de här dagarna är legat i soffan och svettats. Det är ganska tråkigt. Igår var Niklas här och lärde mig hur man inte flippar ut av stress, jag kom nämligen på att om jag fortsätter bli sjuk varje gång jag blir stressad, kommer jag bli jättejättesjuk innan mitt bröllop. Och det vill jag inte.
Sen kom Astrid hit och åt bröd. Under de timmarna var jag ganska frisk. Trodde jag, nu är tydligen Niklas sjuk också HAHAHAHA "Äsch, jag har bra immunförsvar, jag klarar mig" my ass. Nu har jag i alla fall lyckats ta mig till datorn *framsteg*. Ska snart lägga mig ned i soffan igen och ta tag i religionen, mamma var snäll och skrev ut halva wikipedia åt mig. Grejen är att jag inte vill läsa religion just nu. Eller räkna matte. Eller göra en engelskapresentation. Eller skriva klart hälsoprojektet. Eller läsa om ekologi. För min hjärna orkar inte tänka längre än att om 7+4 är tio måste 5+4 vara exakt samma sak. !!!!!!!!!!!!!! This is not me. I'm not this stupid.

Det jag VILL göra nu är se tusen ytliga chick flicks och äta glass. Och spela TV-spel. Och slippa svara i telefonen varje gång en försäljare ringer.


Den sjuka hippieninjan Solros

Nä, att leka hippie i regnet på Rosendalsskolans egna Woodstockfestival kanske inte var det smartaste jag gjort. Vaknade upp med ännu högre feber + två uppsvullna ögon idag. YEEEEEY! Nej jag är inte glad. Alls. Ni vet hur min blogg blir när jag är sjuk? Utan att jag själv tänker på det lägger jag upp typ tusen inlägg om hur mycket jag hatar livet... Så feel free to stop follow my blog för några dagar. Eller veckor. Eller år. Det känns som att jag aldrig kommer att bli frisk. Och nu ska jag till doktorn. Hejdå.


Om man nu ska vara lite positivImorgon, trots att jag ligger på dödsbädden. Kan inte missa detta! Jag älskar min skola.


En dag på Siesta och några dagar i Skåne med Elsa och Astrid om mindre än en månad!Och veckan därpå åker jag till London med några underbara tjejer i klassen!.. till sommarlovet!

och dagen efter sommaravslutningen åker jag, Sofie, Hanna och Emma till...(Sedan fyller jag arton. Franco ville dra med mig till Ungern men jag ba va? Rise Against suktar mig på peace (inte för att jag tycker så bra om de längre, men jag vill inte missa en till spelning! Jag har bara missat en!) men hur tusan ska jag ha råd? Jag tror jag spenderar min födelsedag i Uppsala. Det känns säkrast så)

och sist men verkligen inte minst...

IT'S TURKIET BABY! Det blir första gången jag är i ett varmt land.. Har ju bara varit i danmark och England, lol.

Hur jag har råd? Det har jag inte. Jag är skyldig pappa 7000 och bara hoppas på att jag kommer hinna jobba ihop så mycket pengar innan jag åker iväg på allt. Om jag fortsätter vara sjuk varje gång jag ska jobba är jag ju körd...

jag är i alla fall taggad inför sommaren ♥

Livet
Febriga tjejen vaknade upp i sitt eget äckliga svett x antal gånger inatt VADFAN!?!??!?! Hur i helvete blev jag sjuk???? Vad är grejen med att jag när jag åker snowboard i en vecka, går på konsert direkt efteråt, äter chicken nuggets varje dag, går i aldelles för kalla kläder, INTE blir sjuk, men när jag äter VÄLDIGT NYTTIGT, KLÄR MIG PERFEKT, INTE GÖR ETT SKIT UTAN BARA CHILLAR HELA TIDEN, DÅ FÅR JAG FEBER?!?!?!?! VA!!!!!!!! (lång mening, ni får läsa den flera gånger)


Min kropp både kokar och gör ont och ömmar och håller på just nu. PALLA! Jag hade 6 timmars arbetstid idag, jag BEHÖVER de pengarna, och imorgon är det fucking woodstockfestival på Rosendal. ATT LIGGA PÅ EN SOFFA OCH VILJA DÖ ÄR INTE VAD JAG BEHÖVER. MOTHER OF FUCKING GOD :(

ja. Jag behövde bara avreagera mig lite. Jag blev verkligen sjuk när jag minst behövde det. Och det jag mest av allt behöver nu befinner sig i Gärdet, Stockholm. Livet är inte rättvist.

I-LANDSPROBLEM WOHOOOOOOOOOO

titta på mitt äckliga svettiga hår

Leker ball, va?

Du är ju förfan skrattretande töntig.

någon gång tar jag en intensivkurs i spanska och skriver på ditt språk

du är poesi
men jag kan inte skriva om dig
du är poesi
jag är helt tom på ord och överpumplad av känslor
jag är helt tom på ord.

 

 

du är poesi
någon dag kanske jag skriver en bok om dig
jag skriver alltid om alla
men du är poesi
och jag tom på ord.

 

 

jag har antingen för lite bläck eller för små bokstäver
romans har aldrig varit enkelt men alltid gjort sig bra som text
ifall vi hittar de rätta orden
ingenting beskriver dig rättvist, jag har försökt

 

 

du sitter för djupt för att kunna ta dig ut på ytan och ut på papper
du skaver lite mot min harmoni och jag låter dig
du ger mig i alla fall historia, någonting att leva
jag är dum och skör och du är poesi

 

 

kunde du svenska skulle du kunna läsa mig
förstå mina tomma ord
och kände jag dig bättre skulle jag kunna skriva ned dig
placera dig på ett pappersark och hoppas att det aldrig
aldrig
blåser iväg
i den vildaste storm

 för visst är vi vilda
inte som poesi
fast du, du är poesi
och fler ord har jag inte


Hågaby

En konstig grej med mig är att jag alltid kollar på mina fötter när jag promenerar. Jag tror typ att jag kommer tappa balansen om jag tittar framåt eller omkring mig. Men idag tittade jag faktiskt upp från fötterna när jag gick från hågaby till eriksbergsskolan och tillbaka. Jag såg ett gammalt par som var ute och gick med en iller (ja, en iller), dedär håriga korna vid hågaån, hästar som lekte i hagen, en katt som satt mitt bland massa hö i lillhåga, och ett rådjur på andra sidan vägen.

Tänk vad världen är vacker när man ser den.

The awkward moment when your dad stalks your tumblr

Pappa bad mig förklara vad tumblr är, och när jag förklarat det sa han

"Men du hade ju bara massa sexbilder på din..."

Vaddårå?

Filmer från dendär skidresan.. HAAAHA
DEN HÄR ÄR FUCKING HILARIOUS. MÅSTE SES:


Den här är mest fucked up men lite rolig också HAHAHAHA:


Title says itself


Dehär två la jag faktiskt ned lite tid på, så yeah.. kolla gärna! :
Tack gode gud för att jag valde att följa med

Hittade denna lapp på köksbordet och blev genast påmind om ski-tripen HAHAHAHlägger upp ett inlägg med videos snart

HAMPAKORVAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jag är hög

FYRTIOFEM MINUTER

Det går snabbt på morgonen när man har en städad garderob. Jag hann till och med ta bilder och facebooka lite! Och göra iordning frukost.
fin tandborste jag har, den matchar nästan min tröja.

nu är jag också besatt av tumblr

härifrån


(fuck grammatiska fel)

livet

"Vi kysstes genom spärrarna på centralen och jag sprang uppför trapporna och tittade bakåt för några sista blickar. När jag kom upp på perrongen sken solen som att där vore en helt annan värld, och i Stockholm har alla bråttom så jag spelade med."

trots att jag har all tid i världen på mig
för med dig står tiden still
och på tåget satt det en affärsman och pratade i telefon. Han hade skjorta och kavaj och jag hade skjorta och läderjacka. Min skjorta var i flanell och hans i siden. Så prydligt. Jag undrar om han varit som jag någon gång. Lika smutsigt kär.
'
(Efter en helg och en dag fram och tillbaka till huvudstaden är jag helt slut och nu ska jag försöka överleva en föreläsning om dystopi och utopi)

dgfggsgdsgdfdh

Soooo tireeeeeed wahhhhhhhhh kom precis hem från Duncan (hans föräldrar är britter och det kändes som att jag var i England!!!) vi har spelat monopol med killarna och Duncans flickvän. Det var fett kul för jag vann. Nu ska jag sova. Franco ska spela spel med Sångeland men han har redan somnat på soffan. Fail. Kul info. Godnatt.

breakfast at Tanten's

Fan vad mysigt det var igår. Vi satt vid kungsängsrampen och bara chillade. Och skejtade. Och pratade festivaler. Det var så länge sen jag kände detta sug efter att skejta. Jag tror jag ska börja igen. På riktigt. Jag var rätt duktig när jag var yngre, jag kan bli lika bra - bättre, nu. !!!!!!!!!!!!!!!!

De andra drog hem vid tolv och jag och From åkte hem till honom och åt experimentiella micropannkakor med ost och kryddor. Sedan sov vi. Och jag fick bokstavligt talat DRA upp honom ur sängen imorse. Jag hade ingen aning om att han var så morgontrött. Men jag är nöjd och stolt, för hans mamma sa att jag är den enda som lyckats få honom att vakna. HAH!

När jag kom hem upptäckte jag att jag var utelåst. Hade bara nycklarna till Tant Grön. Så jag öppnade affären en haltimma för tidigt och tänkte göra frukost. Men så kom Björn och störde så det blev bara en veganpumpakorv. Jag försöker hitta något substitut för mina älskade hampakorvar. Pumpa Snack funkar rätt bra, fast jag kan inte bestämma mig för om det är gott eller inte. Jag blev sugen på te och precis när jag skulle göra iordning te kom pappa och sa åt mig att skura hela hågasalen. INGEN RO INGEN RAST som Björn alltid säger.

Jag tycker inte om att skura golv. Det känns så förnedrande. Speciellt när folk går på golvet hela tiden och smutsar ner igen. HAHAHAH jag minns en gång när jag och Adde jobbade tillsammans och jag skurade toalettgolven FÖR HAND och han pallade inte hjälpa till. Jag trodde iaf att han gjorde någon nytta i affären, så det var OK, men sen tvingade han mig att komma och jag ba neeeeh jag städar och han ba JOOOO KOM JAG MÅSTE VISA EN GREJ och jag ba okeeeeeej och så gick jag till honom, bara för att se att han 1. spelade musik på kassapparaten och den lilla plingan vi har för att folk ska plinga när ingen står i kassan och 2. hade skrivit in 1337 på allt man kan skriva 1337 på. Typ vågen, miniräknaren osv. HAHAHAHAHAHAHAH det kändes så ironiskt att det blev kul. ♥


Nu ska jag gå och skura färdigt. Bye

lyckat

Idag vaknade jag fem över halv nio av att mamma kom in i mitt rum för att hämta en grej. Jag fick lite panik när jag insåg att nationella provet i Engelska B hade börjat för fem minuter sen HAHA. Kom fyrtio minuter för sent (tack kära motvind för att du existerade JUST DENNA MORGON -.-) och för att vara en tjej som aldrig sminkar sig hade jag verkligen inget smink idag... (makes sense)

Har sprungit omkring och gjort prov hela dagen idag känns det som och när jag kom hem jobbade jag till klockan sju. Nu ska jag "varva ned" med From och några pojkar från Sollentuna?

See ya


I-I-I wanna go-o-o

Verona, Italy
Verona Pictures
Verona Photos Verona Photos
Verona Photos
Verona Photos
Tänk om man hade rådBloggen är räddad :)

Tack Sofie för att du tog dig tio minuter och fixade min blogg. Förlåt Fabian, I know I've let you down! Du får gå in och ändra ifall du vill! ♥

kan inte sluta lyssna på soul sister

I knew I wouldn't forget you, and so I went and let you blow my mind

You gave my life direction, a game show love connection
we can't deny
I'm so obsessed, my heart is bound to beat right out my untrimmed chest

Watching you's the only drug I need


You see, I can be myself now finally, in fact there's nothing I can't be
I want the world to see you be with me


omnonmnmomom

Jag har blivit besatt av hampakorvar. De säljs på tant grön. Tyckte de var skitäckliga först men åhh. Jag är helt beroende, tänkte på de hela dagen idag och var så lycklig över att jag skulle få äta de till mellanmål medan jag räknade matte med Björn...
...
och så var de slut.
Ni förstår besvikelsen?


Våren är kommen (eller?)

Fem dagars vår. Fler dagar än förra året, jag är nöjd. Får jag en dotter ska hon heta Spring. Jag älskar våren. Hej 
Valborg

Jag bryr mig inte om att vi gick vilse i ekeby mitt i natten
och frös ihjäl
eller att alla var otaggade mot slutet
eller att jag spenderade för lång tid på max för sent på kvällen, helt dödstrött
och väntade på en taxi till klockan tre
istället för att vara på den där festen vi försökte hitta.

För MIN VALBORG VAR GREAT (tills dess)
Det var fint väder, jag var glad, jag träffade folk, jag dansade, jag åt chicken nuggets. Och jag fick vara i hågaby i ett par timmar innan jag åkte till stan igen. Det kändes bra, jag behövde det!En kort film från forsränningen


Japp, jag är nöjd. Och jag vill fira valborg NU!!!!!!!!

HAHAHAHAHAHAHRoliga är att vi pratade om att stjäla en pingvin från ett zoo under ski-tripen. Seems like vi inte var de enda med den idén. HAHAHAHAHA!!!!!!!

!!!1

Gav Fabian mina inloggningsuppgifter för att han skulle fixa min design eftersom han klagade så mycket men jag ser minsann ingen skillnad!

RSS 2.0