JA SYLVIA NU ÄNTLIGEN

Helvete vad allt känns så himla bra nu.
(förutom den lilla lilla detaljen jag icke nämner, bara för att vara irriterande och jättejobbig)
Äntligen äntligen händer det saker och ALLT HÄNDER NU! Allt bra, på samma gång! Fått kontakt med nya awesome människor och fått tillbaka en kontakt som betytt mycket för mig i hela mitt liv.
Och kanske jag har ett band!
Och kanske allt blir bra nu, kanske jag kan göra allt dåligt nu och ändå må bra alltså KANSKE KANSKE ÄR JAG LYCKLIG!


sdojgfåffhhhfj

ettprovettläxförhörimornjagärförsurförattpluggaochsvimmarvartjagängårnästan
hatar dexter hatar val hatar panik hatar prov hatar att JAG KÖR I MATTE OCH HUR I HELVETE SKA JAG KLARA MATTE C OM JAG NU VÄLJER DET FÖR ATT FÅ MERITPOÄNG, MEN VAD ÄR MERITPOÄNG EGENTLIGEN
mitt rum går inte att komma in i för att hela rummet ligger framför dörren och innanför dörren vill man ändå inte vara och jag förstår inte vårt so prov och varför vi har två so prov på raken och JAG MÅSTE VÄLJA NU SYLVIA, ta en sak i taget fastän det inte går eftersom allt händer samtidigt på samma gång och samma plats, och jag har inga pengar längre (????) och varför ska jag välja när jag kanske går på rosendal i höst OCH VAD HÄNDER OM JAG KOMMER IN ELLER OM JAG INTE KOMMER IN? Jag måste välja nu och det ska nog inte vara såhär svårt för att DU inte alls hade svårt för det, för du är väl så jävla bra på allting då, men jag kan minsann inte göra något, fast det förstår väl inte du.
Och jag behöver dig mer än någonsin men du snäser åt mig och säger att det är enkelt sylvia men det ÄR DET JU INTE DET ÄR JU DET JAG FÖRSÖKER SÄGA TILL DIG, jag ringer för att jag alltid tror att du kan hindra min panikångest, men jag lär mig aldrig från misstagen jag gör och svimmar nästan på väg från telefonen till mitt rum, och mitt rum är litet och har ingen luft, och jag får ingen luft, och jag måste välja nu. Och jag måste plugga nu. Och jag måste räkna matte nu. Och jag måste göra spanskaläxan nu. Och jag måste komma ikapp med spanskan nu. Och jag måste skriva analyser och uppsatser om Irland nu, och lära mig om grammatik fastän vi egentligen inte skulle ha grammatik i gymnasiet. Och jag måste spela piano nu, bli bra på piano nu, och lära mig allt om film och musik och garageband och jag VILL LÄSA FÖRIHELVETE men har jag inte ens tid för att gråta har jag ingen tid för att läsa. Hur tar man en sak i taget när allt ÄR PÅ SAMMA GÅNG, BERÄTTA FÖR MIG DU SOM KAN ALLT. Du som inte kör i matte och du som lyckas med allt och får mer än G i allt, till skillnad från mig som jobbar och jobbar och pluggar och studerar och stressar sönder och FÅR G PÅ PROVEN I ALLA FALL. Jag väljer nu, spanskan tar 200 av mina poäng och jag kan inte läsa allt jag vill, det kan ju ingen men jag vet inte vad jag väljer. STÄNGER NER FUCKING DEXTER MITT I ALL STRESS OCH ÖNSKAR ATT DU HJÄLPER MIG IMORN FÖR ATT JAG RINGDE JU men visst ja du blev sur ju. Jag behöver din hjälp att lugna mig och din hjälp att välja men du spelar istället och VAR GLAD för att du hade någon i telefon när du skulle välja för jag är ju inte tillåten.
Hur mycket är viktigare än jag? Hur mycket?

kör i alla ämnen nu men får ändå ingen tid över för gråt. hejdå.

Panic! at the Sylvias' brain

Pluggar till naturkunskapen, alltså vi har två prov på en och samma lektion imorn om jag förstått det rätt. Matteprov också. Min IG-varning säger att jag borde plugga matte men icke, naturkunskapen känns viktigare (varför det?) vill så gärna ha MVG där, känns som att alla andra ämnen är körda. FÖRUTOM SVENSKAN DÅ! (Skulle Brita läsa min blogg skulle jag nog t om slippa gå på lektionerna)


Bilder ger läsare!

Idag har vart en chill dag där jag har fått känna mig bra eftersom jag visste vem Joni Mithcell var på musiken! Älskar tisdagsförmiddagar, först musik- sen svenska. Galet, jag känner mig lycklig t om på svenskalektionerna. Älskar att skriva, plus att svenskan ger mig en liten självförtroendekick eftersom jag KAN saker i det ämnet. Hehehehhehooho. Musiken med, älskar musiken och älskar vår awesome musikgrupp!

Igår hade jag en 2:a julafton med Simme, Sheila, Astrid och så var Iris med lite i början. HAHAHAH kul var det, med julböner och Carolas julsånger i bakgrunden ♥ Fick fina julklappar som jag precis åt upp... Skitkul var det i alla fall. SKITKUL OKEJ?!

Jag har en ny profilbild på facebook. Jag la upp den bara för att jag vill ha jättesöta kommenterer om hur söt jag är. Alltså, kommenterar ingen blir jag ju ledsen :s:S:S::s.:S.s.:S Shiiiit.

Här är en till gullig bild på mig, tog den inatt när jag blev en alien:


Suit up!

Ska snart göra idrottsläxan.
Snart.

Känner att jag inte bloggar längreeee
Vart lite upptaaageeeeen

I fredags hade jag linser! Det gjorde ont och jag såg ingenting, så på typ torsdag ska jag få nya. Heheheh.
Hade en rolig eftermiddag och kväll med mina vänner. Träffade en tjej från Gävle, hon var trevlig :) Elins bekanta hihi. Vi (+ Daniel) satt på genomfarten i några timmar och spenderade pengar. Träffade Harald och Elias där. Och Diana, fast det är väl ingen överraskning.

Sen gick vi till grand, träffade Erik och Tim och hade skitkul. Tills jag blev otaggad WTF. Kände helt plötsligt inte alls för att dansa till SKAnsen, drog hem till Adde istället och somnade. På lördagen var det Musik Direkt ÄNTLIGEN, var sjukt kul faktiskt, trodde det skulle vara rätt lame iår. Blev ännu en underbar natt med älskling, och sedan Musik Direkt på söndagen igen :)

HEJDÅVISSTJAJAGKÖPTEENSÅGALETSNYGGVÄSKA;;;;


Inte bra bild, den bra bilden är på facebook. Hejdå igen

Rest in peace <3

Han sov i min säng inatt.
Han såg på How I met your mother med mig och kurrade fint. Sen somnade han, och jag. Och så vaknade jag och han låg kvar där och ville gosa lite innan han klev upp, för att hitta ett annat ställe att lägga sig på.
Han orkade inte gå långt, han sov hela tiden, han orkade knappt gå. Han orkade inte äta.

Och så Ultuna, vi åkte dit, jag och Adde och mamma och grannen. Och jag borde gråtit färdigt tycker man men Dylan betydde så mycket för mig så jag, vi grät. Och Dylan låg i sin bur och tittade på mig, han var så lugn. Han orkade inget annat än vara lugn.
Vi fyllde i ett formulär som liksom bekräftade att ja nu ska han dö minsann och sen ska han bli ett experiment för forskning och sedan brännas, och jag bara nej va, dö inte, du ska väl inte dö? Fast jag visste ju. Jag vet ju (inte riktigt) att han inte finns nu.

Och sen bar vi in buren och Dylan i buren till ett rum och vi blev lämnade där ett tag och Dylan ville inte ut ur buren, han älskade den buren för den var mysig och hade varma filtar. Sen kom hon in, veterinären, och hon förklarade allt, vad som hände med katten och hur de skulle göra, och sen tog vi ut honom ur buren och han fick ligga i min famn.

Han jamade mycket när han fick sprutan. Och då sa vi hejdå. Han blev trött, och somnade in i min famn med huvudet i mammas hand. Han blev tung. Jag lyfte upp honom på bordet och han var tung, han var borta, han rörde sig inte. Helt hjälplös, bara helt inte vid liv längre.
Hejdå Dylan, jag älskar dig. Himlen är fin och du får träffa Bamse som dog för exakt ett halvår sen, och du får träffa alla katter vi någonsin haft som gått bort, och grannens katt, och mormor och morfars katt, och allt du älskar finns i himlen och du har det nog bra där.
Så gick jag ut och dog jag med, litegranna inombords. Ganska mycket.
Sedan mådde jag bra, för han lider inte längre. Min lilla kisse har det bra nu, han mår inte längre dåligt.

Men det är ju bara så orättvist att en kattunge, SJU MÅNADER HAR HAN LEVT, ska dö. Jag tillåter mig själv att vara ledsen en stund till, för det kommer ju såhär på kvällen efter ett tag när man märker att han inte hoppar upp i ens famn när man ser på tv. Man undrar liksom, vart är katten? För någonstans innerst inne tror jag att han är kvar här och kommer snutta på min hand och äta potatis och ramla i badkaret och inte alls lära sig av sina misstag.

R.I.P


Solen gick ner när vi var påväg till Ultuna, påväg därifrån såg vi fullmånen och jag har aldrig sett en vackrare måne. Det var som att det symboliserade att nu är han där uppe och är vacker.


jag vill inte sova ensam nu. Vart är den lilla som sover vid mina fötter ibland?
(Ett och ett halvt år med Adde idag. Jag älskar dig, tack för att du finns, du var till stor hjälp idag ♥)

Don't worry, be happy

Känner att två deppiga inlägg är två för mycket, inte likt min blogg neeh.
(Eller kanske?)
Fast jag har rätt till att vara ledsen. försöker inte att oroa mig så mycket bara, det är kinda onödigt. Jag har ju fortfarande katten kvar, han sov i min säng i förrgår natt söten. Låg och gnydde lite :(

Fastän allt suger just nu lyckas jag hålla mitt humör uppe -
hade en awesome helg med mina tjejer :) Vi hade tjejmiddag, gjorde pizza och hade askul. Alla bilder finns på Emma Ekberg Berry och Ylva Geber@facebook och Astrids blogg, och nu vet jag att ingen kommer palla facebook och bara klicka på länken istället, men det är bra för Astrids blogg är bra och hon är den enda som inte har en massa hemska bilder på mig.
Älskar er iaf tjejer <3 Behövde verkligen er omkring mig, behövde sitta uppe till halv 6 och bara prata. Ni är alla mina bästa vänner ♥

Igår på morgonen ringde älsklingen mig och gjorde morgonen lite bättre än den var innan, älskar att få sakniga samtal på morgonen ♥ Efter skolan provade jag linser DET GICK FETT BRA men sen fick jag inte ur de. Mötte Adde och åkte hem till honom och sov där, försov mig där. Men inte hindrade det mig från att vara 1337 på musiken, VI VAR BÄSTA GRUPPEN!
Nu har vi engelska. RISE AGAINST HAR SLÄPPT EN NY LÅÅÅÅÅÅÅT HEEEJ!

Du lever än men hur länge?

Mitt internet eller ah något puckos oskyddade trådlösa internet är läskigt, LÄSKIGT, snabbt nu.

Update om min kisse;

Vi åkte till veterinären i Ultuna och var där runt 5 timmar, de tog massa blodprover och grejer på honom. Det gjorde så ont rakt igenom att se honom lida sådär, kan inte vara kul när främmande människor sticker massa nålar i en. Han såg så rädd och ynklig ut men duktig var han <3
Veterinären var jätteduktig och snäll, tyckte verkligen om henne. Hon förklarade allt hon gjorde och varför hon gjorde som hon gjorde osv, och så berättade hon vad hon trodde var felet. Och det var inte direkt goda nyheter :(

Hennes starkaste gissning var FIP , en ganska vanlig sjukdom bland unga katter. Alla symptom stämmer in + att det vore inte så konstigt eftersomvi inte vet vem mamman är då vi tog Dylan från ett katthem. Den risken får man väl ta när man adopterar hemlösa katter :/ Tydligen går inte sjukdomen att göra något åt alls.. Antingen får man avliva honom eller så dör han ändå efter två månader. Och vi vill ju inte direkt se honom lida så vi kommer att bli tvungna att avliva honom, OM det är den sjukdomen.

Jag har fortfarande hopp kvar, under ultraljudet såg de ingen vätska, om de hade sett vätska hade de varit helt säkra på att det var FIP, men det gjorde de ju inte så det är ju bra. Dock tror alla fortfarande på att det är FIP.. Vi får reda på det nästa vecka, typ på onsdag. Jag hatar att vänta, jag hatar att inte veta. Var helt förstörd när vi kom hem från Ultuna, grät i flera timmar. Adde kom till mig runt midnatt för att jag skulle kunna lugna mig och få sova lite. Älsklingen vet alltid hur man gör mig på bättre humör. Gavin & Stacey + choklad och massa kramar ♥ Så glad att han kom, vet inte vad jag hade gjort annars. Jag vet inte vad jag ska göra utan katten.


Han är så liten, bara en kattunge ju, han har inte ens fått uppleva alla årstider och jag vill ta med honom ut i hågaby på sommaren och han är min.

Dö inte katten

Hade en hel del grejer att klaga på och lite positiva grejer också men nu känns det inte som att något är positivt längre.

Min lilla kattunge, Dylan, (6 månader) har mått jättedåligt under en tid nu, han har vägrat leka och har inte kunnat slappna av, han sitter bara och stirrar rakt ut hela tiden. Veterinären på ekeby sa att ingenting var fel, men det känns verkligen som att något är det. Fel alltså. Hela hans beteende är ju fel. Och nu har han börjat rycka till också. Som att han har ont. Mina föräldrar tror att det är en hjärntumör. Imorgon ska vi åka till Ultuna och se vad de säger. Föräldrarna tror att det är kört, att de kommer avliva honom.
I somras förlorade jag min första "egna" katt, Bamse. Har inte alls kommit över honom än, och jag har så dåligt samvete för att jag inte tog mer vara på tiden med honom. Hade honom sen jag var 8, fattade aldrig riktigt hur mycket han betydde för mig. Jag hade ingen aning om att något var fel på honom först, mamma hade en liten aning men sa ingenting eftersom vi skulle på semester och hon ville inte förstöra den. När vi kom hem från semestern hade Bamse tappat halva sin vikt, han var så mager (eller han var som en vanlig katt, han har alltid varit väldigt stor... fet... så himla söt var han) och han såg lika ledsen ut som Dylan gör nu. Det var inte kul att se. En dag senare skulle jag till Addes sommarställe, mamma sa åt mig att säga hejdå till Bamse men jag glömde, eller jag hittade honom inte och brydde mig inte om att leta. Hatar mig själv för det.
På min och Addes ettårs dag när jag var på sommarstället ringde pappa och sa att veterinären avlivat Bamse. Helvete vad jag grät och fick dåligt samvete då. Det är så sjukt svårt att leva med bilden av magra ledsna Bamse och vetskapen om att jag aldrig sa hejdå.

Och det glömmer jag aldrig.

Så därför följer jag med till Ultuna imorn, trots att jag inte borde missa fler lektioner. Jag tänker säga hejdå, hur jobbigt det än kommer bli att se honom gå bort. Gråter av att bara tänka på det, om ni bara visste hur stark kärlek jag fått till Dylan under bara några månader. Efter att Bamse dog har jag verkligen insett hur mycket mina katter betyder för mig. Och Dylan har varit så speciell. Han har inte varit som andra katter, inte alls. Han var så otroligt social, älskade att snutta i min handflata när jag såg på film. Han har fått mig att skratta när jag har behövt det, och känslan av att ha honom sovandes i mitt knä har varit en tröst hur jobbigt livet än känts.
Och imorgon kanske jag inte har honom längre.
Ingen kunde ersätta Bamse, och ingen kan ersätta Dylan heller. Jag tvekar på om jag ens klarar av att skaffa en till katt (Vi har två nu, Dylan och Pepsicore), jag kommer bara tänka på Dylan. Han var något extra. Jag älskar honom. Jag älskar dig Dylan. Försvinn inte, jag behöver dig. Du är min och jag klarar inte av att se dig såhär.

fan.
Gränser och shit och hur ska jag veta hur jag ska leva mitt liv?

Tänk att dagar som börjar dåligt ALLTID blir lika dåliga rakt igenom.
Hände en grej idag som gjorde att jag fick panik och ringde rakt till elsa och pappa men de fanns ju inte där, de var ju långt borta. Och Erik och Niklas kom och fanns och lyssnade och väntade, och jag provade linser och det sved och rann från ögat USCH men vill man vara fin så får man lida pin. Ska tillbaka på fredag HAHAHAHAH gud vad de måste vara trötta på mig.
Åt pizza med hjältarna i nöden fast jag smakade mer än åt.
Åkte hem och tackar pappa för att han finns, och nu har Astrid varit här och tagit mitt liv ifrån mig. Ni vet Oskar Linnros skivan som låg här på mitt bord nyss och inte längre.
Och snart lär Sheila komma, vi ska se en film och sen ska jag sova tidigt.

men älskling, det känns bra nu, okej nu.

Crush

Ja, jag har väl aldrig varit så jättebra på rubriker så numera har mina rubriker inte ett skit med texterna att göra.

Failade på att dygna igår. Man ska inte leka nörd när man är dålig.
Tur att jag är bra.
Såg en film istället. American Dreamz är nog den sämsta film jag sett, jag såg inte hela.

Det kanske var lika bra. Jag bävar seriöst inför att gå till skolan imorgon, kommer antingen se ut som en översminkad bitch eller en finnig nörd. Tyvärr är jag nog mer det sistnämnda, men förlåt för att jag har en ny dator och precis upptäckt det fina med att inte sova på nätterna. Jag kanske inte borde klaga på att jag har för mycket pengar för tillfället, men jag önskar att jag vore pank så mycket pengar som går åt på skräpmat och godis.
Och här har jag gått runt och trott att jag inte kan gå upp i vikt, blev lite rädd när jag såg mig själv i spegeln, trodde inte det var möjligt för mig som är så liten att gå upp såhär mycket under ett lov men hahah vad gör det, det här lovet har fan varit bäst.
Nu när skolan börjar blir det skärpning.

Så nu ska jag till stan och käka kebab. Ojdå.

ChillarVill spela Half Life för där är det enklare att skjuta ihjäl snubbarna, men det skrämmer skiten ur mig så jag spelar Team Fortress istället för där är jag iaf lättare att skjuta ihjäl.....

ÄTER CROSSIANT OCH DRICKER TE OCH HAR DET CHILL OCH GILLAR LIVET

Och varför föddes jag alltför nostalgisk och okontrollbar?

Undrar när jag lär mig säga nej på riktigt, till mig själv när gamla dagböcker skrotar och talar om för mig att jag inte borde läsa, men de frestar mig föratt det förbjudna alltid är något man gör.
Undrar hur lång tid det tar för mig att inse på riktigt, att jag blir nog gladare av att släppa taget och det kommer nog faktiskt inte bli som förut, faktiskt.
Undrar om jag vore som nu om då blivit annorlunda och du och ni och så hade stannat här och låtit mig ha allt och kanske mognat, eller om det var jag som nu borde mognat.
Undrar om du och ni och så hade blivit annorlunda och lite mer som jag, och undrar om vi hade lärt oss att lära oss av varandra.
Bästabästa vän var du och ni. Och så var det inte så längre, föratt.

Jag undrar vems fel det var
Jag undrar vem som förlorade mest just då och just i längden

Du förlorar nog i längden bara att jag inte förstår, och jag då förlorar jag med.

Och varför föddes jag alltför nostalgisk och okontrollbar?

Undrar när jag lär mig säga nej på riktigt, till mig själv när gamla dagböcker skrotar och talar om för mig att jag inte borde läsa, men de frestar mig föratt det förbjudna alltid är något man gör.
Undrar hur lång tid det tar för mig att inse på riktigt, att jag blir nog gladare av att släppa taget och det kommer nog faktiskt inte bli som förut, faktiskt.
Undrar om jag vore som nu om då blivit annorlunda och du och ni och så hade stannat här och låtit mig ha allt och kanske mognat, eller om det var jag som nu borde mognat.
Undrar om du och ni och så hade blivit annorlunda och lite mer som jag, och undrar om vi hade lärt oss att lära oss av varandra.
Bästabästa vän var du och ni. Och så var det inte så längre, föratt.

Jag undrar vems fel det var
Jag undrar vem som förlorade mest just då och just i längden

Du förlorar nog i längden bara att jag inte förstår, och jag då förlorar jag med.

Mh mh mh mh

Såg klart på sista avsnitten ever av Vänner med älskling idag! Kändes lite sorgligt haha, vi började kolla på serien precis när vi blev tillsammans typ. Vad ska vi nu kolla på?

åh nu ska jag
nu ska jag städa.

och bädda sängen

och sen ska jag
duscha
and ohh smell great

och så ska jag ta vara på att det här är sista natten på lovet och typ inte sova
och sen ska jag jobba imorn!
Och hela tiden ska jag tänka på att sommaren kommer bli så JÄVLA BRA!!!

Din maaaaammmaaaaa

Lite kul att jag sa att Nick Jonas var smågullig och Adde fick det till att jag vill knulla kaniner HAHAHAHAHAHAHAH?!

Det ligger massa marshmallows (som jag alltid stavar på olika sätt för jag har ingen aning om hur det egentligen stavas) i hela mitt rum och i sängen sen Elsa var här. HAHAHAHA saknar dig :(

Adde försov sig inte imorse för er som är intresserade. Han kom sen och stackarn hade väntat i evigheter på Stora torget. D':
Vi drack kaffe på waynes. Eller ja jag drack ju inte kaffe för jag är inte tillräckligt cool för det, men jag fick en brownie som tröst. :* Nu har vi stekt ca 30 pannkakor för vi ska göra pannkakstårta till frukost imorn.. Och så har vi sett låt den rätte komma in!

GUEEEE VAAAAEEE INTREEEEEESSSSAAAAAAAAAAAAAAAANT!

(Jag borde nog börja blogga om sex istället för på det här sättet får jag ju inga läsare!!)

JA NU SKA JAG OCH ANDREAS GÅ OCH LÄGGA OSS... UNDRAR VAD VI SKA GÖRA DÅ....... OOOOOOOOHHHHH!

Success

Sitter på donken och väntar på Adde men har en stark känsla av att han fortfarande sover.. Tappade ju bort min mobil igår (HEHEHHEHEHE OVANLIGT) och eftersom jag fungerar som hans väckarklocka kommer han nog inte vakna på ett tag. Typiskt älskling ♥

Provade precis linser. Jag lyckades få i den ena! Fast det faila på det vänstra ögat. Skitsvårt ju, jag bara blinkade hela tiden :( Ska snart åka hem, och sen tillbaka igen för att se på Maja Gräddnos teatern på UKK med syrran och hennes vänner. Hahaha kommer bli awesome! Tror det är pappas gäng som har organiserat den.. Har fått se på deras genrep när jag jobbat på tant grön xD Vuxna människor som springer omkring med feta svansar och sjunger om att Pelle Svanslös inte har NÅGON CHAAAANS ELLER SVAAANS får en alltid på bra humör!!1

Hatar UL btw. Kunde ju stannat kvar på stan men NEJNEJ nu går det inte att betala kontant på bussarna, så jag måste hem för att lämna tillbaka busskortet jag lånade av mamma. ÅHH! Det suger att inte ha mobil. Fast min mobil suger också. hejdå.

Fast vänta

Jag vill whina över att jullovet snart är slut, vilket innebär

- Vända på dygnet
- Gymnastik
- Ingen sovmorgon alls. Ever.
- Morgonångest, alltså jag skulle lätt kunna begå självmord halv sju på morgonen, jag blir så sjukt deprimerad. Gud vad hemskt. Men ja på riktigt.
- UHH FREDAGAR MED TRE TIMMARS NO OCH SÅ GYMNASTIK
- Jag kan inte riktigt sitta uppe och umgås med min bästa vän Querida's mac hela nätterna
- Måste nog börja komma ikapp med alla grejer jag inte är ikapp med = alla ämnen i hela världen
- Nationella fucking prov
- Kalla äckliga jobbiga promenader till skolan VARENDA MORGON

Hon som tänkte positivt på allt för några veckor sen har fått en extrem huvudvärk och kan inte vara närvarande just nuuu för tillfället.

Du undrar hur det kommer låta baaabyyy

Älskar jullovet.
Oj, vad min blogglust försvann typ helt plötsligt HOPPAS DEN KOMMER TILLBAKA!

You never can tell!

Skulle provat linser idag.
(skulle kanske fötts till en lite modigare människa för 16 och ett halvt år sen, eller helst under 1800 talet.)
Provade inte de till slut för de på synsam tröttnade på mig.
HEHEHEHE undrar varför.

Ja ja det var kul att gå på stan med bästavän I ALLA FAAALL.
Och vi köpte sushi och slängde oss i snön HALLELUUJAHHHHHHHH
Och nu lyssnar vi på Chuck Berry och jag älskar pulp fiction, och snart ska vi äta marshmallows och titta på Anne på grönkulla.. Vi har försökt kolla på tvåan alla dagarna Elsa varit här, men somnat varje gång HAHAHAHAH.

Måste bara säga att livet nog inte kan bli så mycket bättre än såhär, Elsa älskling du gör mig så lycklig ♥
Det här jullovet är det bästa jullovet ever och jag kommer dö lite när skolan börjar för allt skolarbete jag sket i under hösten för DET KAN JAG JU GÖRA PÅ LOVET har jag inte ens sneglat på. (Men det kan jag ju göra sen)

Nu ska jag gästblogga på Elsas blogg, spännande!!

Omg <3 <333 <333 3

Omg gissa vad som händer på alla hjärtans dag?!!+!+11+ DET KOMMER EN FILM OM JUSTIN BIEBER PÅ BIO!!111!!1!!! gosh jag är SÅÅÅ LYYYCCKLLLIIIIG!!111!!!!!!

(Ja ni förstår, efter att det tog slut mellan mig och *** tänker jag satsa på Justin. Har ju två biljetter till USA så... Kanske har en dejt till alla hjärtans? ;))))))))))

Astrid ligger i min säng och läser töntiga horoskop och Elsa skriver dagbok, och jag har återupplivat min kärlek till Hemsökt.
Och nu har jag hål i öronen BÄTTRE SENT ÄNN ALDRIG!1!!!! Det gör ont? Ska det göra ont??
Jag har en skiva med Oskar Linnros bredvid mig. Kul va?
Jag lärde mig en intressant sak idag.
Det är bara Sverige och Danmark i hela världen som har ekologiska ägg utan fiskfoder.
Ja det fick jag minsann lära mig, på engelska till och med. I en timme fick jag lära mig det. Sen fick jag choklad.

Imorn ska jag prova linser. Och tankarna på att jag kommer lyckas gröpa ur mina ögon blir värre och värre...
Här är lite bilder på mina elskheestar


En viss bästa vän är här UNDRAR VEM

Nu är Elsis här och vi skriver må bra listor och lyssnar på Oskar Linnros och BTW jag gjorde en asfin chokladkaka idag med mina småungar till grannar. Och Sheila och Saga har varit här och vi har (försökt) spela Half Life men det gick ju inte bra. Fast det var kul att slänga stolar på folk och bli slagen så allt blev vitt.

Nu ska jag och Elsa se på Anne på Grönkulla!

(här ska ingen få ta våra ungdomsår ifrån oss! :D)


HEJ!

Idag inventerade jag och Adde på Tant Grön.
Det vill säga vi räknade alla varor.
Jag räknade söta bebiskläder.
Efter det dog jag och Adde lite när vi såg live videos på Rise Against.

OM TVÅ MÅNADER FÅR JAG SE DE IGEN ♥

Sen dödade jag TVÅ PERS på Team fortress. HAHAHAHA JAG ÄR BRA! (Eller så är jag värdelös egentligen men det vet ingen)
Sen åkte jag till Astrid och var med henne och Louise och såg på 500 days of summer och drack té i köket och pratade, och satt i Astrids rum och pratade. Och kollade på no-life videos på youtube.

Bra dag så att säga! Tycker vi kan avsluta den med en bild där jag ser ut som en ful fjoortiiiwwwws, fast snygg liksom. Alltså! (det är ju jag)


Pics from Stockholm

Fotade typ inget, fotar ju aldrig längre, borde göra det mer (Årets nyårslöfte?)
Men här är iaf några bilder från när jag var med Erika. Mest på de söta katterna vi var kattvakter åt :*Sheila har redan översvämmat min dator med webcambilder -Fast det gör inget för hon är så söt :*

Bara för att det här är tradition.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Gör man väl alltid. Fast gjorde nog inte så mycket spännande nytt. Typ började gymnasiet, det har jag aldrig gjort förut!
2. Höll du några av dina nyårslöften? - Jag minns inte vad de var.
 Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
- Nej, men snart :)

4. Dog någon som stod dig nära? - Uschja. R.i.p älskling.
5. Vilka länder besökte du? - England som vanligt hahahahha.
6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011? -  Alltså ja, skulle nog vilja ha mig själv lite. (hahahah? Ni fattar.)
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? - Shit det är nog många. 19 Juli är det första jag tänker på. Kanske det sämsta datumet på året fast bra i alla fall.
8. Vad var din största framgång 2010? - De senaste dagarna har jag börjat inse en hel del saker, bra saker. HAHAHAHA hela 2010 var en enda stor flopp annars, kan säga att det var motsatsen till framgång.
9. Största misstaget? - Ett misstag jag inte kunde göra något åt, för det var inget misstag, men hade jag inte gjort det kanske mitt liv varit helt helt annorlunda nu. (Ohh vad mystisk jag är) Och att jag inte sa hejdå till Bamse. Inte kunde jag veta att jag aldrig skulle få se honom igen. :(
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? - Sjukt kär ♥
11. Bästa köpet? - HAHAHAHA INTE VAR DET MOBILEN IALLAFALL DDD: Uhm kanske .. HAAHA men datorn såklart!!111
12. Vad spenderade du mest pengar på? - Antagligen datorn.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? - Nej. (haha jo, fast jag minns inte)
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?Men shit vad jobbigt. Tik Tok kanske. Asså Kesha. Lyssnade mycket på den med Adde i våras. Brings back good memories :)
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Galet mycket ledsnare, men inte längre :)
16. Vad önskar du att du gjort mer? - Kommer bara på en massa saker jag kunde gjort mindre av. Men ja kanske, tagit vara på det jag hade istälet för att gråta över allt jag inte hade -.-' suck.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? - Ja här kom det :p Hade verkligen önskat att jag hade varit en mindre dramaqueen. Gråtit mindre, bråkat mindre med världen.
18. Hur tillbringade du julen? -  Med familjen + mormor och morfar :) Det var en jättebra jul!
19. Blev du kär i år? - Vaddå blev? Var, ÄR! <3
20. Favoritprogram på TV - Först var det vänner, nu är det väl Jims värld och how I met your mother :) OCH GAVIN & STACEY SÅKLAART
21. Bästa boken du läste i år? Flyga drake kanske. Och en bok jag läser just nu  - Älskade älskade du.
22. Största musikaliska upptäckten? - OSKAR LINNROS!!!!1!och all skit Erik tvingade mig lyssna på på mattelektionerna. Bra skit alltså!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? - Minns inte. Brukar få iaf nåt jag önskar mig? xD
25. Något du önskade dig men inte fick?- Var det väl säkert, men önskade mig inte så mkt.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? -  Var med familjen och sen kom Adde på slutet :)
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? - Det var nog bara jag som kunde göra mitt år bättre skulle jag tro.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? - Inte min stil iaf. Inga kläder passar mig längre!
29. Vad fick dig att må bra? - Dalsland och Oskar linnros.
31. Vem saknade du? - Så hima många. Dags att börja sluta leva i nostalgin nu?

2011 <3

Äntligen
Äntligen
ÄNTLIGEN
fick jag ett bra nyår. Det var inte igår!
(OCH SÅ VAR DET IGÅR :p:Pp:Pp:P)

Firade som sagt hos Adde med hans släkt och bekanta. Hahhaha de var assköna, och så himla trevliga! Höll pa att banga på vägen dit och var påväg att åka hem igen av någon anledning, men nu är jag glad att jag gick :) Första gången på.. 12 år var jag lycklig vid tolvslaget, och vi såg på gubben på tv jag inte ens visste existerade och sen jublade alla och det blev mycket kramar och kindpussar c:
Sen smällde vi raketer där ute, fast det var mest läskigt, är livrädd för raketer, mormors bror dog av en smällare när han var tolv. :c Fast jag älskar fyrverkerier. Och jag älskar Andreas.
Sen drog jag och älskling hem till Tobias och såg två filmer, fast jag somnade såklart i andra (omg surprise?)
Nu är jag hos Adde och han sover såklart, fast klandrar honom inte eftersom vi kom hem halv sju. Morgonpromenader ftw.

Nu ska jag skriva nyårslöften. För jag är så bra på att hålla nyårslöften.

OCH PÅ MÅÅNDAG KOMMEEER EELLSAAAA! <3

RSS 2.0