lol

Jag hittade mobilen!
Sedan upptäckte jag att min ipod var borta också. Jag har haft den sen jag var 12 så jag blev jättejätteledsen. Gick tillbaka för att leta efter den i samma buskar och jag HITTADE DEN!

... gud vad mycket fram och tillbaka jag gått bara för den där jävla ölen. Jag som inte ens är ett fan av drickande. Fint

Nu sitter Elsa, Niklas och Spansko i min säng och kollar på 1000 ways to die. Alex är påväg hit för "förberedelser inför valborg". Oh, nu kom han.
Sen ska jag och Elsa tvinga pojkarna se på Pride and prejudice för att visa de hur de BORDE vara. (MR DARCY!!!!!!!!!!!! <3)

goodbye

And once again..

Okej, det här är sjunde gången jag tappar bort en och samma mobil. Har alltid hittat den på polisstationen... ingen vill väl ha en gammal samsung. (En av anledningarna till varför jag inte har iphone. Den skulle INTE komma tillbaka)

I alla fall. Jag och Franco var påväg hem från stan. Jag har promenerat hem från stan alltför många gånger det här året och det har ALDRIG tagit såhär lång tid. Vi var tvungna att rädda massa grodor på vägen och hälsa på spöken på kyrkogården osv... Och dansa utanför några killars fönster. De hade fest och vi fick vara med på avstånd. De tyckte om Franco tror jag för de kastade ut en öl till oss. Tyvärr var det några buskar ivägen så jag var tvungen att hoppa över de för att plocka upp ölen. THE THINGS I DO FOR YOU FRANCO. Och det var DÅ mobilen föll ur min ficka. Tror jag. Hoppas jag. Ska cykla dit och leta efter den nu. Wish me luck, kommer ju vara rätt jobbigt att gå utan mobil på valborg...


Parents..

Pappas drömtydning av en dröm jag hade inatt:

"Niklas representerar något inom dig som vet att det du gör är fel. Fabian reprensenterar den du är, passiv, obeslutsam, okapabel till att vara vuxen och ta mogna beslut. Resten av drömmen betyder att du kommer bli lämnad ensam, du kommer förlora vänner, alla kommer att inse att du är opålitlig och falsk. Du kommer hamna i detta kaos, precis som i drömmen, och det är bara du som kan ta dig ur den här situationen, ingen annan.

Men du gör i alla fall god musli!"

Tack, pappa.

What a day

I en prinsessas dagbok skriver Mia dagbok vart hon än är, t om när hon konverserar med sina vänner.
Gör man det på Rosendal beslagtags boken och i nästa sekund är sidorna fyllda med könsorgan och sexpositioner för att mina vänner på Rosendal är extremt mogna. Och innan man hunnit blinka vet hela matsalen (i alla fall de som jobbar i cafeterian, förhoppningsvis hörde inte de på andra sidan matsalen trots att FABIAN SKREK) vilka man har legat med, hur bra de var, vilka man uppenbarligen KOMMER att ligga med, och hur bra DE är. Inte för att jag skrivit om det i min dagbok och mina vänner är så taskiga att de LÄSER min dagbok (ehum), utan för att FABIAN FÅR FÖR SIG ATT GÖRA EN JÄVLA LISTA SOM INTE ENS STÄMMER. (Bara lite)

Lär er från mina misstag.

Det var i alla fall vår idag och jag promenerade och satt vid ån med From (det har blivit en vana?) och sedan åt jag middag på stan med mamma och sedan gick vi och kollade på Footloose igen. JAG HAR SÅ DUKTIGA VÄNNER. Sedan tvingade From mig till humc för att träffa Jim och där satt jag ett tag tills jag kom på att jag... visst ja, har jobb imorn. Därför borde jag gå och lägga mig NU och inte blogga. Godnatt.

inte för att jag går IB, men den var kul

That's allright

Sitter i macsalen och ska ha betygsnack på desktop!! Hahahah det enda den här kursen lärt mig är hur otroligt DÅLIG jag är på design. Eller kanske inte dålig, men tycker det är så jäkla tråkigt (eller inte tråkigt, bara inte kul), så jag har inte lagt ned någon effort alls.
Trots att det är över en månad kvar tills vi slutar skolan är det så jävla slappt nu. Vi har redan börjat få betyg i kurser och vi har bara ett fåtal prov kvar och vi har knappt haft skola den här veckan. Idag är det sista litterära gestaltningen för terminen men eftersom jag redan fått betyg behöver jag inte gå. Åhhh men jag vill ju gå! Litterära gestaltningen är enda lektionen jag får träffa Jonas på! Tänker gå idag i alla fall, han ska hjälpa mig med min bloggdesign. (För tydligen kan han sånt, till skillnad från Niklas)
sen ska jag planera valborg med Fabian. Jag som hade sån ångest förra året. När jag gick på högstadiet brukade vi alltid ha grillkvällar i Hågaby med klassen. Det var så jävla mysigt, bland det bästa jag visste. När vi började gymnasiet splittrades vi smått och jag hatade det, så förra året var jag mest ledsen och tänkte supa bort valborg för att trotsa mig själv. Men den valborgen blev faktiskt jätterolig! Och det här året är jag jättetaggad, jag ska ju vara med de personerna jag älskar mest. Ska bara umgås med folk jag trivs med, inklusive några från gamla klassen förhoppningsvis. Jag älskar mina vänner, just saying.
(Det här är nog ett sådant där tråkigt blogginlägg med massa text och inga bilder som Fabian klagar på) (här är lite bilder då) :
(jag hatar egentligen när bilder med text har grammatiska fel men denna var rätt så söt i alla fall)
(Franco, if you haven't seen little miss sunshine, that goes on the list)

Pros and cons

Björn tyckte att jag skulle göra en lista med pros and cons, so here goes.

PROS MED HELLUGG:
1. Jag passar i det for sure.
2. Det är snyggt när man sätter upp håret.
3. Den täcker min panna. Jag hatar min panna.
4. Lugg är coolt.

CONS MED HELLUGG:
1. Det är fett irriterande med lugg.
2. Ibland är det fult. Typ när håret är platt.
3. Den kommer växa ut igen och jag kommer få beslutsångest ännu en gång.
4. Jag har ju alltid haft lugg..... borde testa något nytt?

HAHAHAHAHAHAHA BTW HITTADE DEN HÄR BILDEN NÄR JAG LETADE EFTER GAMLA BILDER PÅ MIG OCH MINA FRISYRER:


HAHAHAH VAD GÖR JAG :(

PROBLEM AHEAD!!!!!

Jag hamnar alltid i det här dilemmat! SKA JAG KLIPPA LUGG ELLER INTE? Alla säger alltid att jag passar så bra i lugg men när den väl växer ut till sne-liknande-mupp-lugg så säger de att det är "fint sådär" när jag frågar om jag borde klippa lugg. !!!!!!!!!
Just nu ser den ut såhärjag gillar INTE. Vill klippa. NU. Innan valborg. MEN HURFANDÅ. Eller ska jag ha kvar såhär? JAG VET INTE. Vissa dagar ser det bra ut och andra inte! SÅ SVÅRT.

Här är lite exempelbilder för att ni ska kunna bestämma åt mig.

Snelugg???????

skum halvlugg?

hellugg?

jag saknar mitt röda hår.

LOL BLOND LOL!!!!!!!

eller så blir jag hipster på heltid.


NEJ MEN SERIÖST!! DET ÄR UPP TILL ER NU!!!! AAHHHH!!!!!!!! Eller så flippar jag och klipper bort all lugg!!!! usch nej. HJÄLP


annars har jag idag...

... fått MVG på litterära gestaltningen (han tyckte att mitt projekt var så äkta. Jag blev glad, för jag tyckte att det var en cheesy kärlekshistoria som är rätt fucked up och oförståelig. Men eftersom den handlar mitt senaste år kanske det inte är så konstigt att den är så "äkta".), pratat hemlisar med Louise i vår källare och funderat över hur vi båda kan vara så jäkla snygga när vi är så olika, taggat för Gröna Lund med Alexander, blivit facerapad några timmar (jag är inte så säker på om Fabian någonsin kommer logga ut från mitt facebookkonto), räknat matte, lekt med alla flummiga koder på blogg.se, sett Astrids musikal (FYFAN vad stolt jag är över min vän! Ska se den igen på fredag bara för att den, och HON, var så bra.), cyklat hem i regnet, pratat i telefon, och... ja. That's it.

Fabian klagar på min blogg. Det gör mig sur. Nu tänker jag strejka. Bye.

Sist Fabian facerapade mig hände det här:

inte sådär jättefarligt eftersom Fabian suger på att facerapa (förutom när han skriver till specifika personer han inte BORDE skriva till, att jag haft sex med Niklas medan jag drack te och kollade på Hannah Montana), men när han och Niklas bytte min profilbild till en på mig och mitt ex fick jag nog! (Därför är jag LITE orolig nu)

now, bye.

JUST SAYING

Niklas är den sämsta killen i världen på att skjutsa på cykel. Seriöst. Jag har blivit illa tvungen att sitta på pakethållaren X antal gånger för att jag 1. alltid (av någon anledning) tvingar med mig Niklas vart jag än ska, 2. bara har en cykel, och 3. inte kan skjutsa själv.

Jag kanske får skylla mig själv, men ALLTSÅ!!!!!!! idioten körde nedför en backe där det faktiskt KÖR BILAR RÄTT SÅ HELA TIDEN, MITT PÅ FUCKING GATAN, UTAN ATT BROMSA. Och sedan när det kom en bil och han insåg att vi typ SKULLE DÖ, DÅ bromsade han. TVÄRBROMSADE. Eller ja, tvärbromsade så gott som det gick med mina bromsar (YES, MY BIKE IS BACK. Och 600 spänn IS GONE), och jag vinglade till och råkade sätta ned foten i marken och därför nästan ramla av och.. dö. Fast det gjorde jag inte. Sedan körde han över en jävla åker, det gjorde så ont att jag var tvungen att skrika. Och han bara skrattade! Hela vägen! Ett riktigt hånskratt! Och... han har nån grej för trottoarkanter. Han ska alltid hitta de högsta kanterna att köra nedför. Jag har så jävla ont i min stackars rumpa nu ska ni veta!

Jag tycker om lille Niklas ändå, konstigt nog.

heheeh

Jag och Niklas fuckar upp min blogg, bara så ni vet. Den kommer inte se ut såhär för all evighet.


fläta

Eftersom min cykel var paj och mina pengar var slut var jag inte jättetaggad på att ta mig ned på stan, det tar liksom en timme att promenera. Då kom jag på att jag har en skateboard! Kanske vore det bättre med en longboard men man tager vad man haver. Shit vad jobbigt det var, man får så ont i benen när man inte skejtar regelbundet! Vilket jag verkligen inte gör. Fy mig. Jag blir en såndär tönt som går runt med en bräda bara för att se cool ut. Vilket totally var min intention när jag gick i högstadiet. Inte längre. Men åka snabbt kan jag i alla fall, tog bara en halvtimma! Yeyyy

Umgicks med min vän som lider av abstinens och hjärtesorg, vi gick runt lite, satt vid ån, fikade på Vox, pratade om lite allt möjligt. Fast mest var det han som pratade. Man pratar tydligen väldigt snabbt och mycket när man försöker sluta röka. Det var i alla fall trevligt trots att hans liv inte är så trevligt. Vi kom iaf på en plan som skulle lösa både mina och hans problem. Synd bara att den verkligen inte kommer fungera.


Min obsession

Idag läste jag ut En Prinsessas Dagbok tio, den på engelska. Ni som känner mig vet att jag typ lever för de böckerna. Det gjorde jag i alla fall förut, och nu är jag tillbaka i mitt beroende igen. Jag växer då aldrig ifrån de böckerna! Kanske för att de sista är skrivna för att passa de som är lite äldre än eh, fjorton år.
Minns för några år sedan när jag skulle läsa sista boken på svenska. Tror jag och Astrid satt under earthour med tända ljus och hade högläsning? Eller så var det Hemsökt vi läste då. Jag minns inte, men hur som helst kändes det så jävla sorgligt när jag hade läst klart den. Jag har växt upp till de där böckerna! Enda trösten jag hade var att jag iaf hade sista boken kvar att läsa på engelska. Nu... har jag läst ut sista boken på engelska. Nu har jag INGET kvar.

Det känns som att jag och Mia är bästa vänner och att lämna henne känns jättekonstigt! Tur att jag aldrig tröttnar på böckerna. Fast jag erkänner att de första böckerna känns rätt barnsliga, de var bättre när jag var yngre. Men nian och tian... de är perfekta. Damn, jag vill aldrig växa ifrån de! De fulländar mitt liv, jag blir på så bra humör av att läsa de. Förut så kunde jag relatera så sjukt mycket till Mias liv. Förutom prinsessgrejen. Nu är jag jättebesviken på att mitt liv inte ALLS är som Mias! Jag tror jag överdrev rätt mycket när jag var fjorton.. hehe. Men alltså, still, det KUNDE vara mitt liv, med tanke på pojkvännen som reser iväg till andra sidan jorden typ, och bästa vännen som är lika stor romantiker som Mia själv och påminner JÄTTEMYCKET om Elsa. Okej, inte jättemycket kanske, men en del. Och.. vi båda skriver ju dagbok. Och vi har typ exakt samma komplex! Förutom att hon är lång och jag är kort. Och hon har inte lugg. Och jag har inte trekantigt hår. Men ändå. Vi tänker typ likadant. Och vi flunkar i matte! SEE, SO MUCH IN COMMON! Nu saknas bara detdär med att hennes pojkvän utnyttjar henne för publicitet, och det händer ju inte riktigt mig. Och jag undrar egentligen VEM som är min Michael? Och VEM är min J.P? Jag har mina aningar men vissa detaljer stämmer inte.

Ja, det där är vad som pågår i min hjärna varje gång jag läser En Prinsessas Dagbok. OCH NU ÄR ALLT SLUT. Jag har börjat läsa Mias bok nu (ja, hon har skrivit en egen bok, Ransom My Heart. Visst är det häftigt?! Nejmen... jag glömde faktiskt bort ett tag att Mia inte FINNS och att det är MEG CABOT som skrivit Ransom My Heart också. Kom på mig själv med att tänka att den nog inte är toppenbra eftersom Mias lärare i EPD inte orkade läsa hela. lol. För mig är hon verklig ♥) I alla fall, det är svårt att läsa andra böcker när det enda jag kan tänka på är Mia och hennes liv. Att läsa hennes roman fungerar i alla fall, för den speglar lite av hennes liv. Även om hon förnekar det.Åhh.. jag saknar henne redan. Och Lilly. Och Tina. För att inte tala om Michael. Bästa pojkvännen i världen.
Franco frågade om det inte var enklare att bara se filmen. Jag flippade. För det första har jag sett ettan tusen gånger eftersom jag ser den varje gång jag 1. är sjuk, eller 2. är hjärtekrossad, och för det andra har ingen av filmerna något med böckerna att göra. Speciellt inte tvåan. De är fortfarande bra filmer, men inte i närheten så bra som böckerna.

Japp. Allt det där ville ni veta.
Sv

Sv till Astrid: Du har inte ens läst sista boken :(

jag har börjat läsa en prinsessas dagbok igen

"Life isn't a romance novel. The truth is, the reason romance novels sell so well - the reason why everyone loves them - is because no one's life is actually like that. Everyone wants their life to be like that.

But no one's life really is." - Mia

Exactly

How much can a heart take?
I'll love you until my heart breaks.

!!!!!

LEDIG IMORN! WHOOP WHOOP!(typ så glad)
(nej, faktiskt fett segt. Jag tror jag går till skolan i alla fall)

En helg i April

Hej

från lördags


laddar upp videos från konserten sen också, trots att Casual Handshake inte var så nöjda med spelningen. (What do I care? Kände mig som en astöntig fangirl när jag stod där och skrek. Jag känner ju förfan killen. Åh, fast visst ja, jag har ju en tendens att vara astöntig fangirl hur många jag än känner)ANYWAY, vaknade upp hos Elsa på söndagen och blev uppdragen ur sängen vid typ åtta. Har bästisen kyrka så har hon. (Ja, att gå upp tidigt varje helg är priset man får betala för att ha en sådan underbar vän) Jag och Franco åkte in till stan och åt frukost på Urbans Coffee i några timmar. Jag hade ett perfect moment med the Kooks i bakgrunden och en prinsessas dagbok i handen. Och en sötnos i mitt knä. Sådana moments uppskattas i mitt annars ganska kaotiska liv.


Sedan ringde Am mig och påminde om Angels ettårkalas. Bra gudmor man är som glömmer sådant. Hahaha dags för almanacka kanske? :( Aja, jag var ju som tur var redan i Stockholm så jag och Franco gav oss ut på bebisleksaksjakt. JAG ÄLSKAR LEKSAKER! Kul att det enda jag hittade var massa grejer till MIG! Köpte ett gulligt bamsepussel till lillen. Här ska uppfostras.
Åkte till lidingö vid fyra och firade Angels ettårsdag med hans släkt och Amandas vänner. Det var så mysigt! Det känns fortfarande jättekonstigt att jag för ... fem år sedan började skriva med Am på en hemsida och nu... är vi astighta och hon har en bebis..? TÄNK SÅ DET KAN GÅ. ♥

Sedan åkte jag hem, men hann med te hos Franco och crazydance till Skrillex på gatan. Eller vänta, jag åkte inte alls hem. Jag åkte direkt till Therese för att sova och prata om hennes också ganska kaotiska liv. Satan vad jag älskar hennes rum, och sängen!!!!!!!!!
Idag var jag för sliten och stressad för att orka med skolan så jag tog en dag hemma och sortade ut mina planer för maj och juni.

Nu är det dags för te och brittisk TV-serie :)

chillhelg

Åkte till Stockholm för att umgås lite med min morfar igår, stannade där över natten och han visade mig massa bilder från när han var ung. Jag borde hälsa på oftare, jag älskar stället. Och honom, ofc.
Idag åkte jag till Sollentuna för att se min lilla rockstar spela. SÅÅÅÅÅÅ BRAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! Stolt fangirl. Nu är vi hemma hos Elsa och har druckit te och ätit äppelpaj och nu ska vi sova. Godnattis

BILDBOMB

Bilder från i Tisdags när jag och Sofie åkte ut på äventyr i Stockholm för att journalistisiera. Vi sprang ut från skolan med datorn och Björns systemkamera i högsta hugg och hann precis med bussen och sedan ännu mer precis med tåget som åkte iväg två sekunder efter vi hoppat på.


Sofie at the pendeltrain


journalistisierar hårt på Beyond retro


tycker om dig Sofie ♥


Sofie at the fikapaus


"Björn är fin när han ler, såhääär!" (och jag har snea tänder ser det ut som)
"Jag saknar Fraancoooo"
"Faktiskt." (HAHA bilden <3)
YEAH

heeeeejsöööt


Sofie: "Gör en pussmun till Björn!!!"
... what did I not get?till Björnis. (som iofs inte läser min blogg när jag inte länkar den på fb. Varför gör ingen det? Orkar inte länka hela tiden)


Hängde lite på plattan


den saknade suddenly appeared!!!!


och sedan gjorde jag min intervju. Det gick bra. Fan vad coola de är!


och efter mycket skrivande, korrläsande, omskrivande, layoutande, och midnattsdisco i matsalen, blev vi så gott som klara med tidningen.

Hahahahahahahah. Orkar inte ladda upp alla roliga lappar men de kommer upp på facebook sen.


Sedan promenerade jag, Hanna och Alice hem till Hanna och somnade i hennes rum efter en kopp te och lite tjejsnack. Giiirls you're amazing ♥


Morgonen därpå klev vi upp och köpte bröd på svamptorgets bageri, och sedan promenerade vi till Alex och Sofie. (jag var lite missnöjd för jag hade glömt mitt smink och MINA KLÄDER i skolan. Lolololol, fick smyga in i skolan i bara skjorta och strumpbyxor och snabbt byta om där)


FRUKOOOST med mina favoritkompisar


Sedan gick vi till skolan för mer skrivande, korrläsning,och layoutande. Jag hann inte äta lunch och var rätt sne hela dagen, Niklas kom in med en kopp te till mig som tur var. Till slut blev jag klar och kunde gå hem. Och nu är alltså Jo10 klara med ett helt magasin! BRA JOBBAT ÄLSKADE KLASS ♥


mannen i mitt liv


that feeling

Jag är glad idag


Hey I'm a journalist now

Så känns det i alla fall. Jag älskar den här linjen. Vi har tidningsdag idag. Det betyder skoldag 8.30 på morgonen till 2 på natten. Fast jag kommer att spendera halva dagen i Stockholm för att öh, chilla - och göra en intervju med ett asballt tjejband som heter Mud Walk. Jag är sjukt nervös trots att jag känner trummisen. Kanske för att hon var min allra största idol och förebild när jag var yngre. 

Är fett pepp på att vara kvar på skolan till två på natten. MYSIGT!!!!!!!!!! Jag har fått låna en systemkamera av Björn så jag tänker dokumentera hela dagen.
   Sen ska jag och Alice sova över hos Hanna. Och imorgon bitti ska vi till Morell och äta frukost tillsammans med honom och Sofie :) Han har lovat att göra pannkakor åt oss. Hihi!

 random bild kul

så dansar vi

att förstöra för sig själv är det enklaste i livet

arg och glad

Imorse när jag skulle till skolan glömde jag helt bort att min cykel inte är hemma. Så jag sprang till busshållplatsen istället. Och trots att jag var TVÅ MINUTER FÖR TIDIG så körde bussen iväg, UTAN MIG. Han såg mig springa... :(

Så jag började promenera. Halvvägs mötte jag en klasskompis som hade cykel och skjutsade mig resten av vägen :) tur i oturen

Nu sitter jag på svenskalektion och dricker te och gillar livet
(just so you know)


Tänkte gå och lägga mig

Men så påminde William mig om en liten present han skickat

Jag får värsta grejerna och åhhhåhhhhhåhhhhhh level 80 och åhhhhh så många vaaal jag vet inte vad jag ska göra jag är helt excited!!!1 måste sova men åh åh åh hhhåhååhh

fan


Lyssnade på den här samtidigt och trodde jag blivit galen vid 3:40, men det är väl bara låten som går fortare? Det är inte jag som överreagerar och flippar ut totalt?

Ibland skäms jag men det är okej


vad vi gjorde förutom att promenera i lera och snurra på gatorna


Klockan åtta på morgonen

Jag har varit uppe i en timme, så går det när man har en vän som är lyckligt kär och vill överraska sin pojkvän tidigt på morgonen. Och pojkvännen bor i Knivsta. Åh Elsa och våra upprepningar av pojknamn sent på en lördagskväll.

Tänker då inte slösa bort resten av morgonen i en säng nu när jag ändå är uppe. Tänker ta tag i allt jag borde göra istället (yeah right, hej facebook)


När låtar stämmer in sådär läskigt bra

Det är alltid kul när jag tar min lunchpaus på jobbet. Jag jobbar ju på en mataffär men bra lunch är rätt svårt att hitta. Idag hittade jag misosoppa, avocado och hampakorv. Hampakorv har blivit min räddning som fattig student. (Eller sparande student snarare), medan mina vänner fikar på stan får jag sitta bredvid och trycka i mig äckliga veganska korvor. Haaha...

I alla fall, Björn kom förbi (jobbarkompisen/matteläraren Björn. Inte min vän Björn. Fast den här Björn är ju också min vän. Men ah) och påpekade att det faktiskt finns en micro. Det betyder att jag under alla dessa lördagar kunnat värma på ravioli eller något annat GOTT att äta. Nåja.
Eftersom Björn kom blev min lunchrast som vanligt lite längre än vad den egentligen borde, vi hittar alltid roliga saker att diskutera. Typ vem som är största bitchen, Oskar Linnros eller Veronica Maggio? Eller vad som skulle hända om alla på hela jorden blev vegeterianer? Eller om ost är en drog eller inte? (Tydligen finns det ett ämne i ost som även finns i någon drog. Eller något.) Idag diskuterade vi ännu djupare saker, hans kärleksliv. Det är kul när nya personer öppnar sig för en. Jag försökte ge honom råd men eftersom han är vuxen och jag inte är det kanske de inte funkar. Vad vet jag. Eller så är jag bara för jävla smart, för han verkade tacksam.

Sedan frågade han hur det är med mig och kärleken. Då skrattade jag.

v

Fredag den trettonde - i Uppsala

Igår stängdes kungsgatan av i Uppsala. Det blev kalabalik i matsalen där vi satt på vår sista lektion och försökte googla fram vad som hade hänt. Google sa en BJÖRN I ÖSTRA UPPSALA, men det var tydligen en man med kniv som sprang omkring i stadshuset och vi hörde rykten om ett bombhot också.

Rusade till bussen som inte obviously inte gick och rusade till nästa busshållplats med bussar som gick i alla fall en bit. Det var så fint kaos i stan! Alla bussar trängdes på de små gatorna där knappt ens bilar åker och det var avspärrat överallt och kryllade av poliser. Jag, Niklas, Alex, Sofie och Alice hämtade ut biljetter till Hungergames och sedan lämnade jag och Niklas de för att gå ut på äventyr. Jag vet inte om vi hade förväntat oss att kunna ta oss in till stadshuset men vi blev i alla fall besvikna när man inte kunde komma ens i närheten. Så vi åt chickennuggets istället.

Sedan satt vi inne på en bio medan polisen haffade mannen och Uppsala blev till vad Uppsala är igen, händelselöst.

Jag försöker igen


and I'm fucking failing

godnatt

7 cykelsanningar

• Jag håller alltid i styret med bara en hand. Inte för att det ska se fett coolt och avslappnat ut, jag tycker bara det är enklare.
• Jag cyklar skitlångsamt. Jag tänker inte på det förrän jag märker hur många som cyklar förbi mig i normal fart. Då inser jag att min cykel knappt rör på sig. Det är egentligen konstigt eftersom jag älskar att åka snabbt.
• Men i backar bromsar jag aldrig. Kan bero på att mina bromsar är värdelösa så det skulle ändå inte göra någon skillnad ifall jag gjorde det.
• Vissa sträckor blundar jag för att jag tycker om att blunda.
• Jag lyckas alltid cykla aldelles för nära kanten till diken eller konstiga hål eller något, får alltid världens panik och tror att jag ska dö men lyckas alltid väja undan preciiiiiis i tid. Eller okej, inte alltid. Och då gör det ont.
• Det värsta jag vet är när jag är tvungen att cykla förbi massa jävla fåglar. De flyttar ju aldrig på sig förrän man är en millimeter från de! Och trots att jag inte har fågelfobi längre är jag fortfarande lite rädd.
• Jag vet inte varför, men jag plingar aldrig när jag ska förbi folk som går mitt på vägen. Jag ropar inte heller. Jag försöker bara diskret cykla slalom mellan de. Jag har skrämt skiten ur jättemånga pga det.Misstag

Det är väl sådana man lär sig från
av
?
Man lär sig av sina misstag säger man.

Och detta är bara ett liv
det är bara mitt liv
det är inte hela världen
det är bara mitt liv

Interesting shit

Imorse trodde jag att jag började kvart över ett, så jag gjorde i ordning en stor frukost jag tänkte äta till lunch. Precis när jag började äta blev jag osäker och kollade schemat igen. Började tydligen kvart I ett, vilket betydde att jag hade en kvart på mig att ta mig till skolan, och det tar minst tjugo minuter att cykla med mammas usla cykel nu när jag inte har min egen... :( Grät lite över min frukost och cyklade det snabbaste jag kunde, hann precis. Som tur var hade jag Niklas hemma hos mig som kunde plocka undan frukosten och låsa efter mig.

Nu sitter jag i en fin tröja och äter choklad som Nikkiboii glömda kvar här!!!!!! (y) Tänkte faktiskt städa mitt rum men så har jag ingen tid kvar på spotify så fuck that.Jag tänker uppdatera nordea.se tills jag fått in min lön istället. Sedan tänker jag shoppa bort mitt liv.

Six humanbeings, three bikes

This is what happensrest in peace cykeln som räddat min plånbok. (Och nu kostar mig 700...)

Sociala gängetVi har slagit oss ned med varsinn dator i ett varsitt hörn av mitt rum, och ikväll kommer jag att döööööö


Stockholm

Glad tjej åker fram och tillbaka. Yesterday Am's place, today Franco's place. Påsklovet är snart slut och jag har inte hunnit göra ett skit av vad jag tänkte göra. Typ plugga och såntdär nyttigt.


damn

Jag hatar påsken! Försöker verkligen sluta äta sötsaker för det har blivit så överdrivet mycket skit det senaste halvåret (JAGKANÄTAHURMYCKETSOMHELSTFÖRJAGKANINTEGÅUPPIVIKTSÄGERVIHEHEHEHEHEHEEHHEEHEHEHYEAHRIGHT och glömde att min hy fuckar upp av minsta illa chokladbit), men nu kommer PÅSKEN ivägen. Och jag har ingen jävla självdiciplin över huvud taget! Gha!

GLAD PÅSK

Var hos Fabian inatt med Astrid och Nikkiboii som kommit hem från Småland. Förutom deras elaka skämt om vart jag ligger på douchebagskalan (DON'T RUB IT IN MY FACE) var det mysigt. :) Nu när jag kom hem hittade jag godis överallt i hela huset. Det är så bra att ha en lillasyster som går påskkärring åt en medan man sitter i Bälinge och vräker i sig chickennuggets. The best of both worlds, liksom.

Idag firar mina föräldrar nitton år. Pappa skryter om sina 107 likes på sin romantiska statusuppdatering och spammar facebook med flera sådana, och mamma couldn't care less typ. Det var tänkt att jag och Iris skulle laga middag till de ikväll medan de går på bio, men till min STORA LÄTTNAD ändrade de sig och bjuder oss på middag istället. Och bio. HEHE. Mycket bättre!

Imorgon åker jag till Stockholm och firar påsk med min gudson (Yes I'm still proud), Am och Joakim. På söndag kommer morfar och farfar och sedan åker jag tillbaka till Stockholm :) Hoppas att ni har en lika bra påsk som jag!

HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA

Istället för God natt kan man säga God tant. Det är ju samma bokstäver.
Jag är så jävla rolig. Satt och skrattade åt det där aslänge. Kan bero på att klockan är ett och jag är inte längre van vid att sitta uppe såhär sent. AHAHAHAHAHAHAHAHHA ORKAR INTE!!!!!!!!!!!!!! :D

I AM BACK BITCHES

HEJ!!!!!!!!!
De här veckorna har känts tomma. Trots att jag varit ute och gjort saker hela dagar och nätter har jag känt mig tom. Inte ledsen, inte glad, bara tom. Helt jävla skitkall

igår när jag var och snyltade pennor från Ikea med Astrid kom vi på att det var länge sedan vi gick på teater. Och då fick hon en snilleblixt! Mitt humör måste ju bero på att jag inte sett Robin Keller på ett tag.

Så idag gick vi och Harald och såg Fyra dagar i April. Jag tänker inte ens beskriva hur jag kände mig när jag såg Robin på scen, det är för patetiskt och creepy. Huvudsaken är i alla fall att nu mår jag bra. En dos av Robin var allt som behövdes. (Skriver jag medan Kesha sjunger "BECAUSE YOUR LOVE, YOUR LOVE, YOUR LOVE IS MY DRUG" på spotify)

Nu sitter jag och fixar med resten av filmerna från Austria. Visst ja, jag har inte laddat upp några av de på bloggen än. Jag gör det sen. De är fett roliga. (Vi hade i alla fall fett roligt)

orelaterad bild hejdå

aldrig

pratar med din profilbild
som om den hör
du gör inte ont i mig längre
men du kommer då alltid vara något som stör
allt är lika kallt som
jag är uttänjd och förstörd
men nu har vi slut på ursäkter till att ses och till att prata
inga reasons alls till att ha kontakt
så we might as well bara
sluta
sluta
sluta
och jag might as well bara
sluta använda engelska ord mitt i allt?
nu kan jag bara
prata med din profilbild
och hoppas att den lyssnar

Och klockan är bara elva

I min hurry till Elsa glömde jag ta med mig pengar till Stockholm. Att överleva i city utan ett öre går, om man har vänner med accesskort (och vänner som bor centralt och har någon slags mat), men att ta sig från Sollentuna hem till Uppsala är fan inte lätt. Hej, jag tror att jag har pms. Elsa skulle till skolan imorse så jag släpade mig upp fem minuter innan bussen gick klockan åtta. Inte på bra humör. "Challenge accepted" tänkte jag om att försöka planka till Uppsala.

Det började med att busschauffören slängde av mig och Elsa någonstans i Sollentuna. I got mad. Nästa buss lät oss åka till stationen. Spärrarna är enkla, vi hann precis med pendeln. Ville inte säga hejdå till Elsa riktigt än så jag åkte med henne till Karlberg. Missade nästan pendeln tillbaka men sprang så det gick. (Är det bara jag som tror att de lok som åker förbi helt ensamma ibland är fulla med zombies? Tankar medan jag sprang för att hinna)

Var fortfarande ganska irriterad på livet och ville inget hellre än lyssna på typ metal. Jag har ingen metal i min ipod, jag fick nöja mig med Bullet for my valentine och A day to remember. Allt med growl duger, typ. Och Chuck Berry. Chuck Berry funkar alltid. Fast alltid är det så att jag inte kan välja bara ett band att lyssna på, jag har som princip att alltid "blanda spår" i tron om att jag tröttnar ifall jag lyssnar på ett och samma band genom ett helt album. Det gör jag inte, jag sitter alltid och klickar nästa låt, nästa låt, tills jag hittar en låt av exakt samma band. Därför hinner jag kanske lyssna på tre låtar per halvtimme. Och batteriet tar slut ganska snabbt.
I alla fall, jag ville slänga min ipod i väggen när en Britneylåt stod i kö efter Bullet for my valentine. Alltså, när man är sugen på growling vill man inte höra dettanä, precis

ah

jag klarade mig i alla fall hem utan att bli avslängd i typ Knivsta.
och nu har jag ätit en jävla stor frukost och borstat håret och såntdär, och klockan är bara elva

Jag har påsklov, folks!

My bossomfräääänd

Och i Sollentuna hos min käraste vän dricker vi onödigt många koppar té, läser minnen, skriver nya.
Gråter till the Notebook och suckar över våra återigen patetiska (eller kanske bara sorgliga, jag vet inte) kärleksliv.

Jag kan inte låta bli att trots denna marsmånad som alltid, alltid går sönder
känna mig lite, lite lycklig just här
för att Elsa sa "Livet är ändå ganska vackert när man är såhär ledsen, tycker du inte?"
och trots att jag inte är ledsen känner jag någonstans vad hon känner för att jag vet
att det är ett helvete
som Björn sa
"livet går åt helvete i tonåren"

Mina vänner säger alltid fina och smarta saker, det är väl därför de är mina vänner
guld värda

och någonting löser sig allting och visst
har jag det ganska bra nu
om jag bara kunde ta vara på nuet

Första April

En grej som är typisk mig är att jag alltid blir överexhalterad för precis allt. Speciellt högtider. Och ja, första April räknas som en högtid.
Problemet är att när jag blir överexhalterad blir jag så taggad att jag inte orkar med mig själv och det slutar med att jag bara lägger av och låtsas som att det är vilken dag som helst. Igår gick jag omkring hela dagen och stressade över hur många jag skulle lura första April, min hjärna blev kaos och jag ba Nä. Orkar inte.

Så när jag vaknade idag hade jag helt förträngt att det var första April.
Tills Elsas kompisar påpekade det imorse. Då blev jag plötsligt överexhalterad igen. Fick bara inga bra idéer. Sedan fick jag en, och sedan fick jag flera. Och sedan slutade det med att jag 1. Ringde mamma och sa att jag tappat bort nycklarna till Tant Grön, 2. Skrev till Emma att The Kooks ställt in Hultsfred, 3. Gav Franco en hjärtattack av hemliga anledningar, 4. Skrev till Björn att jag träffade Freddie i Skins på gatan i Stockholm, och 5. Hjälpte Elsa att foola sin mamma. Det var kul, vi skrev en lapp om att Elsa åkt till Uppsala och inte kommer hem på några dagar, sedan gömde vi oss i garderoben när vi hörde henne låsa upp dörren. Så stod vi där inne, höll på att kvävas av skratt, och lyssnade till Elsas mamma som skrek "NÅGRA DAGAR? ÄR HON DUM ELLER?!" Hahahahaha. När hon försökte leta rätt på mitt nummer för att ringa mig avslöjade vi oss. Hahahah.

Jag älskar första April.

RSS 2.0