knäppa katter och sådana där dagar.

Hej alla fina läsare!

Jag har massor av bilder att ladda upp men varje gång jag vill blogga är kameran i ett annat rum och varje gång jag har kameran i närheten har jag tappat bort blogglusten. Och jag är aldelles för lat för att leta upp någon av dem. 

Här är i alla fall en bild på min knäppa katt som suttit sådär i säkert fem minuter och jamat. Ibland har han försökt klättra upp på elementet. Tror han vill ut genom fönstret. Men han verkar ha glömt bort att han är katt och kan hoppa. Hm. 


Idag fick jag min... ni vet... det där... ah. MENS. 
Denna dag har jag med andra ord spenderat gråtandes i soffan med massor av choklad framför mig. Mår skitilla nu, som om det inte räckte med ryggen som literally dödar mig. Haha livet haha. Mens är inte logiskt någonstans. (fast egentligen är det väl något av det mest logiska som finns.) 

Fast jag har faktiskt uträttat något bra idag - lämnade Vintagefestivalsposters till Plick och skickade in viktiga dokument till Skatteverket som den businesswoman jag är. Skrev inte alls fel med bläck överallt på blanketterna och fick stryka över som världens opfroffsigaste firmatecknare. Skyller på att jag träffade Sofie på espressohouse och hon är ju så fin att jag blir helt nervös. #nyförälskadfru 

Nu försöker jag laga mat för att få tankarna på annat håll (alltså tankarna på att jag på söndag ska spela på Musik Direkt och allting har redan gått fel.). Och vi vet vad som händer när jag ska laga mat. 
Mycket händer. 
Mycket som inte borde hända. 
Mamma kom just hem och påpekade precis allt jag gjort fel. Eh. Kan dock trösta mig med att jag och lillasyster gjorde de PERFEKTA pannkakorna igår. OCH JAG LYCKADES FLIPPA DEM I STEKPANNAN. Ni vet sådär coolt som alla coola människor flippar pannkakor. Life completed, typ. 

Nu sitter jag och bloggar medan mamma avslutar min matlagning. Kanske borde hjälpa till.

Passar på att tipsa om två bloggar; 

enblommigtekopp 
och 
absolutlisen

Dessa två fina tjejer hjälper oss marknadsföra Uppsala Vintagefestival genom att lägga ut annonser på bloggarna samt lotta ut biljetter. Check them out! 

puss och hej 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det är du som är fin och jag som är nyförälskad <3

2014-02-26 @ 20:54:55
Postat av: Anonym

Fron sofi

2014-02-26 @ 20:55:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0