isotretinoin - biverkningar efter två veckor

JAJJAMEN! TVÅ VECKOR HAR JAG MINSANN KLARAT AV! WELL DONE ME!!!!! 
 
 

.... jag har absolut ingen aning om hur jag ska överleva dessa kvarstående fem och en halv månader. Testade hångla nyss för första gången på eeevigheter (hade typ GLÖMT HUR MAN GÖR) och helvete vad det bränner och svider i läpparna nu! Fixat en superblandning av jojobaolja + honung + sheasmör och smörjer in läpparna då och då. Det hjälper mest av allt jag testat, men har väääldigt spruckna läppar ändå må jag säga. Och mungiporna har spruckit upp också, värsta som finns ju </3 (skoja, inte värsta som finns alls. Jag kan fortfarande inte komma över eu-valet. Alltså tur som fan att F! kom in, annars hade jag inte velat vara människa längre.) 

Dessutom, gissa vad mer som händer med mig??!! Niklas, läser du detta bör du sluta läsa. Vet hur känslig du kan vara pga du är fånig men jag tycker om dig ändå.
 
Alltså slemhinnorna. Har gått och trott att jag har någon konstig urinvägsinfektion men det är bara min stackars vagina som är torrast på jorden atm. INTE ROLIGT ÖVER HUVUD TAGET. Någon som har någon lösning på detta?! Niklas?! Nä okej. 

Shit vad mycket bättre det känns att få klaga på bloggen. Det är väl i princip varför man har en blogg. Det finns någon konstig självtillfredsställelse i att klaga offentligt. Speciellt där ingen som egentligen bryr sig läser. Jag undrar vad det beror på. 

Hursom, det är typ det som har hänt. Soleksemen har inte kommit tillbaka, förmodligen för att det inte finns så mycket sol i Umeå. 

Min läkare föreslog att jag skulle dubbla dosen efter två veckor. HAH. ALDRIG i mitt lilla liv. NEVER. 

återkommer. 

Kommentarer
Postat av: märta

har för mig att apoteket har någon fuktcreme i sin intimrakningsserie. värt att kolla upp?

2014-06-02 @ 20:56:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0