Alla hjärtans dag

Mycket är skrivet om alla hjärtans. Jag om någon borde kanske skriva någon text om min ställning till dagen, så här kommer några rader: 

Jag älskar alla hjärtans dag. 
Jag har haft pojkvän, varit singel, blivit dumpad, besviken, förvånad, glad, arg, ledsen; allt detta på alla hjärtans. Och tbh, de senaste åren har alla hjärtans dag på något sätt varit rent ut sagt CRAP. Och jag förstår mer än väl att dagen innebär ångest för många, mig inkluderad. Men trots alla fruktansvärda upplevelser jag haft och sett andra ha, står jag fast vid att ja, 
jag älskar alla hjärtans dag. 
Älskar att se kärlek på varje hörn, att se folk ge och ta emot. Vänner, partners, familj, välgörenhetsorganisationer (speciellt välgörenhetsorganisationer och liknande) Sedan tycker jag inte att det behöver finnas en dag för att kunna ge extra mycket kärlek, och att Alla hjärtans dag finns betyder inte att kärlek bör visas mindre någon annan dag på året, men... fint, det är det. 

-------------------------------------------------
 
Detta år vaknade jag upp i Tumba hemma hos Duane, tog mig upp ur sängen och in till köket och fann några gelehjärtan och en kärlekslapp till oss från Duanes småsyskon. ♥ Trots det var jag på riktigt dåligt humör största delen av dagen, men Duane lyckades på något sätt muntra upp mig. Superpowerkillen. Han skänkte även, dagen till ära, 50 kronor till Amnesty International istället för att svepa en öl i dendär sjuka öl-leken som pågår på facebook. <-- do this you guys, så mycket mer värt. 

På eftermiddagen mötte jag upp Elsa och kramades MASSOR för att vi älskar varandra så, och tog tunnelbanan till kungsholmen och promenerade till Aggie Twigg - en otroligt mysig butik som RetroArmén är stolta över att ha med på Vintagefestivalen. Vi blev bjudna på kaffe och fastnade där i någon timme, konverserade och provade kläder. 


Livet som retrosoldat är rätt bra. Just saying. 

Efter det mötte jag upp Duane igen, tog tåget till Uppsala, gick till Vox och köpte upp deras utbud, åt middag och försökte mappa ut alla vägar vi gick vilse på i London. Lättare sagt än gjort för ja, vi var ju vilse. Vid stängningsdags tog vi bussen hem och skrev musik i Hågasalen, och cirka fem minuter innan klockan slog tolv firade vi alla hjärtans ordentligt, med tända ljus, fika och Hustle. Såklart. <3

 
Fick fina rosor av min superpowerkille och blev lika glad som alltid bara för att jag är sådär supertöntig. 

 
men DE ÄR JU SÅ GUDOMLIGT VACKRA! 

Yes, det var min alla hjärtans dag det. Hoppas ni hade det bra ni med!  ♥ love you all bye 


Kommentarer
Postat av: sowis

Älskar också alla <3 dag! Så mycket att jag såg till att den där assnygga amerikanen i mitt rum blev min valentine! Han bjöd mig på subway!

Svar: Darling that's the most romantic thing I've ever heard!
None None

2014-02-25 @ 03:40:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0