Årets första kulglass

Jag ska ju alltid vara så speciell
 

Älskade Pepsicore

(konstigaste namnet på en katt)
 

Vi dammsugade mitt piano

Och hittade sjukt många mynt som betalade en stockholmsresa! 
 

Jag hittade en glittrig klänning i min garderob


Stockholm

 
Vädret var fint så jag tog semester. 

SÅ IDAG HAR JAG SPRUNGIT

Min fader har fått fnatt och joggar numera varje dag. Byn kan inte tro sina ögon. Jag följde med honom idag och det var otroligt roligt att se allas ansiktsuttryck när vi sprang förbi. Vi fick både jubel och tvivel. 
"Detta måste vara på låtsas!", ropade en granne
"HALVMARAN I HÅGA BY", ropade pappa tillbaka 
 
Han håller tydligen på att organsiera något maraton, och nu har han utmanat mig och halva byn. Vi sprang jäääääättelänge och jag vet inte hur lång tid det kommer ta innan mina ben hämtar sig. Jag tror jag ska hålla mig till min rockring istället. 
 
Puss och godnatt 

This week's bike stories

HELLO YA'LL 
JAG HAR BÖRJAT CYKLA IGEN 
nu när "våren är kommen" och allt, 
eller
nu när jag spenderat alla pengar jag har och ligger minus 600 på mitt konto och är skyldig hela världen pengar och inte ens har råd för att åka buss. 
 
Your choice. 
 
Anyway, 
detta innebär att min blogg kommer att livnära sig på mina cykelhistorier. Nu har jag inte hunnit skriva på ett tag, så här kommer några av denna veckas händelser, eller incidenter: 
 
dag 1 - skulle precis svänga av och cykla upp för backen vid Sommarro när jag såg min klasskompis Niki kika ut från sin trädgård. Tillsammans tog vi en annan väg till skolan, en väg som var blockerad av en fet jävla lersjö. Jämrandes försökte vi cykla över, gå runt, gå igenom, och vi lyckades ta oss förbi nästan helt oskadda. Våra skor dock... 
 
dag 2 - skulle hem från skolan och möttes av en storm. Försökte förtvivlat cykla på en plan väg men kom ingen vart. Aggresiv vind + aggresiv PMS-tjej är inte en bra kombination. Jag hoppade av cykeln och pushade den mot vinden istället, med mer framgång. Jag var så satans arg, ville bara hem och jag hade motvind hela vägen. At one point funderade jag på att bara lägga mig ned på vägen och vänta på att stormen skulle dra förbi. Jag var förfan tvungen att trampa i nedförsbackar. Det är inte okej. Kan ni fattar hur jävlig evighetsvägen var? 
 
dag 3 - En kvinna stod mitt i vägen och höll i kopplet till sin hund. Jag såg inte kopplet. Skillad som jag är lyckades jag tvärbromsa säkert två milimeter från det, och hon släppte förskräckt taget så att både jag och hunden klarade oss. HAHA orkar inte hur ouppmärksam jag är. Men vafan, hon stod rätt olämpligt... 
 
dag 4 - En klassiker: Helt OK väder, tills jag satte mig på cykeln. Spöregn, direkt. Fint. Jag är så van nu att jag nästan inte märkte det förrän jag knappt kunde titta utan att regndroppade träffade mig rätt i ögonen. 
 
dag 5 - soligt och fint, bara en jävla massa sand som for överallt i mina ögon så att jag fick cykla blint i en halv minut. 
 
I just love biking. 
 

SÅÅÅÅ....

Jag har inte bloggat på ett tag pga skolan och livet. Men nu är det vår och trots att jag inte har någon inspiration alls tänkte jag slänga upp lite inlägg då och då
 
Såååå...
Jag och Elin besökte Berlin, Paris och London under en vecka. Jag har ju rest ganska mycket, och kan lätt säga att denna resa var den mest utvecklande. Åh vi träffade så fina människor och besökte så vackra platser. Drack kaffe och vin i (måttliga) mängder, promenerade runt på gatorna i Montmartre, åkte vilse med buss, fastnade med tåget, dansade på skumma klubbar i Berlin och London... 
 
Vi har videobloggat sjukt mycket, när Elin skickat mig filmerna klipper jag ihop och lägger upp!
 
Nu är vi alltså tillbaka hemma, det är faktiskt väldigt skönt. Förutom den lilla detaljen att jag har neglectad skolan i två månader nu och har en heeeeeel del att ta igen. Och jag är väldigt, väldigt pank och har tusen sommarplaner, och snart börjar alla skivor och så vidare... 
 
Jag har inte tid att bry mig om studenten, så därför tänker jag inte göra det häller.#Hipster (varför i helvete stavade jag heller med ett ä? Har jag neglectad - NEGLECTAT, VAD ÄR DET HÄR?? - skolan SÅ mycket? )
 
Nu skall jag plugga och dricka te. Hejdå!
 

Hemma

veckorna och månaderna innan Europa är distanta
(jag minns dig knappt, eller vad du betydde)
nu har jag mig själv och det är bra
jag är det bästa jag kan ha

livet är stabilt men kan skakas om lätt

Europa var underbart och jag mår bra,
hejdå

RSS 2.0