Sv på kommentar

"du har aldri sagt att du har en grannpojke. varför är ni inte vänner?" /Elsa

Vi ÄR vänner, men vi umgås aldrig, förutom på bussen till skolan... HAHA

Cute

Pappa virrar omkring och försöker komma på hur han ska göra ikväll, han och mamma ska nämligen ut på date (de firar typ... massa år), och han har bokat ett hotellrum utan att hon vet om det. Enligt pappa så hatar mamma spontana överraskningar. JAG FÖRSTÅR INTE. Jag skulle dö av lycka!

Nyss gick han och ringde henne för att spoila. Gud vad tråkigt. Ja ja, jag lyckades i alla fall övertala honom att få lägenheten för mig själv inatt. Mission accomplished.

alltså nej

Jag har alltid sagt det, lov är inte bra för mig.
Vaknade klockan två (för er som inte vet det har jag aldrig vaknat så sent. Det händer sällan att jag vaknar senare än tio), (speciellt inte när jag gått och lagt mig tidigare än tio. På kvällen.) av att pappa sprang in i mitt rum och skrek "HALLÅÅÅÅÅ!!! SOVER DU????". Satte mig direkt vid datorn och lugnade alla mina vänner (/vän) som hade oroat sig heelt i onödan..



Nyss märkte jag att jag suttit och ätit godis från sekunden jag vaknade tills nu... Jag hoppas att jag kommer in i min supernogamedsömnochmat-period snart igen.

Nu är Astrid påväg hit och ikväll blir det förhoppningsvis STAR WARS MARATOOOON


åh herregud

HAHAHAHAH :(

Okej

mitt emot mig bor mina grannar.
Jag kan se rakt in genom deras fönster
för ett år sedan slog det mig att de antagligen kan se in genom mina också.
(obseverra att det bor en kille i min ålder där)
Det var då jag skaffade riktiga gardiner istället för genomskinliga.
Dock händer det att gardinen ramlar ned ibland om man råkar, tja, RAMLA RAKT IN I DEN

vilket nyss hände mig när jag stod spritt språngande naken och skulle byta om till pyjamas.

Jag hoppas ingen såg något.

<3

Jag är stolt över mig själv som lyckades äta lunch på stan med Alex, gå till Willys med honom och Ninni, åka hem till mig och se en film med de båda, och faktiskt umgås utan att somna. Nu har mina darlings åkt hem och jag står inför ett val;

1. Lägga mig på sängen och somna.
eller
2. Röja undan allt grus (wtf? Vad gör folk med min säng när jag inte är hemma?) och alla kläder som ligger på sängen, byta lakan, ta en dusch, byta om till myspyjamas, se ett avsnitt Skins, och somna.

Jag hör rykten i huset om att jag har FF imorgon kväll... Det händer inte ofta, måste utnyttja situationen VÄL. (Folk får gärna ta med en fest hit men jag orkar inte fixa själv heheheheh)

Den här helgen har varit så jävla awesome. Dock måste jag erkänna att jag inte kände mig jättenöjd med livet när jag promenerade från Ung Vänster i oborstat hår och spackligt smink, barely awake. Ska sova så sjukt mycket inatt ♥ ♥ ♥

As I said, weird

Haha herregud, vad gjorde jag av min lördagskväll? Har spelat LoL i flera timmar med några vänner på UGC... gud. Efter att ha sett på när militärer dansar utanför mc donalds klockan fem en söndagsmorgon och stått i en telefonkiosk sitter jag nu inne på ung vänsters kontor och dricker varm choklad. Inte för att jag är med i ung vänster (fast det är jag nog, jag är ju med i varenda ungdomspolitiksgrupp av någon anledning), men jag behöver någonstans att sova. Om några timmar kommer Alex till Uppsala. Hahah kul tjej jag kommer vara. Helt dödstrött/hög på energidryck
Godnatt

ehgsgj

den här natten är weeeeird

Igår, inatt, och idag





Utsikt från slottet. Uppsala är vackert.



HEEEEEEEEJ

Åhh vad det är roligt att ha Eira här! Det var så SJUKT länge sen hon var i Hågaby. Det är så kul att vi har lyckats hålla kontakten sen vi var små, trots distansen ♥
Igår fick Eira uppleva en av mina berömda cykelturer. På två cyklar som var alldeles för små för oss båda cyklade vi hela vägen till Rosendal. Jag vill inte ens veta hur det såg ut. På vägen hem bestämde vi oss för att promenera istället, vi gick vilse i skogen där man alltid går vilse och kom till sjön som man alltid kommer till när man går vilse, och sedan kom vi ut på samma ställe där man alltid kommer ut när man går vilse. (Där inser man att man tagit jordens längsta omväg).
Sen kom vi på att vi skulle komma försent till jobbet om vi inte skyndade oss, så vi satte oss på cyklarna igen och cyklade RAKT igenom den leriga biten. Helt oförberedda på leran vinglade vi omkring på våra för små cyklar och trodde att det skulle bli vår sista levande stund.
Sedan cyklade vi inte på de cyklarna igen.
Imorse vaknade jag upp hos Astrid, hennes madrass är fucked up så jag låg nästan på golvet. Jag, som var överlycklig för att jag äntligen får tillåtelse till att sova ut (har inte fått sova ut på över fyra veckor), orkade inte somna om så nu sitter jag här trots att klockan bara är tio... Jag ska äta godis, hejdå
Astrid hade asmånga roliga bilder på mig på sin dator.
HAHAHAH JAG DÖÖR, du måste ladda upp dehär på facebook seeeeeen
hahahah jag orkar inte hejdå

Idag skrattade jag så att jag fick ont i hela kroppen.

Jag orkar inte att jag är så klantig hela tiden! När jag fick tillbaka min dator sa killen till mig "TA VÄL HAND OM DEN NU". Gissa tre gånger vart min dator var fyra timmar senare? Ja, inte i mina händer i alla fall. Jag mindes att jag bett Martin hålla i den medans jag köpte kladdkaka till honom (det är bra att vara vän med mig när man fyller år), så jag sprang heeeela vägen uppför trappan till smip. Det konstiga var att innan jag sprang upp för trappan var jag helt frisk, inte ens det minsta förkyld, men efter den korta (DOCK JOBBIGA) springturen blev jag helt plötsligt SJUK. Eller jag hostade jättemycket och nu är jag asförkyld. Vad är grejen??! Jag fick i alla fall tillbaka min dator, efter många krampanfall i hissen. Är det normalt att få ont i ryggen när man skrattar?

Ikväll har jag och Iris varit och kollat på Alice orkester. Det var jättekul. Speciellt fikat. Omnomnom. Trots att det bara var massa kattebarn i orkestern var de jätteduktiga! hihihi.

Vill ni veta en tragisk grej? Jag är ganska tragisk. Nattade nyss Iris, läste en Hannah Montana bok. Ni vet en sådan bok som är precis som ett avsnitt ur serien? Jag kom på mig själv med att höra rösterna i mitt huvud. Alltså rösterna från serien. Jag skulle ha kunnat översätta boken till Engelska precis som den är i serien. Jag såg till och med avsnittet framför mig. Jag visste precis hur de pratade, hur de rörde sig, och när bakgrundsskrattet kom. Omg :(



Big love ♥♥♥

Nu borde jag städa mitt rum, får ju finbesök från Gotland om ett par timmar c:

When the music goes up and the sun goes down

Okej, skit i vad jag skrev om att aldrig mer cykla hem efter klockan åtta. Tänkte svänga förbi Sebbes mor och syster en stund och blev kvar ett bra tag efter 8... fastnar man vid Anne på Grönkulla så gör man. I alla fall så var det jättemysigt att cykla hem ikväll (ja, ännu en cykelstory). Jag trodde jag skulle frysa ihjäl men jag var liksom.. gosigt varm istället. Fett mysigt! Och jag har kommit på mig själv med att inte vara rädd för mörkret längre. Jag tycker tvärtom om mörkret numera. När det inte är en aliennatt vill säga. Älskar att cykla när det är vindstilla! Min cykel ♥

Jag blev dock lite besviken för att jag inte hittade en present i cykelkorgen idag, trots att jag parkerade cykeln vid Vox... :(

Btw känns livet jätteroligt när man glömt kvar sitt anteckningsblock någonstans på skolan. Speciellt när det står "I love Hannah Montana", "Hannah rules", "Life's what you make it so let's make it rock", "HANNAH MONTANA <3 <3 <3" på typ varenda sida. :)

VAD SOM DÄREMOT GJORDE MIG GLAD IDAG:

♥ Eira bokade båtbiljett, HON KOMMER HIT IMORGON!!!!
♥ Jag tappade bort min skoldator idag, och nyss fick jag ett pm på fb från någon snubbe som hittat den!
♥ Toast på Vox.
♥ Hann prata med Am i telefon. Har saknat våra phone-talks!
♥ Fick se söta bilder på Sebbe när han var typ tio och såg ut som en tjej... hihiih
♥ Tone får mig alltid att skratta
♥ Jag har sovmorgon imorn, vilket betyder att jag kan se ett avsnitt Skins ikväll.

:DDDDDDDDDD

Bilder från helgen:

lördags - återträff ♥
Lördags - myskärlekskväll hos Elsa ♥

Söndags - upptäcksfärd på Lidingö

Hittade en katt utanför Konsum, DEN VAR SÖT
Kändes lagom kul att sitta på en bänk i Lidingö centrum helt ofixad och käka SALAMI. Men vad gör man inte för att vara den perfekta gudmodern, spenderade alla matpengar på detta fina kort:




Nu ska jag se Skins! :D

Ja, jag borde plugga. Ja, jag borde städa. Ja, jag borde sova.

Har hållt igång hela dagen känns det som. Idag var jag på min första riktiga rosendals-föreläsning! Mitt första intryck var väl sådär, men senare förstod jag att det inte bara var jag som nästan hade somnat. Föreläsaren var inte den bästa direkt. Den andra föreläsningen var dock jätterolig och intressant! (förutom hela "får-ni-inte-mvg-i-alla-ämnen-kommer-allt-gå-åt-helvete"-talet).
Vet inte vad jag har framför mig imorn... rollspel wtf? Heheheh men det blir nog kul.

Eftermiddagen spenderades på Vox, först med Elin och sedan med Astrid. Vi åt mest. Sedan gick vi till genomfarten och åt ännu mer. Det här är sista gången jag cyklar hem efter klockan 8 på kvällen, jag var livrädd för alla demoner som lurade i buskarna... :s (kom igen, dimma över hela uppsala, lampor som släcks när jag cyklar förbi de, en stillastående bil i ett dike vid en väg, konstig lukt överallt....)

JAG HAR ÅNGEST ÖVER HUR STÖKIGT MITT RUM ÄR JUST NU. JAG HAR INGA KLÄDER ATT HA PÅ MIG. GHA.


Titta vad jag hittade i min cykelkorg igår när jag skulle hämta cykeln från Vox. Hahah?

tack

Du fanns alltid där förut
försvarade mig osv osv
jag antar att jag trodde att du skulle göra samma sak nu
jag kanske tror att du ska finnas här för mig precis som jag vet att jag finns här för dig
jag kanske tror fel men ja
tack i alla fall
för att du inte ignorerade

Pannkakor

Blev överdrivet sugen på pannkakor. Jag funderar på att gå och göra i ordning en smet nu så att jag kan steka imorgon bitti. Men känner jag mig själv rätt kommer jag inte ha tid att steka imorgon eftersom jag kommer vara fullt upptagen med att sova istället.



Tittar man på min we♥it ser man direkt vilket humör jag är på.

Fint

Längtar mig bort till England
landet som får mig att fortsätta drömma
har ofta frågat mig själv vad jag ser i England
jag vet inte, men det är fint

jag vill så gärna åka dit, kan göra det med vem som helst. Skulle en random bloggläsare kommentera detta inlägg och vilja åka med mig så skulle jag nappa direkt. Winkwink.

Helgen kortfattat

Kände att jag var tvungen att slänga upp ett blogginlägg innan klagomålen väller över mig.
Jag har haft en supermysig helg! Igår var jag och fikade med några från lägret, åhh vad det var roligt att träffa alla igen :) Jag tror att vi kommer bli kändisar i japan nu med tanke på att vi var i gamla stan och lekte karate-lekar. Jag undrar vad turisterna tror om Sveriges ungdomar nu.


På kvällen åkte jag hem till Elsa. Vi grät över våra tragiska kärleksliv och tryckte i oss choklad. Nä, mest pluggade vi faktiskt. Eller hon gjorde det i alla fall. Jag somnade bokstavligt över min bok. Det känns så kul att läsa Svindlade Höjder när jag har fått höra av många personer att man inte kommer in i den förrän andra gången man läser den. YEY.
Ja ja, efter klockan nio fick jag lite Elsa-time (misstolka ej) (eller jo, gör det om det tillfredsställer er) (nej gud vad äckligt, snälla ni tänk inte sexuella tankar om mig och min bästa vän). Vi hade tänkt se på Camp Rock men Elsas dator var cp så vi sjöng i skype istället. Förlåt för vår oemåtståndliga charmighet Niklas.


Idag har jag varit på lilla Angels dop ♥ Jag var fadder och fick hålla i honom under hela ceremonin. Åh vad jag älskar lillkillen, världens sötaste lilla bebbe! Det var jättekul att äntligen få träffa Ams kille också. SJUKT musikalisk och trevlig kille! Och herregud vad de gör bra musik tillsammans. Har haft en av deras låtar på hjärnan hela kvällen nu.
Det var ett jättefint dop, nästa gång jag går nedför altaret hoppas jag att det har något med bröllop att göra.... HEHEHEHEH


Ikväll har jag tittat på Skins. Jag kan inte titta på Skins utan att Björn är inloggad på facebook. Den är helt enkelt för bra för mig. På riktigt. Nu ska jag sova, jag har slarvat så mycket med sömnen och med mitt liv så att jag blir helt trött på mig själv. Somnade flera gånger på tåget idag. Gha!


Här är en bild på mig som jag tog för att jag ville se hur jag såg ut imorse. Jag hann nämligen inte fixa mig hos Elsa så jag fick sätta mig på en parkbänk på Lidingö och försöka göra mitt bästa utan spegel. Något gick fel och jag blev svartvit...

Fast det gör inget, för svartvitt är djupt, det säger Elsa.


Här är mitt öga helt oredigerat. Tänk vad lite smink kan göra. PROMISE :))))


Idag

Jaa
jag kom på att jag inte hade några planer ikväll men det blev jättekul i alla fall. Men bara för att det är så tråkigt att blogga om vad man har gjort om dagarna tänker jag inte göra det. (Jag har gått på modevisning på vox, ätit på Rififi, varit nära på att gå till UGC men blivit dragen till genomfarten istället, och... åkt hem)

Citat by Astrid:
"Alltså, sist jag gick i hågaby på kvällen var jag dödssäker på att jag såg grisen från saw"
Jag: "..."
Astrid: "OJ SHIT JAG TÄNKTE INTE PÅ ATT DU SKA GÅ DEN VÄGEN NU"

Jag är helt fucking slut nu och tänker sova

HAHA

Jag: God, jag behöver energidryck.
Martin och Niklas exakt samtidigt: NEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

..................

jag skulle lika gärna kunnat pratat om dig
fuck
fuck
fuck
fuck
fuck
fucking wanker

jag älskar dig, men

VISST JA KAFFET

Glömde ju att skriva hur det gick med att dricka kaffe!!!! Fan vilken värdelös bloggerska jag är. Det gick i alla BRA, jag drack hela koppen!! Sen mådde jag jätteilla. Men sen drack jag igen, under provet dagen efter!!!!!!!!!!!! JAG HÅLLER PÅ ATT VÄXA UPP OCH BLI EN RIKTIG KVINNA

...

och om preventinmedlerna INTE funkar då? What the fuck...

FUCK YOU

GÅ OCH DÖ. ALLT DU SKRIVER ÄR FAN BARA BULLSHIT. ALLA VET DET. ALLA. JAG HATAR ATT JAG ÄR SÅ JÄVLA NAIV. MEN VADFAN. DU AV ALLA JÄVLA MÄNNISKOR.
jag ska aldrig mer
aldrig mer
lita på någon
FÖRFAN.

Okej, gå inte och dö, men tro inte att jag kommer tro på NÅGOT DU SÄGER EVER AGAIN

webcam to gif Tänk er mig såhär fast raka motsatsen. Så känner jag nu. HEJDÅ ÜBERROMANTISKA OCH HEJJAGTRORPÅKÄRLEK -SIDAN AV SYLVIA.


Wow

Det är häftigt att skriva en berättelse i flera timmar och glömma att man lever.




Sliding Doors

Såg nyss Sliding Doors. Precis en sådan film jag tycker om! Det är en film med två parallella storys. I den ena har huvudpersonen missat tunnelbanan, och i den andra har hon hunnit med den. Så får man följa hennes öde. Jag tycker om ödet. Nu har jag grym huvudvärk för att jag har funderat så mycket. Jag brukar alltid tänka att ödet är på min sida och att när något dåligt händer så är det för att något bra kommer hända sen. Jag vet, det är äckligt positivt, och nej, oftast funkar det inte, men ÄNDÅ.
Jag minns när jag var pissed på Adde för att han inte följde med mig på Musik Direkt. Men hade han gjort det hade jag aldrig satt mig bredvid Sebastian. Hade jag aldrig satt mig bredvid Sebastian hade min syn på mig själv, killar och hela livet sett helt annorlunda ut.

Jag undrar vilken händelse i mitt liv som påverkat mig mest. Sådant kan man aldrig veta!!1!!!!!1 jättespännande. Och förvirrande. Och jag tror att mitt huvud sprängs snart.

Förlåt, men jag älskar faktiskt min skola.

HAHAHHA jag är sämst. :( Skulle till Synsam idag, men glömde helt bort det och chillade på skolan istället. Det här är ANDRA gången det händer. Jävla rosendal, det är för härligt där för mitt eget bästa. Visste ju att det var något viktigt jag skulle göra på stan men jag ville inte komma på vad det var.

Det kändes lite som förut, att sitta kvar på Rosendal tills sent på eftermiddagen och bara låta tiden gå. Bara vara. Umgås. Fast varför åkte jag till Rosendal varje gång jag slutade tidigt när jag gick på Katedral? Det är lite överdrivet egentligen.

Jag är sjukt ledsen för att vi är lediga imorgon. Vill vara på Rosendal ändå. Det är inte klokt hur många underbara människor det går där. Jag trodde inte att From var seriös när han sa att man kan sätta sig vid en random person i matsalen och få igång en konversation, men det går faktiskt! Helt otroligt

Nu lyssnar jag på Pete Doherty och drömmer mig bort. ♥




Imorse när jag vaknade såg mitt hår ut såhär:
Det lever verkligen sitt eget lilla liv. Om någon skulle fråga vilken frisyr jag har skulle jag inte kunna svara. Ibland är det helt platt och idag såg jag ut som ett troll. OCH NEJ MITT HÅR ÄR INTE BRUNT DET ÄR FORTFARANDE RÖTT

Wonderful

Rosendal och dess människor. Ren kärlek!

Britney i bilder och lång text

Okej. Jag ska nu skriva om Britney Spears. Jag tror att jag lugnat ned mig tillräckligt mycket. Har varit ganska hyper de här dagarna.
Jag och Astrid såg alltså Britney Spears (och Joe Jonas!!!!) live i söndags. Innan det var vi på chokladmässan med Elsa. Det var jättemysigt, fast vi åt så mycket att vi mådde illa och svor på att aldrig äta choklad igen. Det glömde vi bort senare under kvällen.
Jag hann träffa Alex, Ninni och Elvira från lägret också, sjuuuukt kul! ♥



Jag åt en strömmingburgare. Det är som en hamburgare, fast med strömming i. Jag har alltid velat äta på strömmingståndet vid Slussen bara för att det är så gulligt, och nu fick jag göra det. SÅ GOTT!

puss

min överredigerade arm

min andra överredigerade arm. Jag var förstås väldigt taggad (jag orkar inte att jag använder ordet taggad hela tiden, finns det inte något annat?) på att se Joe också, men det kändes ju lite konstigt att rita ett hjärta eftersom vi hade gjort slut ett par veckor innan...

Vår middag. Alltså åhh, den där energidrycken var helt underbar! Den smakade grapefrukt! Jag sa det till mamma när jag kom hem, då försökte hon förklara hur mycket skit energidryck innehåller. Hon läste högt på innehållsförteckningen och försökte låta dramatisk.
"VATTEN..... KOLDIOXID, vad sjutton är koldioxid? ÅH, HÄR HAR VI ALLA E-ÄMNEN. Eh... det är bara nyttiga saker i den här?"


Helt naturlig var den kanske inte.




I alla fall, själva konserten
åh
åh
åh
åh
åh
åh

det var så fint.
Jag har aldrig någonsin gråtit av lycka på en konsert. Jag har gråtit av sorg och mycket av ilska, men aldrig av lycka.
Men när Joe kom ut
när Joe kom ut bara brast det
jag skämtar inte nu. Jag vet att det är töntigt. Jag vet det. Jag förlorar respekten för mig själv men jag kan inte hjälpa det. Kändiscrush gånger 100000. Jag som alltid har tyckt att det varit så fånigt. Ja ja, mamma säger att det är BRA att jag kan vara ärlig mot mig själv!!!!!
När Joe gick av scenen trodde jag att mitt liv tog slut.
Alltså, det gör faktiskt ingenting om mitt liv tar slut nu. Jag har sett Joe Jonas live. Det kanske är det närmsta jag kommer Jonas Brothers. JAG KAN INTE FATTA ATT JAG SITTER OCH SKRIVER DET HÄR. FÖRLÅT.

När Britney kom ut på scen var jag och Astrid jätteglada och ville dansa. Det var typ därför vi gick på konserten ju. Vi tänkte väl att alla som hade sittplatser skulle ställa sig upp och dansa i alla fall. Så var icke fallet. Jag och Astrid dansade järnet i alla fall, men efter två låtar sa surkärringen bakom oss åt oss att sätta oss ned igen. I ungefär tre låtar förstörde hon vår kväll, men sen bestämde vi oss för att göra det bästa av situationen. När vi såg att några andra tjejer sprang ned för att dansa i trappan hängde vi på direkt, men NÄHÄ, då kom en liten bitch och sa att vi STOD I VÄGEN. När vi fortsatte dansa HÄMTADE HON VAKTERNA. HAHAHAHAH vad vill de? Varför går man och ser Britney utan att dansa? Britney är GJORD för att man ska dansa!

Sjukt coolt att se henne i alla fall. Nu har man gjort det.




Bra intiativ

Alla krossade hjärtans dag

(y)

VET NI VAD?!
JAG. HAR. INGA. LÄXOR. ELLER. PROV.
Vilket betyder att jag kan göra VADSOMHELST, VADSOMHELST JUST NU! Jag kan spela piano, jag kan göra film, jag kan städa, jag kan spela gitarr, jag kan skriva låtar, jag kan skriva noveller, jag kan öva på trummor, jag kan LEVA IGEN!
Eller så kan jag berätta om min spännande dag

Vi hade konsthistoriaprov på morgonen. Jag måste erkänna att jag blev taggad när jag såg att vi skulle skriva en krönika. Jag verkar vara den enda i hela jo-klassen som faktiskt går den linjen för att jag VILL bli journalist...
I alla fall så var det lite svårare att skriva en konsthistoriekrönika än vad jag trodde, så det gick lite åt helvete. Men eftersom jag inte hade så höga förväntningar på mig själv (jag var livrädd för att jag bara skulle få ner Britneytexter på pappret, mina anteckningar såg liksom ut såhär: )
så tyckte jag ändå att det gick ganska bra. Om jag hade gått på Katte hade jag ju lätt fått MVG, men jag tror faktiskt att man måste vara bra på riktigt på Rosendal...

I alla fall, efter lunchen gick jag, Sophie, Malin och From på upptäcksfärd. Vi hittade hemliga rum, skrivmaskiner, rum där folk dör den 18 varje månad, rymdskepp, och annat kul.

Nu sitter jag hemma med en fet kopp varm choklad. Jag vet att jag inte borde dricka varm choklad, MENeeeeeeee jag har faktiskt förtjänat den. FÖR, jag cyklade hem i regn. Jag hade tänkt stanna kvar i skolan och vänta på att det skulle sluta, men det gjorde jag inte (det är jag glad för nu för det fakking spöregnar därute). Jag drog på mig min luva och knäppte den så långt uppe att jag knappt kunde se någonting, och så satte jag mig på cykeln och cyklade iväg. Jag blev knappt blöt i ansiktet, men däremot lyckades jag cykla in i varenda vattenpöl som fanns, nylonstrumpor klarar inte sånt...
Det var ganska läskigt att cykla över dendär livsfarliga korsningen jag snackade om förut, men det gick bra. Vad som däremot INTE gick bra var att cykla genom lera.. jag hade helt förträngt att man glider i lera så jag tog den leriga genvägen. Gud vad jag vinglade! Och när jag cyklade på evighetsvägen blåste det så mycket att luvan liksom hamnade HELT framför mitt ansikte. Jag kunde inte se ALLS. Skrattade så mycket så att jag höll på att trilla av. När jag kom hem var jag helt dyngsur. Nu vet jag i alla fall att varken min jacka eller mina skor är vattentäta. HAHAHHA. Kul att jag cyklade förbi mitt ex också. Fast eftersom man bara såg en centimeter av mitt ansikte tror jag inte att han såg att det var jag.

Jag vet att ni älskar mina cykelstorys. Om jag någon gång dör under mystiska omständigheter så kan ni ju alltid gissa varför.

Ni vet hur jag alltid klagar på att jag är så dålig på att laga mat? Jag är GRYM på att göra varm choklad! Mmmmmm <333

Nu blev det här inlägget lite för långt. Hejdå

We<3it did it again

Tänk att jag alltid
alltid
ALLTID
blir på bättre humör av we<3it
Som mina fina, fina vän Jenny sa, de på bilderna finns ju faktiskt. Paren finns och de är lyckliga.
Det är klart att jag kan få det så, någon dag, kanske imorgon, kanske om några år. Någon gång blir mitt liv så, jag vet ju det.
Jag måste bara fortsätta påminna mig om att finns det en så finns det flera. Och därute någonstans finns någon som är perfekt för mig.

btw är den här dagen awesome


...

Det var jag som för ett halvår sedan sa att
"Klarar jag det här klarar jag allt"
Hur jävla mycket ska jag behöva ta innan jag klarar allt?
Nu är det lika bra att glömma och ge upp
för alltid.
Jag trodde aldrig att jag av alla människor skulle tappa tron


Zzzz

Det är helt sjukt hur trött jag är. Lite för lite sömn de här dagarna. Håller på att somna och har tre föreläsningar att lyssna igenom. Där får jag för att jag sitter på we<3it varje lektion. Jag tror jag kommer bli tvungen att dricka kaffe snart. De flesta vet nog att jag hatar kaffe. Jag är inte tillräckligt mogen för att tycka om kaffe, än. Jag jobbar på det. Energidryck funkar ju lika bra, och det är gott också. Jag är dock inte som Sebbe som har kylen ständigt fylld av powerking, så jag blir så illa tvungen att dricka en HEL KOPP KAFFE ikväll. Jag uppdaterar senare hur det går, det är väl sådant man brukar skriva i bloggar...


I can be the treble baby

ÅHH HERREGUUUUUUD! JAG SKULLE KUNNA LEVA OM IGÅR HUNDRA GÅNGER OM OCH ALDRIG TRÖTTNA ♥
När jag var där kändes det som att INGENTING I HELA VÄRLDEN SPELADE NÅGON ROLL FÖRUTOM BRITNEY. Nu är jag tillbaka i verkligheten och förstår att jag inte kommer att bli lika stor som Britney, utan kanske borde satsa på plugget i alla fall. Så jag bloggar ikväll istället.


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHMAAAAAAGAAAAAAAAAAAAAAD jag har sett Britney Spears! JAG HAR SETT BRITNEY SPEARS. OCH JOE JONAS! JOE JONAS <333333333333333333333333

Omnomnom

Idag har jag kämpat. Suttit och pluggat flera timmar i sträck. Nu när jag vet hur Rosendals prov går till får jag inte en minut över till annat. Förutom att baka kladdkakemuffins. De blev jättegoda! Fast pappa bestämde sig för att bjuda hit gäster och mamma tyckte att det var helt okej att bjuda de på mina bakverk. DÅLIG STIL :( Det blev i alla fall fem över till mig... kolla vad fin:

Hade jag en systemkamera hade jag tagit bakat varje dag och tagit jättesatsiga bilder på resultaten, men nu har jag inte råd eftersom jag är dum nog att spara till någonting som antagligen ändå inte kommer att hända.

I alla fall så kan jag allt om renässansen och medeltiden nu, så jag tänker göra precis vad jag gjorde igår; se ett avsnitt Skins. Det är läskigt hur bra skådespelarna är, jag pallar nästan inte.

GODNATT

p.s, hittade de här bilderna på Moas fina blogg, och ja, resten kan ni ju räkna ut själva



Är effektiv

Var i skolan och åt. Kände mig plötsligt sjuk och åkte hem. Nu ska jag vara effektiv och plugga järnet.

Creds till mig själv som kom upp med idén att göra en hel kladdkaka hemma istället för att köpa en bit kladdkaka i cafeterian ♥


Then I saw your face, now I'm a believer

Okej
happy stuff. Jag gillar att tänka på vad som hänt under dagen innan jag går och lägger mig.

Suit up day idag. Alla var så himla fina, jag blev så glad när jag kom in i skolan och såg alla stiliga pojkar!

♥ När jag cyklade från skolan till stan cyklade jag igenom stadsparken. Det är så himla vackert att cykla där vid ån på hösten, speciellt när man lyssnar på The Kooks samtidigt. Ibland bara älskar jag min stad. Allt jag vill ha finns ju här.   Jag tror inte att man uppskattar Uppsala riktigt som man borde. Jag brukar tänka på omgivningen som om jag vore utomlands ibland, som att man är där för första gången och får uppleva det där fina. Hade man varit i en stad som Uppsala fast utomlands hade man tyckt att det var världens finaste stad tror jag. Fast det tycker jag redan. Uppsala är bäst ♥

♥ På gågatan såg jag en kille. Han hade grå kavaj och svarta byxor. Hans hår var brunt och lockigt. Han nästan dansade när han gick, och log jättemycket. Jag stirrade så att jag nästan gick in i en lyktstolpe, killen såg precis ut som Luke i The Kooks. En halvtimma senare såg jag honom igen. Till och med bakifrån såg han ut som Luke. Helt sjukt. Jag funderade på att stalka honom ett tag, men jag gjorde det inte. Det känns så synd att jag förmodligen aldrig kommer att se honom igen. I alla fall så blev jag lite glad. TÄNK om det var Luke som av någon anledning spatserade runt i Uppsala istället för Brighton?

♥ Jag provade en vintageklänning jag kollat på i evigheter, och den passade inte alls. Jag blev sjukt lättad, för den är waaaay för dyr för mig.

♥ Mamma var med mig på stan, ibland tycker hon att det är kul att ta med mig på en shoppingtur. Jag hittade en hel del kläder och annat. SUPERNÖJD! Mamma köpte t om en vinterjacka till mig, trots kostnaden. Hon blev helt förskräckt när jag sa att jag hade gått runt och frusit hela förra vintern för att min jacka från New Yorker sög (big surprise). Så nu har jag en jättetjock och mysig vinterjacka som jag bara ÄLSKAR! Åh, jag vill att det ska börja snöa NU!



♥ Jag var på Yukikos för att köpa sushi (♥ mamma paya <33<3), och när jag kom ut såg jag två hundvalpar som lekte med varandra! Det var det sötaste jag någonsin sett, det såg ut som att de gjorde klappramsor eller något. Tihi.

Startade min ipod och cyklade hem, The Kooks sjöng "There are people who would undermine you if they could, don't let them in" och jag bara njöt av livet hela vägen hem. Jag har blivit en sådan där livsnjutare, det är jättekonstigt. Det kommer sluta med att jag blir som Robin i Himym när hon åkte till Argentina. Det är nice, anyway.

♥ ♥ ♥ MIN BÄSTA ASTRID FICK ROLLEN HON VILLE HA I SIN SKOLMUSIKAL! Stolt över dig gummzz <3

♥ Jag har sovmorgon imorgon, och jag har precis lyckats lära in 60 olika tavlor och dess konstnärer. Det betyder att jag förtjänar att krypa ned i min sköna säng och se ett avsnitt av Skins.

Fast jag kanske borde städa den först.............

Ser man ens att det är en säng...?

GOD FUCKING DAMN IT

Jag svär, jag hade en fet lista på saker som gjort mig glad idag, men just nu är jag bara PISSED. JAG GLÖMDE MIN SMINKVÄSKA MED ALLT MITT SMINK I PÅ IDROTTEN IDAG. För det första är det skitdyrt smink, och för det andra... hur ska jag säga det här utan att låta som en fjortis? ... Kan ju förfan inte gå till skolan utan smink imorgon. (Jag bryr mig inte jättemycket om smink, men jag har haft problem med acne sen jag var 13 och det känns inte fräscht att gå ut utan foundation) Kul, det här kommer bli andra natten i rad jag låter sminket ligga på och sedan gå med det till skolan dagen efter. Kom hem assent igår så orkade inte ta bort, och imorse försov jag mig... ORKA MED MITT LIV

Ja. Jag är väl medveten om att jag skriver ett inlägg om smink. Fyfan, det här går utför



Gör mig fin inför kvällen


<3


bradag

HEJ Sverige
(och the country of spam, är det bara jag och Alice som får random kommentarer på engelska?




Jag minns den översta kommentaren. Det var jag som skrev den när jag var sur på Sebbe för att han aldrig kommenterade min blogg. HAHAHAHAH. Men - Jag heter INTE Dave, och vem fan är Gustavvera? Blev skitglad när jag fick en kommentar men det är uppenbarligen virus eller något!)

Minns ni för typ ett halvår sen när jag skrev minst 3 bra saker som hänt mig varje dag? Jag borde börja med det igen.

Saker som gjort mig glad idag:

♥ Inatt drömde jag att mitt hår hade blivit blont igen. Alltså, man såg fortfarande fläckar av det röda lite här och där men annars var det helt blont. Jag blev jätteledsen och sur. När jag vaknade och såg att mitt hår fortfarande var rött blev jag glad. Jag antar att jag drömde det bara för att mitt hår redan har börjat bli urtvättat och jag vill ha kvar min fräscha röda färg!

Ser ni? Det är typ brunt. Fast i vissa ljus är det jätterött. Och enligt Niklas så var det svart igår. Eh vaa?

♥ Imorse var jag sugen på juice. Ni vet sådär galet sugen. (jag har haft så skumma cravings de här veckorna. Laktris, och surkål wtf.  Mamma säger att hon hade exakt samma cravings när hon var gravid. Chansen att jag är det = 0, men vilken coinkidinkle) Grejen är att varje gång jag är sugen på juice har vi inte det hemma, så när jag öppnade kylskåpet förväntade jag mig inget. Men ÅH, vilken lycka, DET FANNS ETT HELT NYTT JUICEPAKET I KYLEN.

♥ Frosten. Ja, jag älskar hösten, vintern, snön, kylan. Call me crazy, men jag älskar att cykla när det är så kallt att man känner hur det biter i ansiktet. Njöt hela vägen till skolan.

♥ Vi hade matteprov, och jag kommer lätt få ett G. Precis som Sophie sa, i vår värld är ett G ett MVG. WOHO! Det tog hundra år för mig att göra klart matteprovet. Istället för att ge upp innan jag ens läst hela talet, som jag brukar göra, försökte jag verkligen att lösa alla tal. Förutom MVGuppgiften, för den var ju bara sick.

♥ Nu kom mamma in och sa att hon har en present till mig! Det är säkert en bok om konsthistoria eller något. Så fort jag sa att jag ska ha prov i det om en vecka dumpade hon den här boken på mig:



(vad äckligt, ser ju ut som att jag petar upp boken i näsan. Det gör jag inte.)
Ja ja, bra att jag har någon som kan hjälpa till det här provet i alla fall. Båda mina föräldrar är ju urusla på matte... Sist jag frågade pappa om hjälp skrattade han bara åt mig. Barn, skaffa aldrig föräldrar som 1. inte gick ut gymnasiet, 2. inte behövde gå på fysiken för att läraren gav upp med de, och 3. Inte har körkort.

Ja, så förutom att jag har en fuldag idag har det bara gått bra för mig! Och ikväll ska jag till hijazz på konserttttt med the one and only Fabian.

Nu ska jag gå och äta surkål. Hejdå


Gr8

Oj vilken lång dag det här har varit känns det som. Jag tror att Niklas facerapade mig i drygt en timme. Jag satt bredvid men av vissa anledningar kunde jag inte röra mig och därför inte stoppa honom. BRA ATT MAN HAR SNÄLLA VÄNNER SOM TAR HAND OM EN NÄR MAN LIDER AV HJÄRTESORG. Tur att jag nu, enligt Niklas, har en annan pojkvän. Joshua. Den stackarn tror att jag älskar honom. Herregud. Niklas, om du läser det här, killen är fan helt förstörd tack vare er.

När jag åkte från skolan till stan var jag helt säker på att jag såg en björn springa ned i ån. Vad är det för fel på mig?


I never learn from my mistakes

Älskar känslan av att vakna klockan 8 på morgonen och komma på att man somnade klockan fyra. Jag tar tillbaka att jag tackar gud för skype.


men något som jag älskar på riktigt (förutom rosendalcafeterians underbara frukost) är att så länge jag går på rosendal kommer jag aldrig att sjunka till botten. Varje dag påväg till skolan kommer jag på hur underbara klasskompisar jag har och hur fint livet på Rosendal är. Jag vill aldrig gå ut skolan.

At night

Oh my god. Först såg jag ut såhär



sedan hände något, jag kanske har pluggat för mycket matte eller något.


Kul tanke. Han kanske häller i sig sprit. Eller misshandlar sin flickvän.


We<3it

NU HAR JAG, TILL IKKAS GLÄDJE (hoppas jag) SKAFFAT MIG EN WE♥IT! Woho! Har t om skaffat en tumblr så att jag kan lägga upp egna bilder när jag får flipp på redigering, och hearta de. HIHI.

http://weheartit.com/desquerida

Jag har gjort massa "sets" och grejer! (Ser ni några fula bilder så är det antagligen Sebbe som heartat). (SKOJA ♥) hhihihi jag har redan 3 followers! wow.


Vissa saker bör inte läggas upp på facebook

En kväll i Knivsta


Just nu vill jag.

Det bästa med att jobba på Tant Grön är att träffa alla underbara kunder. Första gångerna jag jobbade här hatade jag när det kom in folk i affären, jag var alltid så nervös för att 1. prata med de, 2. vara trevlig, och 3. slå in varorna på kassapparaten, jag hade inte riktigt koll på hur den fungerade och gjorde alltid fel (lyckades t ex alltid ta 45 167 00 i betalt istället för 450... wtf)

Nu älskar jag när det kommer in kunder. Speciellt när det kommer in söta par som ska handla tillsammans. Det verkar så himla mysigt att ha en lägenhet tillsammans och gå och handla! Åhh, jag blir så glad varje gång par kommer in.
Ibland längtar jag så himla mycket efter att få flytta hemifrån. Egentligen är jag livrädd, jag älskar min familj över allt annat och vet inte alls hur jag skulle klara mig utan de, men drömmen om att få bo i England har jag haft så länge nu. ÅHHHH. Jag vet inte hur mitt kärleksliv kommer att se ut om några år, men helst av allt vill jag bo tillsammans med pojkvännen jag förhoppningsvis har då hehehe, i England. Eller Skottland.

Jag såg An Education igår och nu längtar jag ännu mer. Jag hatar att England egentligen inte är som jag föreställer mig, och att livet inte alls är som på we<3it, men jag slutar inte drömma. Jag vill gå omkring i Englands regniga gränder, jag vill lyssna på jazz om kvällarna och kunna dansa. Jag vill ha råd för vintagekläder och jag vill vara vacker som på 60talet.

Jag vill ha någon som låter mig drömma. Någon som tar med mig genom livet jag vill lvea.

VISST JA

Nu kom jag på vad jag skulle skriva
Det är dagarna man råkar cykla ned på stan och sen inser att man måste cykla upp för karolinabacken när det är sjukt kallt ute som man önskar att Sebastian bodde kvar i stan.

men jag är en kämpe.

Boom di clap

HAHA känns som en ganska ovärd dag, men den har varit rätt nice ändå.
Cyklade till katte på morgonen för att lämna tillbaka Mysteriet på Greveholm till Daniel, har haft den i typ ett år utan att ens se den... Åhh det var helt underbart att få träffa mina klasskompisar igen ♥



(Elins bild. Hoppas det är okej att jag lånar den lite heheheheh. Mina vänner är så söta, helt otroligt! Älskar er så obeskrivligt mycket ♥)

När jag skulle cykla vidare till Rosendal, och mina vänner gick in på lektion, började det regna. Ödet kanske vill ha kvar mig på Katte, vad vet jag. Ringde till alla kattebarn jag känner men alla hade lektion. Som tur var träffade jag på Ting när jag var påväg ut, jag fick vara med henne och hennes vänner och spela kort. Yey! Sedan var jag ändå tvungen att cykla i regnvädret... åt lunch med smipparna, smed onda planer med Martin, och sedan hade jag lektion. Det är svårt att ha lektion när man inte kan se någonting. Ja - mina linser har fuckat ur igen. VADFAN.
På litterär gestaltning skrev vi texter om våra pojkvänner. Hahaha. Jag tänkte att det skulle bli grymt kul eftersom jag älskar att skriva om kärlek, men det visade sig att vi skulle skriva två-tre jättekorta konstiga texter. Ja, ja, det gick helt okej ändå.

Stort tack till Jonas som hjälpte mig med matten idag. (Tagga prov på tisdag)

Efter skolan träffade jag Astrid och Harald på stan. Och Andrea. Andrea skulle på dejt, och vi skulle till Vox. Sedan blev det ändå inget Vox för vi blev otaggade. Nu sitter jag hemma och ska räkna lite matte tror jag. Nu när jag förstår en del...

Idag blev jag jättesugen på toast, så jag köpte bröd. Ikväll ska jag äta så jävla mycket toast. ♥



Jag hade något viktigt jag tänkte skriva, men nu har jag glömt...

Du som alltid vet bäst

Älskling
Vad gör man när man är kär? Och vill att livet ska se ut som på bilden?
Jag vill inte vara såhär, det är inte normalt.


Verkligen



Jag vill leva som på we<3it. Verkligen.

Höst

Ja, ja. Jag är väl en helt vanlig bloggerska då. En i mängden. Lika awesome som alltid dock.

Omg

Sen jag gjorde slut med Joe har han varit så jävla dryg mot mig. Så när han skrev att han skulle på tour med Britney trodde jag att han bara ville göra mig svartsjuk............... MEN DET VAR SANT.
JAG SKA ALLTSÅ SE BRITNEY FREAKING SPEARS OCH JOE FAAKKING JONAS! PÅ SAMMA KVÄLL!

Woho, kommentar

Nu ska jag vara ball och svara på en läsarfråga. Det är inte ofta jag får sådana, men min vän Ikka undrade hur man hittar min we<3it.

Jag har ingen we<3it. Kan man ha en we<3it? Eller alltså, måste man ladda upp bilder för att ha en? :( Eller räcker det med att man bara "gillar" bilder typ? Borde jag kolla upp det där?

HOPPAS DU BLEV NÖJD MED SVARET.

Sjörövar-Elvin

Kom precis hem från Sollentuna, sov hos Elsa inatt. I helgen var jag på Gotland, helt underbart. Läs det här som jag skrev för ett år sedan, så mycket betyder Gotland för mig ♥ Och HAHA, Erik som jag skrev om, jag träffade honom i Lördags. Enda sedan åttan har jag letat efter honom varje gång jag varit på Gotland. Han var liksom det finaste jag någonsin sett, jag ville inte gå miste om en sådan kille. HAHAHA, högstadiecrushar ftw ♥ I alla fall så kan jag finally stryka det kapitlet av mitt liv, Erik var inte alls lika snygg som jag mindes honom (eller så var han det, bara det att det bara finns en man i mina tankar just nu), och dessutom tror jag inte ens han kom ihåg mig HAHAHA. Han var i alla fall fett trevlig, trots att han nog tyckte att jag var knäpp som ba "ERIK OMG MINNS DU MIG heeh?" Lite knäsvag blev jag kanske, men ja.

Nu ska jag sätta mig och plugga, sedan skriver jag om resten.

JAG HAR FÖRESTEN RÖTT HÅR NU, är galet nöjd, jag har alltid älskat att vara rödhårig! Det är så jag.


Nobody gets me like you

Can we bring yesterday back around?
Cause I know how I feel about you now



Sugarbabes är grymma ♥

GOTLAND <3

Tjaaaahhh bloggeeeeen! Sitter på gotlandsfärjan med mina bejbssssss. Shiet vad vi har röjt i helgen assoo.. fekke i ruinerna aaall nights!!!111! Såhär ser jag och Astrid ut:



Skojja jag har ju rött hår, inte rosa!!

RSS 2.0