Love that lets go

Lyssnar seriöst sönder Miley Cyrus/Hannah Montana. Vissa låtar är verkligen jättefina.

Vilken dag det har varit idag. Ganska chill då vi slutade kl 12, sedan Katedral --> Rosendal --> Skrapan --> Rosendal --> Stan.

Kom på inatt att jag skulle åka till Rosendal eftersom jag slutade så tidigt, tyvärr hade jag helt glömt bort anledningen när jag vaknade, om det nu fanns en anledning, men jag var helt säker på att det var viktigt att jag åkte dit. Man tänker inte klart på natten, eller morgonen. (Finns bara en som gör det, och det är Astrid. Speciellt klockan tre. Speciellt för ett par år sen. Heh.)

Fick i alla fall med mig Emma och Ylva, hann träffa Sebbe en kortis och sen gick vi till Lundellska i hopp om att få se Haralds nya DREADS!!!!!! Villade omkring i evigheter för att hitta till teatersalen, så hittade vi teatersalen men ingen Harald.. Aja, vi träffade ULF iaf, så helt bortslösad tid var det inte. Ylva och Emma åkte hem, och jag åkte tillbaka till Rosendal för att jag inte hade något bättre för mig. Träffade Niklas och Klas i två sekunder ganska exakt och sedan tröttnade jag och åkte till stan istället. Skulle på undersökning för mina linser.

Nu har jag försökt plugga men återigen misslyckats. Är rätt haj på naturkunskapen ändå så spelar roll. Sitter och myser i min nyfunna tröja. Köpte den för många år sen men aldrig använt den, förrän nu <3 <3 <3 Mysigaste tröjan ever! Ska snart ta en dusch, se på Waterloo Road med föräldrarna, och sen se på How I Met Your Mother med min godispåse ♥ Det förtjänar jag, imorn kommer bli en tråkig dag...




S

Tänk att en person kan få en att må så bra när allt egentligen är åt helvete.
Tack för att du kom in i mitt liv precis när jag behövde det ♥

UGC var nice



Speciellt eftersom jag verkligen.inte.kan.sikta.i.skjutspel.
Fallout är roligt ♥

Någon som kan skriva musik sökes?

Blir så irriterad när jag lyckas skriva hela låttexter och sen inte kan spela något instrument tillräckligt bra för att kunna skriva musik till de. Har skrivit ett par låtar på gitarr, ganska oproffsigt dock eftersom jag inte spelar gitarr.....

Har nu en låttext klar men ingen musik. Vet inte vilka som läser min blogg? Om någon har lust att hjälpa till med musiken så hör av er/dig.

Det här kanske är det töntigaste inlägget jag någonsin skrivit/kommer att skriva, men wth.

pleasedon'treadmyblogI'mfreakingout,knowyoudon'tlikewhenIdothat.

Vad tänkte jag med när jag bestämde mig för att fylla mina väggar med minnen överallt när jag alltid vetat om hur nostalgisk på ett inte bra sätt jag är?

Det sitter en bild på min vägg.
Ett collage.
Det står att jag är fin och vacker och älskad på det collaget, och det finns massa bilder på mig där.
det står att jag är världens bästa älskling. Och sånt fint. Och det finns förlåt med också.
Det är från när kärleken gick över styr men du lyckades reda ut allt så fint. Jag hade blivit rädd om vem som helst hade gjort något sådant till,för mig, men när det gällde dig blev det aldrig för mycket.

Det har gått två och en halv vecka nu och jag tror alla vet vad den här texten som faktiskt makes sense handlar om, och jag är jävligt glad om dagarna, praktiskt taget lycklig, stolt över att jag klarar av skiten så bra. Lyckas alltid tänka bra och mogna tankar. Inser liksom varje dag att livet är så mycket mer, och att mitt liv är förjävla bra egentligen, och jag kan t o m vara tacksam och glad för att jag fått uppleva så mycket fint med helt rätt person.

Men om kvällarna, nätterna, alltså jag orkar inte då. Jag orkar inte tänka positivt, jag vill bara minnas och gråta och bli övernostalgisk och skriva låtar. Alla säger ju att det behövs. Alla säger att jag inte borde vara så glad och lugn som jag är, att jag borde sörja ett tag nu, liksom få ut all sorg och inte stänga in den. Nu gör jag inte det, jag tänker inte stänga in den.

Bara om dagarna.
På collaget som jag borde bränna upp men jag är ingen sådan person, står det att jag är stark. Jag är ju det. Jag vill egentligen bara ta ner collaget och spara det någonstans där jag inte ser det, men det sitter för hårt fast med häftstift som är formade som hjärtan. Gud.
Jag saknar dig, och jag skulle kanske sakna dig ännu mer om du var min igen.
Här ligger jag, det är så det ligger till.



If you're not the one, how come you're the one?

Fredag

Tänker skynda mig att berätta om min dag innan jag får ett breakdown och börjar skriva emotionella texter som inte makes sense över huvud taget.

Var på bio med familjen idag, såg Hotell Gyllene Knorren HAHA, ni vet årets julkalender? Eller förra årets. Ni vet. Gratis popcorn ftw. Köpte byxorna jag ville ha också :) nöjd flicka.
På kvällen gick jag på bio igen, med Astrid, Klas och Sheila. Det var trevligt :) Vi såg.. Sanctum tror jag den hette. Skitbra film! Sen följde Sheila och Astrid med mig hem och åt glass och såg på how I met your mother, och Astrid har fixat en jättefin header till mig som kommer upp nångång sen <3 <3 <3 <3 <3 3<3 (därför min blogg antagligen ser helt fuckad ut nu, har inte vågat kolla.)

Where did our love go? I don't know

Blir ingen Snowball för mig ikväll. Får väl sitta hemma och spela WoW istället. Aa.

Var förbi Astrid en stund idag, såg på HIMYM. Får aldrig nog av den serien, underbar ♥ Åkte ner på stan efteråt och kollade lite på Gina Tricots kläder. Hittade ett par byxor jag ska köpa tror jag. Vet inte varför jag gillar de egentligen, men de blir nog sköna att ha i sommar, de var ganska tunna.



Har bestämt mig för att börja skejta igen! Saknar verkligen rampen, var jättelänge sen jag var där. Brukade hänga där med Kattis när jag var 13-14 år. Det var bara med henne jag vågade skejta lol, eftersom hon var äldre än mig och kände alla coola killar där. Men sen flyttade hon till Göteborg så det vart inge mer skejt för mig, synd. Kommer fortfarande inte våga åka till rampen, tror inte jag är så bra längre, har inte skejtat på 2 år liksom.



Fetcool bild.
Haha, minns verkligen hur lycklig jag var den tiden med Kattis. Shit vad länge sen, har inte tänkt på det på evigheter. Aja det var inte meningen att jag skulle bli nostalgisk och grejer nu, hade bara tänkt skriva hur tragiskt det är att jag stannar hemma när alla ungdomar i Uppsala ska på en grym fest. Men jag överlever, för Nikola berättade idag att RISE AGAINST SKA SIGNERA SKIVOR INNAN KONSERTEN!!!!

Nu ska jag fortsätta redigera filmer från Gotland. Jag och Elsa gjorde en skitbra videoblogg ♥

Hemma!

Kom hem vid tolv igår. Shit vad lång tid det tar att åka, gick liksom från elsa kvart i fyra.. Kunde inte sova på båten heller så hade astråkigt, men på tåget till Uppsala snackade jag i telefon med Am hela resan = lite roligare mhm ♥

Har inget kul att skriva. Är förbannad för att jag fick reda på NU att grejen jag skulle på i sthlm har ställts in. Hade ju tänkt åka dit imorn, men ah nu ska jag tydligen inte det. Vill så gärna gå på snowball ikväll så kanske gör det, skulle inte tro det dock. (deprimerad_chhhhey)

BRAGREJ iaf är att Astrid smsade nyss och frågade om jag vill hänga med på Elake Måns på Lördag. KLART JAG VILL ROBIN KELLER FOR THE WIN ♥


(gillar att jag alltid fejkler på foton)

Nu ska jag göra frukost, har lovat mig själv att äta extremt bra mat från och med nu.

Do you want to see the world?

Vandrat omkring i Visby idag, det var fint. Jag älskar havet, verkligen älskarälskarälskar. Åt lunch med Elsa på hedbergs och så har vi varit på Fenix, typ Visbys genomfarten. Spelade lite piano & gitarr, pluggade och drack varm choklad + träffade Embla och en till tjej :)


(jag är fullt medveten om att jag inte ser särskilt bra ut i uppsatt men ÅH vad skönt att inte se helt miffad ut iaf! Alla mina vänner har helt olika åsikter om vad de tycker om mig i linser, jag vet inte riktigt vad jag tycker än, kan ju se i de och det är väl viktigast, dock ser jag inte jättebra men.... ska på kontroll på måndag)

Imorgon åker jag hem. Vill verkligen inte, jag blir så lugn och avslappnad här. (Fast inte just nu, internet failar och sååååå) Elsa virrar omkring med influensa och gymnasiebekymmer, stackarn. Försöker lugna henne så gott det går! Imorn är hon hemma från skolan så jag får en heldag med bästavän ♥ Tror hon ska sova nu. Jag tänker iaf sitta uppe med min godispåse och chatta med Sebbe, som vanligt hahaha! Den här veckan är sista veckan jag äter såhär mycket skit alltså. Hört mig säga det förut?

Gud vad jag har tråkigt. xD

Just nu

Sitter i Elsas kök och garvar åt henne och hennes mamma som dansar och sjunger i köket HAHAHAHA ♥

Why would you be so hard to get over?

Hej alla obefintliga läsare förutom Astrid som kommer kommentera inlägget med JAAAAG LÄÄÄÄSEEEEEER om jag inte påpekar att hon är min besthestlesare.

Jag är på Gotland nu. Min dag igår was great! Iaf timmen då jag fick GRATIS SKOR, GRATIS PENGAR, OCH GRATIS MAT. Jag har sneakers nu. Jag älskar sneakers. Jag älskar gratis sneakers.
Hann träffa Am innan jag åkte till Gotland :) Hon hängde med enda till nära Nynäshamn, vi pratade om det vanliga - förhållanden - och jag tänker skriva det jag alltid skriver - så himla skönt att få prata med henne! Och jag fick känna på hennes bebismage <3
Nu ska Elsa styla mig. Jag kommer bli jättefin. BE ER BE

...
Herregud vad jag inte ser ut som jag längre, alla gotlandskillar kommer ba. HAFFA. (Eller HAHAHHA jag ser ut som en rockstjärna!)

Kom fram till Elsa runt halv tolv, vi åt mackor och drack varm choklad och kollade på how I met your mother :) Sen somnade jag direkt. Eira kom idag på morgonen, åh älskar att sitta med mina bästa vänner och bara prata! Nu har Eira gått, och jag och Elsa ska ut och äta lunch och se på något band. :) hahahaha som jag ser ut alltså, vore nog snyggt om jag hade i linserna, men det är lite too late nu, när jag redan sminkat mig.. Nu måste vi gå, hejdå!

Om du bara visste

Hur mycket du förstör
hur mycket vi förstört.






(jagvilltilldignu, och tilldig)

Ostabilt

Det var ju vi
det var ju mer än bara vi, det var ju vi
jag hatar kvällar och nätter och tankar
hur kunde jag slänga bort oss?

allt känns så fel, för allt jag gör nu har vi gjort
och vi borde göra det nu med.
man tror alltid så mycket men det tar alltid slut, någongång
vi har upplevt och gått igenom för mycket för att kunna släppa allt

så nära och nu så jävla borta

But baby, don't you listen

Tänk att vissa dagar känns det som att ingenting någonsin kommer att ordna sig, och redan nästa dag känns allt så mycket bättre.
Och tänk att jag har haft så många dagar och så många dagar och timmar efter och jag lär mig aldrig att det faktiskt blir bättre.
Idag har jag haft en dag då allt har blivit bra och bättre. Kort skoldag, satt kvar på katte till sju för att plugga + skulle vara med Sebbe och Daniel när deras språk slutat (på riktigt, palla ha språk till sju på kvällen?) Emma hjälpte mig med matten, ligger så sjukt mycket efter men nu förstår jag hur man gör! ♥ Tur att man har naturkompisar. INTE FÖR ATT ALLA NATURARE ÄR SÅ SNÄLLA! Josef i Emmas klass störde hela tiden, tills alla gick och han lugnade ner sig och bestämde sig för att 1. försöka äga mig på Oxie och 2. Hjälpa mig med samhällskunskapen och 3. Hålla mig sällskap i min ensamhet i väntan på D och S.

Och nu luktar hela mitt rum pommes frites. Och jag har haft en grym kväll med Sebbe och Daniel (fast Daniel dissade oss efter ett tag, FÖR HAN BEHÖVDE SOVA, GRINIGA UNGJÄVEL! ♥), vi var i Sävja och umgicks med snällt folk. Lyssnade på en föreläsning (om vaddå?) och skrattade åt föreläsarens gester tills Sebastian hittade hänga gubbe på sin HTC.
jag vann nästan på poker sen också, och lyssnade på the kooks hela vägen hem så jag är glad och nöjd och nu ska jag nog fläta mitt hår och se på How I Met Your Mother!


Det är mörkt och jag är kvar i skolan, WTF

Slutade halv två. Nu är klockan sex. Och jag ska plugga.




jaaaaaa




vad gör man inte för sina vänner?

Sorgligt.

"There is a "lie" in believe, "over" in lover, "end" in friend, and an "if" in life"

-En like på fb. Den var mer sorglig än klyftig.
Och någonstans stämmer det, ju.

Lyssnar på Joels spotifylista och är pepp på att göra musikvideos. I sommar alltså, då jävlar ska jag ut och filma. Mycket. Fast så säger jag ju alltid. Jag ska filma, och jag ska lära mig att redigera bättre, och jag ska spela trummor och bli asbra på piano och skriva djupa låtar, och skriva en bok som förändrar ungdomen, och ja, massa sådant.

Det blir väl inte riktigt så va, men livet rullar på ändååååååååååå

Jag ska plugga nu, men är för pepp på livet för att kunna plugga. Det är väl egentligen en bra grej, men inte när man inte har TID för livet!



Haha kolla jag är ju redan en rockstjärna som inte har förstått hur man spelar gitarr än.

Någon hade förstört ett hjärta på katte.

Jag hade nog århundradets sämsta alla hjärtans dag.
TypingenchansattjagkommerinpåRosendal + ett krossat hjärta, tillhörande; mig + jobb + jag glömde äta idag, hur kan man GLÖMMA att äta, när det är PANNKAKOR och grejer? = alltså nej.

Trots att årets bästa dag failade är jag glad nu, BRA VA?
Fixade pluggfika till mig själv och försökte plugga men det gick inte braaaaaaaaa :3 : 3 :333333333333333333



Mysigt va?



Jag satsar.

Och ska sova nu.
OCH VAKNA IMORN OCH SPELA SEVEN NATION ARMY FIRST THING PÅ MUSIKEN!

På riktigt, det känns helt fel att ha den här headern. Vad som händer mellan mig och Adde nu är att vi fortfarande är vänner. Eller ovänner är vi inte i alla fall, vi har pratat mycket, mycket. Men fortfarande, HEADERN WTFFFFFFFFFF såäärejuintelängre. Och jag vågar inte ändra för TÄNK om min blogg blir jätteful :S.S.s.S.s.s:S:s.s Vill inte förlora alla mina läsare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vadå

Vaddå jag mår bra och allt är bra vem försöker jag lura

bara en dag som alla andra

det trodde jag aldrig att jag ens skulle tänka


Vaddå bloggpaus?

Uppdaterar tydligen mer och slutar inte alls blogga. Jag mår ganska bra, förvånandsvärt bra, trots en viss jättesaknad men ah, jag LEVER!

Jag var i Tierp (staden där allt händer) och på äventyr i höga snödrivor med Astrid och hennes två vänner. Musik Direkt nivet :) Var skitbra, jättemånga bra band, AKTER HETER DET, och rolig publik! Och Astrid vann en biobiljett och Freja vann macaroner!1!!1



Mer har jag tydligen inte att säga. Ska till rosendal imorn, kul alla hjärtans dag not. Ska jobba också.. hur inte lyckat som helst, alla hjärtans dag har ju alltid betytt sjukt mycket för mig! MEEEH







Hejdå

I do!

Nu vet jag vart jag vill gifta mig;



Är såååå avundsjuk på min vän Sebastian som ska dit (Japan) som utbytesstundent i Mars, precis när träden blommar. Ahhh!!

Korta drag

Skriver om min dag lite kort så att det inte blir för långt *logiskt*, avslutar med att kopiera en text från Shimos blogg, den är viktig.

Härlig kväll med tjejerna, fick en kille att le på bussen till Alexandra för VI ÄR JU SÅ HIMLA ROLIGA HAHAHAHAHAHAH. Sjöng sing-star och kollade på melodifestivalen hela kvällen hhahaha typiskt svennegrej! Tänker inte skriva vad jag tyckte om melodifestivalen för det är ju så himla emot mina principer att ens ha åsikter om bidragen :(((((

Jättemysigt var det i alla fall, och galet kul med singstar när man är så bra som jag på att imitera the hives!!
Satt på Max med astrid i väntan på bussen och sen tog jag hand om en full tjej på bussen till håga, det är livat i hågaby ibland! Fast hon var inte så livad :(
Nu ska jag se på HIMYM och sova.

(Okej ingen kommer orka läsa den här texten, men ändå. Känner lite såhär.)

"It is such a myth that girls don’t like to let their guy just hang with the boys. It's a terrible lie perpetrated by relationship-phobes throughout the ages. It is totally untrue that we want you to give up your life to be with us. Think of it this way… when we met you and fell for you, you were (hopefully) single and your friends were a big part of your life. Take your friends away and a big piece of the guy we fell for goes with them. So we want you to keep your guy time. We know you need your friends and truth be told we need our friends too. That being said, obviously when you are single you have lots of spare time to spend with friends but when you are in a relationship some of that time is going to be taken up by your significant other (A.K.A. us). That is only normal. It is normal for you to need your guy time and it is normal for you to want to spend time with us. If you find the right balance the guy-time issue quickly becomes a non-issue. It is when we feel like you don’t make as much time for us as you do for them or that you resent being away from your friends when you are with us that the stereotypical “girlfriend verses the friends” scenario takes the stage. It’s all about balance. Spending time with your friends or with us will never be an issue as long as there is a balance and as long as we never feel that they mean more to you than we do or that they come always first."



Jag har en skitrolig bild på mig själv, den tänker jag ladda upp någon gång.

Mina läppar fryser, kan du värma de?

Slut på allt klagande.

Jag hade faktiskt en riktigt bra dag igår. Haha - hela hågaby var helt insnöad. Fick sitta i knä på en total främling för att komma till skolan, bara för att jag ville ha spanska. Älskar att läsa spanska, och läraren skriver upp minsta minut man är försenad. Så var hon själv försenad, kom inte på hela lektionen! Men halva spanskaklassen satt kvar iaf och pratade med varann :)

Hade håltimme några timmar sen, så jag och några tjejer drog till Karolina och fixade tacos + fika och utsatte oss för extremt pinsamma frågor :))))))) Kan säga att jag nog aldrig vetat såhär mycket om några jag bara känt i ett halvår! HAHAHAHHAHA. Tack för att jag har er tjejer (INTE FÖR ATT NI LÄSER MIN BLOGG ERA JÄVLAR) ♥

Sen vare labb och jag och Karro ääääägde, ofc :) Efter det träffade jag Simone på stan och vi satt på cafe linne (jag vet inte hur man gör apostrofer på PC, haha sug) i flera timmar och bara pratade. Så himla skönt att få prata ut om allting, jag och Simme har så mycket gemensamt när det kommer till kärleken! ♥

Sen gick vi till genomfarten, träffade på lite folk där, lyssnade på bra musik, sen kom Astrid och påpekade att vi inte hade några sittplatser så vi 3 gick till storken istället, kom på att det var dyrt, och gick till max! Sedan kom Diana och spårade, HAHA. Sen drog hon PUUHHHHH närå <3 Vi gick till stadsteatern och lyssnade på mer musik! Åkte hem, spenderade aldelles för mycket tid för att tänka, vaknade, tänkatänkatänka hatar alla tankar, har jobbat idag.

Ikväll ska jag till Alexandra och se på film med tjejerna i gamla klassen :) Har så himla många bra vänner, har inte tänkt på det förrän nu! Imorn ska jag prata lite med en tjej i byn, Signe, snäll flicka som går Journalistik på rosendal. Hon ska berätta lite om hur det är i klassen eftersom jag ska börja där till höst - antagligen eller kanske.

OCH IMORN SKA JAG OCKSÅ - spela trummor! Satsasatsasatsa ska jag göra, ska spela upp Seven Nation Army med Maxi, Daniel och Elin på tisdag, för musikgruppen. HAHAHA vi kan ju inte spela :((((((

bild?
Nej usch vad fult, ingen bild.

Punkt först

Jag blir så sur
och så less
och är ledsen och less samma sak?
och rädd
och arg
och jag vill slå dig
är det rätt att säga att en person förstör ens liv?

Ibland är det fel och jobbigt och sämst att ha för starka åsikter
som man vill förmedla till hela världen - för allt jag har att säga borde folk, speciellt du, lyssna på.
Vet att ingen gör det

Och då blir jag sur. Och uppgiven, blir jag.

Jag vill ta bort min header, men jag vet inte hur man gör.

punkt.

Det är nånting ikväll, som får mig att tro

att jag nog aldrig känt mig så ensam som nu.
Alltså jag tänker inte blogga på ett tag, vill inte bli en sådan som använder bloggen för att avreagera sig på, har min dagbok till det. Men ah allt känns så. tomt. nu.
Och om det här gällde någon annan, skulle jag säga en hel del kloka saker, men jag orkar inte lyssna på mig själv och alla andra när det gäller mig själv och det här och adde och skit och åh.
Men de säger ju att man får vara ledsen ett tag.
Ett tag tänker jag vara ledsen, men sen jävlar ska det bli ordning på saker. Jag förlorade mycket, mycket när jag blev tillsammans med Adde. Kanske jag kan få tillbaka allt nu. Eller? Och sen får vi se vad som händer.

Jag blir så glad när vissa personer bryr sig. Det värmer till max. puss

(om ni bara visste hur mycket jag saknar er och dig och vi)

Killar är _Cheyer ibland

Du kan inte fixa mig
men det här kan
kunde
du
fixa
eller inte
eller?
aldrig mer, aldrig igen

hej

"När du sparar avslutas din relation med Andreas Bleichner"
Alltså wtf facebook, liksom verkligen BEKRÄFTAR att NU ÄR DET SLUT och nu är DET PÅ RIKTIGT för det är PÅ FACEBOOK och inte som alla andra gånger ni gjort slut och blivit tillsammans igen en dag, en timme efter.

Och nej jag är inte okej, nej jag mår inte bra, men vem gör det precis efter det tagit slut? Det blir bättre. Det här är bäst, det är bäst såhär. Ingen av oss kan ha ett förhållande, just nu.
Och när det tar slut förstår man vad man går miste om, men vi har förstått det för tredje gången nu och tredje gången gillt förstår vi att vi inte ska låta oss luras av det.

Är stark nu, måste vara det

Tar tag i allt nu

Är hemma från skolan idag, somnade på bussen till katte, har aldrig gjort det förut och det kändes jätteskumt :s Drömde helt sjuka grejer och när jag vaknade fattade jag inte vart jag var, det var jätteobehagligt. Fattade då att jag måste ha en ledig dag till där jag kan fixa all stress, har en tendens att aldrig ta tag i saker så behöver såna här dagar ibland. Hann iaf till Katte innan bussen gick hem, så hämtade alla läxor och datorn. Hade sån tur, träffade på Adde innan jag gick, gjorde mig lite gladare ♥

Sen träffade jag mamma på bussen, men hon var förstående som tur var. Tydligen så är hon och pappa jätteintresserade av drömmar och dess betydelser, så jag ska prata med pappa ikväll så ska han tyda mina drömmar! Haha jag trodde ALDRIG att just DE skulle vara intresserade av sådant, de tror verkligen inte på någonting. Ska bli jätteintressant att höra vad han har att säga, jag drömmer alltid saker jag kommer ihåg tydligt, kan vara jobbigt ibland men oftast är det kul. Skriver lite ikväll om vad mina drömmar har att säga!

Igår kom Astrid hit, vi åt b&j och kollade på how I met your mother :) Och sen gjorde vi standardgrejerna man alltid gör hos mig, dvs dampa på internet och ha kul med photobooth. Älskar mac!


Rubrikhelvetetetet

Igår var jag på teater med Astrid och Ylva!
Först åt jag och Astrid på burger king, the place för de coola kidsen. Check out her blog med charmiga bilder på oss här.
Vi såg på Anna Karenina. Den var sjukt lång men väldigt väldigt bra! Blir fortfarande förvånad över hur proffsigt allt är på Uppsala Stadsteater. Så himla maffigt alltihopa. Tack Astrid för att du har introducerat mig till den kulturella teatervärlden ♥
Efter teatern gick jag och Astrid till genomfarten en stund och träffade Emil och Diana :) Sen åkte jag hem till min älskling och sov där. Var helt soligt när vi vaknade!! Haha fast vi gick inte ut för det, solen försvann när vi tänkte ta en promenad :c Vi myste i sängen och kollade på toy story istället. Sen skulle Adde till sin kusin så jag åkte hem efter att ha fått utbrott på stackarn för att jag inte fick in mina linser. Förlåt älskling, men ska jag ha mina linser får du vänja dig vid att jag tappar tålmodet på en gång <3< <<3<3<3

Ikväll var jag på bio med några vänner och en Hellström. Såg Narnia, den var ganska tråkig men helt okej! Fika på storken är också helt okej, mer än okej faktiskt när man har sådant trevligt sällskap.
Har haft i linserna sen 4 idag, och det funkar skitbra nu! Blir liiite röd i ögat efter ett tag men får inte huvudvärk längre och jag kan se i de! Trivs verkligen :) Förstår bara inte hur jag ska orka kliva upp ÄNNU tidigare för att sminka mig. Gör ju inte det när jag har glasögon, då lägger jag ner all tid på mitt hår istället. AH STORA PROBLEM DÄR! Men har alltid trivts bättre utan smink so live with it.

Mitt internet fakkar uuuuur just nu och det gör mig pissed för jag hade tänkt sitta uppe ett tag ikväll. Har massa b&j i kylskåpet men är konstigt nog inte sugen på glass :c Tanken på att jag kan gå och hämta när jag vill känns ändå bra!!1!111!!
Chill chill chill.



Alltså ja den här bilden visar verkligen hur snygg jag är i mina linser eftersom man inte ens ser mina ögon, men min webcam är helt fucked up och vill ändå bara blixtra över ögonen så att de blir viiitaaaaaa men bloggen blir så tråkig utan bilder så ah.



HOLA QUE TAL

Sitter och väntar på att älsklingen ska sluta. Har vart såå duktig idag, hunnit plugga so + spanska, och gjort klart två inlämningsuppgifter. Har hunnit gått till SYV också för att kolla hur det fungerar med betyg om man byter mitt i en termin (hoppas på att kunna gå klart den här terminen och hoppa in på Rosendal sedan men tror inte det fungerar så. Om jag ens har fått en plats alltså.) Känner mig inte ett dugg stressad längre, så ska ner på stan och koppla av med en shoppingtur utan pengar :) Förtjänar det, HOPPAS PÅ ATT ADDE BJUDER MIG PÅ FIKA OCKSÅ!!! Vad har man annars pojkvänner till?

Alexander kom förbi idag och villade runt på katte. Så nu har jag äntligen mina 380 kronor han vart skyldig mig i några månader! Fast ah det är ju pappas egentligen.

Precis haft musik. Vi skulle göra en låt på bara typ 40 min, ahhaha det var assvårt men vi var skitbra :)))))) Undrar om jag har några roliga bilder på den här datorn? <-- Svikarn som dissat oss för Italien i en vecka!

Between those lines of fear and blame

Har mina linser i! Har fått nya nu så jag ser mycket bättre. Får dock lite ont i huvudet, men det kanske försvinner sen. Förstår inte varför jag satte i de NU, när jag har massor att plugga till. Har jättesvårt för att läsa i linserna, ska få läsglasögon om jag fortsätter använda de (Krångel, krångel).



Saknar Adde jättejättemycket, och mer intressant har jag inte att skriva.
Har inte fått svar från Rosendal än.
Har haft historiaprov idag. Det gick bra.
Vill haaa Addeee häääär
Kan inte se vad jag skriver så jag hoppas att jag stavar rätt.
Har 75 sidor att läsa på i samhällskunskap tills om två veckor.
Hmhm JA jag har en skitbra idé till en alla hjärtans dag present till Adde. (Fast jag kommer aldrig orka)
Om tre veckor är jag på Gotland ♥
Jag är skitbra på piano.
IMORGON HAR VI MUSIK ♥
Alla tror att jag heter Erika, det gör jag inte.
På fredag ska jag på teater med Astrid och Ylva!

hejdå

åh föresten, jag har inte spelat WoW sen lanet för fyra månader sen. Blir lite sugen på att börja igen faktiskt, har många schyssta kompisar som spelar. "kompisar" alltså jag vet inte om man kan kalla sina wow kompisar för kompisar ,men kanske om man faktiskt umgås med de?



Om bara allt vore lite mer som då nu.

Just nu är jag mest irriterad och längtar tillbaka till Eriksberg och åttan och gamla goda tiden.
Men en grej har hänt som får mig lugn och säker igen. Tack, Bror.
Nu ska jag till en granne som jobbar på Rosendal, fick nämligen ett mail för tio dagar sen om att den finns en eventuell plats för mig på journalistiken! Såg inte mailet förrän nu dock så hoppas inte att det är för sent.

Vill börja om på nytt samtidigt som jag vill tillbaka till allt som fanns förut. Går det ihop, fungerar det?


(typ lyckligaste dagen i hela världen, fast så har ju jag ganska många sådana. Varför kollar jag alltid på gamla bilder när jag vet att det aldrig aldrig blir som förr igen när den som betyder mest förändrats mest? Gha! Sluta.)

Naive

Det var en gång en pojke och en flicka
pojken och flickan var väldigt nära vänner
ovanligt nära vänner för att inte ha känt varandra alls längen
flickan var glad, hon hade längtat efter att få ha en sådan vän
pojken och flickan hade fina stunder med varandra, pojken hjälpte flickan mycket när hon var ledsen, och höll om henne när hon fick psykbryt.
på julafton sa pojken en elak sak på skämt, men flickan var trött på hans elaka skämt

så hon svarade inte.

pojken förstod inte varför hon svarade, och flickan blev irriterad och sur
pojken frågade hur hon mådde
flickan sa att allt var så jävla bra
och allt var ju det, så jävla bra, flickan ljög inte.
då sa pojken att nej, så är det inte. Flickan mår inte alls bra.

Om jag var du och hade ditt liv skulle inte jag må bra

så sa pojken.

Och då var det slut på en vänskap som aldrig skulle hålla i alla fall.

Det är uttjatat med blogginlägg om hur trött man är på vissa människor, men ärligt talat. Jag är trött på människor som gör allt för att trycka ner en annan människa, bara för att den personen inte har något liv. Alls. Nästan bokstavligt talat. Att klaga på att jag alltid är nere, och sedan inte peppa mig när jag äntligen tar tag i saker och blir pepp på livet är så sjukt dålig stil. Seriöst, jag förstår inte. Jag börjar tro att du använde mig för att själv må bättre av att få mig att må skit, och jag trodde inte att sådana personer faktiskt existerade.
Jag trodde att jag skulle sakna sönder dig, men det här är första gången jag kan lägga något bakom mig, vara glad åt det vi hade och gå vidare. Äntligen kan jag följa råden alla alltid ger en;  "Sådana personer är inte värda att lägga energi på"

Din förlust, inte min. Men tack, du fick mig att växa.

RSS 2.0