Happy new year Joe.

Joe, it's over between us. I've realised I love my Andreas more than anything in this world. And he cares about me. That picture of you and Rachel Greene really made me angry. Not sad, just angry. Bye, FOREVER.










And don't go write stupid songs about this break-up. You and me were never serious. I never even loved you. But thanks for the tickets to USA!

I can't get no, satisfaction. Och så kunde jag det :pP:p:ppPP

Har haft två amaaaaaaaaaaazing dagar ♥ Eller ah tre kanske. Hur blev mitt liv såhär bra?
Adde kom till mig i förrgår och vi invigde min nya älskade dator med att se på Camp Rock 2 och äta chips. Jag visste inte att datorer gör en såhär lycklig!
Var tvungen att stiga upp astidigt nästa dag, skulle jobba. Var inte alls taggad, speciellt inte eftersom älsklingen (Adde alltså, inte datorn.) låg kvar i min säng och sov så sött (sover han så vaknar han inte.) Men since I'm so perfect klarade jag det ofc, och när jag kom hem vid två låg Adde fortfarande och sov.. Och här fick man slita........

Sen bar det av till Stockholm, jag skulle äntligen få träffa bästa Erika :) Åhh du är så underbar vännen ♥ Kom till henne rätt sent så vi gjorde pannkakor och ett stort misstag när vi inte tog på oss jackor när vi skulle ut och vara kattvakter.. Alltså det var askallt. A-S-K-A-L-L-T. Och vi sprang.
Det blev mycket prat (otroligt mycket som kan hända under två veckor) och skratt :)
Sov över där sen, åhhh det var SÅÅÅ länge sen jag fick sova i den sängen, inte sovit där sen jag var typ.. 9 år? Och det enda minnet jag har är från när jag var fem och Erika knuffade ner mig från sängen så jag var vaken hela natten :c Fast det hände inte den här gången hhöhöhöhh braa.
Idag gick vi omkring i Kista galleria i nästan 6 timmar och jag hittade en del grejer :) Fast nu har jag sååå ont i fötterna, mina skor är nog inte gjorda för shopping runder eller för att springa efter bussar..

TUR ATT MAN KÖPTE FOOTLOTION!

Nu ska jag se ett avsnitt Glee PÅ MIN NYA MAC, och imorn är det nyyyååååååår!
Känner mig så nöjd med mig själv och mitt liv nu (trots att ingen läser min blogg längre, men jag behöver inte er, jag har min dator.)

Fuck off.

rubriker är inte roligt.

Är i Stockholm nu, chilllllllllllll. Är hemma hos Erika, har inte vart här sen jag var jätteliten!
FETT KUL.


And how do you explain this, mister?



How could you?!

Dreggel dreggel





Blir på så bra humör av att kolla på kläder på nätet ♥

Free People

Asos

Where R U

Hallå, var är alla mina kommentarer? Hallå?

Var på stan med Astrid idag :) Var meningen att jag skulle ta hål i öronen - det har liksom inte blivit av någon gång. Har alltid fått för mina föräldrar (de har praktiskt taget tjatat) men aldrig tagit tag i det. Hehehheeheh som med allt annat jag aldrig tar tag i. Min dator är inte ens uppackad än, köpte den för typ.. över en månad sen? DÅÅLIIIIGT.
Var iaf trevligt att vara på stan med henne, kollade efter nyårsklänningar c:
Tyckte mycket om den här;



Ja jag vet hur störande det är när folk målar över sitt ansikte, men ibland behövs det..!



(Eller så skippar man ansiktet helt och fotar sina boobs istället så får man mer läsare.)

Köpte en annan klänning, fast har ingen bra bild på den. Den var ssssnygg så om jag inte hittar någon snyggare i Kista på torsdag ska jag nog ha den på nyårsafton :) ÅHH NYÅRSAFTON Har en stark känsla av att 2011 kommer bli ett grymt bra år.
Ska snart vara med Astrid igen, vi ska se på Aladin och käka ben & jerrys. Fast det ska bli en överraskning, så hoppas inte hon läser min blogg.

Btw WTF Joe, you should give me a call at once cause I'm so angry with you.

Och så var det en jävla massa julmat.

Dagen efter julafton åkte jag till älskling. Hade köpt en receptbok, massageolja, badkula och presentkort på hemmakväll till honom så nu ser jag fram emot en myskväll någon dag :)
Han gav mig bästa presenten ever, han har sparat en summa pengar (det är tydligen ohövligt att tala om pengar offentligt.) som han tänker spendera på mig någon dag :) + två biobiljetter. Har redan planerat massor jag vill göra, och ÄNTLIGEN får jag se filmer som JAG vill se utan att han ska hålla på o klaga hahahaha! Kommer bli musikaler och tjejfilmer i 180. <3 <3 <3
Längtar tills vi ska ut, vet precis vad jag vill ha och vart vi ska äta och vilken film jag vill se osv osv osv TACK ÄLSKLING ♥ Åh och så fick jag en blombukett, världens finaste, med tre rosor och något som kallas för brudslöja tror jag, vilket var sååå gulligt, alla vet väl hur blödig jag är när det gäller bröllop och grejer?
Hade en asmysig extra-julafton med Adde, julmat, julmust och så såg vi The Holiday, bästa filmen nååånsiiiiiin <3

Nu ska jag till stan med en annan älskling, Min blondgrud :) Puss!


omg

Serri jag dödar min hy.
svär.

På riktigt.

PÅ RIKTIGT.

Och så var det julen

Skulle tro att min jul är ganska annorlunda om man jämför med andras, och skulle noooeeg trooeee att det är för att Iris har Downs. Hon väcker mig alltid vid 6 på morgonen och så ska vi hålla på och jämföra vad vi fick i våra julstrumpor osv osv <3 efter det väcker vi föräldrarna (som alltid redan är vakna eftersom Iris har sprungit uppe hela natten och letat efter tomten.. eller nåt) och öppnar paket. Ja vi har ju alltid gjort så, och även fast jag kanske skulle vilja sova ut på julafton vill jag inte förstöra för Iris. Jaa jag är en så snäll storasyster, right?

Vi åker alltid till sthlm för att fira jul hos mormor och morfar, och den här gången fick vi skjuts av vår granne (Älskar att bo i Hågaby aka Flumbyn ibland. Eller ja, alltid. Det låg ett paket från tomten i vår brevlåda med Charlie Chaplin boxar i HHAAHAH vem f*n la den där?)
Kalle var höjdpunkten som vanligt, VAAD ÄÄR EEEEN BAAAL PÅ SLOOOTTEEETTT????
Sen kom tomten och Iris blev rädd, sen uppspelt, sen tvingade hon mormor att pussa på tomten.

Det här året hade jag inte önskat mig något speciellt så jag fick en hel del smågrejer, kanske typ fotar sen.
Var en asmysig jul iaf, nöjd med allt jag fick :)
Hahhahahaha, hågaby är gulligt. Jag skrev kanske att frysarna på tant grön gott sönder så all ben & jerrys hade smält? Ah vi ställde ut skiten bakom tant grön och nu när vi kom hem var allt borta, det visade sig att alla bybor hade vart och tagit av glassen! HAHAHAHAHAH <3 <3 <3



Vår gran är asful, fint va?

x-maas

Helvete vad det är tråkigt att läsa om allas julafton :( - jag vet redan vad alla gör på julafton och behöver inte läsa det i repris x 10000000.

fast nejdå.
Bra att det är så kul att skriva om sin egen.
Jag är asnöjd med både dagen innan, dagen, och dagen efter julafton c:

Dagen innan hade jag, Simme, Sheila och Iris lite get-in-the-mood party hos mig. Och så var Saga här en stund, och så kom Astrid på slutet :)
Vi slog in julklappar, vi bytte julklappar, vi åt skumtomtar, vi drack asmycket julmust, jag vann visst på kort, vi såg Bridget Jones dagbok och grät lite över Hugh Grant och Colin Firth, vi såg Love actually och grät lite mer, vi klädde granen, vi lyssnade på helt normal julmusik, vi (Astrid) förstörde vår skärbräda, vi (Simme) lagade skärbrädan,  vi (Astrid) skrev kärleksbrev till Adde, vi (Astrid) åt upp allt vårt bröd, och sen gick alla hem och hade inte den minsta lilla julkänslan. Tycker inte så mycket om att vara stor!

HÄR ÄR TEXTEN I BILDER FÖR ER SOM INTE ORKAR LÄSA, PÅ JULEN SKA MAN JU VARA SNÄLL MOT DE SOM HAR DET SVÅRT OCH TÄNKA PÅ ALLA. PUSS.






Här har ni svaren -

HAHAHAHA, julafton;

Familjen + mormor & morfar sitter och fikar och pratar. De kommer in på hur det går för mamma och pappa på jobbet -

Mamma: Jamen vi har startat aktiebolag nu!
Pappa: Nej, det har vi inte, vi ska göra det i Januari..
Mamma: Jaha!
Iris: Vad är ett aktiebolag?
Mamma: Men det är... jag har ingen aning.
Mormor: Jaha, och vad har ni för titlar på ert aktiebolag då? Är du revisor, Giesela?
Mamma: ...
Pappa: Nä.. du är Vice VD tror jag.
Mormor: Och vad är du då?
Pappa: Eh.. VD, tror jag.

De fortsätter prata medans jag zappar in på nån random dokumentär om änder i Japan. Mormor kollar på tv:n
"KOLLA! KYCKLINGAR!"
Mamma: Neeej det där är ju aaankor!
Jag: Änder, annars..

Och folk undrar varför jag är "korkad?" ??!11

Här var det jul

Min julklapp till er blir ett sånthär jätteroligt inlägg med en LÄNK!!!!! :D

tävling

Hurra!

Goddamn jul.

Om tre år.
Om tre år är jag i England.
Och jag ska fira jul precis som i love actually och
jag ska vara lycklig

Omg julafton imorn.

Precis vaknat, idag ska det bli dagen ni får i bilder :) Fast sen. Hahah palla att kameran på mobilen typ pajjat, bilderna blir assuddiga. Hela mobilen är trasig på något sätt redan.. Värt, eller inte.

Om tre timmar kommer bästa vänner och ska julmysa med mig och sis :) Ska hinna till stan och köpa present till pappa och Sheila först. Fast jag har typ inga pengar så jag vet inte hur jag ska göra. Uhuhu förra året köpte jag presenter till min familj för över 2000 spänn DDDD': Fatta vad jag hade kunnat göra för de pengarna.
Nu är mormor min sista utväg om jag ska ha råd med alla festivaler, hon brukar ge mig massa cash på julen. Annars får jag jobba ÅHHH vad jobbigt HAHA bortskämd_CHHHEYYYYYYYY_94 eller? ahahha chey :(((( Nä men jobba ska jag göra ändå.
Nästa år tänker jag önska mig att jag får vara utbytesstudent i typ Oxford.. Min största dröm just nu, att få gå i skolan någonstans i England sista terminen i tvåan.. Galet dyrt äre tyvärr. Fast är med i en tävling där jag kan vinna språkresa till USA, vilket vore nästan lika bra (yyyy) It's good to dream. Eller? Alltså jag tror inte riktigt på det. Fast det gör jag ändå, bara för att jag mår bättre för stunden. Sen .. är ett senare problem.

Puss

Date with Jonas brorsan no.1

Guess I have to write in english cuz this is for Joe ♥
Felt that I couldn't say no to such a romantic boy. Joe is, after all, the cute and romantic one in Jonas Brothers.
So I went out with him, just for once. If u wonder why the background is all white, it's cuz we were in his studio, he's written a new song, and it's bout me! oh my gosh. Can't believe this is happening ♥


Jag <3 Julen

Det bästa med julen är att man har en riktig ursäkt till att vara onyttig.
Fast jag har en tendens att komma på ursäkter till det vilken dag på året det än är.
Tänker bara äta onyttigt shit fram till nyår, sen ska jag bli.. bättre. Ja.
Idag bad mamma mig köpa hem vitt bröd. Ni som känner mig vet att det aldrig händer i vår familj. Och efter att vi lämnade Iris ensam hemma finns det inte kvar någon mat i kylskåpet. Bara mumsmums och massa julmust. Förstår inte grejen med att äta upp maten och strunta i det goda? Ah, bra för mig i alla fall. Och vår frys är fylld med vaddå? Ben & Jerrys. Fast ganska smält, frysen gick sönder på tant grön HAHA :( Fryst eller inte - ben & jerrys är densamma.

För övrigt har det varit en dag inte som alla andra. Och en natt mysigare än alla andra. Vaknade upp mitt i natten av att älsklingen fick kärleksryck och kände för att berätta hur mycket han älskade mig. Sånt gillas starkt <3 <3 <3 Morgonen blev chill med guitar hero och, såklart, massa mys, tills vi upptäckte att Addes katt (Lorenzooooo) fått i sig nå gift.. Ni vet sånt här grejs i påsar som det står "Do not eat" på? Som finns i typ skokartonger. Adde köpte ny gitarr till hans guitar hero igår och då låg det en sån i som på nåt sätt lyckats hamna på golvet. Ingen var hemma hos Adde så vi ringde till alla veterinärer i stan och de hänvisade oss till giftcentralen, så ringde vi giftcentralen och de sa att vi skulle åka så snabbt som möjligt till veterinären... Så vi tog med sötkatten till ultuna, och där sa de att giftet inte var farligt. Skönt att det inte var något allvarligt, älskar den där katten lika mycket som mina egna <3

Jag och älskling hittade EN VARM CHOKLAD AUTOMAT så vi satt kvar utanför veterinären i nån timme och bara pratade. Nu längtar jag ännu mer tills efter gymnasiet, har lite ändrade planer och tänker bara låta allt bli som det blir. Hur det än blir ska jag utomlands, överallt.

Dag 08 – Ett ögonblick

Ehehh min mobil dog efter halva dagen så har inga bilder nu heller.
Ett ögonblick.
Det ögonblick jag först kom att tänka på var ett av de finaste ögonblicken i mitt liv.
Det var när Andreas sa "Jag är kär i dig".
När vi kysstes.
När vi blev tillsammans.

Jag blir aldrig samma som förut

Sitter hemma hos älskling. Vi spelar guitar hero och äter skumtomtar. Mys.
Sååå skönt med jullov nu. Förutom att jag ligger efter i precis alla ämnen vi har så de blir inge chill för mig.

Dag... 6/7 - Min dag i bilder. Fast inte i bilder. Min bästa vän.

Har inte fotat mycket idag. Fotar imorgon istället och skriver om min bästa älskade sötaste finaste vän istället :)
Har flera bästa vänner - men väljer att skriva om en. Elsa.
Vi blev vänner genom Eira. Eira är min bästa vän med ♥ Eira och Elsa är liksom det bästa jag har.
Eira och jag pratade i telefon en dag för väldigt länge sedan, jag tror jag var 11 år. Hon hade Elsa hos sig då och de var mitt uppe i en kärlekskris :) Av någon anledning fick jag Elsas msn och vi började chatta. Mest om saker som "åhh hur är vädret i Uppsala då?" HAHAHAHAHAHAHA men efter ett år var vi sjukt nära varandra, vet inte riktigt hur det gick till men jag är så glad över att det.. gick till :D

Det här är mina bästa vänner, tycker att de är de vackraste som finns;


Jag och Elsa blev bästabästabästa vänner innan vi ens träffade varandra. Vi pratade om allt, i telefon och på msn, och det är galet hur mycket hon har hjälpt mig igenom! Hon får mig alltid att kämpa vidare. Jag kommer aldrig ge upp sålänge hon finns. Och hon finns, alltid. Hon är alltid där för mig, förstår mig och får mig att känna mig älskad på ett sätt som ingen annan.

Vi träffade varandra för första gången när jag var nästan 14 och hon nästan 13. Jag åkte till Gotland och hälsade på i hennes skola, hon och Eira gick i samma klass då. Kommer aldrig att glömma ögonblicket då jag såg Elsa i dörren och slängde mig över henne och kände mig jättepinsam efteråt, men det gjorde ju ingenting för det var ju ELSA.


Hjärta.

Ja, och nu har jag ännu fler anledningar till att åka till Gotland :) Fast ibland hatar jag att Elsa bor där. Om hon bodde här skulle jag ha en vän att kunna åka hem till när som helst och prata om allt som finns att prata om, och dricka té och baka scones och ha picnic varje gång det regnar och kolla på väderkvarnar som flygit från Gotland till Uppsala tillsammans med massa älgar, och göra sånt där som gör mig och ingen annan lycklig. Förutom Elsa. Elsa, du är perfekt. Du är den perfekta vännen och jag älskar dig.


Första gången Elsa var hos mig ˜♥ Våra planer förstördes lite av regnet, men det är nog det bästa med Elsa, att man kan ha kul hur vädret än är, och hur tråkigt man än har.

Jag är helt säker på att vi kommer vara bästa vänner så länge vi lever, för jag har ingen (förutom familjen och Adde) som står mig så nära. Tack för att du finns, tack för att du hjälper mig och tack för att vi är bästa vänner.


HAHAHAHAHAHAHA små vi var.

Puss.



Jag vet inte vad mer jag ska skriva, det behövs inte. Båda vi vet hur mycket hon betyder för mig, och hur mycket jag älskar henne.

Dessa två bilder gör mig lyckligast i världen eftersom det är allt jag älskar (nästan) i en och samma bild. Speciellt den nedre.



Glad chey

HAHAHAH hatar Chey-trenden. Men går man med strömmen så gör man. Man vill ju inte bli en outsider. ......
Måste bara. Skriva av mig.
Alltså jag är så himla glad.
För allt.
Kanske mest för att jag känner såhär igen. Precis som i åttan när jag inte kunde sova för att jag var så lycklig. Precis som den 19 juli 2009 när jag inte kunde sova för att jag var så kär, när jag var jättetöntig och skuttade hem från busshållplatsen efter att ha pussat min pojkvän hejdå för första gången.
Tittar på mitt schema och kommer på mig själv med att tänka positivt på vår jätejobbiga fredag med tre timmars naturkunskap eller naturkunskap + gymnastik. Helst vill man ju inte sluta fyra på en fredag, men fatta naaaaajs att komma hem efter en så lång dag och bara känna att det är helg! OCH JAG HAR MUSIK TVÅ DAGAR I VECKAN.

Och, VI SLUTAR PÅ TISDAG. Var helt övertygad om att vi skulle sluta på onsdag men VI SLUTAR JU PÅ TISDAG. Ska julhandla med älskling efter avslutningen och sen ha myskväll med honom. Längtar sååå ♥
Är t om glad över att det är måndag imorn. Fast jag kan inte riktigt se något positivt med att stiga upp halv 7 efter att ha fått sova till 11 varje dag i en vecka.. Och börja morgonen med skolgymmet... MEN jag får i alla fall träffa mina vänner som jag saknat lite under min ensamma vecka. + efter skolan ska jag köpa julklappar till Andreas :)

SNART ÄR DET JUL!

Pages

Det känns verkligen som att det här är början på något bra.
Har legat kvar i skiten för länge nu utan att vara stark nog att ta tag i det.
Igår var slutet - och början, en dag som jag förhoppningsvis alltid kommer minnas som bara en början.
Jag har grävt ner mig mer och mer i någonting som inte varit jag, försökt att vara någon annan för att få folks kärlek. Det har bara lett till att jag förlorat kärleken till mig själv, för jag kan inte älska någonting jag inte är.
Jag har egentligen alltid varit så himla glad och stark men mycket har dragit ner mig, och blir man nerdragen förlorar man tron på sig själv. Tänker att man kanske inte alls är så stark, jag är jättesvag och klen i mig själv och behöver någon att hänga fast vid för att inte förlora.
Fast jag vet att bara för att jag lät mig dras ner i det där hålet som du snackade om för 17 månader sen, så är jag inte svag. Jag är 16 år och växer fortfarande, jag är 16 år och har mycket att lära och om det här är ett misstag så ska jag lära. Jag är hundra procent säker på att jag klarar det här, jag klarar allt.

Och jag har underskattat mig själv och allt runtom mig. Jag har varit för upptagen med att jämföra med allt som verkar mycket bättre att jag inte sett vad jag själv har. Det enda jag behöver nu, är mig själv. Så dags att komma fram nu, S.
Är jag extremt glad och trevlig imorn SISTA DAGEN PÅ TERMIIIIIIIINEEEEEEEN så beror det på att jag älskar er så himla mycket!

Blogginlägget där varken Daniel eller Emma nämns.

Det här är ett sånthär tillfälle då jag önskar att jag kunde så mycket om HTML så att jag visste hur man gjorde FETA bokstäver. För jag hatar caps lock. Caps lock är töntigt och fult och mina klasskamrater är extremt töntiga som bråkar om min kärlek med CAPS just nu.

Jag är SÅ LYCKLIG!
VI SLUTAR JU PÅ TISDAG OCH INTE PÅ ONSDAG! TISDAG KOMMER BLI DEN BÄSTA DAGEN NÅNSIN! OCH JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN!

Tänker gå emot min rubrik nu eftersom Emma och Daniel har förtjänat en plats i bloggen efter deras kärleksförklaringar till mig.

Emma är min danspartner. Vi har det lyx för vi kommer slippa gå i skolan efter imorn, eftersom det är waste på begåvningar som vi om vi stannar i skolan istället för att leva lyxliv till max. Jag och Emma är ganska billiga, ni kan köpa vår kärlek för 50 spänn om ni betalar i glass. Fast efter imorn kanske det krävs lite mer, vi kommer antagligen vänja oss vid fest varje kväll i vår stora villa...

Daniel och jag har ett våldtäktskompani tillsammans. Vi gillar att antasta Niklas på rasterna och det är därför Niklas trivs så väldigt bra i skolan. Daniel och jag älskar snö, och vi gillar att bära ut Ebba i snön. Jag tror att jag och Daniel är anledningen till varför alla älskar Katedralskolan.

Jag tycker väldigt mycket om de här människorna och imorgon ska jag äntligen få träffa de ♥ Puss!

Sjuk. Fast frisk.

Haft en jobbig dag, mycket känslor osv. Bestämde mig därför för att bli frisk en halvtimma innan filmkvällen började.. Fastän jag kanske blir sängliggandes under julen ångrar jag mig inte, haft en jättebra kväll och fått må bra första gången på............. en vecka! Är så glad för att vi i gamla klassen lyckats hålla kontakten så bra!
Nu sover jag hos älskling, men måste upp aastidigt imorn.. Ska ha julmarknad. Adde svikar'n ska stanna hemma och inte hjälpa mig. Fast det gör inget, more money for me ♥

Jag ger Uep.


Ungefär sådär ser det ut i min hjärna just nu. Fast inte lika mycket skratt. Och Elsa är ju inte här heller. Fast hon är här i mina tankar. Jag älskar dig.
Är rädd för imorgon.

Can we be in love again?


Tävlingar

Julia bergs blogg <--- Tävlingen :)
Kalaslagret <--- Sponsor

Haha ja, jag är beroende av tävlingar men jag kommer inte ha råd för julklappar iår!

Förvirrad

Åhh tack, bara era röster hjälper mig att få tillbaka mitt förflutna.
Om ni bara kunde få mig att glömma också.
Om ni kunde ge mig modet att försvinna.

Steam

Laddar hem Steam nu. Haha borde gjort det för länge sen, men nu så.. Håller på att installera Orange Box så snart kan jag spela Team Fortress ♥ Hatar att spela, är inte bra på det heller, men har inte pengar för att spela WoW och har man tråkigt så har man.. Mår lite bättre nu i alla fall. Det kanske blir bättre av att klaga på bloggen? Hm.


I need you now

Vaknade upp nyss för att jag glömde stänga av väckarklockan igår. Hade gärna sovit längre för vaknade och märkte att jag blivit mycket värre. Börjar tveka på om jag blir frisk till julafton, eller ens nyår.. Det verkar inte vara meningen att jag någonsin kommer få ett bra nyår. Och julmarknaden är i helgen, sista chansen för mig att få ihop lite pengar till julklappar. Inte för att jag kommer hinna fixa julklappar. Och på lördag kväll tänkte jag käka sushi med Alexander och några till i gamla klassen, men det missar jag också. Plus filmkvällen de ska fixa imorn.
Alla grejer jag längtat efter så länge nu bara skiter sig. Försöker hålla humöret uppe, men det är svårt nu. Känner mig så nere, behöver uppmuntring.

Lyssnar på youtube och orkar inte riktigt stiga upp. Snälla någon gör så att jag blir frisk. Det här är så otajmat... Hur gör man det bästa av den här situationen?



Ben & Jerrys <3

Är helt överlycklig! Tant Grön har fått in ben & jerrys nu, vilket betyder att jag från och med nu får GRATIS B&J!!!!!! Så nu tänker jag se på scrubs och how I met your mother som går på TV, och trycka i mig glass. Omnom!

Beslut.

Jag hatar att ta beslut.
Varje gång jag ska ta ett beslut tänker jag "Det här är det svåraste beslut jag någonsin kommer ta".
Jag är ganska säker på att jag kommer ta ett svårare beslut någon gång i livet, men jag har nog aldrig stått inför ett sånt här svårt beslut.
Eller har jag?
Jag har stått inför exakt samma beslut förut, men det hela gick bara åt till tårar och tankar och ångest, sen löste sig allting av sig självt. På en gång. Jag tror inte att det här kommer att lösa sig, inte på en gång.

Men nu ska jag sluta deppa, jag har mått sämre. Det är en fin dag idag, synd att jag inte kan njuta av den, men det är vackert att se. I helgen är det julmarknad igen och veckan efter blir det julhandel och sen julafton :) Igår kom Sheila förbi med en bra bok och té, tack ♥ Vet inte hur mycket té jag druckit de senaste dagarna..
Annars lever jag mest på avocado, crossianter och glass, vilket inte är mig emot. Jag gillar glass. Och jag såg precis klart första säsongen av Glee, vilket iofs är sorgligt, men det finns ju massa fler säsonger. Och min hy börjar ge med sig! Har våldtagit den med massa salvor och masker och grejer, nu ser det lite bättre ut. Skönt som tusan, ska be pappa köpa hem någon salva som någon på flashback tipsade om.. Efter fem års slit ska acnen bort, det är mitt mål just nu. Livsmål är bra att ha!

Vill tillbaka till skolan nu, blir bara mer stressad av att vara hemma. Orkar inte plugga hemma, gör det bättre i skolan. Nästa år ska jag verkligen bättra mig, jag vet ju hur viktigt det är...



Förstår ärligt talat inte hur jag fick min hy och mitt hår så bra där. Haha.. :(

Jag orkar inte

Är så himla stressad. Kommit på att det är därför min hy blivit värre. Så här har jag stått emot varm choklad i snart en vecka i onödan :(
Vet inte hur jag ska göra för att bli mindre stressad heller. Det är inte bara skolan, det är massa saker. Att mitt rum ser ut som ett bombnedslag gör inte saken bättre heller, men jag orkar verkligen inte ta tag i skiten. Jag orkar inte ta tag i någonting.
Orkar inte gå till skolan, för orkar inte fixa mig. Inte för att jag kan gå till skolan, inte såhär. Fast jag kanske skulle kunna, kunna gå för att göra proven vi har.
Fast jag orkar inte.
Vill att gymnasiet ska ta slut, och det har bara börjat. Har så sköna framtidsplaner men de ligger så långt bort.

Just nu måste jag bara fixa allt, ta tag i allt. Förstår inte varför jag är stressad.
Jag går samsam, jag slutar ett varje dag och får aldrig läxor.
Ändå mår jag piss nu pga av stressen, kanske mest pga av vad stressen gör med mig.

So be nice, är inte på humör för sarkasm.

Can't be TAMED

HAHAHAHA bloggar jag lite för mycket kanske? Är det inte meningen att man ska gilla när folk uppdaterar 10000010100101 gånger per dag? Jag hatar när folk gör det. Det är ju asjobbigt, tror de att folk har ett så meningslöst liv att de hinner läsa allt eller?

Bloggare nedvärderar människan.

Jag slutade läsa Kissies blogg bara för att hon uppdaterade en gång i minuten. Typ var borta från datorn TVÅ TIMMAR, kommer tillbaka och hon har lagt upp 10 nya inlägg.. Förstår inte.
Förstår dock varför folk orkar läsa alla mina inlägg. Jag är lite djupare än Kissie. Lite bättre, och liiiite snyggare, right?  Det är därför jag har så många läsare och får så många kommentarer ♥ Tänker fortfarande inte klaga på hur alla suger på att kommentera. Men alltså, ni är verkligen dåliga. Ni har tur som följer en blogg där bloggerskan inte bryr sig................................

Hahah jag är assjuk.
Tog en sån där alvedon.. En sån man suger på. Tycker inte smaken är så hemsk, förutom att den smakar SJUKDOM!!!!11! Vågar inte ta tablett, sist jag var såhär förkyld satte jag den i halsen och höll på att dö. Svär.
Kan fortfarande inte prata heller, gör skitont. Fast det är ganska chill att vara sjuk när man är jag, mamma brukar tvinga i mig massa glass då. Och så intalar hon mig att karameller har samma effekt som halstabletter :)
Det är synd om mig, förväntar mig en massa krya på dig men min helt normala klass har inte lärt sig hur man är trevlig än :) Saknar mina bebos :*





Ni är underbara.

Borde läsa About a boy nu.. slapp tydligen inte skriva analysen idag, måste maila in den. Tur att man är pro på att skriva analyser med hjälp av google.



Min världens finaste katt. ♥ Fast förstår inte riktigt grejen med honom, ska han ut står han och tvekar i över tio minuter, sen bestämmer han sig för att gå ut men så står han och ska in igen efter fem min, och så tvekar han igen. Fattar ju om man tvekar på att gå ut i det här vädret, men IN?

Vår minsta katt, den lilla kattungen, mår inte så bra just nu, han verkar helt deprimerad :( Jag lovar att han är en människa egentligen, han beter sig som en i alla fall. Hur många katter gillar vatten, äter potatis och spelar WoW egentligen?

Ska ta han till veterinären snart, innan det blir försent. Vet inte om jag pallar förlora en till katt under ett och samma år.

Dag fem- vad är kärlek?

Update; Är värre än igår, kan inte ens prata nu. Varför ska jag bli sjuk just den här veckan, sista proven och grejer?

Kärlek.
Orkar inte ens skriva om kärleken, skulle kunna skriva en hel bok om vad kärlek är. Det är så olika från person till person, alla upplever kärlek olika. Kan nog säga att kärlek är allt. Hela livet är uppbyggt på någon slags kärlek, till och med hat är en slags kärlek. Kärlek är fint, men kan göra så himla, himla ont.

just nu fungerar inte kärleken för mig, inte någonstans.
Just nu är kärleken till min katt starkare än någonsin, dö inte snutten, du har räddat mig länge nu
just nu bor mina bästa vänner för långt bort och det gör ont att inte ha de här
just nu är jag för sjuk för att kunna visa kärlek till min familj
för vresig för att visa mina vänner att jag älskar de
just nu har jag en paus från min största kärlek. Bara i en vecka och det går bra nu

jag lär mig tänka

Tonårsgraviditeter?

Åhh borde sluta kolla på serier. Alla serier jag råkar kolla på handlar bara om tonårsgraviditet och giftemål och grejer. Blir helt........ jag vet inte! Aldrig i livet att jag skulle skaffa barn såhär tidigt, no offence unga mammor, det beror endast på att jag inte är bra med barn och känner mig inte alls tillräckligt mogen för det, har för mycket framtidsplaner. Vill ut och resa om ett par år, inte senare. Jag vet också hur mycket jobb det är att ha ett barn, och att inte ens jag kan föreställa mig hur jobbigt det är, trots att jag tror att jag förstår. Har en vän som är lika gammal som jag och gravid, är så stolt över henne som klarar det här :) Är glad för hennes skull och tänker stå vid hennes sida hela tiden. HAHA måste sluta få alla bebisar att gråta så fort de ser mig så jag kan träffa hennes lilla bebi med!

Jag tycker att det är allmänt omoget av folk att tycka att tonårsgraviditeter är oansvarigt. Alltså ja, klart man har ansvar när man knullar, så det är oansvarigt till en viss del (dock behöver det inte vara det, olyckor händer.) men blir man nu med barn finns det inte så många alternativ. För en månad sen misstänkte jag att jag var gravid, tror jag skrev om det i bloggen, var inte det som tur var, och det var inte förrän då jag insåg hur svårt det måste vara att göra abort. Innan det pratade jag och Adde ganska ofta om hur vi skulle göra osv, och abort var alltid ett självklart alternativ. Det är fortfarande ett självklart alternativ, men inte lika självklart. Inte alls. Jag skulle göra abort, men det skulle inte vara lika lätt som jag alltid trott. Jag förstår fortfarande inte helt hur svårt det kan vara, och jag tror ingen som inte varit gravid förstår det. Jag tycker också att det beror helt från person till person hur OK det är att skaffa barn såhär tidigt. Jag har aldrig oroat mig alltför mycket för min vän (Am, eller Shimo som hon vill bli kallad men har kallat henne Am för länge för att orka vänja mig vid ett nytt namn xd) för jag vet hur mogen och ansvarsfull hon är. Att någon som jag skulle skaffa barn nu är mindre okej HAHAH. Man ska verkligen vara beredd på allt ansvar man får och allt man missar, och ha en bra plan, tänka igenom det hela länge innan man bestämmer sig. Jag är säker på att Am kommer att klara det, hon kommer att bli en underbar mamma! Att hennes kille står på hennes sida är något som gör mig glad också, beundrar killar som gör det bästa av situationen. Kan inte vara lätt att få reda på att man blivit pappa, det är så himla bra att man vänder det till något bra då istället. Det bevisar kärleken till sin flickvän på något sätt. Jag har ingen aning om hur Adde skulle göra, han skulle nog inte bli glad, men jag hoppas att han inte skulle lämna mig. Inte för att jag kommer bli gravid, inte om p-pillrerna inte sviker mig i alla fall.

lol fattar inte varför jag skrev det här egentligen, men det är det som jag gått och tänkt på de senaste dagarna. Att bilda familj är så fint.

Visst ja, en till grej. Blir så himla sur på folk som tappar respekten för någon som bestämt sig för att behålla barnet. Som om det gör någonting bättre. Går det inte att ändra på så är det väl bara att tänka på det positiva?! Seriöst, så himla dåligt. Speciellt när folk inte känner den som är gravid. Alla tonåringar är inte ansvarlösa puckon, vi vet vad vi gör, iallafall ibland...

That's just my opinion.

Dag fyra - Det här åt jag idag

Ja, för det är viktigt för Sverige att veta hur det ligger till med mina matvanor..
Jag har ätit kålrötter idag. Jag tycker inte om kålrötter. Jag tycker om det mesta, men inte kålrötter.
Såklart var kålrötter det enda som fanns i kylskåpet.
Fast jag åt inte kålrötterna, jag drack julmust och åt resten av min chokladkalender.. Och sen klagade jag på att det ser ut som att jag har vattkoppor i mitt ansikte :)

Orkar inte

Orkar inte riktigt diska och städa när jag knappt kan röra på mig och kroppen värker.
Borde man inte slippa det när man är sjuk?

Jag hjälper till hemma mer än de flesta jag känner. Men jag vet ju inte, hur ofta hjälper ni till hemma, och med vad?

Julmarknad

I helgen var det julmarknad i Hågaby. Det är det nästa helg också, tycker alla kan komma och spendera pengar på vårt chokladhjul så jag får råd för fina julklappar till mig ♥



En businessman och en.. råtta?



Tomtekocken!

Nu ska jag laga mat, för jag är ju så himla duktig på att laga mat :)))))))))) Och mina nudlar är uppätna, hm hm.
Om nån timme kommer Sheila för en pratstund, längtar ♥

Sjuk

Är jättesjuk. Aldrig varit såhär förkyld, känner mig så himla ynklig. Har fortfarande träningsvärk (eller blåmärken, hur känner man skillnaden?) sen i fredags. I början var det skönt, men nu är det bara störande. Känner mig smått handikappad, kan inte göra ett skit.
Ville jättegärna se lucian på katte också men det får väl bli nästa år. Uuh och måste pallra mig ut imorn, har en grej jag MÅSTE göra, men någon skola blir det inte, no way att jag visar mig där såhär.
Kommer säkert bli massa deppinlägg här för jag har inte ens någon lust att vara glad. Orkar inte vara sjuk, inte nu. Vill ut och julhandla, måste köpa massa julklappar fast jag inte har råd. Usch, måste sluta gå på konserter men om det är något som är värt att betala för så är det ju det :( Och så måste jag kolla efter nåt att ha på mig på nyår. Älskar att kolla på klänningar på nätet men köper aldrig, klänningar har en tendens att inte passa på mig..



Tycker jättejättemycket om den där, från Asos, men ska nog kolla på Gina istället, då kan jag prova också. Gud vad  intressanta grejer jag skriver när jag är sjuk och deprimerad.




Tycker de är rätt fina, för att vara klänningar som går att ha på en släktfest med pojkvännens släkt.Från H&M Nu ska jag bli frisk, hejdå. Tipsa gärna om affärer och klänningar.

Without you, I don't need you

Need you now more than ever
but I'm letting you go now
we can talk about forever
but can we make this flow?

without you, I don't need you
without you, I got no reason to need

I need you tonight
but were are you tonight?
I know I told you to go
didn't expect you to do so

without you, I don't need you
without you, I got no reason to need

But don't stay
It's just a few days
don't stay
guess I need you away

without you, I don't need you
without you, I got no reason to need








Dag 3- Mina föräldrar

Mina föräldrar är speciella, men jag tycker om de ändå.
Ska jag berätta om de måste jag få skryta lite.
Min mamma heter Giesela och hon äger Sveriges största rättvisemärkta & ekologiska butik.
Min pappa jobbar med för mycket för att jag ska kunna hålla koll på honom, han heter Kent Wennman och är nog mest känd för sina Elvis-shower på parksnäckan, och sitt elvisprogram på någon radiokanal. Det är lite kul när alla taxichaufförer berömmer honom för vad han gör, fast jag undrar varför det alltid är just taxichaufförer.

Mina föräldrar är bra, de finns alltid där för mig och kommer alltid med bra råd. Jag skulle aldrig kunna skämmas över de, är tvärtom väldigt stolt över de. Känns bra att ha föräldrar som faktiskt aldrig skämmer ut en. Eller de kanske gör, i alla fall pappa, men det är mest kul. Älskar att ha den relationen som jag har till mina föräldrar, de har verkligen förtroende för mig och det känns så himla bra.
De tvingar mig också att se på massa skumma filmer och serier från england, men 20% av de är skitbra så det gör inte så mycket. Jag gillar deras filmsmak för den är så underbart skum.
Här är lite av det vi brukar kolla på:






Här är några av de serier/filmer som faktiskt var bra:
Waterloo road, serie om en skola, den tar upp alla samhällsproblem som FINNS och är grymt deprimerande men samtidigt så himla bra



Vi barn från bahnhof zoo, tysk film om barn som är drogberoende, usch, en film har nog aldrig berört mig så mycket.



Gavin & Stacey, VÄRLDENS BÄSTA SERIE <3 Gör mig lycklig hur nere jag än är.


orkar inte länka mer, känns som att inlägget handlar lite mer om serier än mina föräldrar :)
Här är en bild på pappa (och hans tvillingbrorsor :)))))))), mamma finns inte på google så jag har ingen bild på henne.


Girl's night out

Måste skynda mig att blogga, älskling är här, men i duschen nu.

Hade världens bästa fredagskväll med mina tjejer igår. Tar det kortfattat, blir så tråkigt att läsa annars.
- skulle provat linser men de hade inga som passade mitt specfel inne, så ska prova efter nyår istället.
- satt på donken i några timmar med Elin, Emma och Erik som kom och gick. Och så Emmas vän och hennes pojkvän som var där en stund.
- träffade Niklas och vi skrek ganska mycket i hans telefon när han pratade med Klas.
- blev bjuden på subwaymacka av fucktard, tack snutten <3
- satt på donken igen med Emmas vänner, de var snälla.
- Klas kom.
- Klas och Niklas försvann.
- Jag, Emma och Elin gick till ungdomens hus. Erik försvann. Sen kom Erik.
- Vi gick till grand, n o s t a l g i.
- Jag och Erik hade ganska kul!
- Åt kladdkaka på genomfarten, såg på lite bra musik.
- OPHIIILLIIIIAAAAAAAAAAA, jag och Erik hade mer kul.
- SKAnsen, lycka.
- JAG KOMMER VINNA HÅKAN HELLSTRÖM BILJETTER!
- Något dansgolv, vi dansade mycket, jag och fucktard.

Jag har så ont, så jag får inte av mig min bh. Hejdå!








Dag två - min första kärlek

Vet inte riktigt hur man ska definiera kärlek. Har vart förälskad i någon varje dag sedan jag var.. 8 skulle jag tro? HAHAHAHAHA serri typ haft en paus i ett år då jag inte chrushat på nån. HAHAHAHAHA gud vad töntigt det låter, men det är faktiskt sant. Fast när jag var 8.. lite glömt hur jag kände då, antagligen var det inte så seriöst. Blev nog kär på riktigt när jag var 10 även fast jag var asliten, var kär i killen i två och ett halvt år och sedan blev vi tillsammans, fast då tröttnade jag för jag hittade en annan :))))))))))))) HAHAHAHAHA. Men som sagt, vet inte hur jag ska definiera kärlek. Men det var nog första gången, när jag var tio. Sen har det vart mindre seriösa crusher och att jag trott jag varit kär. Hm. Förstod nog vad kärlek var på riktigt för två år sen, dock funkade det inte. Nu när jag är tillsammans med Adde är jag så kär som jag aldrig varit ♥


Ja.. är det något jag har erfarenhet av är det nog all sorts kärlek lol. HHAHAH fånigt men såäre. Jag var inte lika tuff som jag är nu när jag var liten.




Hit me baby

Nu ska Ebba och Jenny hålla föredrag.
Jag hoppas det går dåligt.
Jag tänker blogga under tiden så att de känner sig obehagade.



Det fick jag inte.
Men de var söta ♥





ÄLSKAR BRITNEY <3

Dag ett- Om mig

Fattar inte riktigt om man ska skriva sin historia eller hur man är som person :c Men ah, jag föddes 28 Juni 1994, jag och min familj bodde först lite utanför ulva kvarn, men när min lillasyster Iris föddes 1997 var vi tvugna att flytta närmare stan eftersom hon hade (eh, har) handikappet Downs syndrom, och vi har aldrig haft någon bil så det var ganska krångligt att ta sig till sjukhuset. Vi flyttade till Hågaby (det ligger ungefär vid eriksberg) där vi fortfarande bor. Jag träffade direkt en tjej, Eira, som bodde granne med mig, vi blev bästisar direkt och det är vi fortfarande ♥ När Iris var omkr ett år (tror jag) fick hon cancer, mina föräldrar var med henne på sjukhuset nästan varje dag i ett halvår så jag fick bo hos Eira under en lång tid. Iris klarade sig som tur var ♥ När jag var 7 år flyttade Eira till Gotland, och det var en mörk period som jag knappt minns något av, men enligt min familj (och alla brev jag skickade till Eira lol) var jag jätteledsen. Är jätteglad över att jag och Eira lyckats hålla kontakten så bra!



Tycker det är den mest "intressanta" delen av mitt liv, det var den delen som mest utvecklade mig som person. Dock kanske inte på de bästa sätten, haha!
Hm, resten av mitt liv har varit ganska vanligt I guess, gick på Gläntanskolan i lågstadiet och skaffade mig gott om vänner som fortfarande står mig nära. Hågadalsskolan blev det i mellanstadiet, och det kinda sög, vart mobbad hela sexan och mådde piss, men klarade av det tack vare min familj och mina vänner utanför skolan ♥
På högstadiet började jag på Eriksberg och hamnade i en OTROLIGT bra klass som stärkte mig MYCKET under sjuan och åttan. Fick många kompisar, förlorade väldigt många också av olika anledningar. Saknar alla de väldigt mycket, men jag tror det kanske var bäst att det blev som det blev. Nian sög, har nog aldrig mått så dåligt som då, med svartsjuka och panikångest varje dag. Nu mår jag bättre, har kämpat bort större delen av svartsjukan och kämpar fortfarande med mig själv och självkänslan.


Vet inte riktigt hur jag ska beskriva mig själv som person, innan nian förstörde allt var jag en glad och stark tjej som klarade det mesta, nu är det inte riktigt så men jag ser mig fortfarande som någon som aldrig skulle ge upp. Har en underbar familj som stärker mig till 1000! Jag spelar piano och trummor, har ett "band" och jag HOPPAS det blir något seriöst av det nästa år HAHAHAHHA. Bryr mig väldigt mycket om folk, kanske lite för mycket för mitt eget bästa. Och precis som alla andra tycker jag om vissa delar av mig själv och vissa inte alls :p

Okej, det här kändes inte bra alls! haha. Hejdå!

Seriöst?

Funderar på att skriva om allt på denna lista, tänkte först "Lame, vem bryr sig?" men kom på mig själv med att tycka att det var intressant att läsa om mina vänners liv, de som jag inte känner så bra. Så jag tror jag ska göra't jag med. Har problem med att vara seriös i min blogg eftersom jag är sjukt rädd för att folk ska tro att jag ber om uppmärksamhet om jag skriver om problem och likn, eller tycka att jag är tråkig, men wth. Hellre få äkta vänner än många falska. Har också en tendens att skriva långa texter.. Samma sak gäller när jag pratar, folk frågar mig en enkel fråga om mig själv och det tar mig 20 minuter att svara, bara för att jag tycker att det finns så mycket att säga. Det betyder inte att jag är självisk och gillar att prata om mig själv, oftast är det så att folk frågar mig om personliga saker jag nästan glömt, och då blir snacket som en påminnelse till mig själv. Tråkar säkert ut folk, själv tycker jag om när folk pratar länge om sig själv. Hehe.

Dag 01
– Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag i bilder
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Mina drömmar
Dag 14 – Min första kyss
Dag 15 – Min favoritplats
Dag 16 – Mina rädslor
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina ambitioner

Chillll

Hhahaahah älskar mitt jobb, jobbar på tant grön i Hågaby. Mammas affär, ligger precis där jag bor så behöver inte alls gå långt. + Är det inga kunder där och det inte finns något att göra är det bara att dricka té och sitta på facebook.

Mysigt va?

Har verkligen fått stå emot sötsakerna idag (förutom två skumtomtar jag fick av Elin, tack söt ♥, men skumtomtar är inte onyttigt, de är bara skummiga och fluffiga som Andreas sa.) Min hy är heeeeeeelt fucked up, någon som har tips? Börjar bli trött på apelsiner nu.
Har absolut INGENTING att göra just nu, har tappat bort boken vi ska recensera och lämnade kvar samhällsboken i skolan (varförgjordejagdet?) och det går ju inte att få tag på min älskling på denna stora dag.


CATACLYSM OMGMGMG

asså nej jag är fett sur för att cataclysm släppts nu <.< Ibland kan man hitta intressanta diskussioner på skype men nu är allt som kommer på tal CATACLYSM OCH ALLA JÄKLA WORGENS? Haha nä hade jag inte slutat spela hade jag varit likadan. Kommer säkert börja igen, bara för att. är lite kär i min character, kan man säga så utan att vara asnördig?

Aja har liksom inget att göra nu, pojkvännen hade ju slutat spela men nu kom ju cataclysm så eh. JAG SKA JOBBA OCH JAG ORKAR INTE

HTC Smart <3

Åh jag är kär i min mobil! Så skönt att äntligen kunna ha en mobil med 1. Kamera
2. bluetooth. 3. förmågan att spara skickade meddelanden.. 4. Riktiga spel. 5. Musik. 6. Internet. 7.Applikationer. 8.ficklampa.

För nej min gamla mobil hade inget av de.
Så nu ska jag spendera en och en halv timme som borde gå åt till plugg åt att leka med min bebis. Sen ska jag jobba. Uh! Tråkig dag idag för övrigt men underbart att få vakna upp med Adde <3



Ja nu när jag har bluetooth kommer det komma lika fina bilder som den här varje dag!

To Joe

Oh and btw I saw that Joe Jonas is reading my blog OMFG I CAN'T BELIEVE IT. I'm so fucking happy now, ofc I wanna hook up with you. Or no wait my bf is reading this,........................... heartbroken for sure. But cheating doesn't matter nowadays so wth GO FOR IT. Omg love you so much <3 <3 <333<333<3< 333 I'M GONNA GET LAID!11!1!11!!!

God damn VAD RÄDD JAG BLEV

Så låter Adde när han spelar GTA. Och så bränner han upp gamla gubbar. Och såhär gör jag när jag pluggar so.
NU HAR JAG NY MOBIL <3 Lägger inte upp numret här så ni får checka fejjan istället. Åh älskar att miin mobil är världens snyggaste men hatar att touchen är så trög. Fast så hatar jag ju touch över huvudtaget.

Nu är jag hos älsklingen och eh ja pluggar som sagt. Imorn kommer bli en skitdag och jag hoppas att jag vaknar när skoldagen är slut så jag missar skiten. Har svenska första timmen och ska redovisa min analys av Eriks novell, ja och man måste säga snälla saker om den JA LÄTT FÖR MIG!??!!11!?
Sen har vi engelska HAhAHAHAHAHAHAHAHAHA ADDE BLEV ÖVERKÖRD AV EN TAXIBIL <33333333333333
Ja på engelskan ska vi ha nåt föredrag om Spice Girls, men jag har spelat Red Ball istället för skriva på föredraget så jag vet varken vad jag ska säga eller något om Spice Girls. PLUS att jag vill sååå gärna hänga med Adde och Tobbe till elgiganten för de ska... fixa en grej. HAHAHHAHAHA NU KÖRDE EN AMBULANS ÖVER EN POLIS. Och stackars Adde blir rädd. 
Men jag kan inte hänga med de för jag ska ha piano.. Och sen ska jag jobba.... Kul dag..... Kult liv................. Är verkligen dödstrött på skolan nu. Gillar att vara där och träffa vännerna, och så mycket lektioner har vi ju inte, men skulle föredra att ligga i sängen hela dagarna..

Plugga.

How we survive, that's what makes us how we are

Sitter i omklädningsrummet och väntar på Emma, hon ska köpa Rise Against biljett. Hör att de dansar där uppe och Emma verkar inte tillräckligt rebellisk för att smita ner (y)
Skiter i idrotten idag, tycker om att dansa men hade en jobbig natt så orkade inte riktigt stiga upp. Sen jag märkte att det är en vecka in i december börjar julstressen att komma. Allt brukar gå åt helvete då, blir assur på allt.

Åhå nu kommer det en klass och ska byta om här, pinsamt eller? WEBCAM!

Emma... :(
Jag gymmade igår. Var så himla bra. Ville bara säga det, är ganska stolt över mig själv. Fast inte lika stolt som över att jag klarat RED BALL!!!!!11!! Spelar ett annat spel nu, Tigsy and the stars. Man blir asglad av det spelet för den lilla figuren säger att den tycker om mig ♥

Nu har biljetterna till Rise Against släppts. Pappa vågade inte ge sitt kreditkort till mig och jag har inga pengar på mitt kort så han har lovat att köpa de PRICK NU, PRICK NIO, så hoppas han gör det. Tar de slut tar jag slut. Bet på att Emma failar och inte hinner köpa............. Borde plugga lite på samhällskunskapen nu.





Underbart vacker jag är <3

...

Ska du skämmas över mig får du förihelvete tänka om. Vi var vänner

och sen kom hon

och sen fanns det inte några vänner längre

trodde då aldrig du skulle försvinna

I know I'm not alone

Livet känns ganska bra nu.

Min bästa Erika kom idag, vi tog en promenad för att hämta min mobil som hade kommit, men ödet tyckte inte att jag skulle få den idag, och jag tycker inte riktigt om Ica Västs system. Så vi fikade på storken istället, pratade om hennes kille, ihp <33 Sen åkte vi hem och skrattade åt mina gamla dagböcker och alla snuskiga detaljer jag skrivit ner. Och så spelade vi red ball, förstås. KLARADE SPELET VAAAAAAAAAHHHHH!!!!!!!!!!!!! <3

Sorgligt att Erika behövde åka hem så snabbt, tiden går fort när man har roligt. Saknar henne redan, så underbar tjej!
Kände att jag var aldelles för glad för att sitta hemma så åkte hem till Astrid där Simone och Ylva var :) Vi såg The last song, ÄLSKAR FILMEN, ÄLSKAR MILEY, ÄLSKAR LILLKILLEN FÖR HAN SER UT SOM ADDE NÄR HAN VAR LITEN.
Sen spelade vi gitarr och piano och sjöng. :) Vi är så bra, right?


Tack Am för en fin pratstund igår natt, det behövdes <3

Linser
ja som sagt, på fredag ska jag testa linser. Är jättenervös, tror aldrig jag kommer lära mig peta in småsaker i ögonen. Och då är det bara operation kvar som gäller, ehuum vet inte om jag vågar ta den risken. Åh men pallar inte med glasögonen länge till! Själv tycker jag inte att det SER dåligt ut, men tycker inte alls det är kul att ha de längre, de blir smutsiga var femte minut och då känner man sig så himla äcklig fastän det inte syns att de är smutsiga.. Ah och så orkar jag inte med min lugg mer, den är för lång men jag vågar inte klippa. Skaffar jag linser kommer det nog funka att sätta upp luggen på nåt snyggt sätt, för det ser helknäppt ut nu. Ser typ ut såhär utan linser, tycker inte att det är så stor skillnad men många andra tycker det o:


Mina ögon ser rätt äckliga ut, jag vet, men ignorera. Kommer börja sminka mig när jag blir av med glasögonen, ser absolut INTE bra ut med smink på mig när jag har glasögon. Därför jag inte sminkar mig. Kej?


känner mig på något sätt mycket fräschare utan glasögon. Hm? MEN när jag väl skaffat linser vill jag inte höra att jag är sötare utan glaögon. Faktiskt så är det en anledning till varför jag är rädd för att skaffa, asså jag har ju haft glasögon i hela mitt liv så det känns som jag. Känns fel om folk skulle börja "ååhhh vad söööt du är", liksom wtf VAR JAG INTE DET INNAN DÅ? Jag tycker personligen att jag är finare utan glasögon, och därför vill jag ha linser. Det har ingenting med vad andra tycker om mig att göra, jag vill känna mig fin och kunna tycka det själv utan att behöva bekräftelse.



jag vet förstås inte om det kommer att fungera, men kanske kanske är det så att när jag får linser blir jag säkrare på mig själv. Lite i alla fall. Det mesta handlar ju om insidan, det vet man ju, men klart lite av ens självförtroende beror på utseendet.

bye!

Vill du inte, rudolf säg, med din jude, visa mig?

Berätta 4 sanningar om dig själv:
1. Min nästa pirrar och gör ont varje gång jag skrattar, gråter, går ut, nyser, blir rädd och gäspar.
2. Jag tycker det är jätteobehagligt med ögon, därför har jag inte skaffat linser än. Ska prova på fredag, kommer peta ut mina ögon I swear.
3. JAG ÄLSKAR MINA BLOGGLÄSARE <3 <3 <3333<3
4. Jag suger på att ta tag i saker och nu hatar massa random personer mig för att jag inte fixat saker jag borde fixat för x antal dar/veckor/månader sen (y)


Berätta 4 saker du gjort idag:
1. Alltså jag vaknade för fem minuter sen.
2. startat datorn...?
3. chattat med Erika <3
4. Jag är assur för att jag måste stiga upp.
Berätta 4 saker du har på dig just nu:
1. Jag har
2. inte på mig
3. fyra saker
4. just nu.

Skriv ner 4 saker du hatar:

1. Att min näsa är så förbannat jobbig.
2. Att den här listan inte är seriös, så alla bloggläsare som hoppades på att få veta något mer om mitt intressanta liv är nog ganska besvikna nu :(
3. att folk som borde varit vakna igår natt inte var det.
4. demonerna under min säng

Skriv ner 4 personer du älskar och bryr dig om:
1. jag älskar ingen, jag hatar alla.
2. jag älskar mina katter
3. hannah montana ♥
4. jag kan inte ens säga att jag älskar mig själv eftersom det är morgon och jag ångrar mig antagligen när jag kollar mig i spegeln, men jag älskar att jag är på sånt bra humör varje morogn!111!

Fast jag saknar ju ganska mycket.

Jag ska lära mig att lägga mig tidigt när jag är ensam
blir så äckligt sårbar annars.

vaknavaknavakna för du är nog precis som jag och du kan lyssna

sluta sov nu, du är dryg

But I die, without you

Hur är det möjligt att sakna en person såhär mycket när man setts för några timmar sen?
Kärleken har sina baksidor för inte är det kul att inte kunna sova utan sin älskade bredvid sig.
Jag älskarälskarälskar dig och du är värd så mycket.
Jag kommer aldrig att glömma dagen du sa att du var kär i mig
och dagen du kysste mig hejdå, och dagen du kysste mig på riktigt.
Och dagen du steg upp tidigt när du kunde sovit bort allt, och vinkade åt mig när jag åkte bort och gjorde mitt största misstag någonsin, som bara du av oss två kan förlåta.
Och alla dagar med dig, jag glömmer inte någonting. Du och jag - vi är så rätt. Vi var det från början också.
Du är fin - jag är kär - du är min - du är perfekt - du är underbar - du är allt




















Thank god it's Friday

Bästa fredan på länge.
Vaknade upp hos min älskling, tror nog det är det bästa som finns, att vakna upp och känna hans armar om mig. Finns inget jag älskar mer. Han var fortfarande sjuk så jag åkte till skolan ensam. Hade bara en lektion, och det var svenska. Jag och Erik satt och analyserade varandras noveller, det gick rätt bra (förutom att han tjatade om sitt jäkla kaffe hela tiden, TAGGA NEEEEER) för hur dryg han än är kommer han ALDRIG kunna sänka mig när det gäller min svenska. Det är en av de få grejerna jag vet att jag är bra på, säger han annat är det han som inte kan svenska. HAHA!

Efter svenskan stack jag och några från klassen ner på stan och köpte ben & jerrys, sen satt vi på donken och käka upp allt :) Tröstäta ftw. Tycker det är så bra att det är så enkelt att göra mig och Emma lyckliga. 50 spänn and I'm all yours!
Sen drog typ alla men jag och Emmsan åkte hem till Erik och chillade där i några timmar. Gillar att Erik inte har något liv..
SEN ÅKTE JAG OCH EMMA BUSS MED AMOS SOM CHAUFFÖR <3 <3 <3 Det liksom fulländade dagen.

Så nu känns det inte så hemskt att vara hemma en fredagskväll när man haft en så bra dag. Ska se nån bra film med mamma och äta något gott ikväll tror jag :) Längtar så tills imorn då Erika kommer <33333

DU FÖRSTÖR MIG ALDRIG

Är hos Adde nu. Han är assjuk men det bryr jag mig inte om. Kommer typ bli smittad. TIEEEEEEEEEEEEEEP.
Adde ligger i sängen och gör saker med min dator, jag tror att han har förstört den eftersom han säger "oooh fuuuuck" och "Vad faaaan har jag gjort?" Hela tiden. Fast nu lär han lägga undan den för hans favoritprogram Paradise Hotel börjar ju <333333333 HAHAHAHAHAH JAG HADE RÄTT!

Är pepp inför imorn då jag och mina vänner ska tröstäta ben & jerrys på varma gubben :)
Nu ska jag spela lite red ball. Hejdå!

Asså shit va sur jag blir på alla som klagar.

åh så jävla förbannad kan alla bara sluta klaga på att min blogg är tråkig?!?! asså ja kan ju inte rå för att ni inte kommenterar. de är ju fan inte kul att blogga när ingen kommenterar. ja har faktiskt ett liv utanför bloggen också asså, hinner ju inte uppdatera så jävla ofta. fan va sur jag blir. sluta klaga och börja kommentera istälet.

..............

eller så är jag inte sur alls för jag är AAAAASGLAAAAAAAAAAD FÖR RISE AGAIIINST KOMMER TILL SVEEEEERIIIIIIGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Men ah http://ebbayvdal.blogg.se/ (min bästa läsare <3333) klagade på att mina inlägg är så tråkiga. Jag tycker att Ebba ska uppskatta att jag tipsar om massa bra tävlingar, och vara med i de så hon kan vinna lite fina födelsedagspresenter till sig själv för hon kommer inte få några av andra om hon är såhär vresig.

Jag sitter nu på engelskalektionen med massa söta tjejer (fast hon till vänster om mig är inte riktigt söt, och hon luktar kaffe). I be eyein' this with pleasure! Idag vaknade jag extra tidigt för att äta upp min chokladkalender som jag ska ge till mina föräldrar sen. De gillar ju ändå inte chokladen. Fast chokladen var jätteäcklig, det är inte okej med choklad från förra året...

ja det finns ju inte så mycket mer att skriva.

Mer tävling..



http://www.2hearts.se/

http://millahoman.blogg.se/2010/november/tavling-2hearts-1.html#comment

Tävlingar.

Kommer bli extremt mycket länkande hit och dit, är med i en hel del tävlingar och måste länka hela tiden då. hehehehe.

http://www.upplevelse.com/massage

http://millahoman.blogg.se/2010/november/tavling-upplevelse-1.html#comment

RISE AGAINST

RISE AGAINST KOMMER TILL SVERIGE I MARS <3< 3<3 <3
Det blir fjärde gången jag ser de, sååå underbart!! Och jag och Adde kommer vart tillsammans 20 månader då, så det blir ju perfekt!! :D:D Har kollat deras tourdatum varje dag sen sist de var här, och nu ÄNTLIGEN!!!!!!! De är så SSJUUKT bra live och jag ÄLSKAR DE <3 <3< 3

Harmony harmony

Vill be om ursäkt för hur jag ser ut idag, alla har vi bad hair days!
sitter ensam på katte medans alla andra har gympa, jag orkade inte riktigt. Ebba och Emma höll mig sällskap nyss men nu är de tillbaka i gymmet.
ja..

RSS 2.0